Kaj ste zmanjšali v krizi
To se lahko še kako hitro zgodi, da te odpustijo in ni treba dajati odpovedi.
Drugače pa predlog ni slab….Izkušnje preživetja v naravi nam bodo lahko še kako prav prišle. :)[/quote]
Vsak je lahko že jutri na cesti. Tebi so razmere, kako preživeti v naravi, strašanski izziv. Zato predlagam, da prehitiš delodajalca in morda nekomu odstopiš svoje delo (dokler ga bodo rabili). Simpl, a ne:).
nismo vsi ZlateRibice – v akvariju
pa tudi življenja nismo “zapravili” samo s plavanjem v posodi — si ne pustim vzeti kar sem “soustvarjal”, kar odraža sposobnost Ljudi!!
Nisem mestna deklica, lahko že jutri.[/quote]
Ni point v tem, kaj si…gre se za to, da jutri tudi ne boš, a ne? V teoriji smo vsi že na pol tarzani:).[/quote]
Živim že zdaj z naravo. In tudi od narave. 100% sicer ne, mi pa ne bi bil to nek hud problem, če bi bilo treba. Teorija gor ali dol, trenutno sem slovenskemu gospodarstvu bolj koristna v netarzanovski vlogi.
Pustim precej denarja v tej državi, tudi če me je en prijazen forumaš označil za candro, ker da nosim denar v tujino.
Ni point v tem, kaj si…gre se za to, da jutri tudi ne boš, a ne? V teoriji smo vsi že na pol tarzani:).[/quote]
Živim že zdaj z naravo. In tudi od narave. 100% sicer ne, mi pa ne bi bil to nek hud problem, če bi bilo treba. Teorija gor ali dol, trenutno sem slovenskemu gospodarstvu bolj koristna v netarzanovski vlogi.
Pustim precej denarja v tej državi, tudi če me je en prijazen forumaš označil za candro, ker da nosim denar v tujino.[/quote]
Vsi smo v podobni situaciji kot ti:). Torej nam še ni hudega ali pa zamujamo vse lepo, ko bi lahko cel dan uživali v naravi:).
Pustim precej denarja v tej državi, tudi če me je en prijazen forumaš označil za candro, ker da nosim denar v tujino.[/quote]
Vsi smo v podobni situaciji kot ti:). Torej nam še ni hudega ali pa zamujamo vse lepo, ko bi lahko cel dan uživali v naravi:).[/quote]
Jaz NE tarnam.
gnide … kdor ne kupuje naše je po F.Prešernu podlaga tujčevi peti. jaz sem sicer preasel lokalnost in sem international … ampak 90% sodržavljanov pa je prekleto odvisno od domačih dogajanj — in nebi jih rad videl pod lipami bivakirati
Forum je zaprt za komentiranje.