Kako si on predstavlja, če bi prišla k njemu živet
Zartrose, 09.08.2025 ob 09:49
ok, 09.08.2025 ob 09:38
Zartrose, 09.08.2025 ob 09:08
anonimno562, 09.08.2025 ob 00:46
Zartrose, 08.08.2025 ob 21:29
sprašuje prijatlca, 08.08.2025 ob 21:17
Anonimna254, 08.08.2025 ob 20:21
10x več zasluži kot ti ki prihranis 1500 EUR. Pa kaksne prihodke imate? Že zato ne verjamem tej zgodbi.
Ko mi je to povedal, sem se samo nasmejala in mu rekla, da bova lepo vsak na svojem koncu, ker mi ne dišijo njegove ideje. Sem pa potem premišljevala o njegovem predlogu in prišla do podobnega zaključka kot večina tukaj gor, da tukaj ni ljubezni, ampak gre za preračunljivega moškega.
Jaz recimo mesečno porabim majn kot 500€ za vse stroške. Če bi šla k njemu živet, se to ne bi spremenilo, ker nisem vajena preseravanja, niti mi verjetno ne bi dal možnosti, da bi se preseravala. Razmišljam ali je neumen ali ima mene za neumno. Selila bi se, zamenjala službo, mu igrala gospodinjo in čistilko, mu pomagala pri njegovem poslu, imel bi gratis sex in še povrh tega zaslužil vsak mesec, ker bi si recimo čez 5 let izmislil, da greva narazen in navedel nek bizaren razlog za katerega bi bila kriva jaz. V 5ih letih bi jaz prihranila cca.90.000€, jaz pa bi pri njemu potrošila za cca.30.000€ brez, da bi s prstom mignila pri čemer koli, Lepa računica.
Hotela sem samo podelit tukaj gor, da vidite kako so lahko nekateri moški pokvarjeni in upajo, da jim bo ena samska naivnica nasedla.
ja, za neumno te ima, misli, da vsaka ženska rabi moškega hahaha…
Tudi, če si lastnica in v garsonjeri, te stroški pridejo okoli 600. brez hrane in ogrevanja. Tako, da sanjaj zgodbice dalje. se vidi, da piše nekdo, ki si izmišljuje iz podstrešja ali iz kleti svojih staršev 😉 nekaj debil.
600evrov stroškov za eno osebo? kaj za vraga pa delate? jaz za dve pozimi plačam polovico manj v večjem stanovanju, torej-kaj delate?? ne podtikaj svojih navad kar vsepovprek, to je na monu že stalnica, namesto da se bere kot piše, si preberejo tako, da sovpada z njihovo lažno zgodbo.
Bom ignorirala totalni idiotizem te teme in samo na to odgovorila….stroški stanovanja niso praktično nič drugačni če v stanovanju živi eden ali pa dva. Razlika je par evrov. Jaz živim na 40kv, stroški pridejo 200-250 (upravnik, rtv, elektrika, internet). TV nimam. Potem moraš prišteti še mobitel in zdravstveno zavarovanje, ter zavarovanje stanovanja. Pride mesečno še skoraj 100. Torej 300-350 je stroškov v nekem manjšem stanovanju. Ženska pa pravi da živi s 500e. Torej 200-150 zapravi za hrano, prevoz, oblačila, zdravila, dopuste…? 😀 Ne ga srat no. Če bi res tako živela kot nek socialc in samo najbolj osnovne življenjske potrebe si krila….se ti res zdi da bi nek tujec z 20k mesečnega dohodka se zanimal za njo? Še za britvico ji ne ostane 😀 Misliš da imajo takšni radi podhranjene, kosmate, verjetno brezzobe ker ji za zobarja ne ostane, slovenke v raztegnjenih gatah iz kika v skoraj penziji? 😀
o bože ljubi, vam ne bi škodilo ne preslikavat svojega na drugega.. je razlika med eno ali dvema osebama, že poraba vode se krepko pozna, ogrevanje vode tudi, komunala je 15 za dva, 7,5 za enega itd itn.. elektrike imava midva po novem sistemu od 17 do 19 zdaj tazadnja, se vidi so ventilatorji laufali ves junij in julij?, prej max 25 po starem sistemu.
oblačila ne kupujemo vsi vsak mesec, ne uporabljamo vsi avta, jaz osebno še mesečne nimam več, ker imam službo 20 minut peš stran haha, kar pa nucam trole, dam gor nekaj evričev pa imam, drugače pa peš, tko stopalko razgibavam in mi sede, kljub bolečini, moram hodit.
jah, moški okus je čuden, bolj je umetna in droljasta bolj jih zanima, četudi se po monu duvajo kako bi oni naravno, pa zvesto, pa pridno, pa skromno, pa da ni važno koliko ima keša, pa ni važna izobrazba pa služba pa bla bla bla… ahaha, vedno znova sami sebe povozijo 😉
Živiš na podstrešju od staršev in ti plačujejo česar ne vidiš. Tole niso realni stroški. Stanovanja so draga, pozabili ste na stroške upravnika s popravili, večji blok, več popravil je potrebno, starejši enako, višji rezervni skladi zaradi starosti in z dogovori o povišanju, zavarovanje itd. obnove fasad, streh, kleti, garaže… uživajte v plenički.
Večina se vas je fokusirala na stroške in mislite, da je zaradi tega zgodba izmišljena, Še vedno trdim, da mesečno porabim majn kot 500€, ker imam v službi kosilo. Avto in telefon imam služben. Imam lastno nepremičnino, ki ne potrebuje obnove ali kakšnih drugih vzdrževalnih posegov v zelo dobrem stanju in ta ni v bloku.
Po eni strani je preračunljiv, po drugi pa verjetno samo previden, ker je predhodno živel z žensko, plačeval vse stroške, ona je baje imela svojo plačo samo zase in je na koncu odšla z drugim in s celotnim prihranjenim denarjem . Če je to res, potem razumem, da se je počutil izkoriščenega, ker je res bil.
Pustila ga zaradi tega ne bom, ker se drugače zelo dobro ujemava. Samo selila se ne bom k njemu. Vem, da bo tudi to sprejel. Ko bova enkrat oba upokojena, pa se bova mogoče celo uspela zmenit za kakšno bolj fer varianto.
sprašuje prijatlca, 11.08.2025 ob 09:50
Večina se vas je fokusirala na stroške in mislite, da je zaradi tega zgodba izmišljena, Še vedno trdim, da mesečno porabim majn kot 500€, ker imam v službi kosilo. Avto in telefon imam služben. Imam lastno nepremičnino, ki ne potrebuje obnove ali kakšnih drugih vzdrževalnih posegov v zelo dobrem stanju in ta ni v bloku.
Po eni strani je preračunljiv, po drugi pa verjetno samo previden, ker je predhodno živel z žensko, plačeval vse stroške, ona je baje imela svojo plačo samo zase in je na koncu odšla z drugim in s celotnim prihranjenim denarjem . Če je to res, potem razumem, da se je počutil izkoriščenega, ker je res bil.
Pustila ga zaradi tega ne bom, ker se drugače zelo dobro ujemava. Samo selila se ne bom k njemu. Vem, da bo tudi to sprejel. Ko bova enkrat oba upokojena, pa se bova mogoče celo uspela zmenit za kakšno bolj fer varianto.
Bivša bi lahko odšla s pol svojih prihrankov in pol njegovih v času skupnega bivanja 😀
Po zakonu se vse ustvarjeno v času skupnega bivanja deli. Tako da ni nobene logike da bi bila ti njemu svoje prihranke dolžna. Razen pol tistega kar bi prihranila v času bivanja tam.
Da bi pa človek hotel vse sam finančno krit, potem pa plačilo če slučajno se ženska odloči da noče bit več tam….mislim kaj za en pezde moraš to bit nedoraslo no 😀 Z 20k plače menda. Ampak on bi prihranke od revic 😀 Če ne bi več cenile kako jih on živi in šle 😀 Patetični osebki…..kako se lahko na kaj takega navlažiš mi ne bo nikoli jasno.
sprašuje prijatlca, 08.08.2025 ob 19:38
Oba imava odrasle otroke, vsak svojo nepremičnino in službo. On zasluži cca.10x več kot jaz, ki prihranim cca. 1500€ na mesec.
Pogovor je nanesel, če bi prišla k njemu živet, da bi vse stroške kril on. V primeru, da bi se razšla po moji krivdi, bi mu morala prepustiti vse moje prihranke. Če bi se razšla po njegovi krivdi, pa ostanejo njegovi prihranki nedotaknjeni.
Če bi šla k njemu živet, bi sledila selitev v tujino, menjava službe, obširnejše gospodinjstvo, pomoč pri njegovem delu, čao svoboda, počitek in mir, ki si ga lahko privoščim sedaj, ko živim sama.
Mnenje moški/ženske
Oprostite, ali nimate lastne pameti, da bi se znali SAMI pametno odločiti in zavrniti tako ponižajočo ponudbo?
Glede na to, da ima čudne pogoje…se čuvaj. Prava ljubezen se ne gleda skozi denar…še posebej, če je nekdo preskrbljen (oz mu nič več ne manjka materialno)…razen, če se boji, da ga boš varala… Sama moraš imeti nek občutek za kaj se tu gre…ali za njegov strah ali neke vrste narcizem. Če je strah se da vse pomeniti in razrešiti…za vse ostale razloge pa beži vstran…ker te bo samo čustveno poškodoval (v kolikor nisi ravno flegma).
Forum je zaprt za komentiranje.