Kako preko neta iskati žensko?
Ne morem verjeti kaj berem – je to res, da so moški marsikaj pripravljeni narediti za seks? Jaz jih ne dojemam tako, ravno tako mi je nepojemljivo o tistem, kaj so pripravljene narediti ženske podpovrečnega videza za seks s postavnim moškim.
Možno, da hodim po svetu z zaprtimi očmi, ker nič od navedenega ne poznam, no morda videla kaj podobnega v kakšnem filmu :P[/quote]
Odvisno kakšne ljudi poznaš. Jaz imam to (ne)srečo, da poznam zelo raznolike ljudi, različnih družbenih slojev in z različnih koncev Slovenije. Včasih se čudim kaj vse ta mala Slovenija preživi.
Pa kot sem že rekla, imam brata. In ko sem bila recimo mlajša, mi je bilo hitro jasno zakaj bratu ni bilo všeč, če se je določen tip njegovih kolegov zanimal zame.[/quote]
Ja in ne. To kaj poznam in kaj ne, ni odvisno le od mene. Med nama je bistvena razlika ta, da jaz ne pasem radovednosti za stvari, ki se me ne tičejo. Tudi imam starejšega brata, toda on je mnenja, da sem mu v sramoto in mu hkrati ni mar s kom bluzim :/
Odvisno kakšne ljudi poznaš. Jaz imam to (ne)srečo, da poznam zelo raznolike ljudi, različnih družbenih slojev in z različnih koncev Slovenije. Včasih se čudim kaj vse ta mala Slovenija preživi.
Pa kot sem že rekla, imam brata. In ko sem bila recimo mlajša, mi je bilo hitro jasno zakaj bratu ni bilo všeč, če se je določen tip njegovih kolegov zanimal zame.[/quote]
Ja in ne. To kaj poznam in kaj ne, ni odvisno le od mene. Med nama je bistvena razlika ta, da jaz ne pasem radovednosti za stvari, ki se me ne tičejo. Tudi imam starejšega brata, toda on je mnenja, da sem mu v sramoto in mu hkrati ni mar s kom bluzim :/[/quote]
Hvala bogu, da smo si ljudje različni. 🙂 Mene vse zanima, kaj se dogaja okoli mene. Tudi radovedna sem. Opazujem ljudi okoli sebe. Različne ljudi, kako se spopadajo z raznoraznimi situacijami. Njihove reakcije, interakcije itd. Družbo na splošno. Tudi odnose med uporabniki na internetu. Pozorna sem na detajle, ki jih morda kdo drug niti opazi ne. Tudi kakšne ženske zaupljive skrivnosti nosim s sabo naokoli. Zakaj, niti ni tako zelo pomembno. 🙂
Z bratom sva približno istih let, vedno sva se dobro razumela, čeprav sva zelo različna karakterja. Pa kolikor vem, se še vedno rad pohvali z mano. Vedno je bil malce zaščitniški do mene, ker sem bila bolj “pridna punčka”, on pa tisti, ki je staršem delal sive lase. Temu primerna je bila tudi njegova družba in širši krog znancev, med katerimi je bilo tudi veliko takšnih, ki so ženske pecali na pleh. Sem že zelo mlada razvila odpor do tega. 🙂
Ja in ne. To kaj poznam in kaj ne, ni odvisno le od mene. Med nama je bistvena razlika ta, da jaz ne pasem radovednosti za stvari, ki se me ne tičejo. Tudi imam starejšega brata, toda on je mnenja, da sem mu v sramoto in mu hkrati ni mar s kom bluzim :/[/quote]
Hvala bogu, da smo si ljudje različni. 🙂 Mene vse zanima, kaj se dogaja okoli mene. Tudi radovedna sem. Opazujem ljudi okoli sebe. Različne ljudi, kako se spopadajo z raznoraznimi situacijami. Njihove reakcije, interakcije itd. Družbo na splošno. Tudi odnose med uporabniki na internetu. Pozorna sem na detajle, ki jih morda kdo drug niti opazi ne. Tudi kakšne ženske zaupljive skrivnosti nosim s sabo naokoli. Zakaj, niti ni tako zelo pomembno. 🙂
Z bratom sva približno istih let, vedno sva se dobro razumela, čeprav sva zelo različna karakterja. Pa kolikor vem, se še vedno rad pohvali z mano. Vedno je bil malce zaščitniški do mene, ker sem bila bolj “pridna punčka”, on pa tisti, ki je staršem delal sive lase. Temu primerna je bila tudi njegova družba in širši krog znancev, med katerimi je bilo tudi veliko takšnih, ki so ženske pecali na pleh. Sem že zelo mlada razvila odpor do tega. :)[/quote]
Lepo, da si nam to razodela o sebi, toda res ne vem, koliko te lastnosti štejejo na čveku, forumu ? ://
Z bratom sva približno istih let, vedno sva se dobro razumela, čeprav sva zelo različna karakterja. Pa kolikor vem, se še vedno rad pohvali z mano. Vedno je bil malce zaščitniški do mene, ker sem bila bolj “pridna punčka”, on pa tisti, ki je staršem delal sive lase. Temu primerna je bila tudi njegova družba in širši krog znancev, med katerimi je bilo tudi veliko takšnih, ki so ženske pecali na pleh. Sem že zelo mlada razvila odpor do tega. :)[/quote]
Lepo, da si nam to razodela o sebi, toda res ne vem, koliko te lastnosti štejejo na čveku, forumu ? ://[/quote]
Vse šteje. Tudi lastnosti čvekačev štejejo. Vključno s tvojimi. 🙂
Pač, odvisno kaj hoče kdo odnest od tega.
Midve lahko itak soeksistirava samo an forumu. V RL ziher ne bi bili niti znanki.
Lepo, da si nam to razodela o sebi, toda res ne vem, koliko te lastnosti štejejo na čveku, forumu ? ://[/quote]
Midve lahko itak soeksistirava samo an forumu. V RL ziher ne bi bili niti znanki.[/quote]
Res? Kaj pa, če se kdo napihuje, laže, naklada v tri krasne ali se namerno ponižuje? Ima tak pristop zate tudi verodostojnost?
Ne vem, kako bi bilo z nama izven čveka, težko je o teh stvareh delati kakršnekoli zaključke; bom pa vseeno zadnji stavek razumela kot posledico tvoje predstave, ki si si jo ustvarila o meni – lepo se imej z njo 🙂
Midve lahko itak soeksistirava samo an forumu. V RL ziher ne bi bili niti znanki.[/quote]
Res? Kaj pa, če se kdo napihuje, laže, naklada v tri krasne ali se namerno ponižuje? Ima tak pristop zate tudi verodostojnost?
Ne vem, kako bi bilo z nama izven čveka, težko je o teh stvareh delati kakršnekoli zaključke; bom pa vseeno zadnji stavek razumela kot posledico tvoje predstave, ki si si jo ustvarila o meni – lepo se imej z njo :)[/quote]
Sploh ne gre za verodostojnost. S tem si ne belim glave. Gre za spletno prezenco in odnose, do katerih pride na podlagi tega, kar kdo “da od sebe”.
Pri tebi mi je recimo hecno, da vedno, ko hočeš napisat o kom kaj, kar ti je recimo brez zveze, vedno zavzameš pozicijo prve osebe množine.
Npr. “Lepo, da si nam to razodela o sebi, toda res ne vem, koliko te lastnosti štejejo na čveku, forumu ? ://”
Piši v svojem imenu. V prvi osebi množine pišejo novinarji (razen tisti, ki imajo velik ego in pišejo v prvi osebi ednine), za katerimi stoji uredništvo. Stoji za tabo ves forum? 🙂
Ne vem, kako bi bilo z nama izven čveka, težko je o teh stvareh delati kakršnekoli zaključke; bom pa vseeno zadnji stavek razumela kot posledico tvoje predstave, ki si si jo ustvarila o meni – lepo se imej z njo :)[/quote]
Sploh ne gre za verodostojnost. S tem si ne belim glave. Gre za spletno prezenco in odnose, do katerih pride na podlagi tega, kar kdo “da od sebe”.
Pri tebi mi je recimo hecno, da vedno, ko hočeš napisat o kom kaj, kar ti je recimo brez zveze, vedno zavzameš pozicijo prve osebe množine.
Npr. “Lepo, da si nam to razodela o sebi, toda res ne vem, koliko te lastnosti štejejo na čveku, forumu ? ://”
Piši v svojem imenu. V prvi osebi množine pišejo novinarji (razen tisti, ki imajo velik ego in pišejo v prvi osebi ednine), za katerimi stoji uredništvo. Stoji za tabo ves forum? :)[/quote]
Izhajam iz tega, da nisem edina, ki te berem, pridem do nekega zaključka, sklepa. Svojega sloga ne bom spreminjala, zato ker se nekomu le-ta zdi hecen ali kakršenkoli že; kot tak ni napačen – človek na forumu ni sam. Je to res vse kaj imaš za pripomniti, nekaj “hecnega”, ne bi rekla, glede na besedno ostrino in vneto kritiziranje vsega in (olepševanje svojega “popolnega” obstoja), kjer se začutiš poklicano, da lahko naložiš vse živo in mrtvo 🙂 Z obzirom, kako si pokomentirala verodostojnost pa sem sebi globoko hvaležna, da nisve znanki.
Prezenco? Je tako težko uporabiti mnogo lepši slovenski izraz “prisotnost” ?
Piši v svojem imenu. V prvi osebi množine pišejo novinarji (razen tisti, ki imajo velik ego in pišejo v prvi osebi ednine), za katerimi stoji uredništvo. Stoji za tabo ves forum? :)[/quote]
Izhajam iz tega, da nisem edina, ki te berem, pridem do nekega zaključka, sklepa. Svojega sloga ne bom spreminjala, zato ker se nekomu le-ta zdi hecen ali kakršenkoli že; kot tak ni napačen – človek na forumu ni sam. Je to res vse kaj imaš za pripomniti, nekaj “hecnega”, ne bi rekla, glede na besedno ostrino in vneto kritiziranje vsega in (olepševanje svojega “popolnega” obstoja), kjer se začutiš poklicano, da lahko naložiš vse živo in mrtvo 🙂 Z obzirom, kako si pokomentirala verodostojnost pa sem sebi globoko hvaležna, da nisve znanki.
Prezenco? Je tako težko uporabiti mnogo lepši slovenski izraz “prisotnost” ?[/quote]Predstavnost…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Izhajam iz tega, da nisem edina, ki te berem, pridem do nekega zaključka, sklepa. Svojega sloga ne bom spreminjala, zato ker se nekomu le-ta zdi hecen ali kakršenkoli že; kot tak ni napačen – človek na forumu ni sam. Je to res vse kaj imaš za pripomniti, nekaj “hecnega”, ne bi rekla, glede na besedno ostrino in vneto kritiziranje vsega in (olepševanje svojega “popolnega” obstoja), kjer se začutiš poklicano, da lahko naložiš vse živo in mrtvo 🙂 Z obzirom, kako si pokomentirala verodostojnost pa sem sebi globoko hvaležna, da nisve znanki.
Prezenco? Je tako težko uporabiti mnogo lepši slovenski izraz “prisotnost” ?[/quote]Predstavnost…[/quote]
Navzočnost 😉
Ne vem, kaj vse ste napisali na to, ampak moja “izkušnja”…
Sem pred kratkim nekaj googlala, pa se mi odpre stran, neka xy v stilu ona-on, prvič slišala za to stran, in se je odprl ravno profil tipa, ki je na konju. Klobuk (kavbojski), kavbojke, srajca… ma ful dober je bil za videt. Vsaj tako od daleč. Tip moškega v stilu neke možatosti.
Če ne bi bila že v odnosu, bi ga kar kliknila. 🙂
Sem pred kratkim nekaj googlala, pa se mi odpre stran, neka xy v stilu ona-on, prvič slišala za to stran, in se je odprl ravno profil tipa, ki je na konju. Klobuk (kavbojski), kavbojke, srajca… ma ful dober je bil za videt. Vsaj tako od daleč. Tip moškega v stilu neke možatosti.
Če ne bi bila že v odnosu, bi ga kar kliknila. :)[/quote]Hja..kako je že bilo tisto lani, ko je enega tipa, tudi simpatičnega za pogledat, njegova konjička iznenadila in dol vrgla, da je potem še nekaj tednov šepal…je pa tudi v odnosu, kar pomeni, da ene še imajo takega, ki ne uboga 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sploh ne gre za verodostojnost. S tem si ne belim glave. Gre za spletno prezenco in odnose, do katerih pride na podlagi tega, kar kdo “da od sebe”.
Prezenco? Je tako težko uporabiti mnogo lepši slovenski izraz “prisotnost” ?[/quote]
Zelo težko. Za “popolni” obstoj se pa že spodobi uporabit tujko. :)Lahko pa uredništvu Mona predlagaš, da zaposlijo lektorja za takšne brezupne primerke kot sem jaz. Nisem ne jezikoslovka ne slovenistka. 🙂
Sicer pa dokler bodo uporabniki forumov ali pa naključni spletni komentatorji po internetu pisali pod vzdevki in ne s svojim pravim imenom in priimkom ter z javno objavljeno ip številko ob svojem imenu, si res ne mislim delat problemov z nekakšno “verodostojnostjo”. Lahko pa se s temi zadevami ukvarjam v kontekstu fenomena novih medijev ali česa podobno “neuporabnega” in “neverodostojnega”.
Prezenco? Je tako težko uporabiti mnogo lepši slovenski izraz “prisotnost” ?[/quote]
Zelo težko. Za “popolni” obstoj se pa že spodobi uporabit tujko. :)Lahko pa uredništvu Mona predlagaš, da zaposlijo lektorja za takšne brezupne primerke kot sem jaz. Nisem ne jezikoslovka ne slovenistka. 🙂
Sicer pa dokler bodo uporabniki forumov ali pa naključni spletni komentatorji po internetu pisali pod vzdevki in ne s svojim pravim imenom in priimkom ter z javno objavljeno ip številko ob svojem imenu, si res ne mislim delat problemov z nekakšno “verodostojnostjo”. Lahko pa se s temi zadevami ukvarjam v kontekstu fenomena novih medijev ali česa podobno “neuporabnega” in “neverodostojnega”.[/quote]
tole res zgleda in se bere kot, da sta vsaka na svojem koncu istega dilda ☺
Sicer pa dokler bodo uporabniki forumov ali pa naključni spletni komentatorji po internetu pisali pod vzdevki in ne s svojim pravim imenom in priimkom ter z javno objavljeno ip številko ob svojem imenu, si res ne mislim delat problemov z nekakšno “verodostojnostjo”. Lahko pa se s temi zadevami ukvarjam v kontekstu fenomena novih medijev ali česa podobno “neuporabnega” in “neverodostojnega”.[/quote]
tole res zgleda in se bere kot, da sta vsaka na svojem koncu istega dilda ☺[/quote]
Eh ja, ti pa za kamero al kako? 🙂
tole res zgleda in se bere kot, da sta vsaka na svojem koncu istega dilda ☺[/quote]
Sva pač poskrbele za svojo zabavo 🙂
stari, ni tu povpraševanja zate, pojdi se kam drugam prerivat/ponujat/žrtvovat, npr v dom kak dom z upokojenkami 😛
Če ne bi bila že v odnosu, bi ga kar kliknila. :)[/quote]Hja..kako je že bilo tisto lani, ko je enega tipa, tudi simpatičnega za pogledat, njegova konjička iznenadila in dol vrgla, da je potem še nekaj tednov šepal…je pa tudi v odnosu, kar pomeni, da ene še imajo takega, ki ne uboga 🙂 :)[/quote]:))
Ah ta je bil samo žrtev lasne lahkovernosti, da lahko zaupa “nežnejšemu spolu”…
Ne vem kaj ga sedaj bolj boli ali spoznanje, da ne more zaupat ali to da je bil šepast?
Mislim, da šepa ne več, o onih drugih posledicah pa….. kdo bi vedel? 🙂
Vse kar je pomembno je v prvih parih sekundah stika (elektro ali v živo).
Vse je v komunikaciji. Verjetno si opazil, da tipi, ki dobro in dosti govorijo imajo vedno najboljše bejbe.
Hvala bogu se lahko tega vsi naučimo.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.