Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako je z obveznim cepljenjem?

kako je z obveznim cepljenjem?

Odgovor na objavo uporabnika
Pravniki, pripravite se, najamemo vas, 29.12.2021 ob 12:52

pa713, 29.12.2021 ob 11:49

Pravniki, pripravite se, najamemo vas, 29.12.2021 ob 11:24

Ajoj, pravniki takorekoč iz obeh polov so enakega mnenja? No, tem pa zdaj tudi jaz verjamem. In najamem katerega od njih zagotovo, če pride do obveznega cepljenja. Pa nisem total antivakser, ampak se ne cepim, ker je cepivo še v testu in ker me nikjer po svetu ne prepričalo, da deluje zaščitno v moji starostni skupini.

Smrtnost v moji generaciji je neverjetno nizka, virus prenašajo cepljeni ravno tako,  pritiska na bolnišnice pa, kot vidimo zdaj, cepljenje tudi ne zmanjšuje.

Če me kdo ali katera od virusnih različic prepriča v nasprotno pa se tudi cepim. A do sedaj mi še nihče in nič ni dalo odgovorov na te moje dileme.

Ti sicer delaj kar te je volja oz. kot misliš da je prav, ampak dejstva, da cepljenje zmanjšuje pritisk na bolnice pa ne moreš spremenit. Samo pogledaš številke in ti je jasno, ne rabiš bit posebno pametna, da vidiš realno sliko.

A potem hočeš reči, da  portugalska ministrica za zdravje laže gledd pritiska na njihove bolnišnice?

Portugalski mediji danes:

Ministrica za zdravje Marta Temido je dejala, da bi Portugalska lahko dosegla 37.000 dnevnih primerov okoli 7. januarja prihodnje leto, češ da je porast okužb “ogromen pritisk” na sisteme zdravstvenega varstva in sledenja virusom. 

Skoraj 90 odstotkov portugalskega prebivalstva je bilo cepljenih in skoraj 2,4 milijona ljudi je prejelo tretji “poživitveni” odmerek. 

Portugalska je imela:

zadnji podatek: pri 200.000 testiranih, 3,5% pozitivnih =  28.12. cca.17k primerih, 18 mrtvih in 18.12. (zadnji podatek) 150 ljudi na intenzivni

okrog 28.1.2021 (najslabše obdobje) ob cca. 64k testiranih, 19% pozitivnih = 16k primerih, 303 mrtve in 840 na intenzivni

Ne vem kaj tam pravijo in pišejo, ampak številke so take kot jih navajam zgoraj in govorijo v prid cepivom.

pa713, 29.12.2021 ob 15:25

Portugalska je imela:

zadnji podatek: pri 200.000 testiranih, 3,5% pozitivnih =  28.12. cca.17k primerih, 18 mrtvih in 18.12. (zadnji podatek) 150 ljudi na intenzivni

okrog 28.1.2021 (najslabše obdobje) ob cca. 64k testiranih, 19% pozitivnih = 16k primerih, 303 mrtve in 840 na intenzivni

Ne vem kaj tam pravijo in pišejo, ampak številke so take kot jih navajam zgoraj in govorijo v prid cepivom.

Toliko  manj hospitaliziranih in mrtvih je zato, ker je omicron precej mila različica.

kaj77127, 29.12.2021 ob 16:49

Toliko  manj hospitaliziranih in mrtvih je zato, ker je omicron precej mila različica.

V resnici je tako, da imajo v najbolj precepljenih državah največ presežnih smrti. Veliko več, kot pred enim letom, ko še ni bilo strupenih zvarkov in je bila covid gripa menda tako zelo smrtonosna.

Grenivka422, 28.12.2021 ob 20:43

Nikjer še ni obvezno. Eno so napovedi in ustrahovanja, drugo pa dejansko izvajanje. Noben živ normalen človek na tem svetu tega ne bo sprejel mirno.

Noro, svet je lepo sprejel cepljenje. Črne koze, otroška paraliza, davica, steklina, ni da ni. Vas je pa vedno nekaj lunatikov, ki imate neke zblojene poglede.

Končno so fašisti tudi priznali, da brezvezni testi ne ločijo med različnimi koronavirusi, oziroma med gripo in covid gripo. Zato pa je gripa čudežno morala izginiti, da vas lahko že dve leti jebejo v glavo.

HUGE. CDC Withdraws Use of PCR Test for COVID and Finally Admits the Test Can Not Differentiate Between the Flu and COVID Virus

Robi917, 29.12.2021 ob 16:56

V resnici je tako, da imajo v najbolj precepljenih državah največ presežnih smrti. Veliko več, kot pred enim letom, ko še ni bilo strupenih zvarkov in je bila covid gripa menda tako zelo smrtonosna.

Misliš v tvoji bolani glavi je taka resnica?

To bo ja..

Robi650, 29.12.2021 ob 17:09

Končno so fašisti tudi priznali, da brezvezni testi ne ločijo med različnimi koronavirusi, oziroma med gripo in covid gripo. Zato pa je gripa čudežno morala izginiti, da vas lahko že dve leti jebejo v glavo.

HUGE. CDC Withdraws Use of PCR Test for COVID and Finally Admits the Test Can Not Differentiate Between the Flu and COVID Virus

too much, ko človek misli, da bolj blesavega ne more več izpljuvat, Robiju uspe. Pa a ti veš, da si sramota za necepljene. Nas necepljene potem povezujejo s takimi kreteni kot si ti, ki lepi gor same bebave fejk članke.

Seveda test loči med gripo in kovidom, kaj ti je?? 3000 ljudi s prehladnimi simptomi in vročino se gre testirat na PCR, 1200 jim ugototovijo kovid, ostali pa kaj misliš, da imajo?? Prehlade, gripe, ostale viroze, bumbar debilni!! Nič ni gripa izginila! Moja mama je bila pred dvema tednoma v bolnici zaradi gripe. Najprej so jo seveda še enkrat testirali za kovid, pokazalo je negativno, v bolnici so jo testirali za gripo, in glej ga zlomka, gripa tipaA, h1n1. O čem sploh blebečeš, glupak blesav?? To kar lepiš, so portali s fejk anticepilskimi novicami! Če ne bi bilo takih kot si ti, bi nas morda celo resno jemal kdo, ko bi povedali, da se nočemo cepit. Ker vas je pa maloumnih bedakov toliko, nas pa enostavno vse enačijo z vami.

Strokovni svet UKCL je danes na izredni seji soglasno sprejel sklep: “Zaradi interesa in trpljenja vseh naših bolnikov (s covidom ali brez), ki traja dve leti in mu ni videti konca, Strokovni svet UKCL predlaga uvedbo obveznega cepljenja proti COVID-19.”

— UKC Ljubljana (@ukclj) December 29, 2021

????❤

a lahko prosim nehaš, 29.12.2021 ob 17:21

too much, ko človek misli, da bolj blesavega ne more več izpljuvat, Robiju uspe. Pa a ti veš, da si sramota za necepljene. Nas necepljene potem povezujejo s takimi kreteni kot si ti, ki lepi gor same bebave fejk članke.

Seveda test loči med gripo in kovidom, kaj ti je?? 3000 ljudi s prehladnimi simptomi in vročino se gre testirat na PCR, 1200 jim ugototovijo kovid, ostali pa kaj misliš, da imajo?? Prehlade, gripe, ostale viroze, bumbar debilni!! Nič ni gripa izginila! Moja mama je bila pred dvema tednoma v bolnici zaradi gripe. Najprej so jo seveda še enkrat testirali za kovid, pokazalo je negativno, v bolnici so jo testirali za gripo, in glej ga zlomka, gripa tipaA, h1n1. O čem sploh blebečeš, glupak blesav?? To kar lepiš, so portali s fejk anticepilskimi novicami! Če ne bi bilo takih kot si ti, bi nas morda celo resno jemal kdo, ko bi povedali, da se nočemo cepit. Ker vas je pa maloumnih bedakov toliko, nas pa enostavno vse enačijo z vami.

Debilno zabito, zdaj pa si si zaslužilo en sendvič. 🙂

An239, 29.12.2021 ob 17:24

Strokovni svet UKCL je danes na izredni seji soglasno sprejel sklep: “Zaradi interesa in trpljenja vseh naših bolnikov (s covidom ali brez), ki traja dve leti in mu ni videti konca, Strokovni svet UKCL predlaga uvedbo obveznega cepljenja proti COVID-19.”

— UKC Ljubljana (@ukclj) December 29, 2021

????❤

Kot vidim je v tem svetu samo 1 (zdravnik) In en diplomiran zdravstveni delavec.

Ostali 4 so  ekonomist, politolog, organizator…

Si upate prebrati?

https://stevekirsch.substack.com/p/bhakdiburkhardt-pathology-results

heytheylie, 29.12.2021 ob 20:31

Si upate prebrati?

https://stevekirsch.substack.com/p/bhakdiburkhardt-pathology-results

Jaz nisem presenečen.

WOw, iz 15 primerov delajo neko štorijo. Tresla se je gora, rodila se je miš, al pa še to ne, bolj muha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close