Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako naj mu povem, da ne bo nič

Kako naj mu povem, da ne bo nič

Amen 🙂

Glede na leta in izkušnje, ki jih imam za sabo grem raje naprej………… mu pač raje čim prej povem kako in kaj, kakor da bi se še dobivala z njim in mu v faco lagala in izgubljala svoj prosti čas, ki ga imam že itak bore malo.

@Aleksandra
: tebe pa z veseljem kdaj povabim na kofe 😉

🙂
Da bosta še naprej lahko udrihali po moških, ki jim ne pride oz. ne vstane že pri prvi intimnosti…

Ne vem, a samo meni to smrdi po neki plehkosti?

Kakšen dosežek ali uspeh pa je to, če se ženska pohvali s tem, da je le 5% moških uporabnih in ve kako delati z njo. 🙂
Razen, če je takšna ženska res kaj posebnega. 🙂

O moških kroži pač en tak čuden stereotip, da so vsi kar po defaultu dobri ljubimci, da obvladajo vse kar se tiče sexa, skratka, da so bogovi v postelji…………….. ampak realno se kmalu izkaže, da je resnica daleč, daleč nekje drugje, žal 🙁
In to je hotla povedat, pustimo sedaj statistiko in %

…….in daleč od tega, da bi imela jaz osebno kaj proti moški populaciji, ravno nasprotno! 🙂

Stric Gauss pošilja pozdrave
[img]http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/math/immath/gauds.gif[/img]

meni je grdo, pa naj bo moški ali ženska okoli razlagat pomanjkljivosti. Tudi je grdo zaradi tega skenslat moškega ali žensko. To so občutljive zadeve. Lahko ima zdr. težave, lahk je lolek, lahk se je tako zagrel zate, da je trema naredila svoje. Pri egoističnih kurbirjih se ti kaj takega res ne bo zgodilo, ampak če iščeš takega kar nadaljuj.
Če bi pa tip napisal, da mu je vse dol padlo, ko se je ženska slekla in je namesto push upa zagledal povešene joške, strije na trebuhu, celulit na bedrih, pa še čist mokra ni bila v sekundi, bi ga pa raztrgale a ne? al pa da ne zna fafat?

Hej Robi. Ali ni že s tem povedala, kako zelo posebna je? :)) Pa saj dejansko nam res ne pripada kaj več ustreznega deleža nekega spola.
Vsak zase je poseben na svoj način in vsak naleti vedno na takšnega, ki ga potrebuje za svojo rast. Samo, če ga potem takoj “odvržeš”, ne vem ali je to zaradi tako naglega spoznanja ali pa zaradi tega, ker se bore malo naučimo od takšnih ljudi. 🙂 Ko naslednjič spet naletimo na podobnega se pa le vprašajmo, kaj smo spregledali zadnjič. Ni nujno, da bo imel podobne težave, morda bo to samo težava, ki se bo nam zdela nevredna ukvarjanja z njo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene zanima kako je avtorica dobila te procente oziroma kakšno kilometrino ima?

Glede na to da je napisala, da je bila v 10 letni zvezi. Neki fishy je tole :))

Moškega je najprej strah, da ne bi zmogel, nato res ne more ker ga je strah…… 😉

En starejši gospod (blizu 90) je nekoč izjavil, ko so ga mlajši “fantje” dražili, če še kaj, da imata z ženo dogovor, ki sta ga sklenila ob poroki, da mora on njo naluštat ona pa njega.
In on še vedno to zmore, ona je pa postal z leti postala nesposobna za to opravilo….. 😉

Tako da če bi sodili po tej zgodbi, avtorica…. ne vem no jaz se na tvojem mestu ne ne bi s takim hvalil… 😉 :)))

Kaj pa, če ona samo misli, da je posebna. V resnici pa je tako težka, da se je vsi izogibajo 🙂
Saj veš novodobne ženske in njihova resnica 🙂
In teh 5 % v bistvu predstavlja največje hepane in pofuklje, ki si sploh še želijo tratit čas z njo???
To bi mogoče razložilo njeno razočaranje nad moškimi 🙂

Nisvazaskupaj, brez zamere, toda tudi jaz mislim da si zatežena in egocentrična ženska.

Nisvazaskupaj, brez zamere, toda tudi jaz mislim da si zatežena in egocentrična ženska.[/quote]
Boljše, da ne veš, kaj si sedaj ona misli o tebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prvič, to niti ni pomembno, namreč debata teče o njej in drugič, če ona v napisanem vidi napad nase, naj se vpraša zakaj je temu tako.

Do sedaj sem imela z vsemi partnerji super seks, kar pomeni da sem podrla 5% najboljših tipov in na naslednjih volitvah lahko kandidiram :))

Zbudite se ženske…. in bodite bolj ženstvene in nežne. Potem se bo mogoče tudi tip sprostil in bo ak
cija!!

Lp

a daš cifro? :)))

Kaj pa, če ona samo misli, da je posebna. V resnici pa je tako težka, da se je vsi izogibajo 🙂
Saj veš novodobne ženske in njihova resnica 🙂
In teh 5 % v bistvu predstavlja največje hepane in pofuklje, ki si sploh še želijo tratit čas z njo???
To bi mogoče razložilo njeno razočaranje nad moškimi :)[/quote]
Sem ravno razmišljal o tem, da ni dovolj, če se ženska le vleže in čaka, da bo moški opravil svoje in seveda pod takšnimi pogoji in na takšen način, kot si je sama zamislila. Hkrati pa pozorno opazuje, če bo naredil kakšno napako, da bo ga lahko prištela k ostalim 95%. 🙂

Največja ovira pri seksu so razni predsodki.
Če ženska skrbi zase, za svojo postavo, da je privlačna..Potem ji ne bo problem najti pravega.

Ženska ki se dobro počuti v svoji koži + pokaže svojemu izbrancu da je poseben = dober seks

Avtorica se ni poglobila v svojega partnerja, rada bi samo neko instant zadovoljitev.

Instant seks je pa isto kot instant hrana 🙂

Ampak, to še ne pomeni, da ta pravi na začetku morda ne bo kdaj odpovedal. Posebej, če se tudi njemu ona zdi ta prava. :))

Jaz se prav v redu počutim v svoji koži, samozavesti v postelji mi ne manjka, sem odprta za marsikaj, skratka po mojem čisto laičnem prepričanju je z mano več ali manj vse ok. Ok, priznam, moje mere morda niso idealne, ampak čigave pa so??

In ja, sem se poglobila, pa ni blo nobenga učinka………..

Z bivšim sva si bila pri sexu zelo zelo kompatibilna in zato pač točno vem kaj bi rada oz. kaj pričakujem in seveda kaj vse lahko dam/nudim.

Recimo, da se je gospodič že malce štorasto lotil zadeve; kot bi šel npr. karikiram v tevicah na Triglav; no go!!

Pa spet, ne mislim, da sem kako zelo posebna, samo vem, kaj želim, to je pa tudi vse, oprostite, če se vam zdim prezahtevna 😉

Kaj pa nisi pol z bivšim ostala, če tok vse veš?

A ti je pobegnu s ketne?

bivši je z razlogom bivši 😉

…….od kje ideja, da vse vem??

Predsodki gor ali dol. Sado-mazohisti pravijo “safe, sane, and consensual” (varno, z zdravim človeškim umom in prostovoljno). Če se najdeta dva enako misleča, je dovoljeno skoraj vse:). Ovira je kvečjemu tam, kjer ljudje ne poznajo dovolj sami sebe in posledično ne morejo zadovoljiti tako sebe kot partnerja.

Če ženska skrbi zase, je to kvečjemu plus za njo, nikakor pa merilo uspešnosti pri iskanju pravega moškega:).

Bolj malo vprašanj postavljaš. Ubistvu samo eno: ali sms ali klic. Na to si že dobila odgovor.

Od tu ideja da že vse veš.

Avtorica, saj si vedela, da te bodo scufali, a ne :)?
Tule gor imajo eni tako idealne veze, da smejo vsakega razcotat, ki nima tako idealne veze.
Eni pa so tudi tako zelo popolni, vedo vse, so pa še vseeno samski, čeprav vedo vse o ženskah in kake so kvalitetne zveze :).
Dedci, sprijaznite se, tudi ženske rabimo odličen seks :).

hahahaha
kakšna užaljenost med moško populacijo…. pa kak, če se imate vsi za super ljubimce????

mogoče pa vsak od vas misli, da bi tudi za vas lahko veljala takšna kritika in je hitro treba žensko napast….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close