Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

A to misliš, ko bo dovolj obupana, bo vzela enega preko oglasa?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če si lačen, ni važno, kje kupiš kruh, važno je, da te nasiti. Samo, da ga ne kupi v pekarni “Mašmiš”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko = Kruh

Nekoliko manj filozofiraj, večkrat si privošči “smešne”gibe, pa bo tvoja tema brezpredmetna!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne, jaz sem sit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Filozofka, a ni brez veze, da se mučiš? Jaz se ne tlačim v neudobne cotke, recimo v oblekce, v katerih se še prepognit ne moreš. Ne šminkam se, ne lakiram se, ne nosim neudobnih čeveljcev s štiklami, ne depiliram se… pa sem isto samska kot si ti. Samo jaz se lahko vsaj tolažim, da se mi ni treba mučit v štiklah, da mi ni treba se ubadat z makeuapom in tako naprej. Obe sva samski, samo jaz zapravim manj denarja in časa za lovljenje tipov tako, da si ne grem v minus.

Tile današnji dedci res ne znajo. Pravi moški mora pristopit, plačat pijačo in takoj izreči, da mu je življenjska želja jo oploditi.

Ti današnji moški so res drugačni, še preden plačajo pijačo, ti povedo, da hočejo otroke s tabo. Kaj to, še predno te prvič v reali srečajo, ti povedo, da te hočejo za oploditev.

Ti današnji moški so res drugačni, še preden plačajo pijačo, ti povedo, da hočejo otroke s tabo. Kaj to, še predno te prvič v reali srečajo, ti povedo, da te hočejo za oploditev.[/quote]

jah, ne vem no, če bi bilo tako, potem filozofka ne bi bila več samska, kolikor jo razumem. Če ti srečuješ same take, dejte no babe mal sodelovat. Povabi jo enkrat in pejta skupaj ven.

Ti današnji moški so res drugačni, še preden plačajo pijačo, ti povedo, da hočejo otroke s tabo. Kaj to, še predno te prvič v reali srečajo, ti povedo, da te hočejo za oploditev.[/quote]

jah, ne vem no, če bi bilo tako, potem filozofka ne bi bila več samska, kolikor jo razumem. Če ti srečuješ same take, dejte no babe mal sodelovat. Povabi jo enkrat in pejta skupaj ven.[/quote]

Hm, kolikor berem filozofko, je napisala, da išče normalnega.
Jaz pa nisem omenjala, da srečujem normalne samske moške.

Sicer pa, ko preberem take naslove tem, mi vedno pride na misel pregovor “od dol”, kjer rečejo: “jebala bi se a da joj ne uđe”.

jah, ne vem no, če bi bilo tako, potem filozofka ne bi bila več samska, kolikor jo razumem. Če ti srečuješ same take, dejte no babe mal sodelovat. Povabi jo enkrat in pejta skupaj ven.[/quote]

Hm, kolikor berem filozofko, je napisala, da išče normalnega.
Jaz pa nisem omenjala, da srečujem normalne samske moške.[/quote]

Potem je zanjo “normalno” čisto nekaj drugega kot zate. Predlagam torej še drugo varianto: upecajta vsaka svojega nenormalneža in maredita izmenjavo 🙂

Mislim, da nobeni ženski niso normalni 45, 50 letniki, ki ti najprej povedo, da hočejo narediti otroka, še preden jih sploh srečaš v živo. Tako, da močno dvomim, da bi si katera želela takih tipov. Jih je pa portalih ogromno. Glede na to, da je v reali ogromno samskih žensk in če bi se jim zdeli taki tipi normalni, jih ne bi toliko iskalo hodečih maternic, ampak bi to že udejanili.

Mislim, da nobeni ženski niso normalni 45, 50 letniki, ki ti najprej povedo, da hočejo narediti otroka, še preden jih sploh srečaš v živo. Tako, da močno dvomim, da bi si katera želela takih tipov. Jih je pa portalih ogromno. Glede na to, da je v reali ogromno samskih žensk in če bi se jim zdeli taki tipi normalni, jih ne bi toliko iskalo hodečih maternic, ampak bi to že udejanili.[/quote]

igrajo na karte, ki jih je nakazala tudi filozofka, saj v citiranem pravi, da so njene kolegice že rodile vsaka svoj modni dodatek 🙂

Mislim, da nobeni ženski niso normalni 45, 50 letniki, ki ti najprej povedo, da hočejo narediti otroka, še preden jih sploh srečaš v živo. Tako, da močno dvomim, da bi si katera želela takih tipov. Jih je pa portalih ogromno. Glede na to, da je v reali ogromno samskih žensk in če bi se jim zdeli taki tipi normalni, jih ne bi toliko iskalo hodečih maternic, ampak bi to že udejanili.[/quote]

igrajo na karte, ki jih je nakazala tudi filozofka, saj v citiranem pravi, da so njene kolegice že rodile vsaka svoj modni dodatek :-)[/quote]

Potem pa ni problema. Na kupe takih moških je. Sploh tam pri 45ih, skoraj 50ih. Samo na portal za samske pogledaš in lahko izbiraš. Samo oploditi hočejo čim prej. Ne bi oni čakali še par let.

pa dobr je no…. komu zdej karkol ni jasn tle? smo že obdelal vse… al gremo do 500 neumnih komentarjev tle? smo že ja čist na začetku, ko sm odprla tole temo z namenom menjave mnenj in ne iskanja nekoga, ugotovil, da tle gor prav noben ne šteka nč in mi je zlo žal, da sm karkol odpirala…. je ja očitno, da jadrate povsod, sam tja ne, k je bla destinacija začrtana? nehite že komentirat teme, kterih bistva ne razumete, pa vam bo dost lažje…..

Direkt odgovor na vprašanje teme: ja res je, nemogoče ga je najti.

Posebej, če ne iščeš oziroma navzven deluješ nezainteresirano za kogarkoli.

nabijat!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

khm

Mislim pa da je zdaj sex vse ostalo kot to – uporabljamo vsa mogoca sredstva da bi preprecili njegov prvotni namen . . in da bi lahko tako uzivali brez nezazelenih posledic . . kaj je tu lepega – in naravnega?!

no ?

Zato pa je toliko enostarševskih družin, kjer ženska ostane sama z otrokom, ker se vsi ti moški silno navdušujejo nad otroci!? Logično, a ne? To premeščanja svojih želja (imeti otroka in familijo) na moške, češ da izsiljujejo očetovstvo z iskanjem primerne ženske, je malce smešna, ker je daleč od realnosti. In zaradi obremenjenosti z lastno starostjo, čemur priča tvoj nik, ko se ti izmika možnost biti mati, te očitno preganja nevoščljivost na oba spola (moška plodnost v visoko starost, mlajše plodne ženske, ki lahko rodijo)…

Očitno si samska z razlogom, tako kot vse ostale samice MONa – predsodki do moških, negativizem z nevoščljivostjo, težke osebnosti za sobivanje, nerealno visoka pričakovanja, romantični pogledi, pasivnost in čakanje na “pravega”, ki je zbirka alinej, predpisov in zahtevkov, ki obstanejo zgolj na papirju oz. internetu…

Veliko je zgražanja nad “nekvalitetnimi” moškimi, pri čemer pa se spregleda dejstvo, da so tudi kvalitetne ženske v zvezah, ker sicer bi ostale samske.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zato pa je toliko enostarševskih družin, kjer ženska ostane sama z otrokom, ker se vsi ti moški silno navdušujejo nad otroci!? Logično, a ne? To premeščanja svojih želja (imeti otroka in familijo) na moške, češ da izsiljujejo očetovstvo z iskanjem primerne ženske, je malce smešna, ker je daleč od realnosti. In zaradi obremenjenosti z lastno starostjo, čemur priča tvoj nik, ko se ti izmika možnost biti mati, te očitno preganja nevoščljivost na oba spola (moška plodnost v visoko starost, mlajše plodne ženske, ki lahko rodijo)…

Očitno si samska z razlogom, tako kot vse ostale samice MONa – predsodki do moških, negativizem z nevoščljivostjo, težke osebnosti za sobivanje, nerealno visoka pričakovanja, romantični pogledi, pasivnost in čakanje na “pravega”, ki je zbirka alinej, predpisov in zahtevkov, ki obstanejo zgolj na papirju oz. internetu…

Veliko je zgražanja nad “nekvalitetnimi” moškimi, pri čemer pa se spregleda dejstvo, da so tudi kvalitetne ženske v zvezah, ker sicer bi ostale samske.[/quote]

Ooooo, kok je fajn, ko se Matjazko za spremembo sprav na eno drugo
:-))))
Milina…

Veliko je zgražanja nad “nekvalitetnimi” moškimi, pri čemer pa se spregleda dejstvo, da so tudi kvalitetne ženske v zvezah, ker sicer bi ostale samske.[/quote]

Milina…[/quote]

Uf, pa menda ne misliš, da ga jemljem resno? Tipa, ki je samski in vedno znvoa predava samskim ženskam? Ja, bi rad spremenil samske ženske, ki bi mu potem končno rekle ja.

Drugače pa matjažek, ja ogromno moškim je do tega, da se širijo njihovi potomci. naredijo enega eni, pobegnejo, naredijo drugi spet otroka… če nočejo širit svojega semena, zakaj ne dajo gor kondoma? O to pa ne. Preberi koliko tem je o tem kako moški nočejo uporabljat kondomov. Kako nočejo na vazektomoji. Le zakaj ne?
Da ne govorimo o tem kako so zgroženi nad samsko žensko, ker ima otroke, ker oni hočejo točno svoje otroke. Ne pa ženske, ki že ima otroke. Oni nočejo tujih, oni hočejo svoje otroke.
Ja, matjaži, tak je to.

Milina…[/quote]

Gospodične, Skela, GF in Mishonka, kako lahko z 90% verjetnostjo trdim, da ste bile že vsaj 1x ločene (ne mislim, da je ločitev nekaj v negativnem smislu), pa čeprav vas ne poznam?
Da, odgovor imate na dlani, ker sem jasnovidec še z nekaj moškimi tu gori. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Milina…[/quote]

Gospodične, Skela, GF in Mishonka, kako lahko z 90% verjetnostjo trdim, da ste bile že vsaj 1x ločene (ne mislim, da je ločitev nekaj v negativnem smislu), pa čeprav vas ne poznam?
Da, odgovor imate na dlani, ker sem jasnovidec še z nekaj moškimi tu gori. :D[/quote]

Slab si ti jasnovidec….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close