Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)
Tega pa ne zmorem, zato ne morem shajati s takšnimi. 🙂
To ni moja domneva, ampak definicija:
http://www.psihoterapija-ordinacija.si/sl/dusevne-motnje/osebnostne-motnje/79-narcisticna-osebnostna-struktura.html%5B/quote%5D
Jaz nisem narcis, tako da ne vem zakaj mi to lepiš ? Si si pač tako sliko naredil o meni, tvoj problem. Kot sem že prej napisal, za vas obstajajo samo neki ekstremi, potem pa samo še posplošujete. Tisti, ki hodijo na fitnes in skrbijo za svojo postavo so vsi po vrsti nesamozavestni, tisti, ki ne gledajo na to kaj jejo so normalni, tisti, ki imajo že 5 let eno in isto žensko so zreli, tisti, ki kavsajo več žensk naenkrat imajo spet nek primankljaj,…lol
Ni konca a ne ? V resnici mi pa samo želiš povedat, naj živim točno tako, da boš TI zadovoljen ;)[/quote]
Veš kako pravjo…..če zgleda kot raca, pa hodi kot raca, pa se oglaša kot raca…….pol je raca.
Prašek vsut v kozarec in pomešat z žlico se ne reče “kuhat”…..[/quote]
A to je kaj razlike med tem, kar dajo jesti piščancem na farmah in tem kar enostavni bog poje?
Po mojem ne bi opazil razlike, če bi mu dali krmila za piščance. So cenejša, ker so pakirana v večjih embalažah, rečemo jim kar žaklji.
Recimo, da moški res finančno prispeva več, potem pač ženska prispeva s svojim časom in delom doma, več kot moški. Gospodinjska dela in ukvarjanje z otroki imajo prav tako svojo vrednost.
Od raznih dam, ki drugega ne znajo, kot se šminkati in zapravljati denar za obleke, pa res nimaš kaj drugega za pričakovati, kot strošek in zato logično dobiš vtis, da je ceneje imeti prostitutko.
Kot sem že omenil, pa se takšne razvajene dame najraje lepijo na bogate moške, ker vidijo samo denar in lastno korist.
Kar je prav tako logično, saj materialisti ponavadi drugega ne vidijo, kot samo masko in zunanji blišč.[/quote]
Robi vse lepo in prav.. ampak..v zvezi s poboldanim stavkom.. a misliš, da bom pa sedaj prav kalkulacije delala… hmmmm.. zaslužim tolk in tolk % več od moža, zatorej naj on xx% več časa nameni gospodinjskih opravilom kot jaz, pa xx% več vzgoji otrok.. kr neki :S
Ti daš (baje) veliko nase, a pljunkov imaš toliko, da bi človek pomislil, da si vsaj debel in neaktraktiven. Človeka zmede.
bencha 100 buahahahahaha 😀
mam v najožji familiji tipa, k ma bencha bliz 200 pa 170kg iz počepa.. pa še 10x zraven počepne s to kilažo.. sam matr stari, za razliko od tebe, ne objavlja tega na veliko na fb (oz. ne oglašuje tega na mon) in ne išče potrditve drugih.. on enostavno ve, da je zdrav in fit, pa da dobr zgleda in to je to! 😉
Odkod tebi ideja o enakosti spolov? Ah te feministične floskule …[/quote]
Od tebi ideja, da bi si moral zeleti resne veze?[/quote]
Hmm, iz tvojih postov????
Če pišeš o izgubi idealov in sprijaznjenju, je jasno, da si pristal na “second best”, ker se ti zdi “first best” nedosegljiv. Second best (očitno tako samsko življenje, kot ga uživaš), je pa očitno še vedno bistveno boljši od third best (veze, o katerih pišeš :/ in ki po tvojem predstavljajo standard…)
Nisem EB.
Pišem resno in iz svojih izkušenj in opažanj. Tipi, ki hodijo v fitnes 20 let, leže dvigujejo bencha približno po dve dvajsetki na vsaki strani, ko gredo rs na ful, kolk je močen, pa zraven še na vsaki strani petka.
To je vse skupaj 102, 5 kile približno. Govorimo o normalnih tipih z oblikovanimi telesi, ki seevda niso bilderji in se ne pikajo.
Normalen tip brez steroidov nikakor ne dviguje 200 kil bencha. Nikoli.
bencha 100 buahahahahaha 😀
mam v najožji familiji tipa, k ma bencha bliz 200 pa 170kg iz počepa.. pa še 10x zraven počepne s to kilažo.. sam matr stari, za razliko od tebe, ne objavlja tega na veliko na fb (oz. ne oglašuje tega na mon) in ne išče potrditve drugih.. on enostavno ve, da je zdrav in fit, pa da dobr zgleda in to je to! ;)[/quote]
Nikjer nisem napisal koliko benčam in se s tem hvalil. Si se pa ti, s tipom iz najožje familije, k ma bencha bliz 200 pa 1700kg iz počepa…pa še 10x zraven počepne s to kilažo. Sam matr stara, si zdaj izpadla neumna 😉
Ha, ha, dobra. Samo misliš, da je varno tvegati z luzerjem, ker ene res zacvetijo po ločitvi od luzerja, ene pa otopijo in ostanejo v še globlji zamorjenosti kot sem jaz sedaj.
Poznam vseeno več poročenih žensk z luzerji, ki ostanejo, se ne ločijo. Te so pa še bolj zagrenjene kot sem jaz sedaj.
Kaj pa vem, bom raje upala, da pa le najdem kakega normalnega. Bolje kot tvegati z luzerjem. Prestara za take štose.[/quote]
Seveda so zagrenjene, č so bile pa toliko lene, da so vzel nekoga, ki je ža luzer. Uspešna in preudarna ženska je tista, ki iz moškega naredi luzerja, da se potem lahko od njega loči in zaživi popolnoma drugačno življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.