kako bi odreagirale….
Zelim ti, da bos bila vedno tako prepricana. Ampak jaz zal tudi stojim za svojih, ne bos me prepricala da komaj kdaj – ko se skregata – mogoce kdaj pomisli na drugo. Kaj pa ko je v sluzbi, v trgovini …. a mislis, da ne misli na kaksno drugo?
Ne mislim ti oporekati, ampak zelim ti samo to, da ne bi toliko verjela, kar lahko bo kdaj zeeellloooo bolelo. Bodi raje malo bolj realna.
Pa veliko ljubezni in zvestobe!
Jah začel so v eni koči, tam “prespal” zjutraj pa so jih vrgli ven pa so šli od koče do koče ane, bog ne daj domov!Vem kam ciljaš Beli, ogromno vprašanj se mi poraja
Za Sanjo31, njegovi kolegi so sami samci, mislim da ravno zato ker je vsem pomembna le družba in alkohol, edina obveznost ki jo imajo je njihova služba, edini vezan je bodoči ženin pa še temu je punca rekla da poroke ne bo, tonje rekla po 28 urah ko se je blagovolil priti domov k noseči bodoči ženi, jaz bi tej fantovščini rekla golo pretiravanje v vseh pogledih
Kar se odločnosti tiče sem v tem trenutku do njega zelo odločna, samozavesti pa mi nikoli ni manjkal, tako da to ne more biti razlog za samoumevnost! Mislim da je razlog bolj to, da ko enkrat moški osvojite mislite da ste boga za jajca prijeli in da je to vse kar je treba za žensko narest, namesto da bi malo odprli oči in se začeli zavedati da je potrebno še marsikaj več, me smo le tiste budale ki vam ravnodušnost podpiramo
Jaz bi definitivno postavila zeeello na hladno. Ne vem, ali zivita skupaj, v tem primeru bi se odselila domov. Potem bi vidla. Ce bi dovolj prosim in se kesal, bi ga sprejela, njemu pa – ce te ima rad – bi bila to dobra sola za prihodnje. Nikoli vec te ne bo imel za samoumevno. Pri tem moras imeti zelo trezno glavo, nic jokanja, cmokanja, ampak odlocnost.
Nikakor pa mu kar sprva ne popusti in ne misli, da to ni nic. Karkoli so drugi poceli 28 ur, ce bi bil dec kot se sika, bi se zavedal svoje odgovornosti in prisel malo prej domov. Verjamem, da ti je zelo hudo, tvoja samopodoba je trenutno na psu, misli pa ti bezijo sem in tja. Naredi zdaj odlocno potezo, drugace, verjemi, bodo te njegove fantovscine (glede na to, da so vsi ostali se samski) postale navada. Pokazi zdaj kdo si in kaj si, predvsem za postavi svojo ceno in mejo, do kje dovolis!
Srecno!
Povem,kar mislim kot moški.Bil sem že na mnogih fantovščinah in predobro poznam take in podobne primere.Če pa kaj resnega povem to ni zajebancija..Odločno ga zasliši in naj ti pojasni koliko je bil pijan ali še celo zadet,in kaj je še počel s svojo roko na njenih zapeljivih stegnih.Kar pa ni fotografirano ,pa ti ne bo nikoli zaupal,verjemi.Realnost,pa brez zamere.Jezi in pogovori-odločno se raje s tvojim,kot pa,da se jeziš name in ti svetujem žal tudi boleče stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.