je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?
Ej a veš da še nisem seksal s punco/žensko v stanovanju ko je bil katerikoli družinski član doma?[/quote]
Dej, probi kdaj, še posebno, če gresta samo v sobo po “neke stvari” pa se recimo na hitrco poseksata 😀 No, mogoče pa nisi tak tip, ki bi ga to rajcalo. Al pa folk, ki živi s cimri skup – ne moreš ga kar ven vreč, če si dobiš nekoga … ne vem no, neki mi smrdi po pogojih ;)[/quote]
haha….. Dobro cimer pa mati je nekaj drugega 🙂 …. Cimra si lahko sam zberem in bo najverjetneje tudi nekje mojih let medtem ko mati pa je spet čist nekaj ŽNJ….
je pa res da jaz živim v bloku ki ima 85 kvadratov ne pa v 180 m2 vlki hiši … tam pa verjamem da se to da 🙂
Tudi, če zna dat prat ne sme dat sam prat, ker drugače mama ne bo mogla prečekirat cot oz si bo morala izmislit nek drug razlog, da bi lahko šnofala, ker ta mama pač nima spoštovanja do svojega “otroka”. Niti ga je kdajkoli imela! Ker to je NJEN OTROK, pika! NJEN!
Ona ga je rodila (zase;) …. Zato da ima sama neko čustveno zadovoljitev.
Ženski egoizem najhujše vrste.
In ta “otrok” vsega tega niti ne opazi, ker tako živi že vse svoje življenje, drugačen svet zanj ne obstaja, bi pa rad vključil svojo partnerko v to zvezo z mamo, a deklica tega ne razume….
Nisem pisal zate osebno. A dejstvo ostaja isto, če iščeš partnerja/žensko (zgolj) za seks oz ti je ta v zvezi glavna stvar, tudi takega partnerja najdeš, ker drugi te pač ne zanimajo.
Logično.
Torej paziš, da s svojim seksanjem ne motiš drugih članov tvoje družine, tudi mame ne?……ccccccc
Matjažko, zdaj ko je GF pogledala v svojo kuglo in te razkrinkala, bi bil po letih lahko kvečjemu moj mlajši bratec (bog ve kakšen karakter in odnos do spolnosti bi potem imela?) (mimogrede, a si se res zaupal ribici ???), ti pa lahko zaupam, da to ni tako lahko. Taki fantiči kot si ti so se me že od nekdaj bali, dovolj je bilo, da sem rekla buuuuuuu :))) Matjažko, daj povej, te je že kaj strah?[/quote]
Prej hudičevki kot Ribici. :))) Vem pa, da se lahko tebi zaupam, tako če mi bo kdaj posebej hudo, imam tvojo tel. št. 😉
Pri GF pa se mi zdi, da bi nekaj rada od mene, ampak slabo jaz kužim ženske, tako da ne vem točno, kaj bi to lahko bilo? Denarja nimam, ljubezni sicer dovolj, ampak le za eno. Se tebi mogoče kaj šajna? 😀
A to mene sprašuješ?[/quote]
ja, tebe.:)[/quote]
Haha joj nasmejal si me do solz :))) Ne, ne šeškam, no… še nobenega nisem. Lahko pa poskusim, če imaš tako gorečo željo. Ampak mislim, da jih je tukaj kar nekaj, ki bi jim bila to večja satisfakcija :)))) Jaz sem precej nežna, najbrž potem to ne bi bilo to, al kako?
Mimogrede, pogrešam tvojega Poštarja.
Če iščeš partnerja za seks ti je to najbolj pomembno oz. se ”kvalificirajo” vse osebe ki so pravega spola in imajo namen seksat…. ostalo se ”misli” kasneje….
tak mislijo ljudje ki iščejo za seksat…..
Se mi zdi da ne razumeš da če bo moški ženski vnaprej povedal da želi samo seksat bo 98% moških ostalo brez seksa 🙂 …. torej se velika večina raje sooča z naknadnimi težavami kot se sooča to tale gospodič ki je 6 let seksal 🙂
Ne pazim da oni ne motijo moje seksanje 🙂
Meni se zdi logično, da če živiš s familjo v bloku in tudi če maš punco/jebačico itd. da ne seksaš ko so oni doma…. saj pravim hiša je drugač ker je običajno bolj prostorna, morda celo nadstropna itd. ampak da bi pa seksal mati pa bi likala al pa foter gledal tv ene 4 metre stran si pa ne predstavljam….
pomoje raje plačam sobo v hostlu al pa grem na vikend!
Matjažko, zdaj ko je GF pogledala v svojo kuglo in te razkrinkala, bi bil po letih lahko kvečjemu moj mlajši bratec (bog ve kakšen karakter in odnos do spolnosti bi potem imela?) (mimogrede, a si se res zaupal ribici ???), ti pa lahko zaupam, da to ni tako lahko. Taki fantiči kot si ti so se me že od nekdaj bali, dovolj je bilo, da sem rekla buuuuuuu :))) Matjažko, daj povej, te je že kaj strah?[/quote]
Prej hudičevki kot Ribici. :))) Vem pa, da se lahko tebi zaupam, tako če mi bo kdaj posebej hudo, imam tvojo tel. št. 😉
Pri GF pa se mi zdi, da bi nekaj rada od mene, ampak slabo jaz kužim ženske, tako da ne vem točno, kaj bi to lahko bilo? Denarja nimam, ljubezni sicer dovolj, ampak le za eno. Se tebi mogoče kaj šajna? :D[/quote]
Ma lej, ni panike, ti kar pokliči, zato pa so prijatelj: če imaš slab dan, da ga pokvariš še njemu.;))
Ne vem, kaj bi GF rada od tebe… Mogoče rabi inštrukcije iz fizike? Menda si kar dober. Kemija ti ne gre :)))
Če iščeš partnerja za seks ti je to najbolj pomembno oz. se ”kvalificirajo” vse osebe ki so pravega spola in imajo namen seksat…. ostalo se ”misli” kasneje….
tak mislijo ljudje ki iščejo za seksat…..
Se mi zdi da ne razumeš da če bo moški ženski vnaprej povedal da želi samo seksat bo 98% moških ostalo brez seksa 🙂 …. torej se velika večina raje sooča z naknadnimi težavami kot se sooča to tale gospodič ki je 6 let seksal :)[/quote]Obstaja možnost, da oseba sploh ne ve kaj išče pa vseeno to najde in šele kasneje spozna, kaj je našla, čeprav zavedno ni iskala. 😉
Ne pazim da oni ne motijo moje seksanje 🙂
Meni se zdi logično, da če živiš s familjo v bloku in tudi če maš punco/jebačico itd. da ne seksaš ko so oni doma…. saj pravim hiša je drugač ker je običajno bolj prostorna, morda celo nadstropna itd. ampak da bi pa seksal mati pa bi likala al pa foter gledal tv ene 4 metre stran si pa ne predstavljam….
pomoje raje plačam sobo v hostlu al pa grem na vikend![/quote]No pa smo tam….
A da bi logiko razvijal v to smer, da bi šel na svoje ti pa ne potegne?….ccc
Mamin sine si pokorava maminim pravilom oz pravilom, ki mu jih je privzgojila mama – sine ne seksaj, ko sem jaz doma, se ne spodobi!
:)))
haha Matkič … poglej, živiš npr. s cimri in lastnikom. Boš zdaj gledal, da nobenega ne bo doma, da boš svojo bejbo položil? Nisi še slišal za glasbo/radio? Pa kopalnico? Ko sem bla jaz horny, sem si privoščila povsod, je pa res, da že precej časa živim sama, ampak če sem bila pri kom doma pa nisva bila sama, big deal, ne bom stradala seksa al pa se skrivala po avtih, ker bi me bilo sram.
Pri GF pa se mi zdi, da bi nekaj rada od mene, ampak slabo jaz kužim ženske, tako da ne vem točno, kaj bi to lahko bilo? Denarja nimam, ljubezni sicer dovolj, ampak le za eno. Se tebi mogoče kaj šajna? :D[/quote]
Ma lej, ni panike, ti kar pokliči, zato pa so prijatelj: če imaš slab dan, da ga pokvariš še njemu.;))
Ne vem, kaj bi GF rada od tebe… Mogoče rabi inštrukcije iz fizike? Menda si kar dober. Kemija ti ne gre :)))[/quote]
Oh joj, čist preveč se ukvarjata z mano:). Matjazko je tisti, ki nadleguje. Njemu marsikaj manjka, ampak jst nisem njegova mamica, babica, da bi bilo ugotavljanje in reševanje moje poslanstvo:))).
Inštrukcije iz fizike?:))) Od srednješolca za raven fakultete? Jst sem svoje že naredila, on je tisti, ki še vedno hodi v šolo, ker pač kaj drugega ni mogoče. Whatever. Je pa izredno dober v teoriji psihoterapije in podobno.
obstaja….
Vidiš tu pa se grdo motiš….. vsaj v drugem delu/odstavku…. noben mi nikdar ni vcepljal takega niti kakšnega drugačnega pravila…. vse kar sem napisal je prišlo izključno iz mojega razmišljanja in projeciranja kako bi se počutil jaz če bi bila mesta zamenjana 🙂
kar se pa tiče zgornjega pa nebom komentiral 🙂 mej veselje!
Jaz bi najraje Mravljeta poslala k nekomu, da ga malo naštela. Tako farmacevtskega psihiatra pa že dolgo ne… :/
obstaja….
Vidiš tu pa se grdo motiš….. vsaj v drugem delu/odstavku…. noben mi nikdar ni vcepljal takega niti kakšnega drugačnega pravila…. vse kar sem napisal je prišlo izključno iz mojega razmišljanja in projeciranja kako bi se počutil jaz če bi bila mesta zamenjana 🙂
kar se pa tiče zgornjega pa nebom komentiral 🙂 mej veselje![/quote]Ja ja…. tvoje razmišljanje po tvojih pravilih se je začelo zgolj s tem, ko si se ti rodil…prej ni obstajalo nič in za tabo se bo spet svet zrušil v nič….
Nihče nima vpliva nate…. 🙂
obstaja….
kar se pa tiče zgornjega pa nebom komentiral 🙂 mej veselje![/quote]Ja ja…. tvoje razmišljanje po tvojih pravilih se je začelo zgolj s tem, ko si se ti rodil…prej ni obstajalo nič in za tabo se bo spet svet zrušil v nič….
Nihče nima vpliva nate…. :)[/quote]
Poglej meni mati nikdar ni glede tega nič rekla, nikdar prepovedala niti omenla niti dala kakorkoli drugač vedet KARKOLI….
je to razumljivo?
Nevem zakaj ti moram 100x ponavljat da jaz pri veliki večini stvari se odločim na podlagi tega kako bi se jaz počutil če bi bil na drugi strani…. če bi mi blo vseeno potem naredim kot želim, če mi nebi blo prijetno običajno ne naredim (razen če je nujno) itd itd
Če ti je to pretežko razumet pol ti pač ni pomoči v tej debati.
Če je tebi mamica razlagala kako ni lepo če seksaš punco pred njo oz. ko je ona doma potem to ne pomeni da so to počele vse mame.
Jaz bi najraje Mravljeta poslala k nekomu, da ga malo naštela. Tako farmacevtskega psihiatra pa že dolgo ne… :/[/quote]
A ti to po izkušnjah? Ker rekel je da ne forsira kemije oziroma, da ne predpisuje po “defaultu”.[/quote]
Ne, intervju z njim sem brala, pa je bilo vse skupaj ena ogromna reklama za antidepresive. Poleg tega se je ta isti model prav neokusno vmešaval v boj za skrbništvo tistih dveh otrok, ki ju je pred leti v Sežani zadavila lastna mama, sicer njegova pacientka.
A ti to po izkušnjah? Ker rekel je da ne forsira kemije oziroma, da ne predpisuje po “defaultu”.[/quote]
Ne, intervju z njim sem brala, pa je bilo vse skupaj ena ogromna reklama za antidepresive. Poleg tega se je ta isti model prav neokusno vmešaval v boj za skrbništvo tistih dveh otrok, ki ju je pred leti v Sežani zadavila lastna mama, sicer njegova pacientka.
Pa še link do intervjuja…[/url][/quote]
Saj ni nor, da bi pljuval v lastno skledo. Z zadnjim odstavkom intervjuja se pa strinjam. Ljudje na vzhodu niso depresivni ampak revni.
Da gre njegova pacientka zadavit lastne otroke – to pa je izgubljen primer :/
NaN, si ravnokar izjavila, da je (psiho)terapevt odgovoren za obnasanje svojih pacientk? :O tudi vrhunski kirurg ima smrtne primere, saj so le ljudje, ne bogovi. Men je pa vsak psihiater vsec, ki prvestveno ne zdravi medikamentno. In v tistem pogovoru je, se mi zdi, prav razmejil depresijo od zgolj izcrpanosti cloveka.
Forum je zaprt za komentiranje.