Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako preko neta iskati žensko?

Kako preko neta iskati žensko?

No da vidim kakšen naset si mi pripravila za danes? :))))))))[/quote]

Hmm, žensko že imaš, zato potrebujem drugo iztočnico, na katero se bo nanašalo moje strokovno svetovanje:))). Kaj je tvoja šibka točka, ki jo je potrebno ojačat?:)[/quote]Če bi imel kako šibko točko bi me že zapustila….. tako se pa še nekako držim v sedlu….. 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Fotka je pomembna. Samo na njej mora biti dober avto. Pa se lepijo nate.
V profilu mora biti namignjeno (ne direkt napisano), da si bogat, da imaš fajn službo, da imaš hišo ali stanovanje.

Hmm, žensko že imaš, zato potrebujem drugo iztočnico, na katero se bo nanašalo moje strokovno svetovanje:))). Kaj je tvoja šibka točka, ki jo je potrebno ojačat?:)[/quote]Če bi imel kako šibko točko bi me že zapustila….. tako se pa še nekako držim v sedlu….. 😉 😀 :D[/quote]

Torej si popoln?:)) Dej ne ga sekat. Vsi imamo šibke točke. Te je česa strah?:) Morda priznanja samemu sebi?:) Sem podrla kakšne sanje?:)))

Ko pa gresta na kavo naj pa ona plača, češ da si pozabil prštofl….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja že, samo kdo bi si potem želel bit s tako plehko žensko ? Jst ziher ne.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Naiven? DA.

Kaj pa ti spet sanjaš? :))))
Koga si ti podrla? :)) Ne se hecat, še včeraj nisi vedela, da ima/mora imet zraven tička še vsaj dva jajca……Danes si pa že nekaj podrla….. :)))))
((No včas so bili trije…. iz enega se potem tiček izvali, dava sta pa klopotca…… 😉 :))))

Koga si ti podrla? :)) Ne se hecat, še včeraj nisi vedela, da ima/mora imet zraven tička še vsaj dva jajca……Danes si pa že nekaj podrla….. :)))))
((No včas so bili trije…. iz enega se potem tiček izvali, dava sta pa klopotca…… 😉 :))))[/quote]

Spet se oddaljuješ od teme:). Nekaj mi hočeš prodati, nekaj bleščečega v celofanu:). Akviziterjem ne zaupam:))).

Naiven? DA.[/quote]
Če mu uspe na takšen način zapecati ženske, potem ne vem, kdo je tu naiven.

((No včas so bili trije…. iz enega se potem tiček izvali, dava sta pa klopotca…… 😉 :))))[/quote]

in potem se kdo spotika ob moje izjave tukaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Naiven? DA.[/quote]
Če mu uspe na takšen način zapecati ženske, potem ne vem, kdo je tu naiven.[/quote]

Saj če vsak od njiju dobi, kar hoče…potem je najbrž ok:). Meni je to za bruhat:).

Naiven? DA.[/quote]
Če mu uspe na takšen način zapecati ženske, potem ne vem, kdo je tu naiven.[/quote]

Govorim zase.

Robi, dojel si poanto.

Se ostali spomnite Emilija? Emilo ali nekaj takega je bil na Tedniku, na POPu. Tip se dobro obleče, imam dober avto in peca bogate Slovenke.
Pride do njih na parkingu shoping centra. Jim govori sladko, jim prinese kak šopek, ves meden. Po par dneh pa rabi denar. Po par jurjev, celo po par deset jurjev so mu dajale.
Opisovale so ga pa kot ugaljenega gospoda, lepo oblečen, dober avto, stanovanje, hiša…. potem jih je pa obral.

Naiven? DA.[/quote]
Tisti, ki je na koncu razočaran zaradi izbire. 🙂 Temu se reče, manj izkušen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Govorim zase.[/quote]

Da se dopolnim: zase trdim, da mi nič od tega “materializma” ne zadošča niti me ne pritegne; če mi nekdo ni všeč kot človek mu popolnoma nič od “opisanega” ne pomaga; zakaj druge ženske pripisujejo temu pomen, nočem vedeti.

Omenjeni Emilio in njemu podobni imajo ogromno uspeha. Oberejo ženske. Zanimivo je, da se nanje lepijo bogate, izobražene ženske.

Tako, da fantje, dober avto in lepa obleka in ženske se bodo lepile na vas. Moški mora dajat vtis, da je bogat.
Ženska pa mora biti lepa in recept za uspeh je tu.

Točno. :)) A ti s tistimi, ki te zavrnejo? :))[/quote]

Obstajajo moški, ki lahko izbirajo in obstajajo moški, ki izbire nimajo, ampak vzamejo edino, ki se zanima za njih. Ti si v bistvu pritrdil, da spadaš med slednje.

Spet se oddaljuješ od teme:). Nekaj mi hočeš prodati, nekaj bleščečega v celofanu:). Akviziterjem ne zaupam:))).[/quote]Oddaljujem? Ti si meni pripisala nekaj “oddaljenega” in ko te hočem pripeljat nazaj na tir ti spet nekam v levo….. :))))))

Lažje bi človek upravljal tanker kot pa zlato ribico…. :))))

NM kaj se pa ti čudiš kot mali puranček glisti? 😀 😀

donkihot
…dekle ..zenska… punca.. vabljena v Dalmacijo na morje

07.08.13 21:31
.Drage zenske dekleta…

..iscem sopotnico, zensko, punco za dopust v Dalmaciji proti koncu avgusta. Sem star 40 let, samski, z visoko izobrazbo, 180 cm, 75 kg in zahtevno sluzbo (vzrok pojavljanja); ce, potem poslji slikco (jasno, dobis tudi mojo), na: jnkkvcc01@gmail.com, pozneje mozna resna veza

Hvala in veselim se srecanja….

Spet se oddaljuješ od teme:). Nekaj mi hočeš prodati, nekaj bleščečega v celofanu:). Akviziterjem ne zaupam:))).[/quote]Oddaljujem? Ti si meni pripisala nekaj “oddaljenega” in ko te hočem pripeljat nazaj na tir ti spet nekam v levo….. :))))))

Lažje bi človek upravljal tanker kot pa zlato ribico…. :))))

NM kaj se pa ti čudiš kot mali puranček glisti? 😀 :D[/quote]

Manjkajo ti izkušnje, zato me primerjaš s tankerjem:))). Vidiš, hočem ti pomagat:))).

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/hrvaski-zigolo-skube-dame-iz-visoke-druzbe

Izkušnje s tankerjem? :))))
A te pa imaš ti ? 😉

Obstajajo moški, ki lahko izbirajo in obstajajo moški, ki izbire nimajo, ampak vzamejo edino, ki se zanima za njih. Ti si v bistvu pritrdil, da spadaš med slednje.[/quote]
Nisem tega pritrdil, si pa ti želiš, da bi bilo tako. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo bere/resno jemlje tak sprijen časopis, kak tip ljudi? Zdaj je jasno od kje takšna odlika v vsebini tvojih postov 😛

Obstajajo moški, ki lahko izbirajo in obstajajo moški, ki izbire nimajo, ampak vzamejo edino, ki se zanima za njih. Ti si v bistvu pritrdil, da spadaš med slednje.[/quote]
Skratka, da bo bolj pravilno. 🙂
Nisem tega pritrdil, si pa ti želiš, da bi bilo tako. :))
Saj nisem nikjer napisal, da nisem nobene zavrnil. Tudi, če ne bi nobene zavrnil, to ne pomeni, da sem si izbral nekaj, kar si nisem želel.
Ti jih lahko zavrneš 100 in ti to nič ne koristi, če potem izbereš napačno. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close