Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako si on predstavlja, če bi prišla k njemu živet

Kako si on predstavlja, če bi prišla k njemu živet

Oba imava odrasle otroke, vsak svojo nepremičnino  in službo. On zasluži cca.10x več kot jaz, ki  prihranim cca. 1500€ na mesec.

Pogovor je nanesel, če bi prišla k njemu živet, da bi vse stroške kril on. V primeru, da bi se razšla po moji krivdi, bi mu morala prepustiti vse moje prihranke. Če bi se razšla po njegovi krivdi, pa ostanejo njegovi prihranki nedotaknjeni.

Če bi šla k njemu živet, bi sledila selitev v tujino, menjava službe, obširnejše gospodinjstvo, pomoč pri njegovem delu, čao svoboda, počitek  in mir, ki si ga lahko privoščim sedaj, ko živim sama.

Mnenje moški/ženske

Če se moraš spraševat, ni zate.

Odgovor na objavo uporabnika
sprašuje prijatlca, 08.08.2025 ob 19:38

Oba imava odrasle otroke, vsak svojo nepremičnino  in službo. On zasluži cca.10x več kot jaz, ki  prihranim cca. 1500€ na mesec.

Pogovor je nanesel, če bi prišla k njemu živet, da bi vse stroške kril on. V primeru, da bi se razšla po moji krivdi, bi mu morala prepustiti vse moje prihranke. Če bi se razšla po njegovi krivdi, pa ostanejo njegovi prihranki nedotaknjeni.

Če bi šla k njemu živet, bi sledila selitev v tujino, menjava službe, obširnejše gospodinjstvo, pomoč pri njegovem delu, čao svoboda, počitek  in mir, ki si ga lahko privoščim sedaj, ko živim sama.

Mnenje moški/ženske

Kdo pa presoja krivdo za morebitno ločitev?

Saj veste kako pravijo, ni pomembno kdo voli, pomembno je kdo šteje glasove.

Hahhhahhaaaa , a ste ti malo hecaš, kajne?

Kaj bi on tudi gospodinjsko pomočnico  ali dve plačeval, ti pa  bi samo zapravljala svoj čas z njim?

Ma, reci mu, naj išče dalje!

Kaj vraga imajo prihranki za opraviti s krivdo za razhod? A si globe določata?
Razumela bi znesek, ki bi kril tvoje brezplačno bivanje. Ampak v tem primeru bi jaz na tvojem mestu vztrajala pri plačevanju sorazmernega deleža tekočih stroškov.

Nekaj mi pravi, da ta tip ne zasluži desetkratnika tvojega dohodka, prej preži na tvoje prihranke in premoženje.

Tujina?Hmmmm… katera tujina? Sever ali jug, zahod ali vzhod? Morebitna veroizpoved ali filozofski nazor?

V primeru, da bi se razšla po moji krivdi, bi mu morala prepustiti vse moje prihranke. Če bi se razšla po njegovi krivdi, pa ostanejo njegovi prihranki nedotaknjeni.

Kako je komentiral razliko pri tem?

naj išče dalje ane…

tuki ni ničesar od ljubezni, kaj to rabiš na stara leta, ko imaš svoj mir pa veš ti sama, brezveze nas spraševat. jaz osebno ne bi. ker takle tip me pač ne ljubi ane..

Daj ženska verjetno premoreš malo zdrave pameti madona !!!! Da ti postavi take pogoje hvala NE .Tvoji prihranki njemu ,a njegovi ostanejo hallo !’Znak za alarm Ne lomi ga tako ,ker npr.bi prišla tja in bila deklica za vse si zmešana ???!!!! Na koncu pa te bo slekel do gat ti pa vsa zlomljena na koncu .Živela boš pod njegovimi pogoji in željah ,daj res razmisli ! Imaš kje bit ,imaš svoj dohodek ljubi bog ti pa bi šla k njemu,ker je bolj premožen pa nisi normalna res ne ….Jaz tukaj ne vidim nobene iskrene ljubezni ,ampak zgolj manipulacijo.

LOL ???

Najbolje, da mu takoj pošlješ svoje prihranke. Boš prišparala cajt, živce in stroške za avtobus nazaj domov.

10x več zasluži kot ti ki prihranis 1500 EUR. Pa kaksne prihodke imate? Že zato ne verjamem tej zgodbi.

Vse ima svojo ceno. Svoboda in neodvisnost sta pa za moje pojme neprecenljivi in se temu ne odrečem za nič na svetu. To je ketna okoli vratu. Zlata sicer, a še vedno ketna..

Nepošten dogovor. Zaključi debato.

Anonimna254, 08.08.2025 ob 20:21

10x več zasluži kot ti ki prihranis 1500 EUR. Pa kaksne prihodke imate? Že zato ne verjamem tej zgodbi.

Ko mi je to povedal, sem se samo nasmejala in mu rekla, da bova lepo vsak na svojem koncu, ker mi ne dišijo njegove ideje. Sem pa potem premišljevala o njegovem predlogu in prišla do podobnega zaključka kot večina tukaj gor, da tukaj ni ljubezni, ampak gre za preračunljivega moškega.

Jaz recimo mesečno porabim majn kot 500€ za vse stroške. Če bi šla k njemu živet, se to ne bi spremenilo, ker nisem vajena preseravanja, niti mi verjetno ne bi dal možnosti, da bi se preseravala. Razmišljam ali je neumen ali ima mene za neumno. Selila bi se, zamenjala službo, mu igrala gospodinjo in čistilko, mu pomagala pri njegovem poslu, imel bi gratis sex in še povrh tega zaslužil vsak mesec, ker bi si recimo čez 5 let izmislil, da greva narazen in navedel nek bizaren razlog za katerega bi bila kriva jaz. V 5ih letih bi jaz prihranila cca.90.000€, jaz pa bi pri njemu potrošila za cca.30.000€ brez, da bi s prstom mignila pri čemer koli,  Lepa računica.

Hotela sem samo podelit tukaj gor, da vidite kako so lahko nekateri moški pokvarjeni  in upajo, da jim bo ena samska naivnica nasedla.

Jebi mu mater in ga pusti.

sprašuje prijatlca, 08.08.2025 ob 21:17

Ko mi je to povedal, sem se samo nasmejala in mu rekla, da bova lepo vsak na svojem koncu, ker mi ne dišijo njegove ideje. Sem pa potem premišljevala o njegovem predlogu in prišla do podobnega zaključka kot večina tukaj gor, da tukaj ni ljubezni, ampak gre za preračunljivega moškega.

Jaz recimo mesečno porabim majn kot 500€ za vse stroške. Če bi šla k njemu živet, se to ne bi spremenilo, ker nisem vajena preseravanja, niti mi verjetno ne bi dal možnosti, da bi se preseravala. Razmišljam ali je neumen ali ima mene za neumno. Selila bi se, zamenjala službo, mu igrala gospodinjo in čistilko, mu pomagala pri njegovem poslu, imel bi gratis sex in še povrh tega zaslužil vsak mesec, ker bi si recimo čez 5 let izmislil, da greva narazen in navedel nek bizaren razlog za katerega bi bila kriva jaz. V 5ih letih bi jaz prihranila cca.90.000€, jaz pa bi pri njemu potrošila za cca.30.000€ brez, da bi s prstom mignila pri čemer koli,  Lepa računica.

Hotela sem samo podelit tukaj gor, da vidite kako so lahko nekateri moški pokvarjeni  in upajo, da jim bo ena samska naivnica nasedla.

ja, za neumno te ima, misli, da vsaka ženska rabi moškega hahaha…

To bi bila zlata kletka. Kletka! Razumeš? Saj menda nisi po župi priplavala ??

daj mal zavlacuj pa se deli noro. pristan na vse pa se povej mu da mas ze 100jurjev nasparanih. in ce bi ti predlagi kam jih vlozit. mogoce v njegovo podjetje. dej gga mal prci

A ti iz dolgčasa delaš socialne eksperimente morda?

Ali nekih detajlov nisi omenila, ali pa je tole izmišljeno. Ne morem verjeti, da prisebna ženska ne bi odkorakala pri prvem stavku takega trgovanja in postavljanja pogojev. Celo za totalno materialistko je tole čista neokusna nesramnost.

monovka, 08.08.2025 ob 22:15

A ti iz dolgčasa delaš socialne eksperimente morda?

Ali nekih detajlov nisi omenila, ali pa je tole izmišljeno. Ne morem verjeti, da prisebna ženska ne bi odkorakala pri prvem stavku takega trgovanja in postavljanja pogojev. Celo za totalno materialistko je tole čista neokusna nesramnost.

Nisem omenila detajla, da je on prepričan, da ne bo razhoda zaradi njega, ker me tako zelo ljubi oz. po moje, ve, da zna dobro manipulirat in svojo krivdo naprtit drugemu.

sprašuje prijatlca, 08.08.2025 ob 22:28

Nisem omenila detajla, da je on prepričan, da ne bo razhoda zaradi njega, ker me tako zelo ljubi oz. po moje, ve, da zna dobro manipulirat in svojo krivdo naprtit drugemu.

No, kakorkoli že, ne razumem te zgodbe.

Ti si resno razmišljala pustiti svojo eksistenco, dom, službo, socialno okolje, vse, kar si tukaj ustvarila in iti k moškemu, ki od tebe pričakuje odškodnino in popolno spremembo življenja? Šla bi in postala popolnoma podrejena in odvisna od njega in njegovih muh?

Kaj bi bil tvoj motiv in razlog? Ljubezen? Nikjer je ne omenjaš. Govoriš le o denarju. Kaj si ti? Predmet pogodbe?

A to jr tesno vprašanje? ??????☺️☺️☺️

Testno, resno, vseen k*. Pa lep dan. Grem čofotat čez mal časa. Saj Einstajn je bi tud pameten na področju, privat je pa čist pogrnil.

bi, 08.08.2025 ob 21:51
    daj mal zavlacuj pa se deli noro. pristan na vse pa se povej mu da mas ze 100jurjev nasparanih. in ce bi ti predlagi kam jih vlozit. mogoce v njegovo podjetje. dej gga mal prci

Oja ja, on je tok pameten, da bo teh sto se pobasal in ji tu na Mon zaželel še lahko noč. Pri tebi bo rabla pa prenocišče. Ti bi prcala, pa nimaš blage veze.

Zartrose, 08.08.2025 ob 21:29

ja, za neumno te ima, misli, da vsaka ženska rabi moškega hahaha…

Tudi, če si lastnica in v garsonjeri, te stroški pridejo okoli 600. brez hrane in ogrevanja. Tako, da sanjaj zgodbice dalje. se vidi, da piše nekdo, ki si izmišljuje iz podstrešja ali iz kleti svojih staršev 😉 nekaj debil.

anonimno562, 09.08.2025 ob 00:46

Tudi, če si lastnica in v garsonjeri, te stroški pridejo okoli 600. brez hrane in ogrevanja. Tako, da sanjaj zgodbice dalje. se vidi, da piše nekdo, ki si izmišljuje iz podstrešja ali iz kleti svojih staršev 😉 nekaj debil.

Čaki, čaki- kako 600 brez hrane in ogrevanja?  Tole me pa res zanima, kako si prišel do te številke??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close