Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je to varanje

Je to varanje

[/quote][/quote]
Spet ne boš nič dobla?

[/quote][/quote]

Ne se ti sekirat, moje diete niso brezmesne:-))))

[/quote][/quote]Zdej pa padu ponavad hvala pa same desetke padale kao najbol priden…))No no raglica,raglica…

kaj se sprenevedate. Tukaj se v vsaki, še tako benigni in/ali bedasti temi razvije prva ku.r.barija — aja, za udeležene to ni varanje. Je samo srečevanje ljudi

Ne sklepaj prehitro… sicer pa jaz zaupam…ni glih velik norcev, ki bi prešaltal z mercedeza na fičota:-)

Teb se kaj drugo pretaka pod kožo? Cviček? :-))))[/quote]

Taki, ko se jim pod kožo pretaka cviček, ponavadi ne varajo, saj so njihove boljše polovice seznanjene z njihovimi razmerji s flašo. Bolj znajo bit problematični tisti, ki so pod kožo krvavi in ki (hmmm) SMS-ajo o vremenu pa partnerka za to ne ve 🙂

Ma ti si tak cukerček, da lahko jaz pridem brez vsega :)))[/quote]

Očitno, danes mam res pokvarjene misli 3:-)[/quote]A ti bi tudi pila kavo brez vsega? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ti bi tudi pila kavo brez vsega? :))A ti sam kavo ponujaš?Jaz sem še za kaj intimnega,kre si tako radodaren sam povej kam pridem.

A ti sam kavo ponujaš?Jaz sem še za kaj intimnega,kre si tako radodaren sam povej kam pridem.[/quote]Ti še mal počak, da prvo ti dve odrihtam, ok?!
Tebi bi jo bilo treba posolit.
Se mi zdiš precej neslan/a. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ti sam kavo ponujaš?Jaz sem še za kaj intimnega,kre si tako radodaren sam povej kam pridem.[/quote]Ti še mal počak, da prvo ti dve odrihtam, ok?!
Tebi bi jo bilo treba posolit.
Se mi zdiš precej neslan/a. :))[/quote]

… in potem pravijo da za tradicionaliste ni nbenega zanimanja. V resnici pa ženske v vrsti stojimo ..
Hehehe

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zelo sem vesel da sem te spoznal in upam da si tudi ti vesela .
Rad bi povedal da to ni varanje kajti če se prijatelj in prijateljica pišeta to ne pomeni varanje .
Varanje je tisto ki se fant zamenja punco in jo po kratkem času zapusti .
Je pa tudi to varanje če punca vsakemu fantu nastavi da se bi z njim seksala .
Če se pa prijatelja samo poljubita to pa ne pomeni varanje .

Ni varanje ker to ni partner, cene zivita skupaj in nima casa zate je mozno, da on vara tebe s konkretno osebo,ti pa se sprasujes, ko ga cakas in si pisesz drugim ce ga varas? Razmisli malo.

Kar sem se do sedaj naučil je da če ona orakticira internetne zmenka in kofetke je ok ker ji je dolgčas… že najde izgovor. Če ti kakšno samo pogledaš si že kurbir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close