Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa družina ?

Kaj pa družina ?

Mnja, kot mnogo HS parov. Kaj pa sedaj? :)) Gremo nov krog? Sicer pa sem ti na prejšnji strani pripopal en članek, ki ovrže tvoje pomisleke o suhem bazenu. ;)[/quote]

Otrok, ki dobi vsak dan 3 sladolede in veliko čokolado je srečnejši od tistega, ki tega ne dobi dobi pa sadje in zelenjavo!

Ok?

Marko, če boš dal otroku vse kar si on želi in ne tisto kar resnično rabi, bi bilo bolje, da otrok ne vzgajaš/jih nimaš. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če je bilo pa tako ti je pa še dobro ratalo…. 🙂 Sposobna ni kaj :)))

Že Marku sem napisal, da ni zagotovila, da ne boš naredil nesrečo četudi se pelješ po predpisih oz da jo boš, če pelješ skozi naselje 150.
Toda zakaj tvegat po nepotrebnem? oz trdit da je to koliko hitro pelješ ista figa.[/quote]
Slab primer in mislim, da ti dobro veš. Omejitev v naseljih so postavili izključno zaradi slabih izkušenj iz prakse oziroma logično zaradi veliko večje verjetnosti naleta zaradi slabe preglednosti. Ti pa še vedno nisi podal slabega primera iz prakse oziroma večine njih o sami problematiki v tej debati.
Izražaš pač nek svoj dvom in ga izražaš kot dejstvo, resnico. Podobno kot bi vse, ki skačejo na glavo v bazen z 10 m višine, prepričeval, da si bodo zagotovo zlomili vrat, pri tem pa še nisi b praksi gledal takih skokov. Ja, sigurno se bo našel kak izmed 1000 primerov, da si ga bo. Pa boš zaradi tega vsem prepovedal z zakonom skoke?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tiste vaše “tradicionalne vloge” moškega in ženske izhajajo bolj iz ameriških filmov iz obdobja klasičnega Hollywooda. Vsakemu vsaj malo razgledanemu človeku je znano, da je tradicionalna moška ali ženska vloga čisti mit in izmišljotina, od nekdaj so obstajale kombinacije raznih vlog.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Si pa smešen. A klasičen dec je tisti, ki beži od družine? :)) No ja, lahko mu tako rečeš. Vendar od družine bežijo tisti, ki so imeli doma slab zgled oziroma so imeli slabe izkušnje z nasprotnim spolom. In to je vsa “matematika”.[/quote]

Ja. V naravi moškega je biti pustolovec, avanturist, ali pa lenuh, karierist, pijanec, nikakor pa ne privesek ene ženske. Tako je od pamtiveka. Razlogi, zakaj so ženske zgodovinsko živele z moškimi, so ekonomske narave, ne čustvene.[/quote]
No ja, vse to si lahko tudi z družino oziroma žensko. Če imaš pač dobre izkušnje, če jih pa nimaš, pa od tega pač bežiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si pa smešen. A klasičen dec je tisti, ki beži od družine? :)) No ja, lahko mu tako rečeš. Vendar od družine bežijo tisti, ki so imeli doma slab zgled oziroma so imeli slabe izkušnje z nasprotnim spolom. In to je vsa “matematika”.[/quote]

Ja. V naravi moškega je biti pustolovec, avanturist, ali pa lenuh, karierist, pijanec, nikakor pa ne privesek ene ženske. Tako je od pamtiveka. Razlogi, zakaj so ženske zgodovinsko živele z moškimi, so ekonomske narave, ne čustvene.[/quote]

V naravi PRAVEGA moškega je pa to, da skrbi za družino. Edino tako so preživeli njegovi geni.
Ker pa danes preživi že skoraj vsak, neglede na skrb očeta, si ti malo zmeden.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

https://www.iskreni.net/druzina/kultura-zivljenja/154-homoseksualnost/1512-odrascal-sem-z-dvema-mamama.html%5B/quote%5D
Robi, super primer, vendar 1000 točno takih lahko najdeš med otroci, ki so bili vzgajani po “naravnih pravilih”.

https://iskreni.net/druzina/kultura-zivljenja/154-homoseksualnost/1366-ima-spolna-usmerjenost-starsev-vpliv-na-dobrobit-otrok.html

Mnja, kot mnogo HS parov. Kaj pa sedaj? :)) Gremo nov krog? Sicer pa sem ti na prejšnji strani pripopal en članek, ki ovrže tvoje pomisleke o suhem bazenu. ;)[/quote]

Otrok, ki dobi vsak dan 3 sladolede in veliko čokolado je srečnejši od tistega, ki tega ne dobi dobi pa sadje in zelenjavo!

Ok?

Marko, če boš dal otroku vse kar si on želi in ne tisto kar resnično rabi, bi bilo bolje, da otrok ne vzgajaš/jih nimaš. :/[/quote]
Ne vem, kje sem pisal o tem, kaj bom otroku dal. A se ti malo hecaš? :)) Članek govori o odraslih ljudeh, ki so bili vzgojeni med HOMOS. pari. O čem pa ti? 🙂

Kot sem napisal, idealizirana vloga klasičnega Hollywooda.

Kar izpolnjuj jo, nihče ti ne brani..

Zmeden pa jaz nisem, meni so stvari dokaj jasne, ti pa svoje družinsko poslanstvo v petek zvečer izpolnjuješ tu na klepetu z mano..

Robi, ti izsledki, ki si jih dal. Češ, da so otroci, ki so bili vzgajani s strani dve moških, najbolj nagnjeni k samomoru. Verjamem, da držijo. Si se mogoče vprašal zakaj? Misliš, da ni vzrok nesprejemajoča družba, ki take ljudi preganja?

Če je bilo pa tako ti je pa še dobro ratalo…. 🙂 Sposobna ni kaj :)))

Že Marku sem napisal, da ni zagotovila, da ne boš naredil nesrečo četudi se pelješ po predpisih oz da jo boš, če pelješ skozi naselje 150.
Toda zakaj tvegat po nepotrebnem? oz trdit da je to koliko hitro pelješ ista figa.[/quote]
Slab primer in mislim, da ti dobro veš. Omejitev v naseljih so postavili izključno zaradi slabih izkušenj iz prakse oziroma logično zaradi veliko večje verjetnosti naleta zaradi slabe preglednosti. Ti pa še vedno nisi podal slabega primera iz prakse oziroma večine njih o sami problematiki v tej debati.
Izražaš pač nek svoj dvom in ga izražaš kot dejstvo, resnico. Podobno kot bi vse, ki skačejo na glavo v bazen z 10 m višine, prepričeval, da si bodo zagotovo zlomili vrat, pri tem pa še nisi b praksi gledal takih skokov. Ja, sigurno se bo našel kak izmed 1000 primerov, da si ga bo. Pa boš zaradi tega vsem prepovedal z zakonom skoke?[/quote]

Torej je po tvoje vseeno kdo vzgaja otroke?
Glede na vse antropološke, sociološke….itd analize ni moč sklepati kaj je prav in kaj narobe? Kaj je za otroka dobro in kaj zanj ni dobro?
Rabimo generacije otrok, da izvedemo praktični eksperiment? Poizkusne zajčke?

Malo si mi sumljiv…. da ne bi ti samo izkoristil tisto tvojo lepo “P..Pe..pekarico” potem pa jo zamenjal za m partnerja s katerim bi enakovredno njej vzgajala otroka?…. 😛

Ok?

Marko, če boš dal otroku vse kar si on želi in ne tisto kar resnično rabi, bi bilo bolje, da otrok ne vzgajaš/jih nimaš. :/[/quote]
Ne vem, kje sem pisal o tem, kaj bom otroku dal. A se ti malo hecaš? :)) Članek govori o odraslih ljudeh, ki so bili vzgojeni med HOMOS. pari. O čem pa ti? :)[/quote]

Eh jaz sem pa mislil, da članek govori o prehrani…. :)))

Zmeden pa jaz nisem, meni so stvari dokaj jasne, ti pa svoje družinsko poslanstvo v petek zvečer izpolnjuješ tu na klepetu z mano..[/quote]
Glej, osnovni in primarni zgled ti je primarna družina. Filmi in vse ostalo je sekundarnega pomena. Poglej malo okrog sebe ali pa začni pri sebi recimo.

Bluziš.

Glede na to, da se je partnerka strinjala in bila pri prenosu sperme zraven, je bilo to ravno toliko varanje, kot je varanje trojček, s katerim se vsi trije strinjajo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Torej sta vidva bolj slab družinski zgled. nekam dost se tu zvečer z nami čudnimi ukvarjata.

Zmeden pa jaz nisem, meni so stvari dokaj jasne, ti pa svoje družinsko poslanstvo v petek zvečer izpolnjuješ tu na klepetu z mano..[/quote]

Razvili in obstali smo se iz pradavnine. Takrat mladički moškega, ki je zapustil mamo njegovih otrok, niso preživeli.
Al ti misliš, da je že takrat imel Holiwud na njih kak vpliv? 😛

Vseeno je, kdo jih, dokler je način pravi. Če pa način ni pravi, je pa spet vseeno, kar lahko vidiš pri najbolj “naravnih” načinih, kjer sta oče in mati vzgojila psihopata. Odnos med vzgojiteljema in odnos do otroka, je tisti, ki je pomemben. Otrok se mora naučiti odnosa med dvema, zato je najbolje, da lahko opazuje dva, ki jima popolnoma zaupa.

Bluziš.

Glede na to, da se je partnerka strinjala in bila pri prenosu sperme zraven, je bilo to ravno toliko varanje, kot je varanje trojček, s katerim se vsi trije strinjajo.[/quote]

Pa zakaj glih s šprico?
A darovalčev aplikator ni bil izpraven?….:P
Pa kar dve sta bili na razpolago 😉

Joj, kakšna škoda… :)))

Ne vem, kje sem pisal o tem, kaj bom otroku dal. A se ti malo hecaš? :)) Članek govori o odraslih ljudeh, ki so bili vzgojeni med HOMOS. pari. O čem pa ti? :)[/quote]

Eh jaz sem pa mislil, da članek govori o prehrani…. :)))[/quote]
Ja predolgo si že tukaj. Vrži kaj v želodec. :))

Ja čakaj, če pa ni naravno. 🙂 Ne more bit to dobro.

otroci HS “staršev” so srečnejši[/url][/quote]
Da ne bomo samo filozofirali, sem našel en članek o izkušnji moškega.
In zanimivo, da potrjuje ravno to o čemer sem sam pisal. Da bo otrok zaradi HS v sebi zmeden, ker v sebi nosimo oba lika ali vidika. Tako moškega, kot ženskega. Zato otrok rabi oba starša, da lahko realizira in se identificira.

https://www.iskreni.net/druzina/kultura-zivljenja/154-homoseksualnost/1512-odrascal-sem-z-dvema-mamama.html%5B/quote%5D

Nima nikakršnih duševnih motenj ali telesne bolezni, končal pa je kot družbeni izobčenec. Torej ni bil problem v vzgoji, ampak v družbi, ki ga je izobčila. Iz te, ki ji pripadaš ti, On_, pa še kdo.

Zdaj vidiš, koliko si škodljiv.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Torej sta vidva bolj slab družinski zgled. nekam dost se tu zvečer z nami čudnimi ukvarjata.[/quote]
To pa bodo pokazali otroci in partnerka. Ne ti. :))

Še en praktičen primer:http://www.zupnija-sv-trojica-haloze.rkc.si/d6/%C5%BEupnija/vsebina/novica/ko-%C4%8Dustva-odraslih-poteptajo-pravice-otrok?page=9

Zdaj pa preživijo z lahkoto. Mislim, da to tebe kr malo moti. Ker počasi dojemaš, kako preživet je ta vsiljen stereotip družinskega moškega.

Samo počakaj, da si tvoja brezposelna bolj situiranega najde. Boš hitro ex, še prehitro..

Robi, če ne želiš, da bi bili ti otroci izobčenci, predlagam, da nehaš iskati članke in začneš razmišljati o tem, kako se taki ljudje počutijo v družbi, ki jih zavrača brez pravega razloga. Nikomur ne škodijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close