Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi odreagirale….

kako bi odreagirale….

Ej, Neka s takim razmišljanjem boš pač vedno sama, ker to kar je počel tvoj ljubi, počnejo vsi moški. Vsi smo si enaki, eni to priznajo, drugi ne, določene izjeme pa samo potrjujejo pravilo.

Mojega moža lastnik enga kluba s plesačicam večkrat povabi (zaradi povračila uslug) naj pride, pa mu na misel na pride. Je itak sam men povedal, moškim kolegom pa ne in tud jaz ne smem, da mu ne bodo težili naj jih povabi. V preteklem letu je mel še druga (3)povabila na podobne žurke, pa ni šel. Zato ker je obziren in misli tud name in ve da bi bla žalostna.

Fantovščina pomeni-zadnji dan svobodnega življenja……

Neka, jaz pa te čisto razumem in vem kako se počutiš. Sem v natanko istem sranju le da mojemu ni bilo dosti fantovščina ampak se je potem tri tedne dogajalo, da je zahajal s prijatelji v striptis bar in si ogledoval striptizete. Potem pa sem znorela in rekla da je zame to prevara, ker otipava druga dekleta, ne eno ampak vsak večer drugo, ki se mu naga vsede v naročje in njegove roke so lahko, kjer njemu najbolj odgovarja, rit, prsi, vseeno in točno tam so tudi bile. Ves otrdel je hodil od tam domov, zgodaj zjutraj v mojo posteljo in še njegove hlače so sigurno smrede po drugi, ko mu je gola migala po njih. Počutim se tako kot ti, izdano, toda ali je to zadosten razlog, da kar spokam in grem? Moram premisliti a bolj premišljujem, manj mi je do njega, večja jeza raste v meni in ni mi da bi se njegove roke dotikale mene, ki so se prej večer za večerom druge. Ne vem kako naprej in verjamem da tudi ti ne. Zame je dovoljeno vse kar se gleda in nič kar se tako ali drugače dotika, tu pa je bilo dotikov več kot preveč in to me ponižuje.

Točno tako, to je ponižanje, v tvojem primeru še veliko hujše, men bi se utrgal….Zakaj se potem sploh gredo neke resne zveze, če jim ena ni zadosti???Tudi jaz se sprašujem če je to zadosten razlog da grem ampak takoj v naslednjem trenutku se zavem, da mu s tem da ostajam dajem le odobravanje.Midva živiva skupaj, zato je stvar še toloko težja, k mami pa nočem it, ker me je sram povedat zakaj sem prišla…Ne vem, res ne vem, kaj naj bi v takem primeru človek naredil….Sploh pa ne upam pomisliti, kaj vse je ostalo skrito mojim očem…

Skrito je tudi mojim očem, razen tega, da vidim njegov obraz kako mu slina iz ust teče in jasno nekaj trdega in kako otipava drugo. Ni ravno prijetna zadeva. Če bi šel na striptis z mano, ok in bi samo gledal, če pa otipava drugo pa je vseeno ali je plačana za to ali bi bila sodelavka, prijateljica…..
Zame je to neke vrste prevara in vem kako je tebi in dokler sem vedla za druge moške, ki to delajo so bili moji odgovori podobni drugim (pa kaj je to kaj takega) ko pa vem da je to moj delal pa mi ni več tako “pa kaj”.
Pa ne enkrat tri tedne, bog ve kolikokrat.

Poznam par fantov in deklet, ki so tik pred zakonskim stanom skočili čez plot, saj so mislili; češ zdaj še lahko, potem ko bom pa vezan/vezana pa bo težje, in so na fantovščinah in dekliščinah zganjali prave orgije s striptizetami in striptizerji.

Kako pa bi jaz odreagirala pa ne vem, verjetno bi me razneslo od jeze…

Lp, Sunny*

Neka, samo toliko v razmislek…tudi jaz sem imela podobne pomisleke, da se po tolikih letih skupnega življenja s fantom spet odselim domov….in ko sem prišla, je mami sicer jokala, vendar je jokala zaradi mene, ker je vedela, da je bilo težko, nista pa starša NIKOLI ničesar očitala, niti vprašala nista ZAKAJ, sama sem povedala do tiste točke, ko sem vedela, da je prav.

Saj te raje vidi srečno in samo kot pa prevarano in na tak grd način zaničevano…

Zakaj se gredo resne zveze? Zato ker jim je fino imeti koga za v kino, za kuhat, pospravljat, zabijat čas ko so prijatelji zasedeni, potem pa ob prvi priliki hopla na en stripris ali pa še kaj hujšega in potem brez slabe vesti pridejo nazaj k tebi in gremo dalje. Drugačen mozak imajo in njim ni nič sveto.

Zakaj te pa ne povabi s sabo?

ŽAN!
veš, ko govoriš v množini, delaš krivico ednini!
Zatorej bom jaz govorila v svojem imenu in o sebi:

Alkoholne pijače, instant napitki, cigaretni dim, mešanica različnih vonjev, javno blamiranje, brezosebno orgarizmiranje, kičasto šarmiranje, velika pričakovanje in kimanje oz. pritrjevanja množici so mi tuja.Mi niso blizu, ker niso del mene-in tudi ne morejo bit, ker so v nasprotju z mojimi moralnimi načeli in zahtevami. Imam svojo glavo, svoja stališča in ne dvomim v svojo lastno presojo!

Težko, da bi mene našel sedet na drugemu, …. ker namreč jaz sedim vedno na stolu (kjerkoli že sem) z bistro glavo, discipliniranimi strastmi in s čistjo vestjo!

V tvojo definicijo-žensk lisičk s krepkim pogledom v” kozarček” jaz ne spadam, kot še toliko drugih deklet! Vprašanje zate:Kam gledaš, da vidiš samo lisice??

Pretiravaš! Če bi jaz takole gledal na to, potem bi vsaki očital vsaj njene bivše, če ne še kaj drugega!

OK, še jaz ti bom dal “moško” stališče, čeprav hočeš slišati “žensko” stališče. Na brzino sem spreletel poste in ugotovil, da so se ti javile zgolj ženske, ki jim gre verjetno na živce že samo to, če njihov partner samo žensko pogleda! Drugih mnenj nisi dobila.

Tale tvoja zadnja reakcija se mi zdi višek egoizma! Če te že tako močno daje ljubosumnost bi človek pričakoval, da si partnerja dobila še kot devica, ker v obratnem primeru nisi niti sama dovolj “čista” in bi po tej logiki moral zapustiti najprej on tebe.

Oprosti za take besede ampak, če ga misliš zapustiti zaradi slik, ki jih je pritrosil, potem ti lahko z gotovostjo zatrdim, da si boš v prihodnosti dobila nekoga, ki te bo poznal, poznal tvoje reakcije, se ti prilagodil in se temu primerno obnašal. Kako? Zelo enostavno! VSE bo počel za tvojim hrbtom, ti pa še vedela ne boš, no mogoče enkrat, ko bo zate najhuje!!! Preprosto povedano, ta te bo resnično varal in tega ti ne želim niti jaz niti kdo drug. Ker resnično varanje ima za posledico razpad zveze. To moraš vedeti.

Če bi bil jaz na njegovem mestu sicer nebi imel kakšnega pretiranega veselja slikati, če pa bi že, bi slike pokazal tudi moji partnerki. Zakaj pa ne? Pa tudi, če bi prišlo do tipanja, prijemanja itd. je to zgolj tipanje in prijemanje tistih 5 minut po katerih niti ne veš več kaj si sploh tipal. Jaz moji nikoli nisem zameril niti tipanje niti prijemanje. Celo več, sploh se mi ne zdi vredno o tem debatirat, ker se mi enostavno ne zdi pomembno. Pa vem, da je to počela in verjetno še bo. Če si to želi, zakaj ne? Meni je pomembno, da si za mojim hrbtom ne ustvarja druge veze. Življenje pa se živi enkrat samkrat in se ga tistikrat splača izkoristit. Ne pa zabluziti ga s tem, ker ti niso všeč partnerjevi pogledi drugam!

Če bi mu ti malo več plesala naga v naročju, bi bilo sigurno drugače. Ker pa ti to ne bi, pa se ti uno gravža, pa je tretje svinjsko itd, itd, pa je bilo kar je bilo.

KREN zate!

Iz tvojega zornega kota je razvidno, da si pobudnik “zjanja” naokoli, ker to pač ni noben greh! Ti že nisi nek zatežen tič tvoja pa ne nobena histerična babuška-ker ko ti gledaš desno in božaš levo ona gleda levo in boža desno ! nič takega! Samo enkrat živiš ! Tvoja veza ni zgrajena na trdnih temeljnih, pač pa zgolj iz navade in “neprave” svobode! Naj te poučim: najprej je gledanje
nato sledi kontakt
pa nato dotik
nato prevara- no tak vrsten red ni nujno pravilo a le priznaj, da prednjači! Zate, nič takega, če je dečko, pofotkav tisto deklino, pa malo pobožal- pač
je samo nahranil svo ego! Nič takega kar ti sam ne počneš! Zakaj bi obsojal nekaj kar bi lahko sam sebi pripisal- saj zato te je pa tako pičila ta ženska ljubosumnost! Čas je bil, da nekdo sname rokavice in snela sem jih jaz!

Boom o najinem intimnem življenju tukaj ni bilo govora, lahko ti pa rečem da je daleč od tega, kar je bilo napisano iz tvoje strani….Leta sem plesala latino in verjemi mi da prekleto dobro vrtim svojo rit, če je treba…..

Bravo Neka!!!!!!

Resnica boli, a ne?

saj jaz sem povedala samo svoje mnenje na zastavljeno vprašanje in nič drugega.

Sigma se ti opravičujem in nisem imel namena vse ženske metati v isti koš.

Bravo :)))

ja sej se ni treba ožent, če je zakon ječa, ne???? kakšno trapasto razmišljanje.
potem se je pa treba kr zgonit na fantovščini al kaj?

Meni tud ni jasno, zakaj ženit, če tako bedasto razmišljajo, da je fantovščina zadnji svobodni dan….????

Mislim, da rahlo pretiravaš … čeprav je res, da so si kar fajn dali duška (pa ne s striptuizeto, ampak tistih 28 ur okoli). Glej … midva z mojim sva veliko prehodila po moto zborih in gledala razne striptizete, pa sex show-e in podobno. Meni se ni nevem kako dopadlo … moj je pa vedno rad pogledal. Na začetku sem sicer mal norela in mu težila zarad tega … pol pa sem vidla kako neumnost delam. Pa zakaj bi mu prepovedala? Saj samo gleda (pa roka na stegnu tut ni nobena taka reč … bolj bi blo hudo če bi počel kaj druzga). Če mu zaupaš, da ni počel nič z njo, potem lahko komot pozabita na ta dogodek in se mu v naprej le smejeta … če pa mu ne zaupaš .. no, pol pa vajina težava ni samo ena striptizeta.

Pri seksu s tabo pa verjetno sanjari o striptizeti, ki ima boljše joške ali pa rit kot ti…. Če jih tako rad gleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close