Kaj mi bo pravzaprav ženska?
To vprašanje je ločen sodelavec pri petdesetih zastavil nazaj fukfehtarjem pred kavnim avtomatom, ko so se nekaj pametne delali in ga spraševali, če kaj fuka. “Fukam zagotovo ne, ker mi do seksa že dolgo več ni, ne maram, da se mi kdo po kuhinji vrti in mi dela zmešnjavo, pralni stroj znam sam zalaufat, obesit perilo tudi … Če bi pred dvajsetimi leti imel kaj pameti, bi se že takrat ločil.” Nisem še njegovih let, ga pa popolnoma razumem. Popolnoma.
Čez novih 20 let pa bo mogoče že malo ohladil zamero do žensk in bo spet pametnejši. :))
To pomeni, da je sam toliko slab, ker 20 let nazaj ni znal ločiti pleve od zrnja. Potem je še ves čas vztrajal in se čudil, kaj sem mu dogaja. Zdaj je pokazal svoja jajca, se ločil in itak so krivi drugi, on je zgolj nedolžna figura v vsej zgodbi, ki se mu je zgodila neskončna krivica. Vesela sem zanj in za vse ženske na svetu.
Če misliš, da je fuk kaj posebnega, potem ga po vsej verjetnosti še probal nisi. Pubertetniki glorificirajo ponavadi nedosegljive jim zadeve …[/quote]
F**u**k je bogih ludi kruh, bogatih pa šport.
Ja?[/quote]
To je bolj površna izjava za površne ljudi. Jaz nisem bogat in tudi kruha ne stradam, čeprav se na široko izogibam pizde. So pa nekateri skoraj pred lakoto, ker ljubijo pizde, ki jih prek paragrafov ter advokatov izkoriščajo in izžemajo.
Kako lahko take pišeš. Ni treba sodit vseh po sebi in svojih izkušnjah.[/quote]
Sploh ne sodim po sebi. Nimam slabih izkušenj, za razliko nekaterih tukajšnjih moških, ki bi utopili vse, kar samo diši po ženski. Naj bodo sami, kdo jim to brani. Takšnih ljudi se je potrebno tudi izogibati v velikem loku. Še sem zaradi tega slaba, potem sem z veseljem takšna.
Sploh ne sodim po sebi. Nimam slabih izkušenj, za razliko nekaterih tukajšnjih moških, ki bi utopili vse, kar samo diši po ženski. Naj bodo sami, kdo jim to brani. Takšnih ljudi se je potrebno tudi izogibati v velikem loku. Še sem zaradi tega slaba, potem sem z veseljem takšna.[/quote]
Če je to res, se z veseljem opravičujem. Aja, tudi sam imam slabe izkušnje, pa zaradi tega ne bi utopil vsega kar leze in gre. Za večino sranja sem si ital kriv čisto lepo sam…
Sploh ne sodim po sebi. Nimam slabih izkušenj, za razliko nekaterih tukajšnjih moških, ki bi utopili vse, kar samo diši po ženski. Naj bodo sami, kdo jim to brani. Takšnih ljudi se je potrebno tudi izogibati v velikem loku. Še sem zaradi tega slaba, potem sem z veseljem takšna.[/quote]
No, jaz pa imam slabe izkušnje z ženskami in mnogi, ki se tega ne upajo priznati tudi. Če ti pri teh letih nimaš slabih izkušenj z moškimi, si očitno junferica. Težko bi bila kaj drugega. Nihče ne bi ravno utopil tistega, kar po ženski zaudarja, moramo ostati tudi v skušnjavah humani, česar nas je že Voltaire učil, samo ve se pa tudi lahko sončite v zamerah nekje izven moškega dometa, če vas že tako moti …
Slabo energijo pretvarjam v dobro, ne smilim se sama sebi, ne stokam 24 ur na dan, ukrepam, ko je potrebno. Vse to pripomore k temu, da so moje manj prijetne izkušnje odskočna deska za naprej. V tem vidim kaljenje, ti pa kopičenje gneva. Vidiš, tukaj sva si različna. Junfer si kvečjemu ti, ker pri teh letih nisi kos niti najmanjšim izzivom. Sam si kuhaš, zdaj pa jej to.
Ženske slabo prenašajo resnico o sebi. Navajene so, da jim fukfehtarji šepetajo na ušesa tisto, kar hočejo slišat. Efekt zaželjenega. Nima pa to veze z realnostjo. Ženske mislijo, da lahko samo one razpravljajo o realnosti moških in se zraven režijo. Dokler jim kakšen tip preprosto ne pove, kako njih vidi. Takrat pa ni več smešno. Takrat pa jok, stok in zamere. Niso princeske navajene, da se njih kritizira. Navajene so, da kritizirajo one, ko je čas za kritiko njih, se pa zanašajo na moško kavalirstvo, “bonton” ,ki vse bistveno zamolči, da so lahko princeske še naprej malikovane, nezmotljive in polne kritike do nasprotnega spola.
Forum je zaprt za komentiranje.