Kako si on predstavlja, če bi prišla k njemu živet
anonimno562, 09.08.2025 ob 00:46
Zartrose, 08.08.2025 ob 21:29
sprašuje prijatlca, 08.08.2025 ob 21:17
Anonimna254, 08.08.2025 ob 20:21
10x več zasluži kot ti ki prihranis 1500 EUR. Pa kaksne prihodke imate? Že zato ne verjamem tej zgodbi.
Ko mi je to povedal, sem se samo nasmejala in mu rekla, da bova lepo vsak na svojem koncu, ker mi ne dišijo njegove ideje. Sem pa potem premišljevala o njegovem predlogu in prišla do podobnega zaključka kot večina tukaj gor, da tukaj ni ljubezni, ampak gre za preračunljivega moškega.
Jaz recimo mesečno porabim majn kot 500€ za vse stroške. Če bi šla k njemu živet, se to ne bi spremenilo, ker nisem vajena preseravanja, niti mi verjetno ne bi dal možnosti, da bi se preseravala. Razmišljam ali je neumen ali ima mene za neumno. Selila bi se, zamenjala službo, mu igrala gospodinjo in čistilko, mu pomagala pri njegovem poslu, imel bi gratis sex in še povrh tega zaslužil vsak mesec, ker bi si recimo čez 5 let izmislil, da greva narazen in navedel nek bizaren razlog za katerega bi bila kriva jaz. V 5ih letih bi jaz prihranila cca.90.000€, jaz pa bi pri njemu potrošila za cca.30.000€ brez, da bi s prstom mignila pri čemer koli, Lepa računica.
Hotela sem samo podelit tukaj gor, da vidite kako so lahko nekateri moški pokvarjeni in upajo, da jim bo ena samska naivnica nasedla.
ja, za neumno te ima, misli, da vsaka ženska rabi moškega hahaha…
Tudi, če si lastnica in v garsonjeri, te stroški pridejo okoli 600. brez hrane in ogrevanja. Tako, da sanjaj zgodbice dalje. se vidi, da piše nekdo, ki si izmišljuje iz podstrešja ali iz kleti svojih staršev 😉 nekaj debil.
600evrov stroškov za eno osebo? kaj za vraga pa delate? jaz za dve pozimi plačam polovico manj v večjem stanovanju, torej-kaj delate?? ne podtikaj svojih navad kar vsepovprek, to je na monu že stalnica, namesto da se bere kot piše, si preberejo tako, da sovpada z njihovo lažno zgodbo.
Zartrose, 09.08.2025 ob 09:08
600evrov stroškov za eno osebo? kaj za vraga pa delate? jaz za dve pozimi plačam polovico manj v večjem stanovanju, torej-kaj delate?? ne podtikaj svojih navad kar vsepovprek, to je na monu že stalnica, namesto da se bere kot piše, si preberejo tako, da sovpada z njihovo lažno zgodbo.
Bom ignorirala totalni idiotizem te teme in samo na to odgovorila….stroški stanovanja niso praktično nič drugačni če v stanovanju živi eden ali pa dva. Razlika je par evrov. Jaz živim na 40kv, stroški pridejo 200-250 (upravnik, rtv, elektrika, internet). TV nimam. Potem moraš prišteti še mobitel in zdravstveno zavarovanje, ter zavarovanje stanovanja. Pride mesečno še skoraj 100. Torej 300-350 je stroškov v nekem manjšem stanovanju. Ženska pa pravi da živi s 500e. Torej 200-150 zapravi za hrano, prevoz, oblačila, zdravila, dopuste…? 😀 Ne ga srat no. Če bi res tako živela kot nek socialc in samo najbolj osnovne življenjske potrebe si krila….se ti res zdi da bi nek tujec z 20k mesečnega dohodka se zanimal za njo? Še za britvico ji ne ostane 😀 Misliš da imajo takšni radi podhranjene, kosmate, verjetno brezzobe ker ji za zobarja ne ostane, slovenke v raztegnjenih gatah iz kika v skoraj penziji? 😀
Imata odrasle otroke, torej sta oba cez 50.
Kdo bo tebe s 50+ zaposlil v tujini?
Razumem, da se zavaruje premozenje, ki ga ze imas, sploh ce so zadaj se otroci, ampak ta njegova racunica ni ferplej.
Druga stvar, ce zasluzi 10x vec od tebe, zasluzi zelo dobro. Zakaj bi tebe poleg tvoje sluzbe obremenjeval se z vsem gospodinjstvom in vodenjem vsega zivega, ce lahko nekoga placa? Ti bo placeval za vso pomoc?
Razumem tudi, da je clovek v vajinih letih bolj racionalen in preracunljiv, da ga ne vodi samo srce, ampak pri vama ni cutiti ljubezni in spostovanja.
ok, 09.08.2025 ob 09:38
Bom ignorirala totalni idiotizem te teme in samo na to odgovorila….stroški stanovanja niso praktično nič drugačni če v stanovanju živi eden ali pa dva. Razlika je par evrov. Jaz živim na 40kv, stroški pridejo 200-250 (upravnik, rtv, elektrika, internet). TV nimam. Potem moraš prišteti še mobitel in zdravstveno zavarovanje, ter zavarovanje stanovanja. Pride mesečno še skoraj 100. Torej 300-350 je stroškov v nekem manjšem stanovanju. Ženska pa pravi da živi s 500e. Torej 200-150 zapravi za hrano, prevoz, oblačila, zdravila, dopuste…? 😀 Ne ga srat no. Če bi res tako živela kot nek socialc in samo najbolj osnovne življenjske potrebe si krila….se ti res zdi da bi nek tujec z 20k mesečnega dohodka se zanimal za njo? Še za britvico ji ne ostane 😀 Misliš da imajo takšni radi podhranjene, kosmate, verjetno brezzobe ker ji za zobarja ne ostane, slovenke v raztegnjenih gatah iz kika v skoraj penziji? 😀
o bože ljubi, vam ne bi škodilo ne preslikavat svojega na drugega.. je razlika med eno ali dvema osebama, že poraba vode se krepko pozna, ogrevanje vode tudi, komunala je 15 za dva, 7,5 za enega itd itn.. elektrike imava midva po novem sistemu od 17 do 19 zdaj tazadnja, se vidi so ventilatorji laufali ves junij in julij?, prej max 25 po starem sistemu.
oblačila ne kupujemo vsi vsak mesec, ne uporabljamo vsi avta, jaz osebno še mesečne nimam več, ker imam službo 20 minut peš stran haha, kar pa nucam trole, dam gor nekaj evričev pa imam, drugače pa peš, tko stopalko razgibavam in mi sede, kljub bolečini, moram hodit.
jah, moški okus je čuden, bolj je umetna in droljasta bolj jih zanima, četudi se po monu duvajo kako bi oni naravno, pa zvesto, pa pridno, pa skromno, pa da ni važno koliko ima keša, pa ni važna izobrazba pa služba pa bla bla bla… ahaha, vedno znova sami sebe povozijo 😉
Zartrose, 09.08.2025 ob 09:49
o bože ljubi, vam ne bi škodilo ne preslikavat svojega na drugega.. je razlika med eno ali dvema osebama, že poraba vode se krepko pozna, ogrevanje vode tudi, komunala je 15 za dva, 7,5 za enega itd itn.. elektrike imava midva po novem sistemu od 17 do 19 zdaj tazadnja, se vidi so ventilatorji laufali ves junij in julij?, prej max 25 po starem sistemu.
oblačila ne kupujemo vsi vsak mesec, ne uporabljamo vsi avta, jaz osebno še mesečne nimam več, ker imam službo 20 minut peš stran haha, kar pa nucam trole, dam gor nekaj evričev pa imam, drugače pa peš, tko stopalko razgibavam in mi sede, kljub bolečini, moram hodit.
jah, moški okus je čuden, bolj je umetna in droljasta bolj jih zanima, četudi se po monu duvajo kako bi oni naravno, pa zvesto, pa pridno, pa skromno, pa da ni važno koliko ima keša, pa ni važna izobrazba pa služba pa bla bla bla… ahaha, vedno znova sami sebe povozijo 😉
Torej max 10e razlike ali je eden ali dva? 😀 Elektrike zihr tk mal ne plačaš btw.
In ne nekdo z 240.000 dohodka letno ne živi tako kot socialc. In ne išče niti takšne partnerke. Človek ki tako služi ima čisto drugačno življenje. Verjetno veliko potuje, službena druženja ipd…..bo neko žensko ki kot socialka izgleda tja peljal? Nekoga ki očitno ne gre nikoli ne k frizerju, še manj v gledališče, kam po svetu….? Resno? Kaj misliš da ta človek 20k vsak mesec domov prinese in potem čepi na kavču in tv bulji? Da nima družbe sebi podobnih? Da nima kaj več v življenju kot osnovno preživetje?
Mislim da vsak ki verjame tej zgodbici ima resen primanjkljaj v zgornjem nadstropju. Še 16 letnice niso tako naivne in preproste v razmišljanju.
ok, 09.08.2025 ob 10:04
Torej max 10e razlike ali je eden ali dva? 😀 Elektrike zihr tk mal ne plačaš btw.
In ne nekdo z 240.000 dohodka letno ne živi tako kot socialc. In ne išče niti takšne partnerke. Človek ki tako služi ima čisto drugačno življenje. Verjetno veliko potuje, službena druženja ipd…..bo neko žensko ki kot socialka izgleda tja peljal? Nekoga ki očitno ne gre nikoli ne k frizerju, še manj v gledališče, kam po svetu….? Resno? Kaj misliš da ta človek 20k vsak mesec domov prinese in potem čepi na kavču in tv bulji? Da nima družbe sebi podobnih? Da nima kaj več v življenju kot osnovno preživetje?
Mislim da vsak ki verjame tej zgodbici ima resen primanjkljaj v zgornjem nadstropju. Še 16 letnice niso tako naivne in preproste v razmišljanju.
spet neki po svoje. voda? kako je lahko voda za enega podobno za dva, voda še največ vzame, poleg ogrevanja, a če ogrevaš manjši prostor za enega, je vseeno dost ceneje kot večji za dva.
kregi se z avtorico, ona je pisala to zgodbo, jaz sem komentirala del, da pač tipi mislijo, da so vse samske naivne in bodo nasedle, pa čemurkoli že.
sprašuje prijatlca
problem je samo to da, da si ti nakracala tvoje nokre želje, sanje. tega v resnici ni. to je tebi dolgi čas in ne veš kaj bi in sanjariš o nekih zapeltih in imaganirnaih dramah. saj nisi edina. kako vem da je izmišljeno. ker moški, ki je že ima odrasle otroke in toliko denarja, ne bo nikoli, sprejel ločenke z otroci, starikule z froci. nikoli. nikoli ne bi sploh zahteval da mu v primeru nekega probelma, ostanjo tvoji prihranki. hahaah kaj najz tem drobižem. nikoli ne bi sprejel ločenke problematičen z indoktrinacijo feminizma, ločenko staro, v svoj dom. ker ve da bo problem. moški , ki ima toliko denarja si želi samo eno. še 3 otroke. z mlado, sexy, lušo, postavno, zdravo, nepreoblematično, ki je že žena.
zakaj bi izbral tak možakar tebe če lahko dobi 2 mladi ki mu data vsaka po 2 otroka??
vidiš, zato je to izmišljeno. ker se ti ne sanja kaj smo moški, kdo smo kaj želimo. sploh pa se ti en sanja o moških ki imamo denar.
in moški iz tujine, rečima na pamet iz bolj severa, nikoli en bo šel po slovenko. nikoli. slovenke ste feminsitke, lezbače, grdosije kratkonoge, slabi geni, starikule smrdljive lene. to je vaš opis v tujini. kot imajo za črneke da soagresine in gopčavei nglasne in lene in debele, to pa ste slovenke. zandnja opcija. nihe noče slovenke. niti slovenci.
ti kr sanjaj tvojo dramo.
Torej en ki prinese četrt miljona letno domov, hoče v vezo z eno ki živi od makaronov in zraka, pa v primeru če ga pusti mu mora še prihranke dat, ker mu bodo zelo prav prišli 😀 Kdo si ne bi želel eno mesečno plačo več v primeru če baba gre 😀 Pa še v tujini živi jasno. Ona bi prihranke tja prenesla jasno 😀
Kristus tu se vsak dan bolj moteni ljudje zbirajo. Stopnja razgledanosti in zmožnosti uporabe možganov na tem forumu je v minus. Ljudje resno življenje poznate samo iz tv a?
Izredno slab buisness deal. Ti lahko pustiš vse za njega, če ti ne bo všeč pa mu kar še prihranke pustiš.
Naj si svoj deal nekam vtakne. Ti pa izbiraj s srcem in takega ki te izbere s srcem, tale je egoistični maniak, ki si rabi napumpati ego in te želi ujeti, da ga ne boš zapustila zaradi SVOJIH prihrankov. Dafak?
Če si zaljubljena v njega vedi da bo minilo.
Drugace pa ni ga čez osebno svobodo.
Sem v vezi in mi fali sexa pa vseeno se ne bom ločil ker imam svobodo . Vsaj 2meseca na leto sem sam nekje sluzbeno ali privat. Denarja mamo dost ostalo poštimam.
Za sex si dobi drugega ..denar je tvoj po drugi strani pa za kvalitetno življenje ne rabiš bogastva in bahavaga deda , ki te bo na koncu iskoriščal.
Boris7386@gmail.com če še slučajno želiš kakšno reč
Lep dan
mnja ja.. ženske ki vam ne dajo sexat ne zapustite, ker ste kao svobodni v bednem zakonu.. a vsiljujete se drugim ženskam in pizdite, ko dobite ne.. ja pizdite lahko samo tisti, ki ste jo poročili in ji vse k riti prinašate, edino tej lahko pizdite ker noče sexat z vami.. ne pa eni samski, ki vas noče. wtf resno, zblojen svet.
fse smrdljive feministke, ločenke, luzerke baje ste agreisvne in žaljive prasice. čim imam oški standrde za vas luzerke ste takoj agresivne.
za nas moške ki dobro zgedamo, smo kompetentni in imamo nek idnar, je samo do 27 let , suha. ritka 36 max. joške lepe. obraz baby face. ki je že žena in želi biti mamica 4 otrokom. to želimo.
ne pa musarce! ahah usranke debelajse ločene ugabne nagnsune svije. krakonoge delorite kuzle posrane. ki si niti riti ne obrišete prav. ker smrdite po dreku. ločenke fse smrdijo. ker ste leve fašistke. ločenke ste siša fseh ugabnih samic. ločenke ste za umo bolnco. nesocijalizirnae umske revice
ločenke so najslabi od najslabšega. ločenko z froci NIKOLI IN NIKDAR.
Anonimno 3469, 10.08.2025 ob 20:09
fse smrdljive feministke, ločenke, luzerke baje ste agreisvne in žaljive prasice. čim imam oški standrde za vas luzerke ste takoj agresivne.
za nas moške ki dobro zgedamo, smo kompetentni in imamo nek idnar, je samo do 27 let , suha. ritka 36 max. joške lepe. obraz baby face. ki je že žena in želi biti mamica 4 otrokom. to želimo.
ne pa musarce! ahah usranke debelajse ločene ugabne nagnsune svije. krakonoge delorite kuzle posrane. ki si niti riti ne obrišete prav. ker smrdite po dreku. ločenke fse smrdijo. ker ste leve fašistke. ločenke ste siša fseh ugabnih samic. ločenke ste za umo bolnco. nesocijalizirnae umske revice
ločenke so najslabi od najslabšega. ločenko z froci NIKOLI IN NIKDAR.
Tebe je pa tvoja debela ločena mamica večkrat na glavo dol vrgla a? Ni še konc vikend izhoda iz polja?
Anonimno 3469, 09.08.2025 ob 10:58
sprašuje prijatlca
problem je samo to da, da si ti nakracala tvoje nokre želje, sanje. tega v resnici ni. to je tebi dolgi čas in ne veš kaj bi in sanjariš o nekih zapeltih in imaganirnaih dramah. saj nisi edina. kako vem da je izmišljeno. ker moški, ki je že ima odrasle otroke in toliko denarja, ne bo nikoli, sprejel ločenke z otroci, starikule z froci. nikoli. nikoli ne bi sploh zahteval da mu v primeru nekega probelma, ostanjo tvoji prihranki. hahaah kaj najz tem drobižem. nikoli ne bi sprejel ločenke problematičen z indoktrinacijo feminizma, ločenko staro, v svoj dom. ker ve da bo problem. moški , ki ima toliko denarja si želi samo eno. še 3 otroke. z mlado, sexy, lušo, postavno, zdravo, nepreoblematično, ki je že žena.
zakaj bi izbral tak možakar tebe če lahko dobi 2 mladi ki mu data vsaka po 2 otroka??
vidiš, zato je to izmišljeno. ker se ti ne sanja kaj smo moški, kdo smo kaj želimo. sploh pa se ti en sanja o moških ki imamo denar.
in moški iz tujine, rečima na pamet iz bolj severa, nikoli en bo šel po slovenko. nikoli. slovenke ste feminsitke, lezbače, grdosije kratkonoge, slabi geni, starikule smrdljive lene. to je vaš opis v tujini. kot imajo za črneke da soagresine in gopčavei nglasne in lene in debele, to pa ste slovenke. zandnja opcija. nihe noče slovenke. niti slovenci.
ti kr sanjaj tvojo dramo.
Da se spustim približno na tvojo raven in ti namenim par besed. Anonimno 3469 si sramota za ves moški svet. Pa v kateri jami živiš, da si tako sveto prepričan, da si vsi moški po 50em želijo mlado punco ali dve z ozkimi boki in vsemi tvojimi bolanimi pričakovanji za partnerko in še kup otrok. Nekateri moški so uspeli odrasti in so se sposobni realno oceniti, kako stojijo psihično /fizično/materialno. A misliš, da si res vsak moški želi toliko staro partnerko kot ima recimo staro hči? Da si spet želi majhnih otrok in direndaja z njimi, ko pa je že dal to poglavje skozi in ima odrasle otroke. Večina, ki ima pospravljeno podstrešje išče podobno partnerko v rangu svojih let. Predvsem pa, da se lahko ob njej umiri in uživa v skupnih interesih, ker normalni moški po 50em ne potrebuje v življenju drame z mlado frkljo in malimi otroki, ampak se želi umiriti in uživati v družbi s sebi primerno partnerko v obilju, ki ga je ustvarjal skozi leta.
Si pa res iz ene jame prilezel malo na svetlo, če misliš, da so vse samske ženske z otroki, ločenke. Da te malo razsvetlim – obstajajo tudi vdove, ne po svoji krivdi in samske ženske, ki nikoli niso bile v partnerski vezi in imajo otroka, ker so bile zlorabljene.
Glede denarja pa tako. Ponavadi tisti, ki imajo veliko, hočejo še več in so tako pohlepni, da bi še lasten drek požrli, če jim ne bi smrdel.
Pa še nekaj o tvojem bluzenju glede ločenk. Sklepam, da sodiš po sebi in si ogaben, smrdljiv, len,… verjetno ti, ker te je verjetno nazadnje okopala babica, ko si se rodil ali pa mama, ko si imel v šoli sistematski pregled, če si seveda sploh hodil v šolo.
Pa da še pokomentiram tale tvoj stavek :”za nas moške ki dobro zgedamo, smo kompetentni in imamo nek idnar”. Sočustvujem s tabo. Si en revček, ki mu vse to nič ne pomaga, ker si s tem ne moreš kupiti osnovnega bontona, ki je na 1.mestu v komunikaciji s sočlovekom.
dobra, 09.08.2025 ob 11:01
Torej en ki prinese četrt miljona letno domov, hoče v vezo z eno ki živi od makaronov in zraka, pa v primeru če ga pusti mu mora še prihranke dat, ker mu bodo zelo prav prišli 😀 Kdo si ne bi želel eno mesečno plačo več v primeru če baba gre 😀 Pa še v tujini živi jasno. Ona bi prihranke tja prenesla jasno 😀
Kristus tu se vsak dan bolj moteni ljudje zbirajo. Stopnja razgledanosti in zmožnosti uporabe možganov na tem forumu je v minus. Ljudje resno življenje poznate samo iz tv a?
Da te popravim. On res živi od takšnega zneska, samo jaz pa ne od makaronov in zraka, ker imam v službi kosilo in to zelo dobro. Drugače si pa privoščim kar mi srce poželi.
Forum je zaprt za komentiranje.