Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj naredite moški

kaj naredite moški

No, zdaj vidiš, da ga ni vredno čakat, klicat. Razen, če ga rada deliš še z drugimi. Ta pravi bo sam poklical. ;)[/quote]
Lahko pa si tudi drugače to razlagaš. Npr. zakaj bi jaz (Enostavno Bog) moral poklicat žensko, ki po cele dneve sanja o meni, tudi med masturbiranjem, ampak me iz principa ne bo poklicala, ker so ji tako naročile prijateljice.

Očitno ji ne pomenim kaj dosti, če ni zmožna it mimo tega.

Jaz jo imam rad, ampak ona je obsedena z menoj. Kljub temu se bo držala nazaj in čakala na moj klic ? V tem primeru punca ni vredna počenega groša. Jo ne potrebujem, hvala.

Lp

Enostavno Bog[/quote]
… zato je osmi dan, Bog ustvaril rok… 🙂

Če on ne naredi koraka naprej, ga daj pa ti. V čem je problem?

V tem ker to ženske ne delajo, ekr so tak rekle ženske 😛 😛 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Povabi ti koga na pijačo. Kaj se ne počutiš dovolj samozavestna, je to prevelik zalogaj zate ?

Si otročaj, ki želi ob sebi za dve glavi višjega moškega, ki te bo držal za rokico in te vodil čez cesto, da te slučajno ne povozi avto ?

Si romantična dušica in si v mlajših letih gledala serijo Miza za 5 ? Odmisli vse to. We’re in the year 2014 now, čas v katerem ljudje širijo poznanstva samo še s pomočjo interneta.

Na tvoje provokacije ne mislim odgovarjat, ker vedno bolj dokazuješ da si nezrel osebek. Žal ne poznam vaših moških igric in opažam da vas je kar dosti nedozorelih ki cele dneve visijo na forumih in komentirajo bedarje ki jim je to edino zadovoljstvo v življenju saj se drugače ne upa/zmore izživljanti.

Če pa nekdo nekaj vpraša, pričakuje mnenja, izkušnje, odgovore takšne ali drugačne se ne rabiš oglašat če nimaš kaj pametnega za povedat. Lep dan še naprej in hvala za odgovore.

Taka vprašanja človek pričakuje od najstnic.

Pa saj je jasno kaj moški naredimo. Če nam je ženska všeč ustrezno reagiramo, če nam ni jo pošljemo v pm pa je stvar rešena 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Mislim, pa koga vlečete za nos ? Ste pa domišljave. Vizualno ste tko tko, v glavi bolj meh eh, potem bi si pa delile posteljo z Mel Gibsonom in his finest years ?

Ampak, da ne bo narobe izpadlo, to ni pravilo. Eni “moški” rabijo tudi, da ženska njih kam premakne, torej, da ona sama pokaže interes/pogrešanje. Ne vem, kakega tipa imaš v mislih/igri. Če ne premika gore, še ne pomeni, da je pri tvoji prijateljici. Mogoče te samo ne želi več motiti, ker se mu zdi, da je že pokazal interes ali pa se mu zdi, da ga ti nisi dovolj ter da te sploh ne zanima dovolj.[/quote]
Ne ne… bolj važno je da ona sprašuje po forumu, kot pa da bi mu poslala kak SMS… halooo[/quote]
Mogoče je vse SMS-e porabila za ta mesec in se zdaj pripravlja na junij, da ga napade z vsemi topovi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, zdaj vidiš, da ga ni vredno čakat, klicat. Razen, če ga rada deliš še z drugimi. Ta pravi bo sam poklical. ;)[/quote]
Lahko pa si tudi drugače to razlagaš. Npr. zakaj bi jaz (Enostavno Bog) moral poklicat žensko, ki po cele dneve sanja o meni, tudi med masturbiranjem, ampak me iz principa ne bo poklicala, ker so ji tako naročile prijateljice.

Jaz jo imam rad, ampak ona je obsedena z menoj. Kljub temu se bo držala nazaj in čakala na moj klic ? V tem primeru punca ni vredna počenega groša. Jo ne potrebujem, hvala.

Lp

Enostavno Bog[/quote]
Če ti medtem kavsaš njene prijateljice, je ta tvoja ljubezen zgolj namišljena. In na to se je nanašal moj odgovor. Razumeti se ga da samo na en način.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne ne… bolj važno je da ona sprašuje po forumu, kot pa da bi mu poslala kak SMS… halooo[/quote]
Mogoče je vse SMS-e porabila za ta mesec in se zdaj pripravlja na junij, da ga napade z vsemi topovi. :)[/quote]
Vidiš hudiča… a ji zberemo teh par everčkov za en SMSek. Da ne bo revica ostala brez tipa. Saj je že itak čist na tleh

Lp

Enostavno Bog[/quote]
Če ti medtem kavsaš njene prijateljice, je ta tvoja ljubezen zgolj namišljena. In na to se je nanašal moj odgovor. Razumeti se ga da samo na en način.[/quote] Če se je ona odločila za celibat, zakaj bi to pričakovala tudi od njega?

Le kaj je s tipom, ki ti je vsec, da te le pozeljivo gleda?

Da vidimo…
Prejsnji mesec sem bil vsak drugi dan v isti restavraciji. Pocasi sem spoznal osebje. In tudi pozeljive poglede sem namenil kaksni mladi kelnarci.
Sploh ena je imela fizicne atribute, ki jih ni lahko pozabiti. Pa se je nisem odlocil niti posteno nagovoriti. Zakaj? Ker mi je delovala nekako vzvisena. Delujes nezainteresirana, nedostopna?
Potem pa me je en dan ne dosti slabsa kelnerca iz druge smene tako toplo nagovorila, da sem jo se isti vecer povabil “ven”.

Da vidimo…
Prejsnji mesec sem bil vsak drugi dan v isti restavraciji. Pocasi sem spoznal osebje. In tudi pozeljive poglede sem namenil kaksni mladi kelnarci.
Sploh ena je imela fizicne atribute, ki jih ni lahko pozabiti. Pa se je nisem odlocil niti posteno nagovoriti. Zakaj? Ker mi je delovala nekako vzvisena. Delujes nezainteresirana, nedostopna?
Potem pa me je en dan ne dosti slabsa kelnerca iz druge smene tako toplo nagovorila, da sem jo se isti vecer povabil “ven”.[/quote]
Ne bo dojela poante… žal

Da vidimo…
Potem pa me je en dan ne dosti slabsa kelnerca iz druge smene tako toplo nagovorila, da sem jo se isti vecer povabil “ven”.[/quote]

Popolnoma drži. Mene prav tako ena kelnarca gleda, da mi je prav nerodno ampak deluje tako psihopatsko vzvišena, da sploh ni variante, da bi jo konkretno ogovoril.

Jaz delujem po malo drugačnem principu, ker sem ugotovil, da je bolje ženske počasi osvajat kot na hitro. V tem času dobiš pri ženski tak kapital, da ti enostavno skorajda ne more spodleteti.

Da vidimo…

Popolnoma drži. Mene prav tako ena kelnarca gleda, da mi je prav nerodno ampak deluje tako psihopatsko vzvišena, da sploh ni variante, da bi jo konkretno ogovoril.

Jaz delujem po malo drugačnem principu, ker sem ugotovil, da je bolje ženske počasi osvajat kot na hitro. V tem času dobiš pri ženski tak kapital, da ti enostavno skorajda ne more spodleteti.[/quote]
Hočeš reči, tako dolgo ždiš in hodiš k njej v lokal, da zapraviš vso plačo, potem se ji pa zasmiliš?

Lp

Enostavno Bog[/quote]
Če ti medtem kavsaš njene prijateljice, je ta tvoja ljubezen zgolj namišljena. In na to se je nanašal moj odgovor. Razumeti se ga da samo na en način.[/quote]
Nič ne boš ti meni če-jal.

Jaz delujem po malo drugačnem principu, ker sem ugotovil, da je bolje ženske počasi osvajat kot na hitro. V tem času dobiš pri ženski tak kapital, da ti enostavno skorajda ne more spodleteti.[/quote]
Hočeš reči, tako dolgo ždiš in hodiš k njej v lokal, da zapraviš vso plačo, potem se ji pa zasmiliš?[/quote]

A ne znaš brat? 🙂

Hočeš reči, tako dolgo ždiš in hodiš k njej v lokal, da zapraviš vso plačo, potem se ji pa zasmiliš?[/quote]

A ne znaš brat? :)[/quote]
Berem kar piše. Ena kelnarca te poželjivo gleda ampak deluje vzvišena…
zato osvajaš raje drugo kelnarco počasi in zanesljivo… A sem kaj spregledal?

Mogoče je vse SMS-e porabila za ta mesec in se zdaj pripravlja na junij, da ga napade z vsemi topovi. :)[/quote]
Vidiš hudiča… a ji zberemo teh par everčkov za en SMSek. Da ne bo revica ostala brez tipa. Saj je že itak čist na tleh[/quote]
Kam bi pa ti nakazal? 🙂

Vidiš hudiča… a ji zberemo teh par everčkov za en SMSek. Da ne bo revica ostala brez tipa. Saj je že itak čist na tleh[/quote]
Kam bi pa ti nakazal? :)[/quote]
Ja bo pa že prišla ga dvignat, ane? Saj če ji ta tip toliko pomeni, je to najmanj kar lahko stori za svojo srečo…

Če ti medtem kavsaš njene prijateljice, je ta tvoja ljubezen zgolj namišljena. In na to se je nanašal moj odgovor. Razumeti se ga da samo na en način.[/quote] Če se je ona odločila za celibat, zakaj bi to pričakovala tudi od njega?[/quote]
Ker jo ima rad? 🙂

Da vidimo…
No vidiš, to so tiste resne, o katerih sem ti včeraj govoril. So ti všeč, ampak veš, da tam ne bo kruha. 🙂

Če ti medtem kavsaš njene prijateljice, je ta tvoja ljubezen zgolj namišljena. In na to se je nanašal moj odgovor. Razumeti se ga da samo na en način.[/quote]
Nič ne boš ti meni če-jal.[/quote]
Bom, boš videl. 😉

Da vidimo…
No vidiš, to so tiste resne, o katerih sem ti včeraj govoril. So ti všeč, ampak veš, da tam ne bo kruha. :)[/quote]

Meni je naravnost odvratno, če moški osvajajo kelnarce in mislijo, da so top s poželjivimi pogledi. O fuj, keri sluzavci. In te kelnarce vsak dan srečujejo kopico pohotnežev, ki iščejo svojo samozavest v kafičih, restavracijah…Kaj res mislijo, da te kelnarce samo čakajo, da jih bo keri ogovoril? Wtf.

Če se je ona odločila za celibat, zakaj bi to pričakovala tudi od njega?[/quote]
Ker jo ima rad? :)[/quote]
Ja, ampak on ne ve da ga ima ona? Bejba ti je obljubila sendvič… in ti čakaš in čakaš. nič ne ješ, da bi ja takrat z užitkom pojedel ta njen jeb.en sendvič. In čakaš, teden, dva, tri… lačen si ko volk. Pojedel bi pečeno podgano ampak ti čakaš na ta njen trapast sendvič? Marko ti kar čakaj, jaz grem raje na kebab. Sendvič pa bo če bo. Če ne pa naj se je.be in ona in njen sendvič…

Ma tebi je itak vse na tem svetu WTF.

Zapri se v samostan, bo najboljše, da te ne bodo ogrožale moške živali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close