Kaj ste zmanjšali v krizi
Mogoče imam samo malo vrh glave, kako me začneš v vsaki temi brezveze nekaj podrkavat. Sem lepo civilizirano razložil svoje vidike varčevanja, nakar priletiš ti z brezvenimi in porogljivimi ” ha ha , kaj podpiraš delo na črno”..”kaj ne hodiš na izlete, se vas 5 vozi z avtom..”?
Mislim, brezveze.[/quote]
Vzeto na znanje. Moj stil pisanja je drugačen od tvojega, poln smajlijev in podobno. Temu primerne so tudi moje izjave, ki jih ti jemlješ močno osebno. Ni blema…kot da me ni.
Nisem zagrenjena, prej bi rekla “odbita”:)). Prav dobro se spominjam pvt, le kdo bi to pozabil:)). Evo že pometam…happy?:)
Moj lajf je drugje, ne tukaj.[/quote]
Po številu prispevkov sodeč ni temu tako. Preveč lajfa zapraviš na forumu, si že rekorderka postala !
Nazaj k temi:
– preselila sem se v slabše stanovanje s cimrami
– manjši in bolj premišljeni šopingi hrane in oblačil, obutve
– menjava avta se je prestavila za nedoločen čas
Se pa strinjam z enim mnenjem na začetku – več bi bilo potrebno zapravljat, da se rešimo krize in da gospodarstvo spet steče. Samo država žal tega z višjimi davki in manjšimi plačami žal ne bo spodbudila.
Ja, samo oni tam zgorja se tega ne zavedajo. Manjše plače, višje cene, manjši socialni transferji, penzije, regresi – posledično marsikdo manj zapravi.
Kolikor se okrog ozrem nas je veliko, ki so se nam dohodki zmanjšali. Cene so se pa vsem zvišale. Torej edino tisti, ki so jim šli dohodki gor, lahko več zapravljajo.
Nisem zagrenjena, prej bi rekla “odbita”:)). Prav dobro se spominjam pvt, le kdo bi to pozabil:)). Evo že pometam…happy?:)
Moj lajf je drugje, ne tukaj.[/quote]
Po številu prispevkov sodeč ni temu tako. Preveč lajfa zapraviš na forumu, si že rekorderka postala ![/quote]
No, še vedno imam lajf drugje. Očitno pa zmorem tudi tukaj:)). Fouš?
Uuuuuu, kakšna modrost :P[/quote]
Morda je morda ni.. vem le da čas je denar, tukaj pa je govora tudi o slednjem, da ga ni dovolj. Torej, če že trošiš čas in s tem ne služiš, ga troši vsaj tako da se zabavaš…[/quote]
Se kar strinjam. Denar pride in gre, čas, ki ga zabiješ z napačnimi ljudmi pa ti nihče več ne povrne…
Morda je morda ni.. vem le da čas je denar, tukaj pa je govora tudi o slednjem, da ga ni dovolj. Torej, če že trošiš čas in s tem ne služiš, ga troši vsaj tako da se zabavaš…[/quote]
Se kar strinjam. Denar pride in gre, čas, ki ga zabiješ z napačnimi ljudmi pa ti nihče več ne povrne…[/quote]
Brano med vrsticami: tu vsi zabijamo čas z napačnimi 😀
Forum je zaprt za komentiranje.