Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj mislite, kaj mora imeti ženska, da je ženstvena?

Kaj mislite, kaj mora imeti ženska, da je ženstvena?

Odgovor na objavo uporabnika
ženstveno, 09.12.2021 ob 15:10

– njena energija, nežnost, prijaznost do ljudi, elegantno gibanje (ne kot da hodi v hribe), nežen mejkap, urejeni lasje naravne barve (torej ne zeleni ali lila), brez predolgih nohtov ki bolj spominjajo na krempelj pri orlu kot na noht, primeren ton glasu ko govori, redko pitje alkohola (in ko ga, ve kje ima mejo), da se obleče okusno in postavi primerno (ukinil bi XXL pajkice), da se rada pusti razvajat moškemu in tega ne jemlje kot da mu je nekaj dolžna zaradi tega

Resno? A to piše tip?

Ženstvenost je v ženski ali pa ni (takim povečini rečejo možače). Ne gre se za njen mejkap njeno barvo las ne za dolžino nohtov.. gre se za njeno energijo v kateri se prepletajo tako nežnost kot strast (tako do življenja, sebe in njenega moškega), čutnost, brihtnost, da se zna pohecat tud na svoj račun, ne opravlja/šimfa, nimam dramakvin izpadov, ne napada ljudi ampak dotični problem izpostavi na asertivni način …………………, ………………., ………………..

**Po moje: mora biti  urejena, umirjena, samozavestna, nežna, čuteča.**

Rečem, samo una fifica iz levice, ne vem kako se že piše, je taka.

zadnje čase mi vedno, ko uletim na yt, ker sem poslušal njen komad vrže to žensko na sceno. To je prava ženska stasom in pevskim glasom, ki se tega tudi sama zaveda, saj glih ta njen geštel, sicer z malimi popravki, (joški in ustnice, mogoče tud ritka) izpostavlja.. Kater moški se za tako žensko ne bi obrnil, ko jo bi videl v živo more bit zelo čuden, to je ženstvena ženska za moško oko, ki v bistvu očividno heče biti sex, kar dosti žensk namerno nočejo bit, kljub temu, da jih je mati narava obdarila z naravno žensko lepoto. O karakterju vsake ženske za moški filing pa po balkansko… o tom potom.

https://i.ytimg.com/vi/jGEy84wrBBs/maxresdefault.jpg

Res Popay, lepo se dragemu smehlja v kamero pa še mlad kolesar jo čekira.. ma ni to kr tko! hehehe… 😉

Meni mi je tale zenska dovolj zenstvena.

. https://youtu.be/uX27KwQpAQY

Neža494, 09.12.2021 ob 11:19

Kdaj vi rečete, da je neka ženska ženstvena?

Sprašuješ: ”
Kaj mislite, kaj mora imeti ženska, da je ženstvena?
Povsem preprosto…. Dovolj estrogena. 🙂

Če ga je preveč, je sitna kot hudič. Če ga je premalo, je hladna kot led.

Zenstvena zenska mora imeti vse atribute.

. https://youtu.be/KNTOwDOdncU

Vi to resno, skoraj leta 2022? Se pravi ženske nežno zrejo svojemu tipu v očke, kimajo, nimajo preveč svojih mnenj, raje nobenega, kakšen likerček ob piškotu popijejo, nežne so do ljudi … a vi dejansko take poznate? Ker tole je norost, se pardoniram.

Že sploh izraz sam je precej mimo.

njena energija, nežnost, prijaznost do ljudi, elegantno gibanje (ne kot da hodi v hribe), nežen mejkap, urejeni lasje naravne barve (torej ne zeleni ali lila), brez predolgih nohtov ki bolj spominjajo na krempelj pri orlu kot na noht, primeren ton glasu ko govori, redko pitje alkohola (in ko ga, ve kje ima mejo), da se obleče okusno in postavi primerno …

Da je zenska zenstvena mora v prvi vrsti imeti enega ali vec dobrih fukacev.

Kokoši, 09.12.2021 ob 13:45

“EPIC FAIL”,

hej, moderatorji so zbrisali temo v kateri sva komunicirala lih, ko sem ti odgovarjal. Ker me je to pogrelo ti bom odgovoril tukaj, saj ne gre podpirati tega kar počnejo moderatorji. Čeprav je bil uvod teme provokativen smo si čisto lepo pisali v njej in bili že na 2 strani. Vem, da je malo izven konteksta, ne pa zelo, saj je bila tudi tista tema o ženskah.

Tam sem pisal o ženskah v Jugoslaviji in v Ameriki. Strinjal si se z menoj, glede nečesa glede Jugoslavije in v temu, da ne smemo slediti Ameriki. Nakoncu pa si umenil tudi, da ne smemo spuščati LGBT ideologije v šole. Nevem zakaj si to omenil? Morda zato ker si me bral, da sem v zadnjih dneh pisal o temu?

No v temu, da ne smemo LGBT ideologije spuščati v slovenske šole se tudi strinjam.

Zato ti spodaj citiram svoje sporočilo, ki sem ga v neki drugi temi namenil DARWINU. Saj v temu sporočilu pišem ravno o problemu LGBT ideologije v slovenskih šolah. Tebi bi napisal nekaj podobnega, a krajšega a se mi ne da pisati, ker je v tem sporočilu vse povzeto.

Anonimnež,

Drži, da so ponavadi heteroseksualni moški tisti, ki se radi oblačijo v ženske obleke, erotično perilo in podobno. Saj takšne dodatke k ženski zamenjujejo z ženstvenostjo. S tem kar jih privlači. Vendar to prikrivajo, saj bi s tem izpadli nepravi moški.

@ kokoši

Imaš pravico do svojega mnenja. Jaz pa imam pravico, da se s tvojim mnenjem v 99% ne strinjam. Če imaš zaradi tega problem, je to… tvoj problem. ?

Epic Fail, 09.12.2021 ob 21:23

@ kokoši

Imaš pravico do svojega mnenja. Jaz pa imam pravico, da se s tvojim mnenjem v 99% ne strinjam. Če imaš zaradi tega problem, je to… tvoj problem. ?

“EPIC FAIL”,

Sploh ne vem o čem govoriš.

Ko sem napisal, da so bile določene stvari dobre v Jugoslaviji si napisal, da se s tem strinjaš.

Ko sem napisal, da Slovenija nikoli ne sme ratati kot amerika si napisal, da se strinjaš.

Nato si ti začel pisati, da nesmemo spustiti LGBT propagande v šolo, in sem ti jaz napisal, da se strinjam. In to večkrat poudaril.

Tako, da si popolnoma nerazumljiv.

Ampak dobro, če zdaj meniš, da v Jugoslaviji ni bilo ničesar dobrega in, da moramo slovenci postati kot amerika. In se zdaj strinjaš z LGBT propagando v šolah.

Bom pa pač spoštoval tvoje menje.

Kokoši, 09.12.2021 ob 21:35

“EPIC FAIL”,

Sploh ne vem o čem govoriš.

Ko sem napisal, da so bile določene stvari dobre v Jugoslaviji si napisal, da se s tem strinjaš.

Ko sem napisal, da Slovenija nikoli ne sme ratati kot amerika si napisal, da se strinjaš.

Nato si ti začel pisati, da nesmemo spustiti LGBT propagande v šolo, in sem ti jaz napisal, da se strinjam. In to večkrat poudaril.

Tako, da si popolnoma nerazumljiv.

Ampak dobro, če zdaj meniš, da v Jugoslaviji ni bilo ničesar dobrega in, da moramo slovenci postati kot amerika. In se zdaj strinjaš z LGBT propagando v šolah.

Bom pa pač spoštoval tvoje menje.

@ kokoši

Ne za tistim, kar sem napisal o YU, o ZDA o uspešnih in sposobnih ženskah v tisti temi… še vedno stojim. Ne strinjam se pa s tem (v 99%), kar si prilepil, kot željo za debato kar si nekje že odgovoril darwinu. Tvoje mnenje… Spoštujem. Pravica… ne strinjam. Jaz nimam problema. Pa ti? ?

Ulla609, 09.12.2021 ob 21:13

Drži, da so ponavadi heteroseksualni moški tisti, ki se radi oblačijo v ženske obleke, erotično perilo in podobno. Saj takšne dodatke k ženski zamenjujejo z ženstvenostjo. S tem kar jih privlači. Vendar to prikrivajo, saj bi s tem izpadli nepravi moški.

“Ulla”,

ja tako je to. Fetišist (moški v tem primeru) rabi predmete svojega fetiša, da doživi večje vzburjenje kot ga bi doživel pri navadnem seksu brez teh dodatkov.

In naša krščanska heteroseksualna zgodovina je že pred stoletji iz žensk ustvarila fetiš  objekte.

Zato pa zdaj spet prihajamo v eno tako TRANS obdobje, ko se bojo moški začeli javno oblačiti v ženske.

Teh obdobij je veliko. Naprimer v srednjem veku, ko so geje sežigali na grmadah so normalni moški nosili lasulje, pajkice, vsi naličeni v bleščečih oblekcah.

Tudi nacisti, ki so geje pobijali v genocidih so se skupaj zabavali tako, da so se oblačili v ženske.

Tako deluje heteroseksualnost. In zdaj spet prihajamo v tako obdobje.

Epic Fail, 09.12.2021 ob 21:43

@ kokoši

Ne za tistim, kar sem napisal o YU, o ZDA o uspešnih in sposobnih ženskah v tisti temi… še vedno stojim. Ne strinjam se pa s tem (v 99%), kar si prilepil, kot željo za debato kar si nekje že odgovoril darwinu. Tvoje mnenje… Spoštujem. Pravica… ne strinjam. Jaz nimam problema. Pa ti? ?

Epic fail,

No tega nisem toliko nalepil z željo po debati, saj mi debate vzamejo preveč časa, kot zaradi dveh drugih razlogov.

Prvi je ta, da so moderatorji zbrisali uno temo in jaz že iz principa ne bom dovolil, da se me utiša.

Glavni razlog pa je ta, da s tem izobražujem ljudi. Ne te, ki komentirajo, ampak predvsem tiste, ki berejo.

Drugače pa je problem večine ljudi, da se veliko ne strinjate a argumentov nimate, sploh ne takih podprtih na dejstvih

Pišeš, da je to moje mnenje? Jaz se trudim, da mnenja sploh nimam, ker mnenja ljudi so nerelevantna.

Zadeve, ki sem jih opisal temeljijo iz mojih raziskovanj. Naprimer to, da je večina ljudi biseksualcev izvira iz mojega preučevanja sošolcev, pozneje sorodnikov, nato prijateljev in potem naključnih ljudi. Vsak mesec se trudim, da govorim z 30, do 40 novimi ljudmi. Zadnje čase manj zaradi korone. To počnem že mnogo let.

Da ne govorim, da so te stvari ugotovili že najkredibilnejši znanstveniki od Freuda naprej. Torej se ve, da je večina ljudi biseksualcev že več kot stoletje a ljudje se še vedno obnašajo kot, da še niso slišali, da je zemlja okrogla.

Vse ostalo, kar sem pa dodatno napisal pa, so samo preučevanja seksualnosti v znanosti in antropologiji. Oseben sem bil samo toliko, ko sem pisal o gnusnobi, besedi ki jo je Darwin prvi uporabil.

MNENJA pa imajo večinoma nakladači!

Kokoši, 09.12.2021 ob 22:07

Epic fail,

No tega nisem toliko nalepil z željo po debati, saj mi debate vzamejo preveč časa, kot zaradi dveh drugih razlogov.

Prvi je ta, da so moderatorji zbrisali uno temo in jaz že iz principa ne bom dovolil, da se me utiša.

Glavni razlog pa je ta, da s tem izobražujem ljudi. Ne te, ki komentirajo, ampak predvsem tiste, ki berejo.

Drugače pa je problem večine ljudi, da se veliko ne strinjate a argumentov nimate, sploh ne takih podprtih na dejstvih

Pišeš, da je to moje mnenje? Jaz se trudim, da mnenja sploh nimam, ker mnenja ljudi so nerelevantna.

Zadeve, ki sem jih opisal temeljijo iz mojih raziskovanj. Naprimer to, da je večina ljudi biseksualcev izvira iz mojega preučevanja sošolcev, pozneje sorodnikov, nato prijateljev in potem naključnih ljudi. Vsak mesec se trudim, da govorim z 30, do 40 novimi ljudmi. Zadnje čase manj zaradi korone. To počnem že mnogo let.

Da ne govorim, da so te stvari ugotovili že najkredibilnejši znanstveniki od Freuda naprej. Torej se ve, da je večina ljudi biseksualcev že več kot stoletje a ljudje se še vedno obnašajo kot, da še niso slišali, da je zemlja okrogla.

Vse ostalo, kar sem pa dodatno napisal pa, so samo preučevanja seksualnosti v znanosti in antropologiji. Oseben sem bil samo toliko, ko sem pisal o gnusnobi, besedi ki jo je Darwin prvi uporabil.

MNENJA pa imajo večinoma nakladači!

Ja dobro, ti verjamem, da si raziskoval. Jaz sem raziskoval ženske, pa imam zato drugačne izkušnje ne. ?

. https://youtu.be/p4uakZ8uPqA

Počasi bomo v letu 2022, ko vas pa berem tule pa imam občutek, da ste ostali nekje v 19. stoletju.

Pa to, ko pišete kako mora hoditi (tista itak zmaga, da ne tako kot v hribe – verjetno mora fajn migat z ritjo) pa kako mora biti naličena pa pobarvana pa kako nežna pa nebogljena ob tipčku… pa to opisujete eno putko, ki se mora delat revčko, da bo očarala moškega.

Meni je neženstveno, ko ženska pijana okrog hodi ali pa, ko kadi ali pa, ko preklinja kot Bosanc ali pa, ko po monu prostaško zmerja…

Če je pa samozavestna, če se ne obnaša kot putka, je pa ženstvena. Ne vem no, ampak, da bi morala v tem času gledat kako bo z ritjo migala, da bo dovolj ženstvena. Pa kako bo ob tipu bila vsa nebogljena, da se bo on počutil, da je pravi dec… to mi ja pa adijo pamet.

leto 2022, 09.12.2021 ob 22:28

Počasi bomo v letu 2022, ko vas pa berem tule pa imam občutek, da ste ostali nekje v 19. stoletju.

Pa to, ko pišete kako mora hoditi (tista itak zmaga, da ne tako kot v hribe – verjetno mora fajn migat z ritjo) pa kako mora biti naličena pa pobarvana pa kako nežna pa nebogljena ob tipčku… pa to opisujete eno putko, ki se mora delat revčko, da bo očarala moškega.

Meni je neženstveno, ko ženska pijana okrog hodi ali pa, ko kadi ali pa, ko preklinja kot Bosanc ali pa, ko po monu prostaško zmerja…

Če je pa samozavestna, če se ne obnaša kot putka, je pa ženstvena. Ne vem no, ampak, da bi morala v tem času gledat kako bo z ritjo migala, da bo dovolj ženstvena. Pa kako bo ob tipu bila vsa nebogljena, da se bo on počutil, da je pravi dec… to mi ja pa adijo pamet.

Verjetno bo večina latentnih homoseksualcev temu zapisu ploskala.

Zartrose izven profila, 09.12.2021 ob 18:41

Res Popay, lepo se dragemu smehlja v kamero pa še mlad kolesar jo čekira.. ma ni to kr tko! hehehe… 😉

bogami ni.., deluje tako, da zelo uživa v svojem telesu, pa hoče to še drugim pokazat, da uživamo z njo…, pač estrada, današnja doba interneta in mobitelev je pač idealna za razkazovanje samega sebe…, pol je pa vse odvisno kako se obnaša in kako komunicira taka ženska, glas, milina, komunikacija, duša, ki ima tako telo, da to ženstvenost potrdi ali pač sesuje v moških očeh in na splošno.

Lahko pa ženska nima tako idelane ženstvene postave ima pa neko milino v sebi, ki vleče tipa na njo kot magnet, ko ta ženska čuti njegov ritem življenja, ve kako tip diha, ženska vedno pravilno reagira.., to je pa njena odzivnost v komunikaciji s tistim moškim, ki ji je ok., pol pač tip marsikatere felerje, recimo kar se postave tiče preprosto spregleda, ker je taka ženska ukrotila njegovo divjo in neko grobo naturo v karakterju tipa s katerim se bi  ta ženska s katero tip muva spajdašila….

Dons je pa itak vse na glavo obrnjeno tako pri moških kot pri ženskah, tako da ženstveno žensko in možatega moškega lahko oceniš samo po geštelu, po karakerju pa pri marsikomu ta konkretana zunanjost, ki jo bi morala ta oseba samo še potrditi pade v vodo..

iDESI603, 09.12.2021 ob 22:35

Verjetno bo večina latentnih homoseksualcev temu zapisu ploskala.

Seveda bojo ploskali temu zapisu, zato pa se jim reče latentni, ker so hinavci in šovinisti in navajeni, da prikrivajo kaj so.

Ne vem, če mi je res do tega, da bi ti pritrdil. Praviš, da so hinavci in šovinisti, ter da prikrivajo, kaj so.

Toda vprašanje je, ali je družba, ki stigmatizira posameznika zgolj zaradi tega, ker bi spolno občeval z drugim enakega spola, da je ta v sramu zaradi svojega poželenja to primoran prikrivati, kaj manj hinavska in šovinistična, da ne zapišem prav nič latentno nasilna?

iDESI,

isto je hinavska in šovinistična. Sej zato pa je veliko homofobov ali celo takih, ki geje pretepajo biseksualcev ali celo gejov.

Samo je pa treba povedati, da veliko gejov zaradi stigmatizacije ni postalo boljših oseb ampak kvečjemu slabših. In četudi začnejo živeti odprto svojo spolno usmerjenost še vedno stigmatizirajo sami sebe v svojih pedrskih barih in placih. In s tem pomagajo družbi, ki jih stigmatizira, da se ohranja pri moči. Uglaunm taki geji so krivi za homofobijo in takih je večina.

Za take mi je vseeno če dobijo kako okol kepe.

@kokoši: odpri svojo temo in bluzi tam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close