Kaj ženske najbolj privlači
Ne posplošuj! Večina sodelavcev mi je povedala, da najraje pogledajo rit, nato obraz, šele nato vse ostalo – nisem še dobila informacije, da so prsi prioritetne :P[/quote]
nikar jim ne verjemi, poleg tega, kao najprej pogledajo v rit? zalezujejo od zadaj?)) ne ne, vrstni red je tak, prvo joške, potem obraz, ko greš naprej pa če so bile joške ok, obrat pa še pogled na rit…))[/quote]
Nazadnjaški klerikalec – ne prerekaj se z mano! Moja odločitev komu in kaj verjamem! Praviloma me ne moti, če me tipi ne šljivijo ali zaradi prsi ali zaradi riti ali zaradi obraza ali zaradi žnjt-ih neumnosti, lahko živim brez njih!
Maš prav ne pomeni VEDNO dolgočasen pomeni velikokrat ali VEČINOMA dolgočasen …. nobena oseba ni VEDNO dolgočasna…
Najbolj zabavni, polni humorja, dobre volje, energije, samozavesti smo načeloma tisti ki v očeh ženske izpademo kot ”nezanesljivi” no mogoče to niti ni prava beseda, dejansko smo mi ZELO zanesljivi v tem da nismo zanesljivi bi Marko reko v svojem relativiziranju
Se pa strinjam da ženske tudi dostikrat gledate drugač na to kaj je zabavna družba in kaj ne ampak ok v dostih točkah smo podobni pri nekaterih pa ne[/quote]
Ne vem, čemu nekateri dodajate zanesljivosti ta slabšalen prizvok dolgočasja. Pardon, dolgočasje je prisotno velikokrat ali večinoma.
Norost. 🙂
Po mojih izkušnjah so tipi, ki so zanesljivi, veliko bolj zanimivi, saj sveta ne dojemajo le v širino, ampak tudi v globino. “Nezanesljivi zabavljači” me že dolgo ne zanimajo, če so me sploh kdaj.
nikar jim ne verjemi, poleg tega, kao najprej pogledajo v rit? zalezujejo od zadaj?)) ne ne, vrstni red je tak, prvo joške, potem obraz, ko greš naprej pa če so bile joške ok, obrat pa še pogled na rit…))[/quote]
Nazadnjaški klerikalec – ne prerekaj se z mano! Moja odločitev komu in kaj verjamem! Praviloma me ne moti, če me tipi ne šljivijo ali zaradi prsi ali zaradi riti ali zaradi obraza ali zaradi žnjt-ih neumnosti, lahko živim brez njih![/quote]
Ah dej no, Bog me obvarji, da bi se prerekal s tabo, kje pa, ampak žal, dejstva so dejstva in zatisaknje oči pred resnico le te ne spremeni, poleg tega, verjemi tudi majhne joške so cartlih, tako da se ne rabiš preveč obremnjevati, itak pa, rad te ima zaradi tvoje pameti, ne jošk, kaj se razburjaš)))
Nazadnjaški klerikalec – ne prerekaj se z mano! Moja odločitev komu in kaj verjamem! Praviloma me ne moti, če me tipi ne šljivijo ali zaradi prsi ali zaradi riti ali zaradi obraza ali zaradi žnjt-ih neumnosti, lahko živim brez njih![/quote]
Ah dej no, Bog me obvarji, da bi se prerekal s tabo, kje pa, ampak žal, dejstva so dejstva in zatisaknje oči pred resnico le te ne spremeni, poleg tega, verjemi tudi majhne joške so cartlih, tako da se ne rabiš preveč obremnjevati, itak pa, rad te ima zaradi tvoje pameti, ne jošk, kaj se razburjaš)))[/quote]
Župnik, primi raje molitvenik v roke pa zmoli kaj zame, da se mi prsi zmanjšajo 😛
Ah dej no, Bog me obvarji, da bi se prerekal s tabo, kje pa, ampak žal, dejstva so dejstva in zatisaknje oči pred resnico le te ne spremeni, poleg tega, verjemi tudi majhne joške so cartlih, tako da se ne rabiš preveč obremnjevati, itak pa, rad te ima zaradi tvoje pameti, ne jošk, kaj se razburjaš)))[/quote]
Župnik, primi raje molitvenik v roke pa zmoli kaj zame, da se mi prsi zmanjšajo :P[/quote]
a to pa ne, bi bil greh če bi se ti zmanjšale, saj veš, pri joških skoraj ne velja, manj je več))
Kako se je ženska sekcija tukaj razvnela v tekmi petičnih zahtev do moških snubcev…, če bi že obstajali… Popolnoma nasprotna stališča kot v v predvčerajšnji temi o življenju, kjer ni manjkalo skoraj budističnih izjav sprave s svetom okoli sebe. “Popolnosti ni, zato tudi ni popolne sreče. Morda ljudje preveč iščejo popolnost in ne vidijo, kako drvijo mimo polno drobnih sreč.” se je zapisalo eni. Ali pa: “Za hip zastanemo, toliko, da se srečamo, spoznamo, vzljubimo, da drug z drugim delimo usodo.” In naprej: “Če usodo delimo s skrbjo, lahkega srca in ljubeče, bomo drug drugega obdarili z izobiljem in radostjo.” In še:”Skratka življenje je lahko lepo, če imaš nekoga rad in če ima tebe (nas) nekdo rad.” In še je bilo tega poetiziranja. Človek kar osupne, odkod se je naenkrat naselila vsa ta samaritanska modrost v besedila drugače tako racionalnih delovnih žena in občank. Pa je šlo izgleda samo za trenutke romantičnih pobegov v sanjave iluzije… Kar velja za njihova stališča do življenja ne velja za pričakovanja do moških. Tukaj gre pa za neizprosne zahteve po zanesljivosti (kot bi bilo govora o japonskih avtih), samozavesti, polni denarnici, poštenju (kako gresta neizčrpna denarnica in poštenje skupaj, mi bo morala katera pojasnit v posebni temi),odgovornost, entuziazem (??), smisel za humor (a črna verzija in strupeni sarkazem tudi štejeta?), pa ne bi več našteval, ker si lahko vsak sam prebere. Lista kriterijev se daljša… Nič govora o malih popolnostih in “važno je samo, da se imamo radi, vse drugo ni pomembno”, kot ko je govora o življenju. Očitno moški nismo del tega življenja ampak nek nadnaraven pojav, do katerega je treba pristopit s skrajno skepso in kritično distanco…
Maš prav ne pomeni VEDNO dolgočasen pomeni velikokrat ali VEČINOMA dolgočasen …. nobena oseba ni VEDNO dolgočasna…
Najbolj zabavni, polni humorja, dobre volje, energije, samozavesti smo načeloma tisti ki v očeh ženske izpademo kot ”nezanesljivi” no mogoče to niti ni prava beseda, dejansko smo mi ZELO zanesljivi v tem da nismo zanesljivi bi Marko reko v svojem relativiziranju
Se pa strinjam da ženske tudi dostikrat gledate drugač na to kaj je zabavna družba in kaj ne ampak ok v dostih točkah smo podobni pri nekaterih pa ne[/quote]
Ne vem, čemu nekateri dodajate zanesljivosti ta slabšalen prizvok dolgočasja. Pardon, dolgočasje je prisotno velikokrat ali večinoma.
Norost. 🙂
Po mojih izkušnjah so tipi, ki so zanesljivi, veliko bolj zanimivi, saj sveta ne dojemajo le v širino, ampak tudi v globino. “Nezanesljivi zabavljači” me že dolgo ne zanimajo, če so me sploh kdaj.[/quote]
1.
zanimiv NI ENAKO zabaven da neboš mešala….
jaz poznam dosti ZANIMIVIH moških ampak le redkokateri je tudi zabaven…
Dodaja se zato ker dostikrat tako tudi je… zanesljiv je moj 56 letni foter ki pride vsak dan ob 16:00 domov iz službe poje kosilo se vleže na kavč in gleda film ali pa tipka kaj na PCju in ko ga moja Mati potrebuje je ZANESLJIVO vedno tam… na kavču ali za PCjem….
Zanesljiv je moj prijatelj ki redno študira in je magistriral brez delovnih izkušenj brez česarkoli ampak če mu rečeš da naj bo ob 16:06:35 na železniški da te pobere bo on tam 1 sekundo prej ZANESLJIVO… ampak bit z njim cel dan na pikniku pa on ne doprinese NIČESAR k intelektualnem delu niti ničesar k humoristično/sarkastičnem delu…. je pač tam se nasmeji morda pove kako mnenje ki je itak politično korektno za vse, se nikdar ne razpizdi, itd….
Načeloma so zanesljivi ljudje, ljudje ki jim predvsem manjka spontanosti in seveda komunikativnosti, običajno še nek humor imajo ampak zaradi pomankanja komunikativnosti ga težko izrazijo z čemerkoli drugim kot smejanju šalam drugih, so načeloma bolj tihi in mislijo vedno 10 stvari naprej namesto da bi uživali trenutek (oz. redko uživajo trenutek)
Dostikrat so taki ljudje tudi relativno depresivni ali vsaj nagnjeni k negativnem pogledu na svet (dostikrat nezavedno pomislijo na slabše namesto da bi optimistično gledali naprej)
Norost. 🙂
Po mojih izkušnjah so tipi, ki so zanesljivi, veliko bolj zanimivi, saj sveta ne dojemajo le v širino, ampak tudi v globino. “Nezanesljivi zabavljači” me že dolgo ne zanimajo, če so me sploh kdaj.[/quote]
1.
zanimiv NI ENAKO zabaven da neboš mešala….
jaz poznam dosti ZANIMIVIH moških ampak le redkokateri je tudi zabaven…
Dodaja se zato ker dostikrat tako tudi je… zanesljiv je moj 56 letni foter ki pride vsak dan ob 16:00 domov iz službe poje kosilo se vleže na kavč in gleda film ali pa tipka kaj na PCju in ko ga moja Mati potrebuje je ZANESLJIVO vedno tam… na kavču ali za PCjem….
Zanesljiv je moj prijatelj ki redno študira in je magistriral brez delovnih izkušenj brez česarkoli ampak če mu rečeš da naj bo ob 16:06:35 na železniški da te pobere bo on tam 1 sekundo prej ZANESLJIVO… ampak bit z njim cel dan na pikniku pa on ne doprinese NIČESAR k intelektualnem delu niti ničesar k humoristično/sarkastičnem delu…. je pač tam se nasmeji morda pove kako mnenje ki je itak politično korektno za vse, se nikdar ne razpizdi, itd….
Načeloma so zanesljivi ljudje, ljudje ki jim predvsem manjka spontanosti in seveda komunikativnosti, običajno še nek humor imajo ampak zaradi pomankanja komunikativnosti ga težko izrazijo z čemerkoli drugim kot smejanju šalam drugih, so načeloma bolj tihi in mislijo vedno 10 stvari naprej namesto da bi uživali trenutek (oz. redko uživajo trenutek)
Dostikrat so taki ljudje tudi relativno depresivni ali vsaj nagnjeni k negativnem pogledu na svet (dostikrat nezavedno pomislijo na slabše namesto da bi optimistično gledali naprej)[/quote]
Očitno poznava popolnoma drugačne profile zanimivih ljudi. 🙂
Jaz poznam izjemno brihtne, delovne, inovativne in spontane ljudi, ki so hkrati tudi zelo zanesljivi. In, še več, z njimi je debata veliko bolj zanimiva (komunikativnost zame ne pomeni le veliko govoriti, ampak predvsem veliko povedati), kakor s tistimi, ki jih smatram za nezanesljive. Ti so zame preveč muhasti, površni in glasni. Seveda, moje mnenje.
Tvoj foter pa, po tvojem opisu, ni nujno zanesljiv, ampak izjemno predvidljiv, saj je ujet v neko svojo rutino. Če se je nanj mogoče zanesti tudi v drugačnih okoliščinah, pa je iz tega opisa nemogoče sklepati.
Spet nekaj ko mačka okoli vrele kaše.:) Zanesljivost in odgovornost. Kako klišejski odgovor. Zanesljivih in odgovornih moških je cel kup. Če te peca 10 zanesljivih in odgovornih, kako izbereš pravega zase…No, da preberemo zdaj iskren odgovor.[/quote]
Mora biti seksi. Izžarevati mora neko posebno energijo, ker ne maram mlačnih tipov. :))[/quote]
Evo, to je pravi odgovor. Tista energija, ki jo začutiš ali pa ne. Konec razprave.
P.S. Živalsko razmišljanje obsojamo, a nam je po drugi strani blizu.
Ti sploh nisi prebrala kaj sem napisal, SPET si napisala da je z njimi zabava bolj ZANIMIVA….. zanimivo =/= ZABAVA
Da je nekdo lahko zanesljiv je predpogoj da je PREDVIDLJIV… kako se lahko zaneseš na nekoga ki se bo zjutraj zbudo in reko da gre danes na kosilo na obalo Hrvaške, ali nekoga ki se zjutraj zbudi in reče da danes se ne javlja na telefon ker bo počival in užival… taki ljudje NE MOREJO biti zanesljivi, no morda so lahko ampak samo limitiran čas potem so pa ponovno samosvoji…
Če nisi predvidljiv nisi zanesljiv… je pa res da niso tudi vsi predvidljivi zanesljivi ampak velika večina pa jih vendarle je….
Jaz točno vem kaj zdaj predvidljivi ljudje delajo in če ti povem njihov urnik se nebom zmoto več kot za 15% ….
Hah, ne vem, zakaj napisano dojemaš, kot da je za lepo življenje pomembna le ljubezen. Seveda ni važno LE in SAMO to, da se imamo radi in da ima nekdo rad nas. Za lepo življenje je potrebno še marsikaj drugega zraven. Je pa tisto, kar se skriva v “marsikaj” lahko lažje in lepše, če je izpolnjeno tudi tisto ta “prvo”. :))
In zakaj nam ne bi bilo lažje, če si lahko tako naredimo?
Zanimivo je, da si punce dostikrat izberete tudi takšnega partnerja, ki mu ne morate parirati, če je obratno, se vam pa kot takšen ne bi zdel dovolj zanimiv. Čudna, čudna so ta pota…[/quote]
Ne ti to meni. 😉
Hah, ne vem, zakaj napisano dojemaš, kot da je za lepo življenje pomembna le ljubezen. Seveda ni važno LE in SAMO to, da se imamo radi in da ima nekdo rad nas. Za lepo življenje je potrebno še marsikaj drugega zraven. Je pa tisto, kar se skriva v “marsikaj” lahko lažje in lepše, če je izpolnjeno tudi tisto ta “prvo”. :))
In zakaj nam ne bi bilo lažje, če si lahko tako naredimo?[/quote]
Dostikrat se to izpostavi kot najvažnejši ideal…. ljubezen je dokler je keš konec debate…. če ma 1k evrov plače drugi pa na brozi sedi cel lajf se tistemu z 1k evrov neda več njega prenašat tudi če je ljubezen… enostavno se pri denarju ljubezen konča…
ženske majo pa najrajši bogate moške…. redkokdaj sem vido da bi BOGATA uspešna karieristka vzela reveža brez službe
Vido sem premožne podjetnike z sponzorušami ampak le redko pa vidim recimo direktorco zdravstvenega doma z revežom ali brezposelnim
to se vidi koliko bolj so punce mahnjene na keš kot tipi mi ko mamo denar hočemo luštno punco ki se ji bo dalo čimveč seksat, ženska ko ima denar pa hoče enega ki bo vredu zgledal, pa še mel malo več denarja ali vsaj tolko kot ona…
Se vidi kolko bolj na easy vzamemo lajf moški kot ženske sploh potem ko postanejo bolj premožni…
Zanimivo je, da si punce dostikrat izberete tudi takšnega partnerja, ki mu ne morate parirati, če je obratno, se vam pa kot takšen ne bi zdel dovolj zanimiv. Čudna, čudna so ta pota…[/quote]
Ne ti to meni. ;)[/quote]
Ja komu pa naj ? Pač nanaša se na tvoj post ane lol
Ne ti to meni. ;)[/quote]
Ja komu pa naj ? Pač nanaša se na tvoj post ane lol[/quote]
Se mi je zdelo, da si bolj vizualen tip, pa ti je treba narisati. 🙂
Po čem sklepaš, da jaz ne morem parirati????
Ti sploh nisi prebrala kaj sem napisal, SPET si napisala da je z njimi zabava bolj ZANIMIVA….. zanimivo =/= ZABAVA
Da je nekdo lahko zanesljiv je predpogoj da je PREDVIDLJIV… kako se lahko zaneseš na nekoga ki se bo zjutraj zbudo in reko da gre danes na kosilo na obalo Hrvaške, ali nekoga ki se zjutraj zbudi in reče da danes se ne javlja na telefon ker bo počival in užival… taki ljudje NE MOREJO biti zanesljivi, no morda so lahko ampak samo limitiran čas potem so pa ponovno samosvoji…
Če nisi predvidljiv nisi zanesljiv… je pa res da niso tudi vsi predvidljivi zanesljivi ampak velika večina pa jih vendarle je….
Jaz točno vem kaj zdaj predvidljivi ljudje delajo in če ti povem njihov urnik se nebom zmoto več kot za 15% ….[/quote]
Slabo bereš, nikjer ne pišem o zabavah. S tabo se pač glede tega ne bom nikoli strinjala. Tudi s tem, ko praviš, da če nisi predvidljiv, nisi zanesljiv. Hm?! Tudi sama se velikokrat odločim za kako stvar po intuiciji, popolnoma na last minute, prepustim, da me vodi veter…, pa to še ne pomeni, da sem nezanesljiva. Če bi me kdo potreboval, bi to dala na stran. Kapiš?
Forum je zaprt za komentiranje.