Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj je ceneje: Hrvaška ali Grčija?

Kaj je ceneje: Hrvaška ali Grčija?

Sploh ne razumem, zakaj naj bi se tisti, ki (zaradi takšnih ali drugačnih razlogov) ne hodimo na dopust na Hrvaško, šli kakršnokoli kampanjo proti obisku hrvaškega Jadrana? Mogoče le nekateri poskušamo povedati, da je še veliko drugih, drugačnih (za marsikoga tudi lepših, bolj zanimivih, tudi bolj ugodnih) destinacij in možnosti preživljanja dopusta. Ampak zgleda, da nima smisla…
Kar se mene tiče, hodite vsi, ki vam je to všeč, še naprej na hrvaško morje. Samo ne pa potem razglašat, kako je tam vse najlepše in najboljše in najbolj ugodno. Ker ni.

SBON si napačno napisl/a ime – pravilno je SLON

Pustite laurusa pri miru!

Ga bodo že hrvati sami prepričal letos, ko se bo vrnil brez z.b

Hello vsem,
Ima kdo iskušnjo dopustovanja s kamperjem?Razmišljamo o varjanti s trajektom, da prišparamo kakšen dan dopusta, potem pa od kampa do kampa (verjetno je divje kampuiranje nevarno). So kakšne omejitve za vstop s kamperjem v mesta?Je Grčija prijazno do kamperistov?

Kakšna je opremljenost kampov( pitna voda, izpust sive in črne vode)?
V Dalmaciji je bilo to na ravni “znađise”.Hvala če mi pomagate.

Hello vsem,
Ima kdo iskušnjo dopustovanja s kamperjem?Razmišljamo o varjanti s trajektom, da prišparamo kakšen dan dopusta, potem pa od kampa do kampa (verjetno je divje kampiranje nevarno). So kakšne omejitve za vstop s kamperjem v mesta?Je Grčija prijazno do kamperistov?

Kakšna je opremljenost kampov( pitna voda, izpust sive in črne vode)?
V Dalmaciji je bilo to na ravni “znađise”.Hvala če mi pomagate.

Ne vem, kako je s starejšimi, ampak sam sem imel kot študent na hrvaškem že nekaj težav. Tustistični delavi mislijo, da smo tam zaradi njih, ne zavedajo se, da je obratno in da bodo brez nas propadli. Slovenski študenti na hrvaških obalah zapravijo ogromno, upam pa, da se bojo tega začeli zavedat tudi turistični delavci. Preden bo prepozno.

grčija je definitivno cenejša in lepša in…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close