Kaj mislite, kaj mora imeti ženska, da je ženstvena?
Epic Fail, 09.12.2021 ob 22:19
Kokoši, 09.12.2021 ob 22:07
Epic Fail, 09.12.2021 ob 21:43
Kokoši, 09.12.2021 ob 21:35
Epic Fail, 09.12.2021 ob 21:23
Kokoši, 09.12.2021 ob 13:45
“EPIC FAIL”,
hej, moderatorji so zbrisali temo v kateri sva komunicirala lih, ko sem ti odgovarjal. Ker me je to pogrelo ti bom odgovoril tukaj, saj ne gre podpirati tega kar počnejo moderatorji. Čeprav je bil uvod teme provokativen smo si čisto lepo pisali v njej in bili že na 2 strani. Vem, da je malo izven konteksta, ne pa zelo, saj je bila tudi tista tema o ženskah.
Tam sem pisal o ženskah v Jugoslaviji in v Ameriki. Strinjal si se z menoj, glede nečesa glede Jugoslavije in v temu, da ne smemo slediti Ameriki. Nakoncu pa si umenil tudi, da ne smemo spuščati LGBT ideologije v šole. Nevem zakaj si to omenil? Morda zato ker si me bral, da sem v zadnjih dneh pisal o temu?
No v temu, da ne smemo LGBT ideologije spuščati v slovenske šole se tudi strinjam.
Zato ti spodaj citiram svoje sporočilo, ki sem ga v neki drugi temi namenil DARWINU. Saj v temu sporočilu pišem ravno o problemu LGBT ideologije v slovenskih šolah. Tebi bi napisal nekaj podobnega, a krajšega a se mi ne da pisati, ker je v tem sporočilu vse povzeto.
Anonimnež,
@ kokoši
Imaš pravico do svojega mnenja. Jaz pa imam pravico, da se s tvojim mnenjem v 99% ne strinjam. Če imaš zaradi tega problem, je to… tvoj problem. ?
“EPIC FAIL”,
Sploh ne vem o čem govoriš.
Ko sem napisal, da so bile določene stvari dobre v Jugoslaviji si napisal, da se s tem strinjaš.
Ko sem napisal, da Slovenija nikoli ne sme ratati kot amerika si napisal, da se strinjaš.
Nato si ti začel pisati, da nesmemo spustiti LGBT propagande v šolo, in sem ti jaz napisal, da se strinjam. In to večkrat poudaril.
Tako, da si popolnoma nerazumljiv.
Ampak dobro, če zdaj meniš, da v Jugoslaviji ni bilo ničesar dobrega in, da moramo slovenci postati kot amerika. In se zdaj strinjaš z LGBT propagando v šolah.
Bom pa pač spoštoval tvoje menje.
@ kokoši
Ne za tistim, kar sem napisal o YU, o ZDA o uspešnih in sposobnih ženskah v tisti temi… še vedno stojim. Ne strinjam se pa s tem (v 99%), kar si prilepil, kot željo za debato kar si nekje že odgovoril darwinu. Tvoje mnenje… Spoštujem. Pravica… ne strinjam. Jaz nimam problema. Pa ti? ?
Epic fail,
No tega nisem toliko nalepil z željo po debati, saj mi debate vzamejo preveč časa, kot zaradi dveh drugih razlogov.
Prvi je ta, da so moderatorji zbrisali uno temo in jaz že iz principa ne bom dovolil, da se me utiša.
Glavni razlog pa je ta, da s tem izobražujem ljudi. Ne te, ki komentirajo, ampak predvsem tiste, ki berejo.
Drugače pa je problem večine ljudi, da se veliko ne strinjate a argumentov nimate, sploh ne takih podprtih na dejstvih
Pišeš, da je to moje mnenje? Jaz se trudim, da mnenja sploh nimam, ker mnenja ljudi so nerelevantna.
Zadeve, ki sem jih opisal temeljijo iz mojih raziskovanj. Naprimer to, da je večina ljudi biseksualcev izvira iz mojega preučevanja sošolcev, pozneje sorodnikov, nato prijateljev in potem naključnih ljudi. Vsak mesec se trudim, da govorim z 30, do 40 novimi ljudmi. Zadnje čase manj zaradi korone. To počnem že mnogo let.
Da ne govorim, da so te stvari ugotovili že najkredibilnejši znanstveniki od Freuda naprej. Torej se ve, da je večina ljudi biseksualcev že več kot stoletje a ljudje se še vedno obnašajo kot, da še niso slišali, da je zemlja okrogla.
Vse ostalo, kar sem pa dodatno napisal pa, so samo preučevanja seksualnosti v znanosti in antropologiji. Oseben sem bil samo toliko, ko sem pisal o gnusnobi, besedi ki jo je Darwin prvi uporabil.
MNENJA pa imajo večinoma nakladači!
Ja dobro, ti verjamem, da si raziskoval. Jaz sem raziskoval ženske, pa imam zato drugačne izkušnje ne. ?
“EPIC FAIL”,
res? Drugačne izkušnje imaš?
Jaz predvidevam, da je pri ženskah isto kot pri moških. Da večina žensk, ni heteroseksualk, ampak so bisex in jih vsaj malo privlačjo (če že ne veliko) ženske? Da majo vsaj malo radovednosti, kako bi bilo imeti spolni odnos z žensko?
Torej po tvojih izkušnjah temu ni tako?
“POPAY npr,
Družbeno politična situacija? Glede prihodnosti nisem optimist. Ne le desnim, tudi levičarjem ne zaupam. Sploh pa ne zahodnim. Mislim, da je na zahodu levica sfuzlana in da bojo njeni slabi vpivi prišli tudi do nas.
Istospolnih modelov si ti spoznal velik, samo so bili prikriti, morda celo s puncami ali poročeni. Sicer pa jaz pedrov ne maram preveč in se nikoli ne družim z njimi čeprav sem sam peder. Po pravici povedano mislim, da biti peder ni normalno in naravno. Mislim pa tudi, da vi heteroseksualci niste normalni, pa brez zamere. Normalno je po moje tisto kar je narava ustavarila v večini. In to so ljudje, ki jih oba spola privlačita, biseksualci. A to je največja skrivnost našega časa, saj je krščanska družba vedno to zatirala. Zato 95% biseksualcev nikoli ne poskusi z istim spolom, ker moške je sram, oni nočjo bit kao “pedri”. Takrat pa nastopim jaz in kot sem napisal jih prepričam, da začnejo še za drugo ekipo igrat. Če ne bi naletili name ne bi sploh nikoli z moškim poskusili. Prvo so proti temu in trdijo, da so samo za ženske, a ker sem vztrajen jih prej ko slej prepričam v to.
Zdej pa nazaj h temi. Uglaunem moj glavni namen, da sem prilepil tisti video je bil ta, da sem želel prikazati komentatorjem v tej temi, da obstaja več različnih ženstvenosti. Saj veš, ko rečejo kakšni ženski, da je kača. No kača strupenjača ni ne nežna, ne mila in ne materinska a je vseeno zelo ženstvena.
Mira Furlan? Te igralke pa ne poznam dobro. Če se ne motim se je preselila v Ameriko, ameriške kinamatografije pa jaz ne maram preveč tako, da je nisem videl v nobenem ameriškem filmu. Edin film v katerem je igrala, ki sem ga gledal je bil Otac na službenem putu od Kustorice.
Tazadno novo komično serijo Lud zbunjen normaln, ne poznam, bom pa pogledal, da vidim če se mi dopade. Sicer pa od serij, ki si jih omenil se malo bolj spomnim samo “Alo Alo”, tistih novejših, ki pa so prišle na televizijo v 90-ih pa nisem več spremljal. Takrat sem gledal filme iz celega sveta razen ameriških ne, pa telenovele za zabavo. Aja kako, da ti ne gledaš telenovel, sej Ena žlahtna štorija je telenovela. Romantična komedija po žarnu. No vidiš to pa jaz ne prenesem. Najbolj od vsega sovražim romantične komedije, pa nasploh ameriške romantične filme in mjuzikle. Še sreča, da sm peder, kr si ne predstavljam, da bi mel žensko, ki bi me silila to gledati. Pomoje bi se obesil. Zadnjič sem šel mimo neke plesne šole in pogledal skozi okno in videl polno žensk in njihovih nerodnih možov, ki so jih zvlekle tja, da se naučijo plesati. Grozljivo, strašno!
Sicer pa je tako, da sem jaz že od svojega tretjega leta starosti oboževalec grozljivk. Stare so bile dobre, celo ameriške so bile dobre. Pa italjanske, tako kot so italjani znali delati boljše vesterne od dežele divjega zahoda Amerike so znali delati tudi dobre grozljivke. Samo ti vrjetno nisi za grozljivke, si bolj za komedije.
Je pa vrjetno ravno zato, da ker sem ljubitelj grozljivk imam rad latino telenovele.
Ker še v nobeni grozljivki nisem videl, da bi morilec pobijal tako predrzno in mimogrede ljudi, kot jih je ta lepotica v telenoveli, ki sem jo nalepil v videu. Ni bilo važno ali je bilo 10 policajov oboroženih in še deset ostalih likov s pištolami v rokah ona se je kar sprehajala med njih, pa jih s triki pobijala. V tistih velikih vilah polnih sob in hodnikov je to z lahkoto počela. Samo oblekla se je v starinski poročno obleko in zombi masko in za vogalom ubila enga, skrila obleko in masko in se spet pomešala med njih. In se spet preoblekla in zamaskirala, zagrabila policijsko inšpektorico jo zvlekla v sobico, ki jo je vseh 20 oboroženih obkolilo, inšpektorico preoblekla v svojo morilsko opravo in jo porinila ven skozi vrata, da so jo pokosili s točo strelov, ona pobegnila v jašek in se spet pomešala med njih. Pokončala še eno žensko in se spet preoblekla v morilsko opravo in so jo spet obkolili, a se je naredila, da je zvezana in so mislili, da je žrtev ki jo je prej zagrabila in odšli stran, ker se je našlo truplo, ona pa je ubila še šefico policije, ki ji je hotela pomagati, ker je mislila, da se gre za žrtev. Pa zazidala jih je žive, skupaj s svečami in njihovimi osmrtnicami, da ko so jih prebrali v soju sveč se jim je zmešalo od groze. Pa vedno je žrtvam prej sporočila, da jih bo ubila, da jih je lovila kot mačka miši. To je meni strašno zabavno.
V ameriških grozljivkah morilci niso nikoli tako predrzni, ampak se samo skrivajo in večinoma lovijo eno po eno žrtev. Poleg niso tako dobro psihološko dramsko zasnovani, kot si zanjo lahko videl v videu.
Tako, da telenovele znajo Hollywood prekašat.
iDESI603, 11.12.2021 ob 01:11
leto 2022, 10.12.2021 ob 22:21
iDESI603, 10.12.2021 ob 22:09
leto 2022, 10.12.2021 ob 21:46
iDESI603, 10.12.2021 ob 21:42
leto 2022, 10.12.2021 ob 21:09
Jao, Desi, ko začnejo samski fotri razpravljat o odnosih pa pametovat na to temo :)… jaz se vedno sprašujem pri dedcih, ki imajo otroke z več ženskami pa pametujjo o ženskah pa odnosih… zakaj vsega tega znanja ne uporabijo pri sebi?
Z razlogom veliko samskih žensk takoj reče ne dedcu z otroci.
Z razlogom je veliko samskih žensk samskih, se strinjam. 🙂
Samska je tista, ki si to lahko privošči :).
Smo pač v letu 2022 in v Sloveniji je kar dosti žensk, ki si lahko privočijo samskost. Kakega občasnega ljubimca, če je potrebno, se seveda komot najde :).
No ja… moči si privoščiti samskost ni ravno nek dosežek. Izkazati se kot polnovreden partner je že bolj zajeten podvig. Se povsem strinjam, da si mnogi morejo privoščiti zgolj samskost, saj so premalo razvili kvalitativno ustrezne socialne veščine in si posledično intimnih odnosov preprosto ne morejo privoščiti.
Nekoč si pisal, da imaš več otrok z več ženskami.
Kako, da ti ne uspe zdržati z nobeno žensko, ki ji narediš otroka?
Dejansko stanje je, da sem oče štirih hčera, od katerih ima najstarejša drugo mater, kakor mlajše tri, katerih mati je tudi moja (prva, edina in zadnja) soproga. Kaj točno je torej tvoje vprašanje?
Ojej, kar 4 otroke si naštepal pa jih vse štiri zapustil njihovim mamam?
Sorry, nisem vedela, da jih je toliko. Se spomnim, da si razlagal, da si naredil otroke različnim ženskam pa vse si skenslal. AMpak nisem pa mislila, da si kar 4 otroke naredil.
In ti potem predavaš drugim o odnosih? Ti razpravljaš kakšna mora biti ženska, da bo tebi privlačna? Da dol padeš :).
leto 2022, 11.12.2021 ob 09:12
Ojej, kar 4 otroke si naštepal pa jih vse štiri zapustil njihovim mamam?
Sorry, nisem vedela, da jih je toliko. Se spomnim, da si razlagal, da si naredil otroke različnim ženskam pa vse si skenslal. AMpak nisem pa mislila, da si kar 4 otroke naredil.
In ti potem predavaš drugim o odnosih? Ti razpravljaš kakšna mora biti ženska, da bo tebi privlačna? Da dol padeš :).
Če prav razumem, želiš povedati, da ti pravzaprav nimaš vprašanj, saj bi se potem lahko razblinil tvoj mehurček iluzij, ki ti je še edino, kar te varuje pred popolno blaznostjo?
Ali kako naj si človek razlaga to tvoje natolcevanje? 🙂
Prava zenska mora znati dati noge narazen.
Predvsem mora imeti postavo kot steklenica od coca-cola
@kokoši
eno žlahtno štorijo sem pogledal tu pa tam, ne redno, sploh ne vem kateri igralci igrajo glavne vloge, če sem naletel med kakšnim prenosom tekem, ko sem šaltal med tajm autom ali polčasom, pol sem se pa kar zadržal, ker mi je bila dobra govorica v nadaljevanki in videl tudi neki smešnih scen, domače se je slišalo…, mi mi mip kraljica mortadela.., v tisti zajebanciji nisem videl telenovele…
Telenovele so sranje v katerih ljudje ogromno jokajo zaradi neizpolnjene ljubezni in hrepenjenja, čista depresija in žalost, tako jst gledam na to… Lzn je pa nadaljevanka remek delo, ki je je v rangu filma Ko to tamo pjeva… za generacije rojene v jugi, ki smo že v letih, ki predvsem ne sovražijo ex jugo in se nekih časov, ki smo jih doživljali pač spominjamo iz svoje mladosti.. Pri čistokrvnih Slovencih to ne gre čes, ker že v osnovi sovražijo jugo… Recimo, jst sem šele v tej nadaljevanki videl kako dober igralec je Mustafa Nadarevič. V nadaljevanki gredo vici iz kadra v kader in so mi dostkrat solze tekle od smeha…
Neža494, 09.12.2021 ob 11:19
Kdaj vi rečete, da je neka ženska ženstvena?
ko vstopi v prostor, da preostali obmolknjejo, ko jo prvič vidijo; pa ne zaradi vizuelne načičpkanosti, kot so to danšanje insta umetne ženske.
Ko utiša prisotne s svojo milino, gracioznostjo, ko se ne sili v ospredje pogovara in ni vodja debate neprestano, sledi pogovru in zna poslušati vse ostale priostne; ko odpre usta ni vsiljiva, vulgarna, se prilagodi komunikaciji, se ne meče ven z “jaz pa jaz pa jaz”, gleda sogovorniku v oči, ne krilli z rokami, kot da bo ravnokar vzletela, se ne oprime najprej za kozarec alkohola in kruza z njim naokoli ostalih, ko se priostni moški za njo željno obračajo, ker oddaja tudi feromone. Oblečena nevsiljivo, da ji ne gledajo sicer ženski atributi “na izvoli” pored očmi moških. Če je višja od njih v 10cm petah, ne sme na njih gledati zviška in dajati takega vtisa. In zagotov si jo moški želijo še kdaj videti, biti v njeni družbi, ker se počutijo slišani, enakovredni, nepodrejeni že po pol ure srečanja.
grdi racek, 11.12.2021 ob 15:19
Predvsem mora imeti postavo kot steklenica od coca-cola
Dej povej, a bi ti dol padu ali še gor stal, ko bi jo videl v takih slimmer oblačilih, ko bi jo olušil do spodnjega perila? 😛 😛 😛
“POPAY”,
sem gledu ja vse te jugoslovanske komične klasike;
Ko to tamo pjeva,
Maratonci tečejo častni krog,
Davitelj proti davitelju… in še in še.
Jugoslavija je s svojim ČRNIM VALOM imela eno najboljših kinamatografij. Še raje pa sem imel drame Črnega vala. Pa Češkoslovaške nadeljevanke in filme.
Veš kake komedije so imeli čehoslovaki take, da so se lahko merile z jugoslovanskimi. Take, da so se zahodnjaki vrjetno čudili kako to, da niso komunisti likvidirali teh režiserjev in igralcev, če pa so si toliko upali.
Pa da ne govorim o ŠPAGETI VESTERNIH, ki so jih stalno vrteli v Jugoslaviji. Ameriški vesterni se niso mogli primerjati z njimi. In isti režiserji in igralci so snemali tudi grozljivke. Še v temu komercialnemu žanru se je Italija postavila ob bok Ameriki. Vestrni in grozljivke sta zame stara žanra, ki ne obstajata več, njihovi časi so že minili.
To so bili dobri filmi. Ne pa danes, ko vse naredijo z računalniškimi učinki kot da se gre za video igrice in ne filme. Zato pa imam rad latino telenovele, ker sem oboževalec grozljivk. Ker imajo v telenovelah dobre kaskaderje in ne uporablajajo računalniških učinkov. Avtomobilski pregoni in avtomobilske nesreče so boljše kot v ameriških akcijskih serijah. Maska tudi, ko kakšna zlobnica živa zgori in se pride opečena nazaj maščevat, ali pa ko jo raztrgajo volkovi ali kaj podobnega. Sem v telenoveli pripravljen potrpeti tudi malo jokanja in romantike, če mi poleg tega dostavijo dobr triler ali včasih celo grozljivko. Zato pa kot sem ti nakoncu prejšnega sporočila opisal način, kako je pobijala ljudi ta ženska, ki sem jo dal za primer ženstvenosti v videu, ki sem ga prilepil. Nisem še videl zamaskiranega morilca v grozljivkah, ki bi tako spektakularno in predrzno pobijal ljudi kar vsem na očeh. Vsi so to takrat gledali to telenovelo in ženske in moški.
Je pa res, da se latino telenovel (ki jih ludje danes ne gledajo več, saj imajo raje turško in slovensko sranje od telenovel) drži kliše in stereotip, da so jokave zgodbe za gospodinje in upokojenke.
Ampak z klišeji in stereotipi je pa tako, da večinoma ne držijo ali pa prikazujejo zelo poenostavljen pogled na svet okoli nas. Zato pa sam nisem nikoli maral gledati svet na tak način, in vedno sem imel rad stvari, ki niso takšne, kot delujejo na prvi pogled, in vedno me je zanimalo kaj se skriva zadaj. Pa naj bo to v spolnosti, ali pri televizijskih vsebinah ali pa pri čemerkoli drugem, česar nisva omenjala.
Ameriške televizije pa ne maram, ker ta pa je zares sfereotipna in klišejska. Tam je akcijski film samo akcijski film, romantični film samo romantični film, detektivka samo detektivka in tako dalje. Sami stereotipi in klišeji, ki se jih gledalci učijo in potem še sami vidijo svet tako. Zato pa ne moroje razumeti ničesar drugačnega, pa naj bojo to jugoslovanski filmi, ali pa slovenski, ki jih še sami slovenci ne razumejo, kot tudi ne razumejo samih sebi. Saj so čustveno in mentalno plehki in zaamerikanizirani od ameriške pop kulture, ki jih je kulturno pohabila…
@kokoši..
ni problem, vsak po svoje, mene bilo kakšno ubijanje in kri v filmih niti pod razno ne zanima, samo kliknem na daljincu na drug program. Češki oz. prej Čehoslovaški filmi so bili vedno na dobrem glasu in tudi sam sem si jih rad ogledal, otroške nadaljevanke in tudi risanke smo gledali kot otroci, navsezadnje je ameriška legenda režiser Miloš Forman Čeh. Vse kar je iz Azije, Turčije, Južne Amerike me odbija, že španski filmi so mi bili vedno čudni, vedno mi je neki zgledalo nedodelano v tistih filmih, neprepričljivo.. ameriških filmov pa skoraj ne gledam več.., praktično so skoraj vsi njihovi novi filmi povezani z nerealnimi scenami, življenjem
No kakorkoli, se odklapljam, jst se grem dalje poglabljat v žensko razmišljanje o moških, ti pa kot praviš sam v drugo stran, heh… Se pa najdemo na isti frekvenci proti s(d)s nacifašistični greznici oz. podnu od ljudi, zlobnežem, če se filmsko izrazim (ne glede na spolno usmerjenost nas, ki se fajtamo z njihovimi internetnimi troli) in gledanju filmov na ekranu, kar je pa ok..
Evo vidiš, o tej s(d)s greznici na slovenskih forumih se bi dalo tudi dober film narediti.
Prava zenska mora da ima Plus Size.
?
Replika54g1, 09.12.2021 ob 11:30
Predvsem se ji mora fučkati, kaj vse MORA.
Pa kako mora biti oblečena, pa kako zrihtana, pa kaj mora delati, pa kako mora govoriti, koliko otrok mora imeti, pa kaj mora delati za moža, v kakšni formi mora biti, koliko kg mora imeti, kaj mora speči za praznike…seznamu ni konca.
Naj bo zadovoljna s sabo kakršna je in naj bo srecna, pa bo zelo ženstvena.
Ženstvenost se različno odraža na vsaki ženski. Veliko se prepleta ta energija navzven s karakternimi lastnostmi in težko ločiš na prvi pogled ali je zaigrana ali pristna. Najbolj ženstvene so meni osebno ženske, ki se zavedajo svojih kvalitet, imajo trdne vrednote in načela, so iskrene in odprte. Mehke, tako navzven kot navznoter, ta mehkoba telesa, uma in jezika je spontana, pristna, ne umetna. Čutne, gracjozne in polne šarma, to tudi izražajo skozi vsak gib. Njen korak je lahkoten, igriv in od daleč vidiš samozavest, ki ogreje srce. Taka ženska ima v prvi vrsti rada sebe, svoje telo, je čustvena in se tega ne sramuje, ima tiste iskrice v očeh v katerih vidiš globino njene duše in skrivnosten, nagajiv nasmeh. Njeno veliko srce in zmožnost imeti rada, ljubiti, njeno upanje in uživanje v svojem telesu, duhu in umu, to me najbolj pritegne.
Jaz se počutim ženstveno ko se razvajam, ko me razvajajo in ko lahko lepo skrbim za druge in drugi zame. Nahranim, negujem, …
Kar se zunanjosti in občutka ženstvenosti tiče, ja. Je razlika ali imam hlače ali krilo, ali si zataknem rožo v lase in se uredim ali zavežem lase v čop, figo. A vse to spada pod to “razvajanje, nego, nežnost do sebe”. Torej moški, ki želite bolj ženstveno žensko ob sebi(ali na forumu) poskrbite za to, da jo razvajate na 1001 način, da ste nežni in ljubeči do nje, potem bo tudi ona lahko v svoji prvinski energiji in to tudi oddajala. Tako boste tudi vi uživali v tem njenem užitku in hkrati tudi sami bili bolj v moški energiji, kar je edino pravilno.
Forum je zaprt za komentiranje.