Kako naj mu povem, da ne bo nič
oprosti, sramotilni steber vidiš samo ti.
in če skačete v luft samo ob omembi tega, da en član vašega plemena ni sposoben zadovoljit ženske, pomisli, kakšen udarec za ego je potem, da ti ženska pove to v obraz…[/quote]Ne bolj skačemo v luft, ker so vas vedno polna usta kako je zveza delo dveh, ki si vzajemno pomagata, prisluhneta…bla,bla,bla…
Potem pa nekdo ne izpolni (seksualnih) pričakovanj je pa za “odmet” po hitrem postopku, ker on kao mora zadovoljit njo…..
Ženske ste v tem pogledu veliko na boljšem, ve se lahko celo (leta) pretvarjate kako vam je lepo, kako vam gre dobro, pri nas je to veliko bolj očitno, če nam gre ali ne gre in, če ne gre je to pač samo njegova krivda/napaka s katero ona ne bo zapravljala časa.
Toliko o odnosu.[/quote]
moški ste si pa res sami krivi, če vztrajate v vezah, kjer niste zadovoljni s seksualnim življenjem. ja, je cel kup moških, ki se pritožujejo, da imajo hlod doma, in ki na ta način celo opravičujejo varanje… to je seveda boljša rešitev, kajne?
in do veze mora najprej sploh prit…. ne govorit o enomesečnem zmenkarjenju in enem seksu, kot o vezi, no.
Pandora1 npr.
Zakaj trenutnim in ne samo partnerjem, saj nisem napisal trenutnim? 😀
Nezavedni spodrsljajček? Če je trenutni, ptoem nisi ziher, da je stalni? 🙂
Kje so posredi čustva, tam ženska intuicija zelo pogosto zataji, čeprav smo prepričani, da delamo še naprej po “feelingu”, ampak ta občutek je često voden s strani naših pričakovanj in želja.
Da vidimo, kako dobro intucijo imaš. Kaj ti intucija pravi o meni? hahah Nevaren, a ne? 😀 ))))))
Zavestna odločitev. Trenutni v primerjavi s “pretekli”. Nič ni ziher, nič ni stalno, Sploh če se ti kocine dvignejo, ko nekdo govori o “forever” in si v osnovi svobodna duša….
Imaš neke zelo romantične predstave o ženskah… Mi, uboga nebolgljena bitja, ki nas vodijo čustva in se jim ne moremo upreti… Morda iz kakšnega rožnatega romana? 🙂
Kljut igračka :), ki bi mi rada zlezla pod kožo. Pa ne ve, da svoje podkožje dobro poznam z vsemi prednostmi in slabostmi. …
Za avtorico, pokaži temu tipu to kar se je pisalo tukaj. Tako mu boš dosti povedala tudi brez besed, malo še analizirajta situacjo in se lepo poslovita. Tip verjetno ima internet, če ga nima je pa itak en lole. Uhhh,…. ampak ta aleksandra, rekel bi, bog nam pomagej pri takih jebah, bom raj rekel kako pa ta svira qurcu ….glava boli, čeprav tupatam nekaj tud drži kar je napisala.
[[b]quote=Nisvazaskupaj]ko enkrat probaš dober sex oz. se nanj navadiš je težko it “na slabše”………… raje nimam nič kot eno navadno polomijo
in tole kar je napisala Aleksandra po mojem (žal) kar drži “moški res mislite, da na svetu obstajajo sami super f…… obstaja enih 5% tipov, ki vejo kaj delat, ostalo pa so manjše ali večje polomije, ki mislijo da znajo”
in točno vem, da daleč od tega, da mu ne bi bila všeč, enostavno zmrznil je, pa tudi po mojem nima kaj veliko izkušenj; no ja, na prvi pogled moram priznat, da to ni bilo opazit :/[/quote][/b]
Hehe ..se vidi kako si močno užaljena da tipčku tamali ni vstal takoj ko te je za vogalom zagledal..pa si prepričana da si dovolj privlačna zanj?
jaa..najbolj je zdaj po moškemu vžgat,kako za nič ljubimec je,ženske samo sebe ne vidimo da smo goske na kvadrat..si upaš priznati da nisi privlačna dovolj in da mu bo pri tvoji prijateljici vstal že pri prvem nasmešku..?
Hja draga moja,naduta malo manj bit in bolj ženstvena,topla in prisrčna..sexi in kljub temu dovolj daleč vstran in prav toliko blizu da si te bo zaželel..?..
A veš,,ti nekja povem…Ne takoj pi…nastavit pa boš večkrat dobila moškega kot pa sedaj ko ga na prvem zmenku naskočiš.Tega pravi dedci,moški in jebači ne marajo.Zapomni si to.
l.p
Bolj kaže na to, da je zvezo držalo skupaj le upanje na dober seks in nič več. V tem pa je tudi glavna težava, zakaj se njej ni za ukvarjat z njim. Saj to je razumljivo. Meni se tud ne da igrat fuzbala z nekom, ki ga ne zna, ampak si raje poiščem take, ki ga že znajo. Je pa res, da ločim športne prijatelje od partnerke. Njo sem pa pripravljen marsikaj naučit in verjamem, da lahko tudi ona mene. 🙂
Mater vas je zabavno brat 🙂
No, skratka, sem opravila neprijetno opravilo……. me je klical in sem mu lepo povedala, da pač “nisva na isti valovni dolžini”. Po barvni njegovega glasu mu seveda ni bilo prav, ampak itak nisem pričakovala, da se mi bo zahvaljeval oz. kaj podobnega.
@misonkka : ma ne gre zato, da mu ni vstal, saj ni prvi, ki se mu je to zgodilo 😉 tudi takega sem že obudila od mrtvih svoje čase (dolga leta nazaj sicer). Gre za to, da se je zadeve lotil kot, da ima dve levi roki, štekaš.
“Hja draga moja,naduta malo manj bit in bolj ženstvena,topla in prisrčna..sexi in kljub temu dovolj daleč vstran in prav toliko blizu da si te bo zaželel..?..
A veš,,ti nekja povem…Ne takoj pi…nastavit pa boš večkrat dobila moškega kot pa sedaj ko ga na prvem zmenku naskočiš.Tega pravi dedci,moški in jebači ne marajo.Zapomni si to.”
……….uuu, ti pa si našpičena, a ga že dolg nisi fasala ;-)) ??? verjemi mi, za večino moških sem privlačna, žensvena, topla, prisrčna in sexi, tko, da to ni problem, verjemi.
Ne vem sicer od kje ti ideja, da je bil to prvi zmenek?? Pa hvala za nasvet ;-)) Joj joj, pri svojih 30 + letih mi je par stvari jasnih, brez skrbi.
No skratka, sedaj je mimo, sem pomirjena, vi pa lahko mirno nadaljujete debato in me naprej “glodate”!!
Raje bi te po-gledali, da bi se prepričali, če si res tako seksi in privlačna. :)))
Mogoče bi potem moški stopili na tvojo stran. :))[/quote]
Moje izkušnje so takšne, da ravno tiste ženske, ki niso nikoli omenjale ,da so seksi in privlačne, nekatere niti niso opazile moške zagretosti za njih, da so bile to. Moraš razumeti ekonomijo določene ženske psihologije – to je nekaj podobnega kot pri moških, kjer vsi mislijo, da so dobri ljubimci in zelo privlačni ženskam. :)))
Raje bi te po-gledali, da bi se prepričali, če si res tako seksi in privlačna. :)))
Mogoče bi potem moški stopili na tvojo stran. :))[/quote]
Moje izkušnje so takšne, da ravno tiste ženske, ki niso nikoli omenjale ,da so seksi in privlačne, nekatere niti niso opazile moške zagretosti za njih, da so bile to. Moraš razumeti ekonomijo določene ženske psihologije – to je nekaj podobnega kot pri moških, kjer vsi mislijo, da so dobri ljubimci in zelo privlačni ženskam. :)))[/quote]
Tako, kot je Aleksandra napisala…Da si le domišljamo, da smo dobri in zanimivi. 🙂
Jaz se ne bom postavil na nobeno stran. Enostavno zato, ker ne poznam ne ženske in ne tistega tipa ,ki je odpovedal v najbolj pomembnem trenutku. 🙂
Moje izkušnje so takšne, da ravno tiste ženske, ki niso nikoli omenjale ,da so seksi in privlačne, nekatere niti niso opazile moške zagretosti za njih, da so bile to. Moraš razumeti ekonomijo določene ženske psihologije – to je nekaj podobnega kot pri moških, kjer vsi mislijo, da so dobri ljubimci in zelo privlačni ženskam. :)))[/quote]
Tako, kot je Aleksandra napisala…Da si le domišljamo, da smo dobri in zanimivi. 🙂
[/quote]
Tudi ženske se prepričujemo in si domišljamo, da ste dobri in zanimivi, potem pa (p)ostanemo nepotešene in zdolgočasene :)))
Če si domišljate nekaj, kar ne obstaja, je potem krivda na vaši strani, če so to ne izkaže za resnično. Seveda, potem je pa tip kriv, če je ženska domišljava. :))
Aha, zveza se “uradno”začne, ko jo tip dobro položi, al kdaj? :/….ker če bi bil nekdo res “taprau dec” bi ta hlod, ki ga ima doma tako obdelal, da bi lahko z njim zakuril taprav ogen ali bi po tvojem moral hlod zamenjat za kak kup (hitro vnetljivega) dračja?
Spet je on kriv….. 🙂
Niso redki primeri, ko ženska več let ne doživi tistega kar bi morala med tem početjem. Včasih je on res tak hlod, da tega sploh ne opazi, mu ni mar….. Včasih ona niti ne upa povedat kaj jo muči in se pretvarja, s čimer dela največjo škodo sebi, ampak vseeno nekako stvar laufa, do “razodetja”, ki se lahko zgodi z njim ali z nekom x. Nekdo ji pomaga do tega do takrat se pa pretvarja.
Če pa moškemu ne gre je pa totalno neuporaben in se ga zavrže, ker se nima smisla z njim ukvarjat, ker itak ne bo nikoli nič iz njega….
V tem primeru, ki ga navaja avtorica tip ni izpolnjeval “minimalnih standardov”, da bi imel priložnost za “popravni izpit”, kljub temu, da ga je na začetku opisala za krasnega dečkota, mogoče bi rabil samo iskren (malo hudomušen;) pogovor o poteku zadeve v katerem bi mu razložila kje vse ga je posviral in bi zadevo naslednjič opravil bolje, če mu je bilo kaj do nje. Tako je pa vsa njegova krasota je postala ničvredna, ker je bil prvič tako štorast, neuk posla, skratka nezanimiv in kot tak totalno neuporaben ker “ni na isti valovni dolžini”.
Po svoje pa tudi razumem avtorico, da bi človek pri teh letih lahko tudi vedel vsaj osnove in da se pač ne želi z njim ukvarjat makar je bil nekoč krasen dečko.
Kakšen bo bil šele potem, ko ga bo ena izšolala še v tem v čemer danes še ni tako krasen? 😉
Lepi tipi pa v takih temah še zrasejo, ker je ena lepa evidentno spet samska….
Sicer je pa zate to nepomemben podatek, a ne? :)))
Drugače pa kdor premore kaj sočutja, empatije… al česa že, ne izusti/napiše kaj takega o tako relativni stvari kot je lepota ženske. 😉 :/
Forum je zaprt za komentiranje.