kaj naredite moški
Ker jo ima rad? :)[/quote]
Ja, ampak on ne ve da ga ima ona? Bejba ti je obljubila sendvič… in ti čakaš in čakaš. nič ne ješ, da bi ja takrat z užitkom pojedel ta njen jeb.en sendvič. In čakaš, teden, dva, tri… lačen si ko volk. Pojedel bi pečeno podgano ampak ti čakaš na ta njen trapast sendvič? Marko ti kar čakaj, jaz grem raje na kebab. Sendvič pa bo če bo. Če ne pa naj se je.be in ona in njen sendvič…[/quote]
Ne, tolk potrpljenja pa nimam, kot ti. :)) Mi zdaj ne vemo, kako dolgo v tem primeru kdo čaka in kdo je komu kaj obljubil. Zgodbico si si izmislil, verjetno je to zaradi lakote. Kako dolgo že nisi jedel? 🙂
Ja, ampak on ne ve da ga ima ona? Bejba ti je obljubila sendvič… in ti čakaš in čakaš. nič ne ješ, da bi ja takrat z užitkom pojedel ta njen jeb.en sendvič. In čakaš, teden, dva, tri… lačen si ko volk. Pojedel bi pečeno podgano ampak ti čakaš na ta njen trapast sendvič? Marko ti kar čakaj, jaz grem raje na kebab. Sendvič pa bo če bo. Če ne pa naj se je.be in ona in njen sendvič…[/quote]
Ne, tolk potrpljenja pa nimam, kot ti. :)) Mi zdaj ne vemo, kako dolgo v tem primeru kdo čaka in kdo je komu kaj obljubil. Zgodbico si si izmislil, verjetno je to zaradi lakote. Kako dolgo že nisi jedel? :)[/quote]
Kaj drugega od tebe nisem pričakoval…
Povabi ti koga na pijačo. Kaj se ne počutiš dovolj samozavestna, je to prevelik zalogaj zate ?
Si otročaj, ki želi ob sebi za dve glavi višjega moškega, ki te bo držal za rokico in te vodil čez cesto, da te slučajno ne povozi avto ?
Si romantična dušica in si v mlajših letih gledala serijo Miza za 5 ? Odmisli vse to. We’re in the year 2014 now, čas v katerem ljudje širijo poznanstva samo še s pomočjo interneta.[/quote]
Ufff kako zmotno mišljenje…….
Meni tipa ni problem povabit na pijačo za kak klepet, sploh če v njegovi družbi zelo uživam.
Ne boj se, po svetu se še potikajo drzne in predrzne samozavestne ženske!
Na “staro šolo” se ponavadi zgovarjajo ženske, ki nimajo samozavesti in njihov ego ne bi trpel zavrnitve.
Posebno poglavje so tudi debate, kje se tem nadstandardnicam sploh zdi primerno, da tip pristopi. Ko tip prosopi, pa je itak označen za loleka, ki teži.
Danes so drugi časi, danes so časi za ljudi nove šole, obeh spolov; nadstandardnice pa lahko sanjajo dalje.
Kaj drugega od tebe nisem pričakoval…[/quote]
Jaz pa sem vseeno upal, da boš pojasnil, kje si v avtoričini zgodbi našel kake obljube, “sendviče” in podobno, potem, ko si se tako lepo potrudil s primerom. Ker sam tega nisem nikjer prebral, sem pač sklepal, da se tebi to dogaja v glavi, ko si lačen. 🙂
Sem najprej domneval, da za nasvet sprašuje moški. 🙂
Ne glede na spol, moje mnenje ostaja isto. In sicer, da je najbolje narediti korak in se prepričati v čem je stvar in tako zadevo razčistiti, kot pa čakati in si ustvarjati neke iluzije…
Lahko dobiš takšna in drugačna mnenja, ti to ne bo nič pomagalo pri razumevanju moškega in razloga, zakaj on ne pokliče.
Ja, nekaj takega.
Le kaj je s tipom, ki ti je vsec, da te le pozeljivo gleda?
Da vidimo…
Prejsnji mesec sem bil vsak drugi dan v isti restavraciji. Pocasi sem spoznal osebje. In tudi pozeljive poglede sem namenil kaksni mladi kelnarci.
Sploh ena je imela fizicne atribute, ki jih ni lahko pozabiti. Pa se je nisem odlocil niti posteno nagovoriti. Zakaj? Ker mi je delovala nekako vzvisena. Delujes nezainteresirana, nedostopna?
Potem pa me je en dan ne dosti slabsa kelnerca iz druge smene tako toplo nagovorila, da sem jo se isti vecer povabil “ven”.[/quote]
No vidiš, to so tiste resne, o katerih sem ti včeraj govoril. So ti všeč, ampak veš, da tam ne bo kruha. :)[/quote]
Kaj bi jaz brez tebe, eksperta za zenske? “Resne” so torej vse, ki ne kazejo znakov zanimanja? lol
No, avtorica teme, Marko ti svetuje, da ce si “resna” bos ostala kisla kumara. Decko pa, ce je “resen”, bo vseeno pristopil. Najbrz se enim to se logicno zdi. Ni cudno, da se “resni” potem le gledajo, lol.
Kaj drugega od tebe nisem pričakoval…[/quote]
Jaz pa sem vseeno upal, da boš pojasnil, kje si v avtoričini zgodbi našel kake obljube, “sendviče” in podobno, potem, ko si se tako lepo potrudil s primerom. Ker sam tega nisem nikjer prebral, sem pač sklepal, da se tebi to dogaja v glavi, ko si lačen. :)[/quote]
Jaz pa sem pričakoval od tebe, da boš sendviče povezoval z avtoričino zgodbo, ker je bilo idealno nastavljeno za tvoj način debatiranja-nalašč ignorirati smisel zgodbe/primera in pod.jebavat na besedah. Tipično zate Marko. Nisi me izneveril.
Jaz pa sem vseeno upal, da boš pojasnil, kje si v avtoričini zgodbi našel kake obljube, “sendviče” in podobno, potem, ko si se tako lepo potrudil s primerom. Ker sam tega nisem nikjer prebral, sem pač sklepal, da se tebi to dogaja v glavi, ko si lačen. :)[/quote]
Jaz pa sem pričakoval od tebe, da boš sendviče povezoval z avtoričino zgodbo, ker je bilo idealno nastavljeno za tvoj način debatiranja-nalašč ignorirati smisel zgodbe/primera in pod.jebavat na besedah. Tipično zate Marko. Nisi me izneveril.[/quote]
Dobro si imitiral Markota haha 😀
Le kaj je s tipom, ki ti je vsec, da te le pozeljivo gleda?
Da vidimo…
Prejsnji mesec sem bil vsak drugi dan v isti restavraciji. Pocasi sem spoznal osebje. In tudi pozeljive poglede sem namenil kaksni mladi kelnarci.
Sploh ena je imela fizicne atribute, ki jih ni lahko pozabiti. Pa se je nisem odlocil niti posteno nagovoriti. Zakaj? Ker mi je delovala nekako vzvisena. Delujes nezainteresirana, nedostopna?
Potem pa me je en dan ne dosti slabsa kelnerca iz druge smene tako toplo nagovorila, da sem jo se isti vecer povabil “ven”.[/quote]
Popolnoma drži. Mene prav tako ena kelnarca gleda, da mi je prav nerodno ampak deluje tako psihopatsko vzvišena, da sploh ni variante, da bi jo konkretno ogovoril.
Jaz delujem po malo drugačnem principu, ker sem ugotovil, da je bolje ženske počasi osvajat kot na hitro. V tem času dobiš pri ženski tak kapital, da ti enostavno skorajda ne more spodleteti.[/quote]
Meni tako ni najbolj jasno kaj pomeni “osvajati”. Recimo, da se “osvajanje” zacne, ko osebo prvic opazim. Lahko, da mesec dni ne naredim nic posebnega. Niti bom restavracijo bolj pogosto obiskal. Niti se bom obnasal drugace kot sicer. Bom preprosto jaz. Potem pa, ce me kaj posebnega pritegne znam hitro odreagirati. Ni minilo pol ure od njenega nasmejanega pristopa do tega da sva se dogovorila, da se dobiva po njeni sluzbi, ko sva se le spoznavala, izmenjala kontakta in to je to. Kaj dalje, ni treba hiteti. Morda se dogovoriva za kak obisk bazena ali kaj podobnega. Pac, se prilagodim tipu punce. Tako me je mal sokirala s svojo rosno starostjo. Obicajno recem, da imam 6 let manj, ker tako mlajsi zgledam, samo ta jim se 20 nima. Ajoj…
Samo na klepet? 😉
Odvisno od moškega, ampak če se ti ženska “ponudi” na pladnju, dvomim, da jih bo ravno veliko reklo ne, če je že priložnost, a ne?. 🙂 Za moje pojme se mora malo moški potrudit s svojo aktivno maskulino energijo, saj ženska ne rabi dajati direktnih (seksualnih) signalov, če moški ni totalni lolek, da se mu nič ne šajna.
Problem je v tem ker preveč razmišljate. kako pa avtorica ve, da fant ve, da mu je naklonjena? Mogoče ker je on tudi v dvomih ne ve če bi naredil prvi korak … mislim to lahko gre v nedogled. če mi je eden všeč res ne vidim razloga da se ne bi družila … kava, kino, … po nekaj srečanjih pa tako gre svojo pot.
kaj je tako težko sms poslat in ga vprašat če mu je za it v kino, ker vrtijo dober film?
Povabi ti koga na pijačo. Kaj se ne počutiš dovolj samozavestna, je to prevelik zalogaj zate ?
Si otročaj, ki želi ob sebi za dve glavi višjega moškega, ki te bo držal za rokico in te vodil čez cesto, da te slučajno ne povozi avto ?
Si romantična dušica in si v mlajših letih gledala serijo Miza za 5 ? Odmisli vse to. We’re in the year 2014 now, čas v katerem ljudje širijo poznanstva samo še s pomočjo interneta.[/quote]
Ufff kako zmotno mišljenje…….
Meni tipa ni problem povabit na pijačo za kak klepet, sploh če v njegovi družbi zelo uživam.
Ne boj se, po svetu se še potikajo drzne in predrzne samozavestne ženske![/quote]
Seveda ja, pa vse ste tudi na temu forumu registrirane…
Ker bi jim krona padla z glave. To je za njih sramotno dejanje, razumeš ? Primerjajo se s svojimi sovrstnicami, če njim ni bilo potrebno storiti nič v tej smeri in so vseeno uspele spoznati nekoga, potem bo tudi pri njej tako. Potem bo pa čakala in jamrala kako še ni naletela na pravega. S časoma se to že razvije v zafustriranost, ko začnejo že same sebi lagat kako jim nič ne manjka, navznotraj pa jih razžira od ljubosumja, kako si je njena prijateljica uspela poiskat tako privlačnega moškega, za njo pa nič ne ostane.
Ženske ne znajo uporabljat možganov, edina stvar, ki jo obvladajo je ponavljat za drugimi in pa opravljat ljudi, od katerih nimajo kakšne posebne koristi.
Ponavadi, če se njeni prijateljici dopadeš, potem se boš tudi njej. Kot da ne zna sama ocenit, ali si, ali nisi dovolj dober za njo lol. Posluša druge in večje število pozitivnih glasov, kot jih dobiš, večje šanse imaš, da osvojiš tudi njeno srce lol
Zakaj pa mislite, da so ravno tisti tanajbolj glasni oz. cel čas v središču pozornosti, hkrati tudi najbolj priljubljeni med ženskami ?
Ali pa, zakaj se bo redkokatera obrnila za tabo, ko boš samski, ko boš v zvezi bodo pa vse oči usmerjene k tebi ?
Ženske nimajo svojega mnenja. There, I said it 🙂
No vidiš, to so tiste resne, o katerih sem ti včeraj govoril. So ti všeč, ampak veš, da tam ne bo kruha. :)[/quote]
Kaj bi jaz brez tebe, eksperta za zenske? “Resne” so torej vse, ki ne kazejo znakov zanimanja? lol[/quote]
Ja, za neresneža, ki misli, da bo vse naredil samo s pogledom. Saj počasi se bova naučila. :))
Forum je zaprt za komentiranje.