Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Ti pa res rabiš prevod. :)))

Ne Matjažko, meni so všeč moški! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa ni to moja formula ali neko pravilo. Ti me v vsaki temi zgrabiš za besedo, kot da delim verske nauke. 🙂 Seveda je odvisno od konstitucije, kto praviš, kakšne “kosti imaš”, procent mišične mase, fizične aktivnosti, kam se ti maščevje nabira, če na trebuh, je seveda razlika, kot pa če se ti na zadnjico, kar je veliko moškim celo erotično, če imajo malo “večjo rit” :)).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hvala bogu, sem pomislil že, da z Zmedeno kaj naklepaš. 😀
Vse odrobljeno, potem je kriza!? :)))

Pomembno je, da se počuti dobro v svoji koži! Očitno se in ni zakompleksana. 😀

Pa ni to moja formula ali neko pravilo. Ti me v vsaki temi zgrabiš za besedo, kot da delim verske nauke. 🙂 Seveda je odvisno od konstitucije, kto praviš, kakšne “kosti imaš”, procent mišične mase, fizične aktivnosti, kam se ti maščevje nabira, če na trebuh, je seveda razlika, kot pa če se ti na zadnjico, kar je veliko moškim celo erotično, če imajo malo “večjo rit” :)).[/quote]

Hvala, isto bi rekla, da me ti grabiš v veliko temah … Samo s katenjko si zadnje čase delita čas grabljenja. Noben pa nima jajc, da bi grabil v živo.

Vse odrobljeno, potem je kriza!? :)))[/quote]

Niti približno se ni to nanašalo na komentar od Zmedene, temveč na takšne fant(k)e, kot si ti. 🙂

A ti je treba narisat ali nočeš razumeti? :))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pol si se pa še premalo potikala po tujini, tam imaš vse sorte ljudi, postav, ras, oblek pa nihče ne bulji. Bemtiš, mogli bi it na parado ponosa na Dunaj, tam bi vam šele čeljusti dol popadale, tole kar imamo v Sloveniji, zgleda kot cerkvena procesija. Še premalo smo različni [sub]ljudje na splošno[/sub] Potem pa hodimo k terapevtom in si živčno grizemo nohte in lomimo zastarele vzorce in ne upamo šefu pogledat v oči in se molče potimo pod bremenom na meji vzdržnega … za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni!

Pa ni to moja formula ali neko pravilo. Ti me v vsaki temi zgrabiš za besedo, kot da delim verske nauke. 🙂 Seveda je odvisno od konstitucije, kto praviš, kakšne “kosti imaš”, procent mišične mase, fizične aktivnosti, kam se ti maščevje nabira, če na trebuh, je seveda razlika, kot pa če se ti na zadnjico, kar je veliko moškim celo erotično, če imajo malo “večjo rit” :)).[/quote]

Hvala, isto bi rekla, da me ti grabiš v veliko temah … Samo s katenjko si zadnje čase delita čas grabljenja. Noben pa nima jajc, da bi grabil v živo.[/quote]

Aja še to: ni ti treba biti tako občutljiv, ko sem te zagrabila, ker to ni osebno letelo nate in na tvoje stališče … Veliko ljudi tudi v vsakdanjem življenju poenostavlja to formulo in odšteva 110, nekateri celo 100 … za moške je nekoliko manj strog kriterij, se razume, zaradi mišične mase 🙂

Ta ženska so se ji gate vidle no. V tujini bi jo kak policaj še ustavu pa reku da naj se gre oblečt. Saj sem rekla da nimam proti freaky opravi. Samo ta je zgledala res neprimerno….next time če kaj takega še srečam dobite fotko:)

Daj no Krivokljun a bi ti fliknila nase samostoječe nogavice pa krilo kjer se ti vidijo v celoti? No razen za maškare. Nekaj je freaky in lepo in v stilu nekaj je pa neprimerno in sluty.

Vse odrobljeno, potem je kriza!? :)))[/quote]

Niti približno se ni to nanašalo na komentar od Zmedene, temveč na takšne fant(k)e, kot si ti. 🙂

A ti je treba narisat ali nočeš razumeti? :))))))))[/quote]

Kaj pa ti veš, kakšen fantek sem jaz, s kladivčekom? 😀 Boš pridržala žebelj, lepo mirno, da ne bom mimo kresnil? :)))

Ja se strinjam razne parade ponosa in maškare in podobne stvari. To bi tut js navekla nase svašta, kar tut sem že če sem šla kdaj na tako sceno…

Samo js tko pravim, js mam rada ljudi ki so zanimivo oblečeni, ne pa sluty pa nekaj kar se na daleč vidi da nima nobenega stila. Sploh se mi je ta ženska smilila ker nekaj ni štimalo no, ne vem možno da se ji je kak del obleke strgal. Ne vem celotna oprava ni zgledala normalno.

A parad ponosa bi se morali udeleževati, da bi pokazali svoje “svetovoljanstvo” in “odprtost”? Kaj ima spolna usmerjenost veze s stilom oblačenja? 😀

Hehehehehe! Tisti, ki si jih prej omenjal ne kresnejo mimo! :))))))))))))

Jah, ti morajo zadeti na prvo, saj ni popravnega udarca Če pa večkrat, pa lahko tudi pakrat mimo zastreljaš, a ne? Japka, saj te ne bom učil sedaj? 😀

Saj ni nihče tu pisal take formule, ne vem kaj si ti prebrala ali bi rada položila pod tipkovnico podobno kot si v oni temi polagala pod prste vsem tipom, da hočejo žensko s silikonskimi joški in potem si, ko so ti,prepričana sem, prilično iskreno pisali, da ne, bila užaljena in stvar še ponavljala in ciklala to zanimivo stališče še v drugih temah in še ni videti konca. Ne vem kaj je to tebi ostalo iz najstništva zaradi tistega tipa, ki ga je na tebi motilo ne vem kaj že ali da moraš tu pisati kako si srečna z zdajšnjim tipom (upam, da to ni isti,ki te je prepričeval v kt, ker da jih je njegova bivša dobro prenašala) hkrati pa tupiti eno in isto stvar, v zvezi s prekomerno težo (oz. maso), umetnimi joški, špehom na trebuhu, plastiko v ustnicah… No jaz ničesar od tega nimam, v najstništvu nisem imela tipa in veš kaj, tudi zdaj ga nimam… ah kako mi je težko……se kdo javi iz tistih 10%?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jah, ti morajo zadeti na prvo, saj ni popravnega udarca Če pa večkrat, pa lahko tudi pakrat mimo zastreljaš, a ne? Japka, saj te ne bom učil sedaj? :D[/quote]

Hahahaha.
Ti se moraš naučiti poslušati.
Ti se moraš naučiti preceniti odzivnost.
Ti se moraš naučiti sprejeti reakcijo.
Ti se moraš nehati zaletavati kot mladi petelinček v šipo.

ps; nikoli si nisem želela biti učiteljica. 😉 😀

Saj ni nihče tu pisal take formule, ne vem kaj si ti prebrala ali bi rada položila pod tipkovnico podobno kot si v oni temi polagala pod prste vsem tipom, da hočejo žensko s silikonskimi joški in potem si, ko so ti,prepričana sem, prilično iskreno pisali, da ne, bila užaljena in stvar še ponavljala in ciklala to zanimivo stališče še v drugih temah in še ni videti konca. Ne vem kaj je to tebi ostalo iz najstništva zaradi tistega tipa, ki ga je na tebi motilo ne vem kaj že ali da moraš tu pisati kako si srečna z zdajšnjim tipom (upam, da to ni isti,ki te je prepričeval v kt, ker da jih je njegova bivša dobro prenašala) hkrati pa tupiti eno in isto stvar, v zvezi s prekomerno težo (oz. maso), umetnimi joški, špehom na trebuhu, plastiko v ustnicah… No jaz ničesar od tega nimam, v najstništvu nisem imela tipa in veš kaj, tudi zdaj ga nimam… ah kako mi je težko……se kdo javi iz tistih 10%?[/quote]

Ah katenjka, pomiri se … Želela sem povedati, da sem v RESNIČNEM življenju slišala od veliko ljudi, da ponavlja to formulo in da nisem napadala matjažka. Ne vem, kaj te zanima toliko zame, brigaj se zase … Pač imam določena stališča, za katerimi stojim, tako kot ti tupiš ta razkol in razliko o naravoslovcih in nenaravoslovcih. Ni me treba analizirati … Uh imaš pa res dober spomin ali pa brskač za podatki za mano samo zato, da me lahko napadeš.

Pišem pa lahko karkoli hočem in kolikor hočem, ravno tako kor ti svoje zmedeno pisanje in zaničevanje nenaravoslovcev. Na forum bom nehala pisati točno takrat, ko bo meni pasalo. Saj sem tudi jaz pred par leti redno pisala na nek forum in ko sem zadeve preraslam, sem prenehala. Mogoče bom tudi to kdaj. Svojega tipa pa nisem niti 10 % toliko omenjala kot ti bivšega.

Pa če tako dobro pogledaš, ima skoraj vsak na tem forumu določene zadeve, od katerih se ne premakne niti za mm: o slabih moških, o ženskah pod 30, o pomenu starosti, o butastih humanistih … Ne vem, kaj si se zapičila vame.

Ah saj se nisem, pač imam neko posebno empatijo toliko da ne materinski čut do vseh, ki se ciklajo v sponah napačnih stališč…
saj tudi tvoj spomin ni nič kaj napačen, mogoče probaj samo s kako izvirno finto, to da zmedeno pišem, je že zs ugotovila…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjka, res, pravilno, moj spomin tudi ni napačen … mi sploh ni treba brskati, tako kot ne tebi najbrž. Mogoče si včasih želim, da bi bil bolj meglen 🙂 pri študiju in učenju jezikov mi je pa vedno koristil. Napačna stališča so morda res plod spoznavanja napačnih moških, neke vrste posodki, ampak nimam občutka, da bi bila še zaciklana v njih, ravno nasprotno; samo prave in kompatibilne je treba spoznati, kar pa ni včasih najlažje.

Saj si tudi o meni vse zapomni, pa ne vzamem za hudo. Mi to deluje celo precej – simpatično :-)))). Je pa zanimivo, da si je zapomnila tudi glede tebe in zdaj res ne vem ali ima morda to kakšno zvezo s tisto njeno izjavo, da smo moški po defaultu telesno neprivlačni al nekaj takega 😉

ITM lestvica za merjenje višine/teže, je zastarela to je bilo aktualno mogoče v 60 letih, ko je bilo nekako sprejemljivo za ljudi da so imeli 10, 15 kg preveč. Sedaj se pa to smatra za debelost, oz. povišano telesno težo.

Če si js merim na ITM lestvici notri vtipkam 170cm pa 53kg, mi pokaže da sem podhranjena lol, primerna teža po njihovo za 170cm za žensko je pa okoli 65kg, pri 65kg ki sem jih že imela v svoji “fat” dobi, sem bila pa ko buhtelj.

Saj si tudi o meni vse zapomni, pa ne vzamem za hudo. Mi to deluje celo precej – simpatično :-)))). Je pa zanimivo, da si je zapomnila tudi glede tebe in zdaj res ne vem ali ima morda to kakšno zvezo s tisto njeno izjavo, da smo moški po defaultu telesno neprivlačni al nekaj takega ;-)[/quote]

Upam, da si v tistih 10%, ki jih katenjka omenja, bi se morala morda vidva srečati. Po defaultu? Hm hm.

Saj si tudi o meni vse zapomni, pa ne vzamem za hudo. Mi to deluje celo precej – simpatično :-)))). Je pa zanimivo, da si je zapomnila tudi glede tebe in zdaj res ne vem ali ima morda to kakšno zvezo s tisto njeno izjavo, da smo moški po defaultu telesno neprivlačni al nekaj takega ;-)[/quote]Nič nekaj takega; napisala sem samo da moški niso lepi, v kolikor mislijo da so, si privlačnost pokvarijo že v samem začetku… to je iz tiste teme, ko so potem nehal odgovarjati, ker veš, da sem imela prav in nisi hotel priznati, namesto tega si mi raje pripisal sovraštvo do tvojega spola, diplomatsko res.

Aja nisem jaz omenjala 10%, tistih, ki ne palijo na plastične joške, je po moji oceni verjetno precej več.

katenjka

Katenjka, mater, kak sem lep, saj si me videla. :)))
Ne da si pokvarijo “lepoto”, saj zunanje isto izgledajo kot prej ne glede na izgovorjeno :)) – ti bi morala napisati, da se ti osebno zamerijo zaradi hvalisavosti, da značajsko postanejo “nelepi” v tvojih očeh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close