Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

Ooooo, kok je fajn, ko se Matjazko za spremembo sprav na eno drugo
:-))))
Milina…[/quote]

Uf, pa menda ne misliš, da ga jemljem resno? Tipa, ki je samski in vedno znvoa predava samskim ženskam? Ja, bi rad spremenil samske ženske, ki bi mu potem končno rekle ja.

Drugače pa matjažek, ja ogromno moškim je do tega, da se širijo njihovi potomci. naredijo enega eni, pobegnejo, naredijo drugi spet otroka… če nočejo širit svojega semena, zakaj ne dajo gor kondoma? O to pa ne. Preberi koliko tem je o tem kako moški nočejo uporabljat kondomov. Kako nočejo na vazektomoji. Le zakaj ne?
Da ne govorimo o tem kako so zgroženi nad samsko žensko, ker ima otroke, ker oni hočejo točno svoje otroke. Ne pa ženske, ki že ima otroke. Oni nočejo tujih, oni hočejo svoje otroke.
Ja, matjaži, tak je to.[/quote]

Poznavanje moških, kjer je večina zelo preprostih, in je za malo intuitivno žensko pravi mačji kašelj, da ga spregleda, je pri tebi zastrašujoče, ker je kot bi bila za črno zaslonko, neprecizno, a hkrati tako trdna prepričanost in zaverovanost v svoj prav (predsodke o moških). To je tako kot bi bil v svojem notranjem filmu, ki bi si ga “prešpilavali” (moški si želijo otroke, moški so fantki , moški so mamini sinčeki, ni pravih moških…), hkrati pa bili nezmožni doumeti, zakaj se slike ponavljajo, zakaj sem vedno na isti iztočnici. Odg.: zato, ker se nič ne SPREMENI v pogledih in stališčih, ki terjajo izkušnje z “osovraženo vrsto” – MOŠKI.

Torej še 1x gospodična samska, ko boste prišli do zaključka, da izvor vse vaših težav niso neustrezni moški, ampak vaš odnos do moških, vaš odnos do sebe kot sprejemanje ženskosti, šele takrat se lahko premaknete z mrtve točke. Ampak brez stika z moškimi tega ni mogoče uresničiti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja , nemogoče je.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

matjažko, moram te razočarati, že dolgo dolgo nisem več gospodična.
Vem, da si razočaran, ker si že leta in leta samski, ampak kaj čem. Mogoče bi začel te nasvete, ki jih deliš že leta in leta upoštevati pri sebi? Mogoče pa ne bi bil že tako dolgo samski, če bi to pri sebi upošteval?

A zdaj boš pa še ti s tem začel? 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

še kr…pa sj ne morm vrjet…. kolk komentarjev mislte nabit semle? kjer je voljam, je pot…al kak bi se rekl tuki 😀

Samo bedake… Špin, samo bedake….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Lahko sem samski, če si to želiš in bi me rada pritegnila s svojo simpatičnostjo, ki je očitno drugi moški ne opazijo? 😉

Uf, matjazko, ko pomislim, da bi slučajno tebe pritegnila, si rečem, da je bolje biti samska do konec življenja.

Se ti zdi, da pritegneš kakšnega koli moškega s tem pristopom, izbiro nika, ponavljanjem skozi leta itd.? Upam, da sem ti v pomoč, kjer je treba začeti. 😉

Se ti zdi, da pritegneš kakšnega koli moškega s tem pristopom, izbiro nika, ponavljanjem skozi leta itd.? Upam, da sem ti v pomoč, kjer je treba začeti. ;)[/quote]

Verjamem, da pritegnem ravno toliko moških kot ti žensk :). Samo meni ni treba se tako močno truditi, rezultat je pa isti kot tvoj.

Zato pa je toliko enostarševskih družin, kjer ženska ostane sama z otrokom, ker se vsi ti moški silno navdušujejo nad otroci!? Logično, a ne? To premeščanja svojih želja (imeti otroka in familijo) na moške, češ da izsiljujejo očetovstvo z iskanjem primerne ženske, je malce smešna, ker je daleč od realnosti. In zaradi obremenjenosti z lastno starostjo, čemur priča tvoj nik, ko se ti izmika možnost biti mati, te očitno preganja nevoščljivost na oba spola (moška plodnost v visoko starost, mlajše plodne ženske, ki lahko rodijo)…

Očitno si samska z razlogom, tako kot vse ostale samice MONa – predsodki do moških, negativizem z nevoščljivostjo, težke osebnosti za sobivanje, nerealno visoka pričakovanja, romantični pogledi, pasivnost in čakanje na “pravega”, ki je zbirka alinej, predpisov in zahtevkov, ki obstanejo zgolj na papirju oz. internetu…

Veliko je zgražanja nad “nekvalitetnimi” moškimi, pri čemer pa se spregleda dejstvo, da so tudi kvalitetne ženske v zvezah, ker sicer bi ostale samske.[/quote]

Milina…[/quote]
Matjažko se uči. 🙂

Milina…[/quote]
Matjažko se uči. :)[/quote]
A mislita, da jo hoče oplodit? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da ni rekel ja in ne ne. 🙂
Matjažko prepušča odločitev ženski. 🙂

Se ti zdi, da pritegneš kakšnega koli moškega s tem pristopom, izbiro nika, ponavljanjem skozi leta itd.? Upam, da sem ti v pomoč, kjer je treba začeti. ;)[/quote]

Verjamem, da pritegnem ravno toliko moških kot ti žensk :). Samo meni ni treba se tako močno truditi, rezultat je pa isti kot tvoj.[/quote]

Gospodična 🙂 , kakšen je moj rezultat? Če malo pomislite, bi bil enak vašemu le v primeru, da se podobno obnašam kot vi – ker le v tem primeru bi imel težavo dobiti žensko, kakor vi moškega sedaj. Torej bi moral menjat nik v nekaj neumnega, npr. debeli-stari-bizgec in pisati nekako takole:

– ženske +30 me hočejo le, da ji naredim otroka
– ženske so zatežene in ni normalnih ne nad 20, ne nad 30, ne nad 40 ne nad…
– ženske so očkove hčerke in vse imajo neke karakterne napake
– bolje, da sem samski, kot da sem z žensko, ker itak ni pametnih
– težko je dobiti žensko, ki bi ustrezala točkam željenih lastnosti od 1 do 100
– jaz sem v redu, ampak v ženskah je težava, da ne dobim ženske

Milina…[/quote]
Matjažko se uči. :)[/quote]

Pomagati jim poskušam :)), ker jaz recimo upoštevam dobronamerne nasvete, če imam na katerem področju težave. Če bi imel z ženskami težave, kako jo dobiti, bi pač prisluhnil mnenjem žensk v zvezah. 😀

Ampak tudi to je težava, če ne upoštevamo drugih nasvetov. To pač pomeni ohranjanje stare statične pozicije s status-quo tudi v prihodnost – in zagotovljeno imunost na spremembe.

Verjamem, da pritegnem ravno toliko moških kot ti žensk :). Samo meni ni treba se tako močno truditi, rezultat je pa isti kot tvoj.[/quote]

Gospodična 🙂 , kakšen je moj rezultat? Če malo pomislite, bi bil enak vašemu le v primeru, da se podobno obnašam kot vi – ker le v tem primeru bi imel težavo dobiti žensko, kakor vi moškega sedaj. Torej bi moral menjat nik v nekaj neumnega, npr. debeli-stari-bizgec in pisati nekako takole:

– jaz sem v redu, ampak v ženskah je težava, da ne dobim ženske[/quote]
Mogoče pa se za tem vsem skriva le strah pred moškimi in morebitnim razočaranjem in je lažje in bolj varno, da ne tvegajo.
Kdor se boji, bo našel tisoč izgovorov.

kar je robi zdle na konc napisu- no to je v bistvu poanta vsega….

ok, zdej bi pa lohk že tole temu počas pr mir pustl, se vam ne zdi? kr neki…. bolš, da teče beseda o biločem drugem…kir hobi vam je ok poleg kompa…kiro muzko poslušate zraun k ste na forumu… 😀 jst trenutno recimo aerosmithe…prej sm pa queen…
+ zanima me še kak odstranim tole temo, glede na to, da sm jo jst odprla? 🙂

Odstrani jo lahko samo moderator.
Se mi pa jo zdi škoda odstraniti.

ok 🙂

Samo bedake… Špin, samo bedake….[/quote]

Daj kaj se tu nekaj finega delaš.Zakaj ti nisi recimo v resni zvezi s kakšno resno žensko, če te take privlačijo?

Ker sem imel za moje pojme idealno žensko… in jo izgubil. Samo zato.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ah daj no. Jaz sem tudi tebi hotela pomagati z dobronamernimi nasveti, ki bi pripomogli tvojemu spolnemu življenju, (da ne bi bil tako crkjen :))) pa mi nisi nič prisluhnil. Z drugimi besedami: lahko bi bil pravi je…ch, tako pa nisi 😛

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

– jaz sem v redu, ampak v ženskah je težava, da ne dobim ženske[/quote]
Mogoče pa se za tem vsem skriva le strah pred moškimi in morebitnim razočaranjem in je lažje in bolj varno, da ne tvegajo.
Kdor se boji, bo našel tisoč izgovorov.[/quote]
Strah pred moškimi? Neeeee…

Mislim, da je perfekcionizem težava in strah pred neuspehom tolikšen, da se človek niti ne loti zadeve, raje ždi na svojem kupu obupa in se tolaži z napakami drugih.
Tisti, ki proba in naredi napako je na boljše kot tisti, ki sploh ne proba, ker ve kaj ne sme več ponovit, če želi uspet.

Matjazko, če bi ti povabil Debelčico na kavo bi jo lahko spravil v dobro voljo, bi si tudi ime spremenila v kaj bolj…. romantičnega 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah daj no. Jaz sem tudi tebi hotela pomagati z dobronamernimi nasveti, ki bi pripomogli tvojemu spolnemu življenju, (da ne bi bil tako crkjen :))) pa mi nisi nič prisluhnil. Z drugimi besedami: lahko bi bil pravi je…ch, tako pa nisi :P[/quote]
Aja? Pa od kod teb vse to znanje? Iz knjig? :)))))

No ja, srečno vezani še kar ždite tukaj skupaj z nami čudnimi, tako da….Nisem ravno prepričan, da je #dobra” veza rešitev za karkoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close