Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)

Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)

Boom ni samski, pamet ga je pa vseeno počakala nekje na njegovi poti.[/quote]

Jaz sem pa mislila, da so tudi pametni samski tu gor 🙂

Ok, tip, ki dviguje 200 bencha, s epika. S steroidi. S tem se res ni za hvalit.

Nič ni on zdrav in fit, on v sebe spušča strupe in normalno, da se ne hvali z umetno močjo.[/quote]

je popolnoma zdrav in fit.. ekološka hrana.. pa eko riževi proteini (vaši praški.:)) pa to je to.. brez steroideov..
atlet drgač.. če pa ti ne zmoreš tega in ti je bad, ker nisi tako dober.. matr je to boleče, a ne? drugi so boljši od tebe.. auč 🙂 zrcalce zrcalce…

Sem opazila ja, da jih je ogromno. Zato sem pa prišla so sklepa, da bolje s poročenim kot s takimi samci.

p.s.: Pripombe ne letijo na vse samske monovce,a mapk samo ne tiste, ki so non stop tule priklopljeni in non stop razlagajo kako jim ni do žensk.
WDja in Booma imam na sumu, da sta samska pa ne spadata pod te pripombe :).[/quote]
Potrjujem tvoje sume, kot Booma je tudi mene srečala pamet, samo je šla potem dalje:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Meni je pa najbolj zanimivo to, da se enostavi bog fila s praški, Robi pa je čisto običajno hrano, ampak od koga je več koristi? En premetava železje kar tako malo brezvzee, drugi pa koplje krompir. Samoumevno je kdo je samski in kdo ni. Kdo je uporaben in kdo ni.

hmmm..veš, jaz nič ne treniram, pa sem na fitnesu v gimnaziji na tisti napravi, ko se v bistvu uležeš pod kotom 45st. (se mi zdi, ne me za besedo držat).. in dvigneš uteži z nogami.. no sem do konca vse tiste uteži dvignila.. ma ful je genetike tukaj..

pazi, sedaj se bom pa hvalila.. z mojim ožjim rođakom… model ima tolk čez kvadre na nogah.. kot jst čez pas 😉 joj sem plehka pa lame pa nevemkaj..

EB, ogledalca? 😉

Saj ne, da že 5 let hodim na fitness in še nisem naletel na tipa, ki bi benčal z 200kg. Mogoče sem pa tam vedno ob nepravem času, kdo bi vedel…

Btw, a je ta tvoj tip, iz najožje familije, hkrati tudi WWE competitor ? Da ni to slučajno….John Cena ? o_O

Ej, bogec, vsake vegeterijanec te vrže v koš. Ti s tvojim benčem in praški pa totalno nesposben za kako koristno delo. Potem pa bereš vegeterijance kot je Robi pa sposobni za delo, ki ga ti niti pod razno ne zmoreš. Mislim fizično delo. Umsko pa tako ali tako.

Ma daj glej, driblaj se ti z EB-jem, če hočeš, meni pa prihrani te štose. Bo šlo?

O fitnesu nekaj vem in nikoli nisem videl tipa, ki ni na steroditih, da bencha s tako težo. Ti pa verjemi v pravljice, ki ti jih trosi tvoj znanec, oz. provociraj brezveze dalje.

Dajte temu bogu eno orodje v roke, recimo kramp pa naj pokaže svojo moč. Pa kaj se bo pokazalo? Da je navadno zmene, ki ne zmore nič delati. Tipičen fitniser, ki se hvalisa po monu.

Ma daj glej, driblaj se ti z EB-jem, če hočeš, meni pa prihrani te štose. Bo šlo?

O fitnesu nekaj vem in nikoli nisem videl tipa, ki ni na steroditih, da bencha s tako težo. Ti pa verjemi v pravljice, ki ti jih trosi tvoj znanec, oz. provociraj brezveze dalje.[/quote]

Še en z opranimi možgani in napihnjenimi mišicami?

Sej ni važno, tebe nočejo niti taki, kot je EB, niti taki, kot je Robi. Kaj tebi koristi, če je razlika med njima?

In v čem si ti boljša od njega?

Kratko in jedrnato : Haters gonna hate 🙂

A ne bi bilo primerno, da končno tudi ti začneš nekaj delati, ne pa iz čistega dolgčasa/hudobije/zlobe cel dan težiš ljudem po forumu s svojo večno frustracijo?

Seveda ne cvili, ker nima časa za mon. Ti cviliš, ona pa gara zate.
Kje pa jaz jamram, da moram kuhati, prati, likati in pospravljati nekomu? Jaz jamram,, da sem samska, ne jamram pa, da moram komu kaj pospravljati. Verjetno si v svoji zadetosti mene zamešal s katero drugo, mogoče ti je tvoja mama to jamrala? Mene pa res nisi mogel slišati jamrati to, verjetno si slišal svojo mamo.[/quote]

Daj ne napihuj se baba brezvezna. Ista si, kot tipi, po katerih pljuvaš, še hujša. Pogledam na ta čvek in cel dal same tvoje klobase tu gor. Potem boš pa ti na neke forumaše s prostom kazala, da nič ne počnejo, da so gor..

Sebe poglej, očitno tudi TI ničesar pametnega ne počneš v življenju.

Vegetarianci ali mesojedci… Zmeraj sem bil mišljenja, da mora biti tudi meso v prehrani. Nekaj časa nazaj sem naletel na tole, pa jebela, nisem več prepričan:
https://www.youtube.com/watch?v=nMpf_XYXEJk

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kandidatov kar na tem forumu obilo….:-)))[/quote

Nisem opazil, da bi se dedci tu gor kaj grebli za vas zagrenjene domišljavke..

Od tebi ideja, da bi si moral zeleti resne veze?[/quote]

Hmm, iz tvojih postov????

Če pišeš o izgubi idealov in sprijaznjenju, je jasno, da si pristal na “second best”, ker se ti zdi “first best” nedosegljiv. Second best (očitno tako samsko življenje, kot ga uživaš), je pa očitno še vedno bistveno boljši od third best (veze, o katerih pišeš :/ in ki po tvojem predstavljajo standard…)[/quote]
Tebi ni prav nic jasno, lol.

Dovolj sem poskusil, da vem, da je vse to o cem se mi trudis pametovati individualno. Jaz se skoraj gotovo vec ne bom z nobeno dolgorocno vezal. Pa ne zaradi besed, ki mi jih polagas v usta, ampak zato ker da mi tako ustreza.

Nekoc pa je bila moja situacija drugacna, jaz pa neumen. Ideal je dedek Mraz. Ne obstaja. In to vsekakor ni ~zakonski stan. ;).

Fora je v tem, ko ji rečeš, da je raca, pa začne mijavkati. 🙂

Prilepil sem zaradi definicije, ker si trdil, da je to le moja domneva glede nizke samozavesti, ki se skriva za “popolnim” telesom.
Prav tako pa nisem edini, ki si je ustvaril takšno mnenje o tebi. Brez tvojih vsakodnevnih samohval in ponavljanja o svoji popolni fizični podobi, ne bi bilo asociacij na narcisoidno osebnost.

@Dater

Ni vsak, ki kaj doseže že narcis. Tega ni nihče trdil, kar si sam posplošil.
Definicija je zgoraj, da se ne bom ponavljal.

Pandora ima kar prav. Z letala se vidi, da te je “spoznanje” tako zelo prizadelo, kot da bi te za večno zaznamovalo. Ampak, to ni nobeno spoznanje, pač pa strah pred ponovnim neuspehom. Saj ni s tem nič narobe, si pač našel drug način in se prilagodil, le ne piši več, da ne obstaja nekaj samo zato, ker tega sam nisi našel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko cele dneve pere, lika, kuha in pospravlja, pa se ne pritožuje tako kot lene babe, ki jim je vse odveč.

Marihuanca, katere babe to, tiste, ki so po tvoje le mit? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Am, mnenje luzerjev me ne zanima… 🙂

Am, mnenje luzerjev me ne zanima… :)[/quote]
Samozavest serijsko. Ker si še mlad, sklepam, da imaš še morje časa, da nam luzerjem pridružiš, takšnim ali drugačnim:-)))

Fora je v tem, ko ji rečeš, da je raca, pa začne mijavkati. 🙂

Prilepil sem zaradi definicije, ker si trdil, da je to le moja domneva glede nizke samozavesti, ki se skriva za “popolnim” telesom.
Prav tako pa nisem edini, ki si je ustvaril takšno mnenje o tebi. Brez tvojih vsakodnevnih samohval in ponavljanja o svoji popolni fizični podobi, ne bi bilo asociacij na narcisoidno osebnost.

@Dater

Ni vsak, ki kaj doseže že narcis. Tega ni nihče trdil, kar si sam posplošil.
Definicija je zgoraj, da se ne bom ponavljal.[/quote]
Jah, po tvoje smo vsi, ki naredimo kaj dobrega za svoje telo narcisi. Ti prdec stari, mi ga lahko samo popušiš. Prvič, bolj izgledam od tebe, drugič bolj se počutim od tebe, tretjič, ni tretjič, tu se stvar že konča. Tega sem se lotil, ker ima stvar smisel. Pa sploh se nič ne stradam, moje diete so carske as fuck. Včeraj sem se basal s pizzo, čokoladami, čipsom, bf pa še vedno pod 10 %. Prejšnji teden sem zavil v Mcdonalds, v oprijeti majčki kazal mišice in se basal s cheeseburgerjem, pomfrijem. Valda vsi jezni, ko jim govorim te štorije. Mislijo si, prasec, žre kar mu paše in se mu nič ne pozna, jaz se pa tu stradam, da shujšam dol za eno kilco. lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close