Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?

je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?

In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))[/quote]
a ti si spet prišla iz kakega “srečanja”? :)[/quote]

Ahahahahahahahaha:)))). O tem mi je pravil matjazko in se nisem mogla zadržat, ko spet piše, kako je fajn v teoriji:).

In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))[/quote]

Srečanje na 4 oči bi rada imela z mano, ampak zdaj glede na to, kako se obnaša, ne vem več, če jo naj povabim na dom? Kaj bi ti naredil na mojem mestu? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Srečanje na 4 oči bi rada imela z mano, ampak zdaj glede na to, kako se obnaša, ne vem več, če jo naj povabim na dom? Kaj bi ti naredil na mojem mestu? :D[/quote]

Lalalalalalalala…ne menjaj temo:))).

Srečanje na 4 oči bi rada imela z mano, ampak zdaj glede na to, kako se obnaša, ne vem več, če jo naj povabim na dom? Kaj bi ti naredil na mojem mestu? :D[/quote]…vprašal mamo, če smem? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Srečanje na 4 oči bi rada imela z mano, ampak zdaj glede na to, kako se obnaša, ne vem več, če jo naj povabim na dom? Kaj bi ti naredil na mojem mestu? :D[/quote]
Malo bi se delal nedostopnega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Srečanje na 4 oči bi rada imela z mano, ampak zdaj glede na to, kako se obnaša, ne vem več, če jo naj povabim na dom? Kaj bi ti naredil na mojem mestu? :D[/quote]…vprašal mamo, če smem? :)))[/quote]

Moja mama je bolj “močnega značaja” s tendenco po gospodovanju, tako kot GF, si bosta v lase skočili!? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…vprašal mamo, če smem? :)))[/quote]

Moja mama je bolj “močnega značaja” s tendenco po gospodovanju, tako kot GF, si bosta v lase skočili!? :)[/quote]To bi bil zate najugodnejši scenarij! 😉
Sine, nadrsal bi, če bi kljub vsemu skupaj spregli…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To pri taki kot je GF ne pali, te povozi kot buldožer…. 😀 😀

Ženske bodo tako ali drugače vedno dobile razlog za razpad zveze. Dostikrat je to, da je bil mamin sinček. Če se moški odloči, da še po več letih zveze ni pripravljen na skupno življenje se je pač tako odločil. Se že ni videl z njo skupaj.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zgleda, da smo šli v drugo skrajnost. Včasih so bili razlog nasilneži in to, da je bil ženska podrejena. Dandanes pa je obratno in imamo mamine sinčeke in podrejene moške. 🙂
Seveda pa ženske s tem ne morejo biti zadovoljne, ker pogrešajo moškost. 🙂

V zgoraj navedenem primeru gre sigurno za maminega sinčka ali za nezrelega moškega. 6 let mu je bila dobra za druženje in seks, ampak za skupno življenje pa ni dobra? Potem pa bo eno spoznal in bo z njo en mesec, pa bosta takoj zaživela skupaj? Takih primerov je precej.

Zato, ženske, pamet v glavo. Če kmalu ne začne kazat neke resnosti v odnosu in želje za skupnim življenjem, čim prej pot pod noge….

Ja ne vem a če bo z uno po enem mesecu zaživel skupaj pa ne bo več mamin sinček? Aja 6 let pa ni bil mamin sinček?

A je kdo žensko prisilil v 6 letno ljubezensko zvezo z njim?

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zakaj bi si moški, ki NI mamin sinček želel resne zveze? Kaj bi z njo pridobil? Če NI mamin sinček in če IMA določene kvalitete, potem mu najbrž tudi pozornosti žensk ni ne vem kako težko dobiti, če hoče.

Nasprotje maminega sinčka ni moški, ki živi s partnerko, nasprotje je moški, ki živi sam in je sposoben sam skrbeti zase. In če je sam sposoben skrbeti zase, zakaj bi šel v vezo in sklepal kompromise?

Čez mamine sinčke imajo največ povedati dedci, ki jih doma žene komandirajo, sami pa ne uvidijo, da po karakterju niso daleč stran, sinčka komandira mama, poročenega dedca pa žena, kje je razlika?

Pojav maminih sinčkov je pač samo ena od stranpoti moške emancipacije, sej tudi ženske niso več take, kot nekoč, zakaj bi moški morali biti? Je že prav, da imamo mamine sinčke, samske karieriste, metroseksualce, aseksualce in ostale pojavne oblike.

Meni je smešno, ko emancipirane ženske še kar gojijo neke romantične predstave o družinskem življenju iz začetka prejšnejga stoletja…In so potem zgrožene, ko so za tak scenarij zainteresirani edino mamini sinčki.

Napisal sem že, večkrat, obojni smo se spremenili, to je pač realnost, tistih, ki trdijo, da imajo dobre veze, to ne bi smelo motiti, očitno so pač sami ostali dovolj klasični in vzeli dovolj klasične ženske.

Pri tistih, ki žele spreminjati svet, pa vedno podvomim, koliko so res zadovoljni s sabo.

V zgoraj navedenem primeru gre sigurno za maminega sinčka ali za nezrelega moškega. 6 let mu je bila dobra za druženje in seks, ampak za skupno življenje pa ni dobra? Potem pa bo eno spoznal in bo z njo en mesec, pa bosta takoj zaživela skupaj? Takih primerov je precej.[/quote]
Ob mami, ki mu naredi vse, še pleničke preobleče, je ženskam res težko biti boljše. Ženska mora biti tudi malo iznajdljiva, če želi moškega pritegnit v svoj brlog, ne le podredljiva in ustrežljiva. Seveda z zgoraj omenjenimi moškimi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razlika je samo pri tem da ga ena brezpogojno ”ljubi” druga pa mu da za seksat….

Voila… in smo prišli do zaključka 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je že seba napisu, na prvi strani…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Čez mamine sinčke imajo največ za povedati ženske, ki imajo občutek, da imajo doma otroka namesto moškega.

In edina možnost za pozornost, so avanture ? 🙂
Po tvojem je vsak moški, ki je v resni vezi, mamin sinček ?
Ženska pa bog i batina ? 🙂

Nasprotje je moški, ki ni sposoben ustvariti enakovrednega in ljubečega odnosa, saj vedno živi v strahu pred podrejanjem.
In ravno mamin sinček je tisti, ki se podreja..

In edina možnost za pozornost, so avanture ? 🙂
Po tvojem je vsak moški, ki je v resni vezi, mamin sinček ?
Ženska pa bog i batina ? :)[/quote]
Če pogledamo resnici v oči. Zakaj bi moški sploh potreboval žensko, če si ga pa lahko na roke vrže? In obratno, zakaj bi ona potrebovala njega, če obstajajo druga orodja. Mislim… 😉

Problem je ker ko ti rečeš ”moški” misliš moškega po definiciji ŽENSKE in ne moškega po definiciji MOŠKEGA…. tu nastane problem.

”Part of the reason that men seem so much less loving than women is that men’s behavior is measured with a feminine ruler.”

To je največji problem…. ker to kar se v 50%+ zdi ženskam definicija moškega se marsikateremu moškemu zdi; softič, copatarsko, bedno, luzersko, nevredno moškega ipd….

edina možnost za pozornost je tvoja mamica ki bo vedno pazla na tebe in flirt z ženskami…. (če omejimo pozornost samo na žensko pozornost) Ne rečem pa da ne moreš flirtat tudi z dolgoletno partnerko… samo je bistveno težje sploh če se samo ti trudiš ona pa je ”preutrujena” ali ima ”pomembnejša” opravila.

Kaj pa če je ravno v ženskah problem in od moškega pričakujejo tako ”dosti” da je to v moških možganih občutit kot podrejanje?

Zakaj vedno predpostavka da je kriv moški nikoli pa ne zahteve žensk???

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če moški trdi, da je vsak resen odnos podrejanje in so vsi moški v resni vezi mamini sinčki, potem je to prepričanje moškega in ne ženske. Če bi izhajali iz tega, potem bi morali posplošiti in povedati, da imajo vse ženske isto prepričanje.

Če moški trdi, da je vsak resen odnos podrejanje in so vsi moški v resni vezi mamini sinčki, potem je to prepričanje moškega in ne ženske. Če bi izhajali iz tega, potem bi morali posplošiti in povedati, da imajo vse ženske isto prepričanje.[/quote]

ja ampak saj tudi ”vse” ženske trdijo da moški pri 25+ doma so mamini sinčki….. torej je to žensko prepričanje

Verjamem, da je problem, če nobeni ne ustrezaš. Se je za zamislit. 🙂

Vse ženske tega ne trdijo. To je laž. Tudi večina žensk pri teh letih še živi doma.

Verjamem, da obstajajo ženske, ki to trdijo. Vendar še to ne zanika in ne opravičuje prepričanja moškega, ki ima takšno prepričanje, da vse temelji na podrejanju.

Lepo debatirate 🙂
pridni…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close