Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mi bo pravzaprav ženska?

Kaj mi bo pravzaprav ženska?

A tko. Jaz bolj slabo ločim med temi pravljičnimi pleh p… Sneguljčica , je… ta jih je sedem zamenjala za enega. Tistih prvih sedem je res bilo bolj ajhnih, o tem enem pa ni glede velikosti nič govora.[/quote]

Ti’m dala pleh….p.
Če si bla princeska, pač nisi mogla nič druzga narest, kot poročit se s princem…mejhnim al
velikim….ni mela kej dost pravice do izbire…prvi, ki je pač mim prišel :-))))[/quote]

Katera je pa bila princesa? A niso bile vse čisto navadne plebejke, le da bolj v stilu kakšne Ivane T.?

Meni se recimo pri Pepelki zdi mačeha zelo pozitiven lik. Starši so ji verjetno cel čas vbijali v glavo, da si zasluži več in boljše, ko je tako lepa, zato ji je stopilo v glavo. Mačeha pa jo vsaj poskušala postaviti na realna tla, jo zaposlila, da ji po glavi ne bi hodile traparije, a ji očitno ni uspelo.

Kirga pedra ma to za moža, sploh ne kvihta nč.

Ti’m dala pleh….p.
Če si bla princeska, pač nisi mogla nič druzga narest, kot poročit se s princem…mejhnim al
velikim….ni mela kej dost pravice do izbire…prvi, ki je pač mim prišel :-))))[/quote]

Katera je pa bila princesa? A niso bile vse čisto navadne plebejke, le da bolj v stilu kakšne Ivane T.?

Meni se recimo pri Pepelki zdi mačeha zelo pozitiven lik. Starši so ji verjetno cel čas vbijali v glavo, da si zasluži več in boljše, ko je tako lepa, zato ji je stopilo v glavo. Mačeha pa jo vsaj poskušala postaviti na realna tla, jo zaposlila, da ji po glavi ne bi hodile traparije, a ji očitno ni uspelo.[/quote]

Odvisno, ker verzijo bereš 🙂
Sneguljčica je bla princeska….zlobna kraljica jo je spodila, ker je bila lepša od nje….
Pepelka je bla pa res plebejka verjetno….ata je bil po enih verzijah bogat trgovec…ta je bil
tud ena perla, da je postal čista copata novi ženi….kar se pa tiče zaposlitve….ta je čist ok,
če bi jo potem tud pustila na ples..a ne…

Kirga pedra ma to za moža, sploh ne kvihta nč.[/quote]
Če je pa zmatran. Saj mu bo piksna na tla padla. Mogoče ga komolec boli.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mal pa si ti lubosumna a a a :)))[/quote]

Na koga naj bi bila ljubosumna? Na neumnice?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close