Kaj pa družina ?
Hop! S tem pa ne prideš skozi. Ustavi se ti pri morilcih, pedofilih, posiljevalcih itn. Saj vem, da njih nisi štela zraven, ampak izločila jih pa tudi nisi. Bolj previdno. :)[/quote]
1. Tema se nanaša na homoseksualce.
2. Jasno je zapisano “in ne uničuj sanj drugih”.
Bolj previdno beri.
Pišeš o enakopravnosti in enakih pravicah, pa sem se spomnila na njih. Svet ni poln prelepih ljudi.[/quote]
Ce ti nekdo ni vsec-ne zivi po tvojih normativih, to se ne pomni da mu lahko omejujes njegovo zivljenje. Vedno se je treba postaviti v kozo osebe ki je nekako izlocena iz druzbe. Si predstvaljas da ti nekdo rece: o ne ljubica tega pa ne bos pocela. Recimo samske zenske ne smejo v restavracijo (ker se to ne sika). What? Kdo ima pravico da se odloca v tvojem imenu????
Poleg tega je treba biti prakticen. Ce sta 2 tipa skupaj imam vsaj po matematiki vec moznosti pri zenskah. In obratno zate. 2 lezbijki, sta pustili na trgu 2 tipa vec ;)[/quote]
Zakaj potem prihaja do kontra učinka in ob vedno večjih pravicah in svoboščinah, vedno težje shajamo drug z drugim ?
Mogoče je pa HS tudi ustvarila narava, zato da se malo ustavi ta rast prebivalstva. Recimo. Ne vidim v tem nič slabega. Se ti bojiš, da je HS nalezljiva? 🙂
Doslej to ni bilo možno. Vse sigurno ne. Za več info si prečekiraj zakon.[/quote]
Danes lahko določim, kdo bo lastnik premičnin, nepremičnin po moji smrti. Zato ne rabim brati zakona.[/quote]
Ma ja, dva bosta 20 let živela skupaj, skupaj vlagala v nepremičnino, še vedno bodo pa sorodniki lahko zahtevali nujni delež. No, nič več. 🙂
Žabe in kobilice tudi mislijo da so izjemne. Pa bakterije in deževniki tudi. :))
Nizka samozavest, slaba samopodoba, občutek manjvrednosti – sicer ne bi čutil, da se HS samopoveličujejo. 🙂
Žabe in kobilice tudi mislijo da so izjemne. Pa bakterije in deževniki tudi. :))[/quote]
Me veseli, da se primerjaš s kobilico.[/quote]
V bistvu si primerjavo dal ti, kar mi je zanimivo. 🙂 Namreč one tudi širijo svoje gene. Čemur ti praviš egoizem oziroma prepričanje o izjemnosti. Egoizem gotovo, ampak prepričanje o izjemnosti? :/
Nizka samozavest, slaba samopodoba, občutek manjvrednosti – sicer ne bi čutil, da se HS samopoveličujejo. :)[/quote]
Toliko izjav okrog nasilja in alkoholizma v hetero odnosih, kot jih je bilo zadnje čase, pa že dolgo ni bilo.
Zato se ne gre za moje čutenje, ampak za dejstva.[/quote]
Kaj hočeš rečt, da se ne dogaja in da argument ni upravičen? Ali kaj, ne razumem.
Me veseli, da se primerjaš s kobilico.[/quote]
V bistvu si primerjavo dal ti, kar mi je zanimivo. 🙂 Namreč one tudi širijo svoje gene. Čemur ti praviš egoizem oziroma prepričanje o izjemnosti. Egoizem gotovo, ampak prepričanje o izjemnosti? :/[/quote]
Ker en razumeš: kobilica ne razmišlja. Ima zgolj nagon. Človek naj bi razmišljal. In imel prepričanja.
Si ti kobilica?
V bistvu si primerjavo dal ti, kar mi je zanimivo. 🙂 Namreč one tudi širijo svoje gene. Čemur ti praviš egoizem oziroma prepričanje o izjemnosti. Egoizem gotovo, ampak prepričanje o izjemnosti? :/[/quote]
Ker en razumeš: kobilica ne razmišlja. Ima zgolj nagon. Človek naj bi razmišljal. In imel prepričanja.
Si ti kobilica?[/quote]
Si mogoče ti, da veš, kaj kobilica razmišlja? :))
Hočem ti povedat (z drugimi besedami) da se človek ne čuti vedno izjemnega, ko ima otroke. V bistvu se jih veliko počuti precej nasprotno od tega.
Forum je zaprt za komentiranje.