Je to varanje
Aja:)). Zdaj provociraš, da bi imela mušter za telenovelo:)). Nič ne bom rekla:).[/quote]Kar je res je res, lagali pa ne bomo… 🙂
Margot a si za eno [sub][sup](nič prešuštniško)[/sup][/sub] kavo? ;)[/quote]
Z veseljem !!! Vidiš, kako sva poštena. Midva to počneva takole … na očeh javnosti :))) Komaj že čakam. To bo najina literarna urica, kajneda ? :))))
Jaz zmorem. Se mogoče kje pritožujem? Ti se, torej ne vem, zakaj še kar vtikaš, če te pajtla. :)[/quote]
Pa si pravkar nekako naredil to, kar si prej zanikal.[/quote]
Kaj sem pa naredil oziroma zanikal? Ne razumem.
Načeloma je tak….. obstajata 2 pravili kar se tiče varanja po moje….
1. Če je to kar ti počneš, se zamisli, da bi bila situaciji obrnjena, bi to smatrala kot varanje oz bi bila žalostna, razburjena jezna? (vstavi poljubno negativno čustvo do osebe ki bi to naredila)
2. Če se moraš vprašat če je to varanje, potem verjetno je, ti pa iščeš potrditev da ne delaš nič narobe…
Kar je res je res, lagali pa ne bomo… 🙂
Margot a si za eno [sub][sup](nič prešuštniško)[/sup][/sub] kavo? ;)[/quote]
Z veseljem !!! Vidiš, kako sva poštena. Midva to počneva takole … na očeh javnosti :))) Komaj že čakam. To bo najina literarna urica, kajneda ? :))))[/quote]Jaz prinesem kavo, ti prispevaš sladkor, ok? 🙂
Mislim, da kaj več za prijetno vzdušje ne bova rabila. 🙂
Ti si vedno tako nestrpna, ko gre za kavo ? 🙂
Kaj pa če ti ponudim čaj? Zeleni menda umirja ;)[/quote]
Gre za izbiro pravega časa. Samo skrbim za to, da se ne bosta predolgo menila in na koncu nič zmenila:)).[/quote]To pri nama z Margot ni mogoče, s tabo pa ne rečem…. :))))
npr greš zvečer ven, si v neki družbi, se zabavaš in tudi malo poflirtaš. Če mislite, da vaši možje/fanti tega ne počno potem ste zelo naivne. Bo pa vsak odgovoren vedel kdaj mora nehat. Kdo pa pravi da bo partner vedno vaš – zgodi se lahko svašta. Potem se zgodi, da gresta s partnerejm pri 30. narazen, pa se sploh ne znaš obnašat v novi družbi in flirtat.[/quote]
Ne sam, da mislim, jaz vem, da je moj krvav pod kožo. Tolk o naivnosti.[/quote]
Torej toleriraš njegovo varanje?
Če bi rad mir, ne vtikaj tja, kjer te lahko strese. ;)[/quote]
Saj zato, ker hočem mir, bi rad da se sparčkata, sparita, kar koli… nobenga ljubosumja, sam tako naj ostane. Pozabita na vse ostale, kot da nas ni… Prav? A zmoreta to?[/quote]
A pa se ti zavedaš, da sta onadva v miru klepetala med seboj (in pozabila na vse ostale), dokler ju nisi TI zmotil?
Z veseljem !!! Vidiš, kako sva poštena. Midva to počneva takole … na očeh javnosti :))) Komaj že čakam. To bo najina literarna urica, kajneda ? :))))[/quote]Jaz prinesem kavo, ti prispevaš sladkor, ok? 🙂
Mislim, da kaj več za prijetno vzdušje ne bova rabila. :)[/quote]
Ma ti si tak cukerček, da lahko jaz pridem brez vsega :)))
Forum je zaprt za komentiranje.