Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi odreagirale….

kako bi odreagirale….

No, ja, priznam, malo bi se mi čudno zdelo, toda . .. zato ga še ne bi pustila. Mislim pa, da je moj vsekakor tak, da bi mi povedal, zakaj je na slikah samo ona …

LP

Točno to sem mu tudi rekla in je piznal da bi znoru ampak jaz mislim da bi me še poslal nekam

Vprašaj ga kako bi se on počutil če bi šla na dekliščino otipavat striptizerja ?????!!!!!!!in ga poslikat pa slike mogoče razobesit po stanovanju?

žal mi je zate, lubica …. tega si noben ne zasluži

eno sem celo na zaslon računalnika naštimala, da jo bo lahko še naprej občudoval

Tvoj jo je sigurno dol dal in misliš,da edino na fantovščini,kaj se jeziš,saj bo bolje, fantovščine na srečo ni vsak teden ali mesec.

In kaj boš zdaj nardila z njim?:(

Žan spokaj se…to je bilo vprašanje za ženske…

Pravilno,odločno in samozavestno-neoproščeno.

Pa še ena mi tlele nik krade…sej vem da nisem registrirana ampak….

Embargo na določenih področjih naj se malo pokesa

Provociraš,kako bi se pa ti obnašala,če bi bila pijana na dekliščini in bi vam plesal postaven striptizer?Gotovo ne bi zatiskala oči in zbežala proč?

Daj utihni in zaveži svoja prevelika usta!

Se izmišljuješ kot…

Ej pretiravaš. Ali pa si še zelo mlada. No, tretja možnost pa je, da imaš “samo” preveč časa. Če ti ni do tega, da bi fanta izgubila, bi ga jaz na tvojem mestu še malo sekirala in mu delala slabo vest (ampak ne pretiravat), če ti pa ni toliko do njega, ga pa pač daj na čevelj in si poišči takega, ki bo slike zbrisal preden jih boš ti videla. V tolažbo; ko sem jaz videla slike z moževe fantovščine sem se skoraj zjokala. Izgledalo je res porazno, ampak potem se je izkazalo, da se brezveze vznemirjam čez en teden sva se vseeno poročila. Do danes lahko dam roko v ogenj zanj, da me ni prevaral niti si tega še ni zaželel ( no, kadar sva na bojni nogi mogoče pomisli, da bi kar šel kam drugam, ampak nič konkretno).

Ma ja, lahko je samo slikal, lahko pa tudi ne. Mi smo že slišali in žal se je zgodilo, da smo tudi slučajno vpadli na fantovščino in videli svašta….
Vem, da kot ženska nebi smela biti tam, druščine nisem poznala, naša žurka je bila tam v bližini in smo se tri punce izgubile, našle to kočo, doživele fantovščino, videle kar smo videle in zato na hitro zbežale….

Alkohol ni nobeno opravičilo. Fantovščina ni nobeno opravičilo, niti za ženina, niti za povabljence. Razmisli.
Če ga je tokrat usral, ga bo še kdaj…saj sami pravijo, prvič te morda še malo peče vest….

Jaz ne bi odobravala ze 28-urne fantovscine. Alkohol gor ali dol, striptizeta gor ali dol, pa tudi ce jo je samo slikal – ne recem, da bi naredil fotko ali dve, ampak on je moral se malce potipat – daj bodi pametna pa se malo ceni. Jaz tega sigurno ne bi odobravala. Po tej logiki ona je oh in sploh, kdo pa si pol ti – nekaj za vsak dan za ponucat.

Premisli! Pravi, da bo znoru ce gresta narazen, a je mogoce tisti moment razmizljal kako bi se pocutila ti!

Ej punce, brez panike. Sicer ne morem vedeti kaj so oni delali na fantovščini. Je pa tudi veliko odvisno od same striptizete, kako daleč se spusti oz. kako profesionalna je.
Sem pa bila na dekliščini, kjer je nastopil striptizer. Med nastopom je vsako posebej potegnil na oder in z njo plesal ali drugače imel svoj nastop. Je bil zelo profesionalen in se nas na kakšnih delikatnih mestih ni dotaknil, čeprav je zgledalo, da se kaj dogaja (npr.: je šel z roko pod majco, ampak v taki razdalji da se ni nič dotikal kože). Smo se pa že prej ravno zaradi takih zadreg zmenile, da takrat ne bomo niti slikale niti snemale, z izjemo nekaj začetnih fotografij, ko je bilo vse še čisto nedolžno (oblečeno).
Da so pa fantje vriskali in gledali z odprtimi očmi, pa jim ne moreš zamerit. Kdo pa ne bi?

Ej, Soca, tudi ti nisi ravno odrasla, po tvojem odgovoru sodec. A mu kar misli beres. Bejz, bejz, nikoli ne reci nikoli, kaj pa ves kje jo je ze!

Oh, ti pa si se bolj naivna od Neke!

Zelo dobro razmišljanje.

NEKA ali si se pomirila in ugotovila,da teje delno prevaral?

Jasa pri nama ni treba misli brat, se veliko in kvalitetno pogovarjava o vsem, tako,da jaz še vedno stojim za tem kar sem rekla.

Najprej si govoril da to ni nič in naj se pomirim in mu pustim živet sedaj pa se očitno strinjaš z mano, da to je zame neka vrsta varanja….in nisem rekla da bi moral mižat ali pa ne bit tam ali pa bit trezen, edino kar me muči so fotografije in to toliko fotografij

Neka – ne se sekirat – fantje so kot čreda ko se skupaj zberejo. Pijejo, ploskajo striptizeti. Moram ti pvoedati, da so striptizete ponavadi zelo profesionalne in pridejo z Bodygardom. Pride odpleše svoj nastop, potem pa gre. Vem, da si prizateta, zato mu to povej, vendar tega ne pogrevaj ker se to ne splača. Morila boš sebe in njega. Vprašaj druge punce, katerih fantje so bili na fantovščini – prepričana sem, da se druge ne sekirajo preveč.

Za varanje pa je možnosti na pretek in ne s striptizeto. Če te ima rad ne bi šel ne z njo ne s katero drugo. Skuliraj se in uživaj življenje.

Hm, berem vse tole- samo jaz pa se sprašujem kje vse je bil 28 ur?

Bil je pijan in je striptizeto korajžno poslikal,kaj pa je to takega.Brez vzroka si v skrbeh.Lepo se pogovorita in se ti oproščam,če sem se malo šalil.LP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close