Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi odreagirale….

kako bi odreagirale….

Če sem odkrit in bi bilo s strani striptizete dovoljeno in bi bila striptizeta seksi, bi jaz počel isto! No, tudi moja hodi na deklišne kjer imajo striptizerja, ki pa po želji počne še vse kaj drugega kot samo striptiz. Naj se zabava, pa všeč bi mi bilo, če bi bil kje mešani striptiz npr. za pare, da bi šla skupaj pa ga žal ni. Za nas moške je pač tako, da se vzburimo že ob pogledu nanjo. Take slike nam pri svojih boljših polovicah dajo samo še boljši zalet 😉

Joj Žan daj si odpri svojo temo in mirno pljuvaj po drugih, samo sem prepričana da ne boš deležen velikega odziva

Neka po kom plujem,prosim,da poveš.Odgovarjam resno in brez ovinkarjenja.Govorim iz moškega stališča.Namesto,da bi bila hvaležna za mnenja in nasvete.Raje razmisli kako bo v prihodnje pri tebi doma.Pojdi na posvet v posvetovalnico:partnerski odnosi.

No nebi te rada začela citirat…Že v štartu sem ti lepo povedala da so tvoje prijave neumesne….

zivjo neka dej povej zdej kaj sta resla po enem dnevu no kako se je izmuznil me prav zanima??

Tvoje vedenje doma je nevmesno in mlahavo.Šleva si.

zan dej mi povej kok si star??

Posveti se svojemu “dragemu” in ga nadiraj s kolikimi se je gonil 2 dni.

ej zanci dej preber komu odgovarjas prosim pa mi odgovor no:)

Krena joj se ti iskreno opravičujem in zmotil sem se.Namenjeno je bilo nesrečni neki.Še enkrat oprosti in lep dan.

vem sej ni problema sam zdej mi pa ze enkrat odgovor zabogo milega koliko si star??

Zakaj te pa sedaj to zanima.Imam 27 let.Pa ti ?

ok zdaj razumem.Zanima me zato ker po svoje dajes prave napotke po drugi strani pa punco provoceras in jo polnis se z vecjimi groznimi mislimi kot jih ima ze sama,moje mnenje,jst bi se tko pocutila.drugace jst 21.

Ni moj namen nikogar žaliti in jeziti.Če sem koga karkoli užalil,naj sprejme moje iskreno opravičilo.

ne sej te po neki poti cisto zastopim zato sem te pa vprasala koliko si star ker ce bi bil nek mulec bi jo samo zbadal tako pa ker si ze v letih(brez zamere)pa lahko tvoje mnenje opredelim kot si sam ze rekel da govoris iz moskega stalisca.Samo sama imam podobne probleme kot ona in zato se vrtim okoli te vrele kase ker ce bi ze sama s tem problemom prisla na forum bi si zelela neke podpore-tolazbe in nasvetov.Zdej pa, ti ji res govoris iz moske strani samo ona si tako mislenje da je res bilo se kaj ves kot le slikanje res ne zeli slisati ceprav se ji taka vprasanja potikajo po glavi zato pa mislim da je prisla na forum.oki?nc ti ne ocitam nic ti nocem samo poznam kje stoji zdaj punca in jo prekleto razumem. 🙂

Marsikomu se godijo krivice v partnerskih vezah,veliko je laži in prevar.Vse dobro ti želim in srečo v prihodnje.Da bi se razumela s partnerjem in da bi bila zadovoljna.

hvala Zan tudi v tebi je neko prijazno in nezno bitje:) enako zelim tebi

Moje mnenje:

Zanimivo, koliko deklet tolerira fantom njihovo obnašanje na fantovščin oz. opravičuje z sledečim: ah, takšni pač so, ah so mal spili in bla, bla, bla…

Žal , je golo in surovo dejstvo sledeče: na fantovščini se pokaže pravi obraz, pravi karakter ker namreč vse zavore popustijo, vse je dovoljeno, ni več potrebno skrivat svojih plehkih misli, cenenega obnašanja.. moram, ti povedat, da šele sedaj lahko rečeš da poznaš svojega “fanta”! Se je kar preveč udomačil oz. nasprotno je že zelo domač v takšnih in podobnih “zabavah”! Sprašujem se koliko te ceni oz sploh spoštuje-bore malo!! bi bil moj odgovor. Slikanje tistega dekleta je absolutno neokusno in na sploh ne primerno- ( pa fantovščina gor al pa dol)!!!!

MOJ NASVET : ČE ŽELIŠ RESNIČNO SPOZNAT SVOJEGA FANTA GA POŠLJI NA FANTOVŠČINO!!!!IN ODPREL SE TI BO VES SVET!!!

TOLIKO! IZ MALEGA NASTANE VELIKO!

Žal Sigma, ste tudi ženske v pijanem stanju nemogoče in prave lisičke zvitorepke.In tarat popustijo vse zavore in se mimogreda znajdete v objemu tujega moškega.Zjutraj pa vam je žal in vas je sram,da se je kaj takega lahko zgodilo.Torej kdor je pijan na žurki ali dekliščini,ali pa fantovščini,bo delal stvari,ki jih trezen nikoli ne bi.Zato je najbolje piti do meje.Velja seveda za ženske in moške.

To pa ne bo držalo, da smo vse ženske “babe pijane riti prodane”. Ne posplošuj, prosim.

se strinjam

Tega pa nisem izjavil,sori.Ne posplošujem samo povem,da se vsakemu pjanemu človeku ženski ali moškemu lahko zgodi,da se nepričakovano napije in na žalost potem počne kaj nevmesnega,kot v našem primeru slikanje striptizete in dvodnevna odsotnost.To je že kar hud primer.

Krena hvala da si mu razjasnila (Žanu), kako se počutim in da njegovih neumesnih ne rabim poslušat. Jaz bi rekla da je škoda da pri svojih letih tako razmišlja….Mislim da če imaš nekoga rad in ga spoštuješ ti niti na fantovščini niti na dekliščini zavore tako daleč ne smejo popustit.Očitno sem se o svojem fantu zares zmotila in je pokazal koliko me spoštuje in kakšen je. Tega mu nikoli ne bom oprostila in mislim da je zame bolje če ga čim prej zapustim. Sem mnenja da biti ljubljen ni nobena zmaga in da človeku ni treba prositi za ljubezen in spoštovanje, to je čustvo, kiti je dano od druge osebe…

Fantovščina je bila že v soboto, vrnil se je v nedeljo, jaz pa se s tem vprašanjem ubadam že od takrat…Hvala vsem, ki ste mi bili v podporo, hvala pa tudi tebi Žan, saj nisem edina ki je brala tvoje poste in si o tebi ustvarila zelo negativno mnenje, koneckoncev naj bi bil to ženski čvek!Moških pogledov na to situacijo imam že doma dosti, verjemi. Tu sem iskala žensko stališče, ki je nekako bolj pisano na mojo kožo….

Fantu sem dala priložnost, da če nič ne skriva in če ima čisto vest, naj mi prinese še tistih 500 fotk, ki so jih naredili, da se dokončno prepričam v eno ali drugo smer….

Babe,babe, le kdaj boste dojele, da smo deci popolnoma drugačni od vas žensk in da drugače razmišljamo? Ko boste to dojele, potem boste vsaj za silo razumele moške.

Ne vem kdaj boste vi vsaj skušali razumeti nas ženske?Nikad pa možda ni tada a?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close