Je to varanje
Res, kakšne pa? :)[/quote]
Če bi odgovorila, bi zgledalo že kot dopisovanje:)).[/quote]
In bi te motilo? Si postavljaš omejitve? 🙂
In bi te motilo? Si postavljaš omejitve? :)[/quote]
Ne, ti si jih in to spoštujem:). Citiram tvoj prispevek: “To je varanje samega sebe. Če si z nekom dopisuješ, ga spoznavaš, ti pa praviš, da ga ne želiš spoznati.”[/quote]
Ne vem, zakaj si to citirala, ampak ti sigurno veš. 🙂
Ne, ti si jih in to spoštujem:). Citiram tvoj prispevek: “To je varanje samega sebe. Če si z nekom dopisuješ, ga spoznavaš, ti pa praviš, da ga ne želiš spoznati.”[/quote]
Ne vem, zakaj si to citirala, ampak ti sigurno veš. :)[/quote]
Kaj se delaš blond. Tebe moti dopisovanje, ker si v zvezi in bi s tem postal nezvest naprej sebi in nato še svoji partnerki. Saj najbrž veš, o čem pišeš, a ne:).
No, mogoče je odvisno tudi o čem teče pogovor..če si izmenjujeta kuharske recepte pol ni…po moje pa vsak zase ve, čeprav zase imamo mnogo bolj ohlapne meje kot za partnerja. Zame bi bilo varanje, če se skriva pred partnerjem, pa naj bo pijača, sms al pa internetni čvek.[/quote]
npr greš zvečer ven, si v neki družbi, se zabavaš in tudi malo poflirtaš. Če mislite, da vaši možje/fanti tega ne počno potem ste zelo naivne. Bo pa vsak odgovoren vedel kdaj mora nehat. Kdo pa pravi da bo partner vedno vaš – zgodi se lahko svašta. Potem se zgodi, da gresta s partnerejm pri 30. narazen, pa se sploh ne znaš obnašat v novi družbi in flirtat.
Ne vem, zakaj si to citirala, ampak ti sigurno veš. :)[/quote]
Kaj se delaš blond. Tebe moti dopisovanje, ker si v zvezi in bi s tem postal nezvest naprej sebi in nato še svoji partnerki. Saj najbrž veš, o čem pišeš, a ne:).[/quote]
Če bi me motilo, te ne bi vprašal, se ti ne zdi? Jaz že vem, kaj pišem, ne vem pa, če ti. 🙂
No, mogoče je odvisno tudi o čem teče pogovor..če si izmenjujeta kuharske recepte pol ni…po moje pa vsak zase ve, čeprav zase imamo mnogo bolj ohlapne meje kot za partnerja. Zame bi bilo varanje, če se skriva pred partnerjem, pa naj bo pijača, sms al pa internetni čvek.[/quote]
npr greš zvečer ven, si v neki družbi, se zabavaš in tudi malo poflirtaš. Če mislite, da vaši možje/fanti tega ne počno potem ste zelo naivne. Bo pa vsak odgovoren vedel kdaj mora nehat. Kdo pa pravi da bo partner vedno vaš – zgodi se lahko svašta. Potem se zgodi, da gresta s partnerejm pri 30. narazen, pa se sploh ne znaš obnašat v novi družbi in flirtat.[/quote]
Ne sam, da mislim, jaz vem, da je moj krvav pod kožo. Tolk o naivnosti.
Kaj se delaš blond. Tebe moti dopisovanje, ker si v zvezi in bi s tem postal nezvest naprej sebi in nato še svoji partnerki. Saj najbrž veš, o čem pišeš, a ne:).[/quote]
Če bi me motilo, te ne bi vprašal, se ti ne zdi? Jaz že vem, kaj pišem, ne vem pa, če ti. :)[/quote]
Tolk si zakamufliral, da sem izgubila rdečo nit:)). Saj menda ni nič pomembnega, a ne:).
Če bi me motilo, te ne bi vprašal, se ti ne zdi? Jaz že vem, kaj pišem, ne vem pa, če ti. :)[/quote]
Tolk si zakamufliral, da sem izgubila rdečo nit:)). Saj menda ni nič pomembnega, a ne:).[/quote]
Zame ni, zate pa očitno je. 🙂
Če bi rad mir, ne vtikaj tja, kjer te lahko strese. ;)[/quote]
Saj zato, ker hočem mir, bi rad da se sparčkata, sparita, kar koli… nobenga ljubosumja, sam tako naj ostane. Pozabita na vse ostale, kot da nas ni… Prav? A zmoreta to?[/quote]
Jaz zmorem. Se mogoče kje pritožujem? Ti se, torej ne vem, zakaj še kar vtikaš, če te pajtla. 🙂
…če boste pa še malo dlje na plaži si pa lahko vzamete sabo še Vsakih sedem valov, ki je nadaljevanje prve knjige. Čisto poletno branje mogoče bi bilo še kaj za razmislek (ali za koga že kar strašenje pred internetnim dopisovanjem), le da se zdi na trenutke preveč “naivno”? zastavljeno.
To je tudi razlog zakaj GF noče z nobenim na kavo. Ona je zvesta !!! :))))[/quote]
Aja:)). Zdaj provociraš, da bi imela mušter za telenovelo:)). Nič ne bom rekla:).[/quote]Kar je res je res, lagali pa ne bomo… 🙂
Margot a si za eno [sub][sup](nič prešuštniško)[/sup][/sub] kavo? 😉
Saj zato, ker hočem mir, bi rad da se sparčkata, sparita, kar koli… nobenga ljubosumja, sam tako naj ostane. Pozabita na vse ostale, kot da nas ni… Prav? A zmoreta to?[/quote]
Jaz zmorem. Se mogoče kje pritožujem? Ti se, torej ne vem, zakaj še kar vtikaš, če te pajtla. :)[/quote]
Pa si pravkar nekako naredil to, kar si prej zanikal.
Forum je zaprt za komentiranje.