je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?
Moja kolegica je ravno pred 2 tednoma končala 6-letno razmerje s takim maminim sinekom. Isto vse, kot pišeš… Ko je bilo treba naredit finiš in se skupaj preselit s partnerko, je stisnil rep med noge in naštel cel kup stvari, ki jima “ne grejo”.
Tako da gud lak with that.[/quote]
Ta tvoja kolegica je bila preveč potrpežljiva. Že prvo leto bi ji moralo postati jasno, da ga od materine joške ne bo odlepila. Mi je pa žal, da je izgubila 6 let svojega življenja za tega bučkota.
No, sej deja nji je dal konec, po letu pa pol prijokal nazaj, kak da je ne more pozabit in sta bila pol leta skup, ko jo je spet nogiral oz. tokrat začel cincat, da ne ve, kaj bi … pa seveda pol je začel spreminjat zgodbo, da želi, da gre mama z njima z njima v flet, da ne bo takoooo sama in ker ne zmore sama stroškov plačevat.
Upam da tole bere in sram naj ga bo! In to pri 38-ih, pfej
No, ne vem, kakšen je pravilni izraz za žensko, ki to vse prenaša … Njej je njegova mat šla ful na živce in on je to vedel, poleg vsega mama kolegici ni dovolila, da bi recimo kuhala pri njima, ko je bila tam, češ to je moja kuhinja. Je jasno branila svoj teritorij. Sem ji samo rekla, naj bo srečna, da sta končala, ker v novem stanovanju bi definitivno kraljevala mama. Pa še glede stroškov so se menili, da jih mama ne bi plačevala, ker kao nima denarja… pač kolegica je rekla, da je na vsak način hotela videt tisto pozitivno in dobro pri njem, ne glede na vse njegove napake. In verjetno bi trpela še naprej, če ne bi on začel cincat in komplicirat, pol ji je pa prekipelo. Fala Kurcu
Zastonj ga pa tudi ni spoznala, mislim brez vzroka. Dvomim, da se je kaj naučila iz tega.
Nekaj o maminih sinkotih, njihovih partnerkah in mamah:
http://med.over.net/forum5/read.php?140,6312228,6342048#msg-6342048
Dekleta, mamine sinke imate razdelane v nulo! 🙂
Menda je prava umetnost ne naleteti na maminega sinka? Saj potem pa se niti ne čudim, da je toliko samskih žensk, saj ne gre drugače, kot da niste v stalni pripravljenosti ,da se vam ne podtakne mamin sinko kot gnilo jajce, morate biti izjemno previdne, saj iz vsakega vogala preži nevarnost na vas!!! :)))
Pa dobro, nekaj se je sigurno, občutek imam samo, da bo naslednji podoben. :)[/quote]
A zato ker vsak ima mamo (nekje)? Razen tisti, ki jih je štorklja prinesla…..cccc[/quote]
Logično. :))
In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))[/quote]
a ti si spet prišla iz kakega “srečanja”? 🙂
In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))[/quote]
Haha, aja? Bi rada spoznala moje? 🙂 Dvomim, da bi bila moja mama zadovoljna, če bi takšno zaj……. žensko prignal k hiši. 😀 Se bova morala dobiti kje na skritem, vsekakor izven moje domačije. :))
Forum je zaprt za komentiranje.