kaj naredite moški
Jaz pa sem vseeno upal, da boš pojasnil, kje si v avtoričini zgodbi našel kake obljube, “sendviče” in podobno, potem, ko si se tako lepo potrudil s primerom. Ker sam tega nisem nikjer prebral, sem pač sklepal, da se tebi to dogaja v glavi, ko si lačen. :)[/quote]
Jaz pa sem pričakoval od tebe, da boš sendviče povezoval z avtoričino zgodbo, ker je bilo idealno nastavljeno za tvoj način debatiranja-nalašč ignorirati smisel zgodbe/primera in pod.jebavat na besedah. Tipično zate Marko. Nisi me izneveril.[/quote]
Saj si pravilno pričakoval, ampak v avtoričini zgodbi no nobene obljube o teh sendvičih. Po tej obljubi te sprašujem. Kje si jo pa našel, je pisala kje o kakšni obljubi? Zdaj si verjetno že kaj pojedel in ti bo lažje to poiskat. 🙂
Kaj bi jaz brez tebe, eksperta za zenske? “Resne” so torej vse, ki ne kazejo znakov zanimanja? lol[/quote]
Ja, za neresneža, ki misli, da bo vse naredil samo s pogledom. Saj počasi se bova naučila. :))[/quote]
Model, spet si zabluzil. Ni napisal, da je bila nezainteresirana, napisal je, d ajo je povabil ven.
daj bodi malo manj fauš daterju, ti, domnevno srečno vezan moški, zelena zavist ti leze iz ušes. zavist, ker so eni boljši od tebe in ne rabijo v neskončnost nalagat, da kakšno dobijo..
Ja, za neresneža, ki misli, da bo vse naredil samo s pogledom. Saj počasi se bova naučila. :))[/quote]
Model, spet si zabluzil. Ni napisal, da je bila nezainteresirana, napisal je, d ajo je povabil ven.
daj bodi malo manj fauš daterju, ti, domnevno srečno vezan moški, zelena zavist ti leze iz ušes. zavist, ker so eni boljši od tebe in ne rabijo v neskončnost nalagat, da kakšno dobijo..[/quote]
Napisal je tole, posebej za tebe sem označil z okrepljeno. Ne sodi prehitro s to tvojo zavistjo kar naprej. Izpade, kot da si sam tak. 🙂
Marko, Marko, ti imas tako iluzorna in naivna prepricanja.
Milijon razlogov je, da punca nekomu ne kaze zanimanja. Pa ce jo ta se tako gleda. To bi pa ja moral vedeti. Najbrz imas z ignoranco zensk vec izkusenj kot jaz. Pravzaprav, ze ce jo malo prevec gledas si zapravljas sanse.
Tretja kelnerica je pa mene stalno cekirala. Pa sem ji bolj slucajno namenil pogled. A to tudi pomeni, da je one neresna jaz pa resen potem? Prosim lepo.
Ene zenske pac delujejo hladne. Morda so zasedene. Morda niso “in the mood”. Morda jim nisi vsec. Morda so pac je tak tip cloveka. Kdaj si s taksnim obnasanjem delajo uslugo, marsikdaj pa ne.
Nauk tega kar sem napisal je, da se ni dobro kislo drzati, ce zelimo, da do nas kdo pristopi.
Povabi ti koga na pijačo. Kaj se ne počutiš dovolj samozavestna, je to prevelik zalogaj zate ?
Si otročaj, ki želi ob sebi za dve glavi višjega moškega, ki te bo držal za rokico in te vodil čez cesto, da te slučajno ne povozi avto ?
Si romantična dušica in si v mlajših letih gledala serijo Miza za 5 ? Odmisli vse to. We’re in the year 2014 now, čas v katerem ljudje širijo poznanstva samo še s pomočjo interneta.[/quote]
Zato. Povabiš tipčka ven in s tem pokažeš, da ti je on všeč. On gre ven, gre povsod. Noben me še ni zavrnil. Če sem prav razumela tega tipčki ne počnejo, ker imajo v genih zapisano, da ne smejo zamuditi nobene šanse za f… In zelo dolgo res ne veš, če si mu res všeč in če si lahko obetaš kaj več kot posteljne radosti. Saj je res, da če on prvi povabi tudi ne veš, ampak so pa procenti bistveno višji. Smo pa punce drugačne, samo do posteljnih radosti brez čustev nam večinoma ni. Jaaa, res je, brez ČUSTEV sem napisala. Pa ne, da bi se mi zdelo prepovedano, ampak mi je dolgočasno. Spominja me na navaden fitnes. Da bi si pa risala čustva sama po sebi, da bi lahko v postelji uživa (kar večina bab, ki gre v posteljo kar tko to dejansko dela), mi pa ne rata.
Vem Dater. Jaz sem ti želel samo namigniti, da se kdaj najde tudi kaka, ki te hitro skuži (ali pa vsaj misli, da te), pa je lahko in the mood in je lahko tudi samska, celo vizualno si ji lahko všeč.
Toliko o tvoji resnosti, s katero se sicer bahaš…[/quote]
Vsakemu posamezniku je prepuščeno, da živi svobodno. Enako velja za izbiro partnerja/partnerjev, kako si vsak posameznik razlaga “resnost” in kaj želi s tem doseči, je dejansko brezpredmetno za (nas) druge.
Ufff kako zmotno mišljenje…….
Meni tipa ni problem povabit na pijačo za kak klepet, sploh če v njegovi družbi zelo uživam.
Ne boj se, po svetu se še potikajo drzne in predrzne samozavestne ženske![/quote]
Seveda ja, pa vse ste tudi na temu forumu registrirane…[/quote]
Raje kot ti, ki si zamenjal že kar nekaj nickov tle gor.
Samo na klepet? 😉
Odvisno od moškega, ampak če se ti ženska “ponudi” na pladnju, dvomim, da jih bo ravno veliko reklo ne, če je že priložnost, a ne?. 🙂 Za moje pojme se mora malo moški potrudit s svojo aktivno maskulino energijo, saj ženska ne rabi dajati direktnih (seksualnih) signalov, če moški ni totalni lolek, da se mu nič ne šajna.[/quote]
Matjažko odvisno od vsakega posameznika, pač jaz do mojih zelo dobrih prijateljev nisem ravnodušna in tudi kdaj jih samo pokličem, da vidim kako so in jih povabim na pijačo, isto velja v obratni smeri. Pač to so tista res dobra prijateljstva in vredna zaupanja, ki so iz moje strani res redka in jih lahko preštejem na prste ene roke. Pač imam strogo ločeno kdo je prijatelj, kdo znanec in kdo je poznan človek. Če pa do osebe, ki ti je všeč in tudi začutiš tisto nekaj, ne vidim razloga, da ne bi nekako načel in napeljal debato v tej smeri, tle se ne gre za dajanje nekih seksualnih znakov, saj zrela oseba zna te stvari speljat.
Ker jo ima rad? :)[/quote]
Ja, ampak on ne ve da ga ima ona? Bejba ti je obljubila sendvič… in ti čakaš in čakaš. nič ne ješ, da bi ja takrat z užitkom pojedel ta njen jeb.en sendvič. In čakaš, teden, dva, tri… lačen si ko volk. Pojedel bi pečeno podgano ampak ti čakaš na ta njen trapast sendvič? Marko ti kar čakaj, jaz grem raje na kebab. Sendvič pa bo če bo. Če ne pa naj se je.be in ona in njen sendvič…[/quote]
ti pravih sendvičev ne najdeš, če pred trgovino stojiš, ješ pečene podgane 🙂 zraven pa jokaš po forumu
Forum je zaprt za komentiranje.