Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Sta šla čez vse, praviš: s tem misliš tudi to, da ti je v zvezo prinesel izpuščaje po spolovilu naprimer?
[/quote]

Ah daj, lepo te prosim. Sva šla čez vse = čez veliko hudega. V slednjem primeru seveda ne bi bila več skupaj. Ampak do tega v najinem primeru ne more priti niti hipotetično. Kot rečeno, ne vem, s kom živite, ampak nekaterim so ene stvari svete. Tudi moškim, ne boš verjela. Zato mi je žal za vse, ki imate izkušnje samo s pokvarjeno robo.

Ah daj, lepo te prosim. Sva šla čez vse = čez veliko hudega. V slednjem primeru seveda ne bi bila več skupaj. Ampak do tega v najinem primeru ne more priti niti hipotetično. Kot rečeno, ne vem, s kom živite, ampak nekaterim so ene stvari svete. Tudi moškim, ne boš verjela. Zato mi je žal za vse, ki imate izkušnje samo s pokvarjeno robo.
[/quote]

ohhh, si (še) naivna… :). Uživaj, dokler traja 🙂

ohhh, si (še) naivna… :). Uživaj, dokler traja 🙂
[/quote]
Vedno je dobro imeti svoj fond, za katerega nihče ne ve, še najmanj pa partner!

Ne, bajta je bila moja ves čas do ločitve, samo gospa ni nikoli želela plačati polovico tistega kar se je na novo urejalo, ker je rekla da si tega ne bo nikoli lastila, saj bo podedovala domačo hišo….
Ampak samo do ločitve je bila takega mnenja!
[/quote]

Saj to je to. Malce se filozofija obrne stvari pozabijo in potem je vse drugače. Poznam primer, ko je partnerki umrl oče in ker je mama ostala sama v veliki hiši, ji je hčera vsak mesec pomagala z nekaj stotaki gotovine. Po smrti matere je dobila vso njeno premoženje (nepremičnine + precej denarja), a ob ločitvi je zahtevala polovico, čeprav sama ni imela nič prišparanega ker je vse znosila k mami.

Večina mojih sodelavk in prijateljic ima svoj črni fond, za katerega pa nihče ne ve.
imajopovprečno po par 10.000 €, dve pa izstopata s po 100 tisočaki.
Ampak o tem se javno ne govori

Moj mi je tudi vse pustil pa sel.
3 otroke, nedokoncano hiso in 200k kredita. Odplacano caa 20.000.
Sedaj pa jamra da ne more prezivnine dat pa za kredit prispevat ker ima stroske z najemom in ker mu tanova gusi zaradi denarja.
Gospod bi bajto prepisal na otroke in s tem kao ne bi rabil vec prezivnine placevat. A kredit za bajto pa bi placevala jaz.

Jaz pa razmišljam, ali vsi, ki imate črn fond, imate tudi osebo, ki ve za to? Recimo, da je denar v “nogavici” pa se vam kaj zgodi, torej lahko ta denar pojejo miši? Dilemo vidim tukaj

Pokvarjena baba!
Ja samo ena pokvarjena ciganka si gospa avtorica!
Kako lahko skrivas denar TVOJI DRUZINI tako malo ti pomeni druzina? A nebi rajs sla na pocitnice a tem denarjem? A samo za locitev mislis torej bi se rada locila? Zakaj nebi kar locila se in imela mir in bi bla polno denarja! Saj tebi ocitno pomeni vse na svetu ! Take pokvarjene babe pa res se ne smejo porociti in imeti otrok.. blekk na bruhanje mi gres ves..

Dokler bo lahko kradla, se ne bo ločila, brez skrbi 🙂

S takim je živela moja znanka. Krasen, družinski, čudovit. Otrok, stanovanje, kuža, družinska srečanja, nedeljska kosila, izleti, vzgoja otroka, ni da ni… No, dokler ni spoznal druge. On je ostal v čudovitem stanovanju (ker je pri nakupu dal večji delež), ona pa se je lahko vrnila v svojo otroško sobo. Premoženje se je delilo 3 leta. Kar koli je predlagala je on “predlagal” odvetniku. In se je vleklo in vleklo… Po dveh letih je bila dobesedno živčna razvalina. Ženska s solidno plačo, si je sredi LJ kar težko našla stanovanje za normalen denar in si kupila eno kripo za prevoz. Skratka, nikoli in nikdar ne bi zanj nihče rekel, da je sposoben bit taka rit.

S takim je živela moja znanka. Krasen, družinski, čudovit. Otrok, stanovanje, kuža, družinska srečanja, nedeljska kosila, izleti, vzgoja otroka, ni da ni… No, dokler ni spoznal druge. On je ostal v čudovitem stanovanju (ker je pri nakupu dal večji delež), ona pa se je lahko vrnila v svojo otroško sobo. Premoženje se je delilo 3 leta. Kar koli je predlagala je on “predlagal” odvetniku. In se je vleklo in vleklo… Po dveh letih je bila dobesedno živčna razvalina. Ženska s solidno plačo, si je sredi LJ kar težko našla stanovanje za normalen denar in si kupila eno kripo za prevoz. Skratka, nikoli in nikdar ne bi zanj nihče rekel, da je sposoben bit taka rit.
[/quote]

Tvoja znanka se sploh poročila ne bi z njim, ker je ne bi izbral, če bi bila taka, ker to se začuti v ljudeh. Mora biti posebne vrste moški, ki se poroči s tako žensko in ja, najbrž se on ne bo ločil, ona pa, ker če bi se, se sploh poročil ne bi.

Ta tema je postala res jara kača…
Takole bom rekla – sem za fer in poštenje in da oba partnerja v enakem deležu svoje plače prispevata k stroškom in torej obema ostane enak delež za lastne stvari in oba enak delež dasta na stran za skupne izredne stroške.
Recimo da ima eden 1200 plače drugi pa 1000 – se pravi je to skupaj 2200. Stroški mesečni in recimo za dati na stran 100 e za ekstra skupne stroške – to znese recimo 1000 na mesec –
torej stroški zaokroženo navzgor predstavljajo 46{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} celotnega proračuna te družine – in torej vsak od partnerjev od svoje plače prispeva 46{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v skupno blagajno za stroške – torej eni 551 zaokroženo, drugi (z nižjo plačo) 461. Tako prvemu ostane zase čez mesec 649, drugemu pa 539 zase čez mesec. To je najbolj fer. Da se vsak mesec tako naredi.
Kar ostane vsakemu mu ostane in zaradi mene si lahko tudi tisto na stran deva. Samo je potem pri ločitvi jasno tudi,da se delijo eventuelne skupne nepremičnine in denar na skupnem varčevalnem računu ki sta ga dajala skupaj na stran vsak mesec v okviru mesečnih stroškov.
Denar, ki jima je ostal vsakemu zase od preostanka plače pa ne. Čisto pošten dogovor med paretnerjema – in ne rabi nihče nič skrivati. On ne bo vzel njenega ona pa ne njegovega.
Saj sodišče ne bo samo nič delilo. Če sta poštena se tako zmenita in tako sama uredita delitev ob ločitvi brez vsakega sodišča.
Kar je enemu ostalo je imel zase mu ostane tudi po ločitvi in kar drugemu je imel zase in mu ostane tudi po ločitvi morebitni. Če je poštenje in iskrenost se ni treba prav nič tožariti, ker se da vse lepo dogovoriti, sodišče samo ne bo nikogar tožilo.
Problem nastane če nekdo ni pošten in bi potem začel izigravati in tožariti.
In tudi če je pa skrivanje in dajanje na stran, drugi pa s svojo plačo živi familijo in mu ne ostane nič – to pa je uzbuna potem. Že takoj še pred ločitvijo takoj ko eden pomisli na take ideje.
…Pač kjer so ljudje fer in pošteni se da zmeniti, če pa nekdo bi se okoriščal nad drugim pa nastane problem.
meni se zdi tak način – opisan delitve stroškov najbolj pošten.

No evo.
Pri tem, da je zame še smiselno, da dajeta na en poseben račun ali varčevanje še denar za večje stroške – to je pri vsakem drugače, eni za počitnice, drugi za avto, tretji za otroke. Da ne pride do tega, da eden potem financira vse to, drugi se pa šlepa.

No evo.
Pri tem, da je zame še smiselno, da dajeta na en poseben račun ali varčevanje še denar za večje stroške – to je pri vsakem drugače, eni za počitnice, drugi za avto, tretji za otroke. Da ne pride do tega, da eden potem financira vse to, drugi se pa šlepa.
[/quote]
to sem kot recimo primera 100 evrov že vključila v mesečne stroške – se mi zdi dobro, da dajeta to kar na začetku meseca ob plači, se dogovorita koliko in redno mesečno dajeta na stran in da to razumeta kot redno mesečno obveznost, rednega mesečnega stroška, da gre redno na stran vsak mesec na stran za skupno varčevanje.

No evo.
[/quote]
Naravnost čudovito, a žal samo v teoriji…
Mogoče nisi prebrala vseh odgovorov, saj bi te naravnost šokiralo kako velik delež ženske populacije ustvarja svoj črni fond, medtem ko moški finančno vzdržujejo cele družine.
In te iste grabežljivke pričakujejo razna “darilca” v obliki zlatih verižic, parfumov in potovanj.
Ob ločitvi pa bi revica želela pobrati vse, kar je še ostalo.
No, na koncu dobi še omembo v črni kroniki

to sem kot recimo primera 100 evrov že vključila v mesečne stroške – se mi zdi dobro, da dajeta to kar na začetku meseca ob plači, se dogovorita koliko in redno mesečno dajeta na stran in da to razumeta kot redno mesečno obveznost, rednega mesečnega stroška, da gre redno na stran vsak mesec na stran za skupno varčevanje.
[/quote]

Aha, ja. to.

A ljubimca znaš prikrivati, pa, da denarja ne bi znala. LOL

Mogoče nisi prebrala vseh odgovorov, saj bi te naravnost šokiralo kako velik delež ženske populacije ustvarja svoj črni fond, medtem ko moški finančno vzdržujejo cele družine.
In te iste grabežljivke pričakujejo razna “darilca” v obliki zlatih verižic, parfumov in potovanj.
[/quote]

Če bi mene šokiralo, potem bi ti na rit padel, ko bi vedel, koliko moških pelje svoj denar mimo družine – en družinski znanec se je tako fajn opekel, ko je mimo družine nabavil še eno stanovanje in vanj naselil ljubico ( in ja, NJEJ pa je kupoval še darila in nakit) – ko je žena odkrila, so seveda delili vse razen ljubice.
Da ne govorimo o stari slovenski folklori, da je vse premoženje – podjetje, hiša in avto vedno pisano na moža.
Tista lajna kako žene “vse poberejo” je pa tako neumna, da ne rabi niti odgovora. Totalen mit, saj nismo v Ameriki človek.

[/quote]

Očitno ti nočeš tega poštenega dogovora, ker naju napadaš s teoretičarkama. Midve očitno nisva takšni kot ti opisuješ, ampak ne ti tega ne zmoreš sprevideti, raje napadaš z nekimi tvojimi predsodki. Kjer je volja tam je pot – in midve sva s tem napisanim pokazali,da imava pošteno stališče in pokazali način kako bi pošteno delili vse in da kljub vsemu še vsakemu ostane.
Ti si tisti, ki meče to v nemar zdaj in kaže s tvojim zapisom nepripravljenost se tako dogovoriti, raje napadaš druge in jih črno sodiš kot črne ovce in nepoštene – v resnici pa s tvojim zapisom ti kažeš tvojo nepripravljenost se dogovoriti pošteno.
Zakaj veš sam, samo ne krivi potem nas žensk – konkretno naju dveh. če bi bil pošten, ne bi zdaj začel z negativnim napadom, ampak bi cenil poštenost in se pošteno tudi dogovoril.
Kjer je volja je tudi pot in te to realna pot ne teorija, samo dogovoriti se je treba, TI si očitno tisti, ki te volje nimaš, zato ne prenašaj krivde zdaj na druge.

Očitno ti nočeš tega poštenega dogovora, ker naju napadaš s teoretičarkama. Midve očitno nisva takšni kot ti opisuješ, ampak ne ti tega ne zmoreš sprevideti, raje napadaš z nekimi tvojimi predsodki. Kjer je volja tam je pot – in midve sva s tem napisanim pokazali,da imava pošteno stališče in pokazali način kako bi pošteno delili vse in da kljub vsemu še vsakemu ostane.
Ti si tisti, ki meče to v nemar zdaj in kaže s tvojim zapisom nepripravljenost se tako dogovoriti, raje napadaš druge in jih črno sodiš kot črne ovce in nepoštene – v resnici pa s tvojim zapisom ti kažeš tvojo nepripravljenost se dogovoriti pošteno.
Zakaj veš sam, samo ne krivi potem nas žensk – konkretno naju dveh. če bi bil pošten, ne bi zdaj začel z negativnim napadom, ampak bi cenil poštenost in se pošteno tudi dogovoril.
Kjer je volja je tudi pot in te to realna pot ne teorija, samo dogovoriti se je treba, TI si očitno tisti, ki te volje nimaš, zato ne prenašaj krivde zdaj na druge.
[/quote]
Kako hitro se babe povohajo kadar je treba z(a) jebati moškega 🤔😀

Meni je to isto kot varanje.
Čisto vseeno je, kaj imaš skrito. Denar ali ljubimca. Nekaj pač prikrivaš partnerju.

Nekako bi še razumela, če bi bil mož pijanec ali kockar, ampak praviš, da ves svoj denar vloži v hišo in otroke, in še tebi kaj kupi, če mu le kaj ostane. Gnusno, ni kaj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako hitro se babe povohajo kadar je treba z(a) jebati moškega 🤔😀
[/quote]

Tipo ti si obseden z idejo, da te hocejo vse zenske zajebati. In to je rvoja tezava, v vsaki stvari si haluciniras ta scenarij, zakaj sam ves. Jaz lahko po tvojih vec postih samo domnevam, da hoces igrati vecno zrtev. Moj prvi zapis je bil namenjen predstavitvi pravicne resitve za oba partnerja. Replika se je z njim strinjala. Nobena od naju ni omenjala kakrsnega koli nacina da se zajebe kogarkoli niti tudi ne kakrsnekoli nastrojenosti proti kateremukoli moskemu, temvec pravicnost je bila osnova tega zapisa pravicnost za oba partnerja. Vse crno in slabo o cemer ti pises je zgolj produkt tvoje domišljije. Se pa lahko vprasamo od kod ta tvoja vecna nastrojenost proti zenskam, ki ti nic nocejo in so postene. Tukaj malo pocisti in pospravi pri sebi, ti bo lazje potem. Ker vsakega napadati za brezveze, ceprav ti nic noce, to je tvoj resni problem.

Večina mojih sodelavk in prijateljic ima svoj črni fond, za katerega pa nihče ne ve.
imajopovprečno po par 10.000 €, dve pa izstopata s po 100 tisočaki.
Ampak o tem se javno ne govori
[/quote]

Nihče ne ve za njihove črne fonde, a zneski denarja so znani …

Nihče ne ve za njihove črne fonde, a zneski denarja so znani …
[/quote]
To ti je isto kot ko ima žena ljubčka…
Kolegice vedo kje vse jo je porival, mož pa še vedno misli da je edini 😂

Jaz sem moji popolnoma zaupal vse finance. Na začetku je bilo vse super, potem pa ji je začelo zmanjkovati denarja in sva si začela sposojat pri mojih starših..
Po treh letih je ugotovila, da nisva za skupaj in se preselila domov.
Sedaj sem dobil izvršbo od dveh bank, ker je pri njih tudi najela kredit in ker je sama brez dohodkov terjajo od mene. Tako bom še ob dodatnih 15.000€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close