Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Simona 44

in takšne ugabnosti ta komnustični levuharski skrajno femisnitični mon dovoljuje. al je provokacija ali ni. ali pač piše samo zadrogirana zapita luzrka z belim kužijem, posiljena zlorabljena al pasam orazvajena druzboslovka brez moža in otrok. ima pa kužeka je tko fseeno.  tako pisarjenje je dovoljeno in zaželjeno na monu in drugog po levi fašsitični komunistični državi. točno to.  če bi to bilo,kje drugje, bi te za takei zjave že ubili. recimo dubaj. ja?   to je samo v slovniji mogoče in taki del eu ja. kjer vlada leva fašsitična politika.

Zadnjemu avtorju, a so zopet tablete popustile? Bo potrebno po novo dozo s povišano količino jemanja.

Odgovor na objavo uporabnika
hahahahahaha, 19.10.2019 ob 14:19

Kaj pa je, če živi na možev račun, svoj denar pa zlaga na kup?

Jaz to počnem že 33 let.

Nikoli bila zaposlena, skrbela za dom in družino, uradno zaposlena na podjetju, tako, da penzija bo, OD sem dobivala.

In od kupčka za hrano sem si dajala na stran. Do danes je naneslo že za veliko elitno stanovanje n Koroškem.

Modra858, 05.05.2025 ob 10:00

Jaz to počnem že 33 let.

Nikoli bila zaposlena, skrbela za dom in družino, uradno zaposlena na podjetju, tako, da penzija bo, OD sem dobivala.

In od kupčka za hrano sem si dajala na stran. Do danes je naneslo že za veliko elitno stanovanje n Koroškem.

Tudi jaz imam svoj črni fond!!!!

Če se karkoli zgodi sva z otrokom priskrbljena.

Če ima on za svoje drage hobije, mora biti nekaj tudi za naju.

Ker je tip osebe, ki nikoli NE ve koliko ima v denarnici mu vsak mesec zagotovo izmaknem 300 evrov, ki jih sam od sebe nikoli nebi dajal. Pa manjka ne čuti ali govori o njem.

Bog je rekel znajdi se.

Za primer, če ni provokacija, čeprav upam, da je.

Upam, da te mož hitro pusti, ker si grozna ženska. Sama sem ženska, pa si ne predstavljam, da take krote od žensk v resnici živijo.

TanyaN, 19.10.2019 ob 15:42

Jaz imam varcevalni racun na ime starsev. Je tudi dober moz, so me pa izkusnje naucile, da se v primeru locitve se tako zlat moz preobrne, sploh, ce je druga zenska v igri.

Vem, da je to stara tema, pa vseeno 🙂

Tole – varčevalna knjižica na ime staršev je vrhunska ideja.

In potem starš umre, ta denar gre pa v dedno maso (sodišče kar samo poizve po bankah, kje so računi in koliko je na njih na dan smrti)  in se deli enako kot ostala dediščina. In plača se še taksa ob dedovanju.

Jaz ga čisto nenamerno skrivam še pred sabo.
Na tolikih koncih leti vkup, da nimam vsega pod nadzorom.

Jaz tudi dajem staršem.

Sta kupila vmes stanovanje s tem denarjem in sedaj se steka denar od najema na posebej trr.

Sem edinka, tako, da bom itak sama podedovala vse.

Oćitno se tipom po novem krade.

Keri kreteni pol vse enaredijo za svoje babe.

Radi imajo samo tiste, k jih znajo nategnit bolj kot oni njih.

Sicer pa, kdo jim je kriv, če so kreteni.

pametni imamo nekaj za rezervo vedno, ni važno ali moški ali ženska. Nikoli ne veš, kako se obrne.

“pametni imamo nekaj za rezervo vedno, ni važno ali moški ali ženska. Nikoli ne veš, kako se obrne.”

Ne, ne, ne. Pametni vedno zanjo nekomu nekaj ukrast, enostavno zato, ker lahko.  Vidijo da se da, pa izkoristijo priložnost.

Zato bo pa vedno nek pameten in prebrisan našel neko naivno osebo, ampak samo, če nekaj ima. isto kot te spletne prevare. Ni nobene razlike.

Ljudje se v kapitalizmu ne obnašajo več kot ljudje – ker se ne morejo, ker jim je dana cena na čelo. Ta cena določa vse. Ta cena določa koliko te bodo cenili ali te ne bodo. In potem vsak pogleda ceno in naivnost človeka in preračuna ali se mu splača ali ne.

To ni več nobena ljubezen, to je samo še ekonomska računica.

Tko pač je.

Izrojenost je pač dosegla nek vrh.

Moja itak ne ve, koliko imam denarja.
Sem ji dal kartico za zapravljanje in ji ne uspe zapraviti več, kot jaz zaslužim.

Replika, 19.10.2019 ob 14:07

Ni provokacija?
Hvala za smeh😃😃

Replika, žal so take zadeve popolnoma resnične, ampkak kod “vas u Bosni nema toga puno”.

Takih primerov je malo morje, samo moški, ki so slepo zaljubljeni, tega ne opazijo.

Oziroma opazijo, ko je že prepozno!

Pametna punca…škoda,da jaz nisem tako razmišljala..Ko me je po 18-tih letih in enemu otroku brcnil skozi vrata,bi mi takšen fond prišel prav.Ampak ne,jaz sem bila zaljubljena in sem vse vlagala v njegovo.Pa sem lahko šla živet nazaj domov v otroško sobico,pa se ponovno postavljat na noge

B0, 14.05.2025 ob 13:44

Takih primerov je malo morje, samo moški, ki so slepo zaljubljeni, tega ne opazijo.

Oziroma opazijo, ko je že prepozno!

Seveda potrebuje, kako bo pa vzdrževala še hišo in bazen…

Glej temo:
Ločena pri 40, srečna, obdržala hišo z bazenom!!!
Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Povezave tu itak ne delajo…

Nisi edina, da to počneš. Evo, ravno sedaj sem izračunala, da imam več kot dovolj za ločitev. Pa še pol od skupnega premoženja bo za dober začetek novega življenja…

Simona 44, 19.10.2019 ob 14:00

Mene pa zanima, kako ve skrivate denar pred partnerjem da on tega ne opazi?
Poročena sem 20 let in sem že od začetka najine zveze imela svoje finance. Zaslužim več kot mož, tako da z lahkoto vsak mesec dvignem 400 do 600 € in jih shranim pri starših. V primeru ločitve tako mož ne bo mogel uveljavljati tega zneska za skupno premoženje, jaz pa bom odlično preskrbljena na stara leta. Drugače je mož dobričina in vse kar zasluži vloži v hišo in da otrokom. Tudi meni kupi, če mu le še kaj ostane. Drugače ne pije in ne kadi…
Včasih imam slabo vest, saj bi si z delom mojega denarja lahko veliko več privoščili samo sem rajši tiho in se delam da sem skozi v minusu in ga včasih tudi prosim, da mi posodi stotko do plače.
Kako pa ve poskrbite, da partner ne posumi da skrivate denar za slabe čase.
Ni pravokacija in vas prosim samo za resne odgovore.
Hvala

In potem naj bi moški zaupali ženskam?

Bravo, vsaj avtorica pošteno napiše, kaj se v resnici dogaja v teh idiličnih zakonskih zvezah!

Take pokvarjene in prevarantke kot je Simona nočeš imeti za ženo.

Resnica boli, komentarji še bolj, 26.08.2025 ob 08:50

Take pokvarjene in prevarantke kot je Simona nočeš imeti za ženo.

Žal ni edina! Polovico bab je takih, samo moške budale tega ne vedo. Oziroma izvedo, ko je že prepozno ?

Par mojih sodelavk skriva denar na računu svojih staršev ali pa hrani gotovino pri njih doma! Vsaj toliko mi je uspelo izvedeti…

V zlato.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close