Kako preko neta iskati žensko?
No da vidim kakšen naset si mi pripravila za danes? :))))))))[/quote]
Hmm, žensko že imaš, zato potrebujem drugo iztočnico, na katero se bo nanašalo moje strokovno svetovanje:))). Kaj je tvoja šibka točka, ki jo je potrebno ojačat?:)[/quote]Če bi imel kako šibko točko bi me že zapustila….. tako se pa še nekako držim v sedlu….. 😉 😀 😀
Hmm, žensko že imaš, zato potrebujem drugo iztočnico, na katero se bo nanašalo moje strokovno svetovanje:))). Kaj je tvoja šibka točka, ki jo je potrebno ojačat?:)[/quote]Če bi imel kako šibko točko bi me že zapustila….. tako se pa še nekako držim v sedlu….. 😉 😀 :D[/quote]
Torej si popoln?:)) Dej ne ga sekat. Vsi imamo šibke točke. Te je česa strah?:) Morda priznanja samemu sebi?:) Sem podrla kakšne sanje?:)))
Kaj pa ti spet sanjaš? :))))
Koga si ti podrla? :)) Ne se hecat, še včeraj nisi vedela, da ima/mora imet zraven tička še vsaj dva jajca……Danes si pa že nekaj podrla….. :)))))
((No včas so bili trije…. iz enega se potem tiček izvali, dava sta pa klopotca…… 😉 :))))
Koga si ti podrla? :)) Ne se hecat, še včeraj nisi vedela, da ima/mora imet zraven tička še vsaj dva jajca……Danes si pa že nekaj podrla….. :)))))
((No včas so bili trije…. iz enega se potem tiček izvali, dava sta pa klopotca…… 😉 :))))[/quote]
Spet se oddaljuješ od teme:). Nekaj mi hočeš prodati, nekaj bleščečega v celofanu:). Akviziterjem ne zaupam:))).
((No včas so bili trije…. iz enega se potem tiček izvali, dava sta pa klopotca…… 😉 :))))[/quote]
in potem se kdo spotika ob moje izjave tukaj ☺
Robi, dojel si poanto.
Se ostali spomnite Emilija? Emilo ali nekaj takega je bil na Tedniku, na POPu. Tip se dobro obleče, imam dober avto in peca bogate Slovenke.
Pride do njih na parkingu shoping centra. Jim govori sladko, jim prinese kak šopek, ves meden. Po par dneh pa rabi denar. Po par jurjev, celo po par deset jurjev so mu dajale.
Opisovale so ga pa kot ugaljenega gospoda, lepo oblečen, dober avto, stanovanje, hiša…. potem jih je pa obral.
Naiven? DA.[/quote]
Če mu uspe na takšen način zapecati ženske, potem ne vem, kdo je tu naiven.[/quote]
Tisti, ki je na koncu razočaran zaradi izbire. 🙂 Temu se reče, manj izkušen.
Če mu uspe na takšen način zapecati ženske, potem ne vem, kdo je tu naiven.[/quote]
Govorim zase.[/quote]
Da se dopolnim: zase trdim, da mi nič od tega “materializma” ne zadošča niti me ne pritegne; če mi nekdo ni všeč kot človek mu popolnoma nič od “opisanega” ne pomaga; zakaj druge ženske pripisujejo temu pomen, nočem vedeti.
Spet se oddaljuješ od teme:). Nekaj mi hočeš prodati, nekaj bleščečega v celofanu:). Akviziterjem ne zaupam:))).[/quote]Oddaljujem? Ti si meni pripisala nekaj “oddaljenega” in ko te hočem pripeljat nazaj na tir ti spet nekam v levo….. :))))))
Lažje bi človek upravljal tanker kot pa zlato ribico…. :))))
NM kaj se pa ti čudiš kot mali puranček glisti? 😀 😀
donkihot
…dekle ..zenska… punca.. vabljena v Dalmacijo na morje
07.08.13 21:31
.Drage zenske dekleta…
..iscem sopotnico, zensko, punco za dopust v Dalmaciji proti koncu avgusta. Sem star 40 let, samski, z visoko izobrazbo, 180 cm, 75 kg in zahtevno sluzbo (vzrok pojavljanja); ce, potem poslji slikco (jasno, dobis tudi mojo), na: jnkkvcc01@gmail.com, pozneje mozna resna veza
Hvala in veselim se srecanja….
Spet se oddaljuješ od teme:). Nekaj mi hočeš prodati, nekaj bleščečega v celofanu:). Akviziterjem ne zaupam:))).[/quote]Oddaljujem? Ti si meni pripisala nekaj “oddaljenega” in ko te hočem pripeljat nazaj na tir ti spet nekam v levo….. :))))))
Lažje bi človek upravljal tanker kot pa zlato ribico…. :))))
NM kaj se pa ti čudiš kot mali puranček glisti? 😀 :D[/quote]
Manjkajo ti izkušnje, zato me primerjaš s tankerjem:))). Vidiš, hočem ti pomagat:))).
Točno. :)) A ti s tistimi, ki te zavrnejo? :))[/quote]
Obstajajo moški, ki lahko izbirajo in obstajajo moški, ki izbire nimajo, ampak vzamejo edino, ki se zanima za njih. Ti si v bistvu pritrdil, da spadaš med slednje.[/quote]
Nisem tega pritrdil, si pa ti želiš, da bi bilo tako. 😉
Točno. :)) A ti s tistimi, ki te zavrnejo? :))[/quote]
Obstajajo moški, ki lahko izbirajo in obstajajo moški, ki izbire nimajo, ampak vzamejo edino, ki se zanima za njih. Ti si v bistvu pritrdil, da spadaš med slednje.[/quote]
Skratka, da bo bolj pravilno. 🙂
Nisem tega pritrdil, si pa ti želiš, da bi bilo tako. :))
Saj nisem nikjer napisal, da nisem nobene zavrnil. Tudi, če ne bi nobene zavrnil, to ne pomeni, da sem si izbral nekaj, kar si nisem želel.
Ti jih lahko zavrneš 100 in ti to nič ne koristi, če potem izbereš napačno. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.