Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mi bo pravzaprav ženska?

Kaj mi bo pravzaprav ženska?

……bi jaz nategnil, takšno kot si:)

Kdor je imel 50 resnih zvez, ni imel nobene v resnici nobene resne. Zdaj pa razumi. ;)[/quote]

Kdo to določa? Ti, ali vsak za sebe?

Resna zveza je to kar se sam odločiš da je, daj si to dopovedat že enkrat, ni v zakonu tega napisano torej so interpretacije tako številčne kot je številčno prebivalstvo

Kdaj boste nehali predalčkat vse v eno definicijo no[/quote]
Napako je naredil že EB, ker čustveno zrelost pogojuje s kvantiteto vez. Pa sta to v resnici povsem dva različna pojma.

Resna zveza je to kar se sam odločiš da je, daj si to dopovedat že enkrat, ni v zakonu tega napisano torej so interpretacije tako številčne kot je številčno prebivalstvo

Napako je naredil že EB, ker čustveno zrelost pogojuje s kvantiteto vez. Pa sta to v resnici povsem dva različna pojma.[/quote]
V tvojem svetu mogoče. Zame je nekdo, ki je v lajfu imel eno žensko v pojstli, še vedno nezrel, neizkušen. Menjavanje partnerk je nič drugega kot praksa, učiš se na slabših ženskah, dokler ne prideš do “prave”, potem se pa pač izkažeš in potrudiš, da je ne izgubiš.

Skratka, nimaš pojma dedi 🙂

Koliko časa zdržiš s specifično osebo nič ne pomeni, ker se je najprej treba vprašat, s kakšno osebo si sploh bil v zvezi. Je bila res tok super, kot se tebi zdi, ali bi se pač večini moškim zdela tok brezvezna, da bi jo frcnli stran že po dveh tednih 🙂

To je res, ampak to je odraz tistega časa.
Takrat je vsaka znala delat, ker se drugače ni dalo preživet in vloge po spolu so bile bolj določene, bolj iz fizičnih pred dispozicij, nekaj pa še zaradi patriarhalne ureditve.
Edino princeskam ni bilo potrebno delat, to je bil nek ideal, za večino žensk takratnega časa nedosegljiv.
Če je pa čebelica Maja odraz današnjega časa in žensk v njem sem pa (vsaj jaz) malo razočaran nad Vilijem…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si iščeš ženske po tem kakšne se zdijo večini moških in jih imaš toliko časa dokler so večini zanimive potem jih frcneš? :/

A take, ki bi bila pa tebi resnično zanimiva pa ne obstaja? Zgolj zaradi zavidanja jih pecaš? 🙁

EB spet tvoja (otroška) potreba po zavidanju ven tolče….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si iščeš ženske po tem kakšne se zdijo večini moških in jih imaš toliko časa dokler so večini zanimive potem jih frcneš? :/

A take, ki bi bila pa tebi resnično zanimiva pa ne obstaja? Zgolj zaradi zavidanja jih pecaš? 🙁

EB spet tvoja (otroška) potreba po zavidanju ven tolče….[/quote]
Če je že kaj otročjega okoli tega, je ta tvoj odziv zgoraj. Pa daj me na ignore že enkrat kmetavzar, ne želim si pogovarjat s tabo.

To je res, ampak to je odraz tistega časa.
Takrat je vsaka znala delat, ker se drugače ni dalo preživet in vloge po spolu so bile bolj določene, bolj iz fizičnih pred dispozicij, nekaj pa še zaradi patriarhalne ureditve.
Edino princeskam ni bilo potrebno delat, to je bil nek ideal, za večino žensk takratnega časa nedosegljiv.
Če je pa čebelica Maja odraz današnjega časa in žensk v njem sem pa (vsaj jaz) malo razočaran nad Vilijem…. :)[/quote]

Dobro, da nismo več v tistem času :). Čeprav tudi moški takrat niso bili izbirčni. Recimo nek pameten,sposoben kmečki fantič, je rešil kraljevo uganko in je moral biti ves srečen, da je dobil princesko za ženo. Preprosto mu je morala biti všeč :).
Čeprav ogasli za avte so danes pogosto v tem stilu. Avto + lepotica. Nikoli ne vidiš reklame avto + lepotec. Ali pa ne vem, kolo in lepotec, ki naj bi začarl kupke.

Ja, Vili pa res ni pravi biser :).

Mal pa si ti lubosumna a a a :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mal pa si ti lubosumna a a a :)))[/quote]

Valda da je, če je grda 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No ja, če si tolk lesen/neroden pri tem, ko se učiš, da ti vse pobegnejo, pol jih res rabiš veliko skozi dat. Se strinjam. Ampak pri kateri se boš vprašal “ali se jaz tu sploh kaj naučim?”, to je zdaj vprašanje. Kaj če so vse bile “prave”, pa si bil ti preokoren, kaj če prava nikoli ne pride, ker ne gledaš v pravo smer? Je pa lepo, da se trudiš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič, to je splošno znano. Če ti ne veš, mogoče enkrat še boš. 🙂
Da je zveza bila resna, se morata strinjati vsaj oba, ki sta bila v zvezi, ne da si to eden domišlja. To je prvi pogoj. Ostalo boš pa še zvedel. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Temu se pa reče samozavest. Nizka! Ker pomembno je, kaj drugi mislijo, ne to, kar sam misli.

Za kvalitetno babo se bo greblo več decev, ne samo eden. Enako velja za kvalitetnega moškega, več bejb bo imel na izbiro, vmes pa še kakšna “prava”, ki se bo tudi njemu zdela všečna.

Tvoja npr. ni in tudi nikoli ne bo kvalitetna ženska. Kvalitetna ženska si poišče tipa v reali. V reali pa ni Markota, Marko je na MONu 🙂

Če je že kaj otročjega okoli tega, je ta tvoj odziv zgoraj. Pa daj me na ignore že enkrat kmetavzar, ne želim si pogovarjat s tabo.[/quote]
Potem se pa ne pogovarjaj. Saj meni tudi ni, da bi se pogovarjal s tabo, jaz samo razlagam od kod jemlješ vse te svoje pisarije…

Ampak bogi pa si, a ne? :)))

Če je že kaj otročjega okoli tega, je ta tvoj odziv zgoraj. Pa daj me na ignore že enkrat kmetavzar, ne želim si pogovarjat s tabo.[/quote]
Potem se pa ne pogovarjaj. Saj meni tudi ni, da bi se pogovarjal s tabo, jaz samo razlagam od kod jemlješ vse te svoje pisarije…

Ampak bogi pa si, a ne? :)))[/quote]
Iz Ljubljane si, pa se ne upaš dobit z mano. Toliko o tem kok je kdo bogi :)))

Da je zveza bila resna, se morata strinjati vsaj oba, ki sta bila v zvezi, ne da si to eden domišlja. To je prvi pogoj. Ostalo boš pa še zvedel. :)[/quote]

Nič ni splošno znano, pojdi vprašat v Afriko pa v Amazonski pragozd, pa da vidim če je to splošno znano…..

Ti in še nekaj milijonov pezdetkov pač mislite da ste na novo pisali zgodovino neke resne zveze, a v resnici ta vaša ”splošno” znana definicija resne zveze obstaja borih 60 let morda kakšno več….. torej niti ne 2 polni generaciji….. komaj naši starši oz generacija letnikov pod 1950tih bo lahko rekla, da že cel čas živi v tej vaši splošno znani resnici resne zveze……… ni to nekaj od Kristusa al pa od reformacije ipd….. to je izmišljotina Hollywooda, ženske pa so nasedle, copatarji pa so kurirčki oz. ste……………………..

Ni problem v tem da se oba strinjata da nekaj je ali ni, problem je OPREDELJEVANJE pojma ”resen” in izpeljanke oz pridevnika RESNA zveza……… ti boš zdaj poskušal filozofsko obrnit kot vedno, ampak če bi izprašal 100 ljudi da naštejejo 20 alinej kaj za njih JE resna zveza (ali kaj pomeni ta fraza) bi verjetno težko našel 5 ki bi identično spisali vseh 20 alinej!!!!

Torej ni to nič splošnega, če še sami ”resneži” ne morete podat univerzalne definicije.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Da je zveza bila resna, se morata strinjati vsaj oba, ki sta bila v zvezi, ne da si to eden domišlja. To je prvi pogoj. Ostalo boš pa še zvedel. :)[/quote]

Nič ni splošno znano, pojdi vprašat v Afriko pa v Amazonski pragozd, pa da vidim če je to splošno znano…..[/quote]
Joj, oprosti nisem vedel, da si imel zveze tudi tam. In kako imajo tam to rešeno? 🙂

Nič ni splošno znano, pojdi vprašat v Afriko pa v Amazonski pragozd, pa da vidim če je to splošno znano…..[/quote]
Joj, oprosti nisem vedel, da si imel zveze tudi tam. In kako imajo tam to rešeno? :)[/quote]
A lahko še ostale pogoje našteješ ? 😀

Temu se pa reče samozavest. Nizka! Ker pomembno je, kaj drugi mislijo, ne to, kar sam misli.[/quote]

Mogoče je s tem mislil ali je bila ta oseba res super, ali pa jo je samo on takšno videl (zaradi zaljubljenosti npr.)

Ti pa tudi že nehaj s tem no.

Pepelka 2. sezona

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/08/06/article-2385475-1B2C4A99000005DC-259_634x458.jpg[/img]

Tole je Sneguljčica… :-)))
Men dost bolj simpatična od Pepelke….Sneguljčica je bla sam mal naivna, da je vzela un
jabuk od starke/mačehe…..medtem ko Pepelka….skoz sam neki joka in stoka, namest da
bi mačeho in polsestre nekam poslala…sama ne naredi ama nič, da bi kaj spremenila…

A tko. Jaz bolj slabo ločim med temi pravljičnimi pleh p… Sneguljčica , je… ta jih je sedem zamenjala za enega. Tistih prvih sedem je res bilo bolj ajhnih, o tem enem pa ni glede velikosti nič govora.

A tko. Jaz bolj slabo ločim med temi pravljičnimi pleh p… Sneguljčica , je… ta jih je sedem zamenjala za enega. Tistih prvih sedem je res bilo bolj ajhnih, o tem enem pa ni glede velikosti nič govora.[/quote]

Ti’m dala pleh….p.
Če si bla princeska, pač nisi mogla nič druzga narest, kot poročit se s princem…mejhnim al
velikim….ni mela kej dost pravice do izbire…prvi, ki je pač mim prišel :-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close