Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

So ti oke ven padle, a?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

On_ ne klobasaj tolk po nepotrebnem…jst ti iz ženskega stališča povem, da ma robi prav (bom mnde ja bolš vedla zase k pa ti)…. non stop kr neki brezveze nabijate…. strah pred neuspehom lahk maš ti, k greš kiro pecat….me ženske s tem nimamo problemov in mamo strah pred tem, da nekomu zaupaš in te spet razočara…ka ti ni jasn… 100x ista stvar povedala, pa še vedno kr neki brezveze žlobudrate…. tud perfekcionizem ni problem-noben na svetu ni popoln, ne vem kdo ti vcepla v glavo, da bi potem kira ženska zahtevala popolnost…. dejte že mir s to temo enkrat…smo že zdavni ugotovil, da ne štekate poante pa motovilte povsod, kjer ni treba… kr neki…

So ti oke ven padle, a?[/quote]
Aha…. ko sem jo vidu…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

🙂
Sama sebe si povozila s tem…. :)))

Nekomu zaupaš….popolnoma (perfektno) in ti ne uspe, potem več ne zaupaš, ker…veš, da ne bo perfektno 😉
Ampak odnos se gradi od ničle, torej?
Če ni nihče na svetu popoln potem tudi odnos med dvema ne more bit, torej sebe vprašaj koliko želiš komu zaupat, da ti bo zneslo. Perfektno pa ne bo nikoli. 😉

Drugače je pa vseeno v katero temo pišemo, saj skoz pisarimo enoteisto… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In zakaj vas srečno vezane tipe tako zelo zanima, zakaj so forumašice samske?

Kot vrtalni stroji ste. Mene to ne zanima tako zelo, pa sem samski..

So ti oke ven padle, a?[/quote]
Aha…. ko sem jo vidu…. ;)[/quote]

A-ha, ti bi zdaj vse naredil za tiste moje gigabajte :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aha…. ko sem jo vidu…. ;)[/quote]

A-ha, ti bi zdaj vse naredil za tiste moje gigabajte :)))[/quote]

Mislim tebi pa res nič ne uide…. 🙂
To pa so izkušnje. 😛

A zdaj boš pa še ti s tem začel? :)[/quote]

Če je pa lušno. take teme še ni bilo, pogovarjamo se vendar o tem, zakaj so nekatere samske..

A zdaj boš pa še ti s tem začel? :)[/quote]

Če je pa lušno. take teme še ni bilo, pogovarjamo se vendar o tem, zakaj so nekatere samske..[/quote]

Ker ni tipov, ki bi 2x na teden športali. Kaj ti ni jasno? :)))

Če je pa lušno. take teme še ni bilo, pogovarjamo se vendar o tem, zakaj so nekatere samske..[/quote]

Ker ni tipov, ki bi 2x na teden športali. Kaj ti ni jasno? :)))[/quote]
Saj so, samo, časa nimajo:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

🙂

Nekomu zaupaš….popolnoma (perfektno) in ti ne uspe, potem več ne zaupaš, ker…veš, da ne bo perfektno 😉
Če ni nihče na svetu popoln potem tudi odnos med dvema ne more bit, torej sebe vprašaj koliko želiš komu zaupat, da ti bo zneslo. Perfektno pa ne bo nikoli. 😉

Drugače je pa vseeno v katero temo pišemo, saj skoz pisarimo enoteisto… :/[/quote]

jst se nism z ničemer povozla a to izjavo, sam itak vedno obrneš zadevo kontra moji trditvi…v čem je smisu obračanja besed….ne da zaupaš, kr veš, da ne bo perfektno….ne zaupaš, kr se bojiš, da bo kdo zlorabu zaupanje in te prizadel…nobena veza ni popolna mislim…. škoda besed, itak si vse narobe tolmačiš… takih nesmislov se res ne splača brat

ja in zakaj skoz isto pisarte? fetiš al kaj? sj sm opazla, da vsaka tema, k se odpre po treh stavkih zgubi poanto naslovne teme… je sploh smiselno, da se odpirajo, če vsaka služi sam zato, da se špikate med sabo skoz na isti način…k copy-paste…. eh…

Ah daj no. Jaz sem tudi tebi hotela pomagati z dobronamernimi nasveti, ki bi pripomogli tvojemu spolnemu življenju, (da ne bi bil tako crkjen :))) pa mi nisi nič prisluhnil. Z drugimi besedami: lahko bi bil pravi je…ch, tako pa nisi :P[/quote]

Ženske že začutite, kateri s(m)o narejeni iz materiala za dobre jebače! Malo nas je takšnih, a ne? HAHA 😀
Ampak ti si bolj praktičen človek, tako da dvomim, da bi se zadovoljila zgolj pri teoretičnih dobronamernih nasvetih. 😀

matjažko – The MON jebach :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

🙂

Drugače je pa vseeno v katero temo pišemo, saj skoz pisarimo enoteisto… :/[/quote]

jst se nism z ničemer povozla a to izjavo, sam itak vedno obrneš zadevo kontra moji trditvi…v čem je smisu obračanja besed….ne da zaupaš, kr veš, da ne bo perfektno….ne zaupaš, kr se bojiš, da bo kdo zlorabu zaupanje in te prizadel…nobena veza ni popolna mislim…. škoda besed, itak si vse narobe tolmačiš… takih nesmislov se res ne splača brat

ja in zakaj skoz isto pisarte? fetiš al kaj? sj sm opazla, da vsaka tema, k se odpre po treh stavkih zgubi poanto naslovne teme… je sploh smiselno, da se odpirajo, če vsaka služi sam zato, da se špikate med sabo skoz na isti način…k copy-paste…. eh…[/quote]
Kakšne absolutistične trditve…. jaz NIČ ne razumem, ti VSE razumeš, jaz VSE narobe, ti VSE prav…..

A si kdaj pomislila, da se tebe izogibajo četudi jih iščeš? 😛

Ah daj no. Jaz sem tudi tebi hotela pomagati z dobronamernimi nasveti, ki bi pripomogli tvojemu spolnemu življenju, (da ne bi bil tako crkjen :))) pa mi nisi nič prisluhnil. Z drugimi besedami: lahko bi bil pravi je…ch, tako pa nisi :P[/quote]

Ženske že začutite, kateri s(m)o narejeni iz materiala za dobre jebače! Malo nas je takšnih, a ne? HAHA 😀
Ampak ti si bolj praktičen človek, tako da dvomim, da bi se zadovoljila zgolj pri teoretičnih dobronamernih nasvetih. 😀

matjažko – The MON jebach :)))[/quote]

Oooo, pa nisem jaz tako zlobna no. Ne moreš nekoga kar prisiliti. Najprej moraš premagati strah Matjažko.
Saj bo, saj bo. 😀

matjažko – The MON jebach :)))[/quote]

Oooo, pa nisem jaz tako zlobna no. Ne moreš nekoga kar prisiliti. Najprej moraš premagati strah Matjažko.
Saj bo, saj bo. :D[/quote]

Menda navališ brez opozorila, kaj če se prekucnem s stola na hrbet? Tu strah ni odveč, lahko udarim z glavo ob tla. :)))

ja in zakaj skoz isto pisarte? fetiš al kaj? sj sm opazla, da vsaka tema, k se odpre po treh stavkih zgubi poanto naslovne teme… je sploh smiselno, da se odpirajo, če vsaka služi sam zato, da se špikate med sabo skoz na isti način…k copy-paste…. eh…[/quote]
Kakšne absolutistične trditve…. jaz NIČ ne razumem, ti VSE razumeš, jaz VSE narobe, ti VSE prav…..

A si kdaj pomislila, da se tebe izogibajo četudi jih iščeš? :P[/quote]

lepo te prosim no, smešn si…. eni so prav lepo razumel, ti kr neki okol obračaš…. jst mnde razumem ka sm napisala, kr sm jst to napisala…se ti ne zdi? in ja, ti ne razumeš ka sm misla s tem….kje je spet problem? a spet si tam, da iščem? nismo tega že razčlenl miljonkrat? sj ne morm vrjet…. 5-letn otrok prej razume, če mu neki 5x poveš… tole je res v rangu telebajskov…

A si kdaj pomislila, da se tebe izogibajo četudi jih iščeš? :P[/quote]

lepo te prosim no, smešn si…. eni so prav lepo razumel, ti kr neki okol obračaš…. jst mnde razumem ka sm napisala, kr sm jst to napisala…se ti ne zdi? in ja, ti ne razumeš ka sm misla s tem….kje je spet problem? a spet si tam, da iščem? nismo tega že razčlenl miljonkrat? sj ne morm vrjet…. 5-letn otrok prej razume, če mu neki 5x poveš… tole je res v rangu telebajskov…[/quote]
🙂
Zofi, mndeta sta dva.
Mnde ja in mnde ne…. 😉

Ti si pa tu tožnik in sodnik, a ne? :))

lepo te prosim no, smešn si…. eni so prav lepo razumel, ti kr neki okol obračaš…. jst mnde razumem ka sm napisala, kr sm jst to napisala…se ti ne zdi? in ja, ti ne razumeš ka sm misla s tem….kje je spet problem? a spet si tam, da iščem? nismo tega že razčlenl miljonkrat? sj ne morm vrjet…. 5-letn otrok prej razume, če mu neki 5x poveš… tole je res v rangu telebajskov…[/quote]
🙂
Zofi, mndeta sta dva.
Mnde ja in mnde ne…. 😉

Ti si pa tu tožnik in sodnik, a ne? :))[/quote]

haha…sj ne morš vrjet no…ka lahk? ej ja, vrjetn sm misla un “mnde” z “ne”…. bog ti dej zdravja…za pamet je že prepozn zgleda 😀

Saj bo, saj bo. :D[/quote]

Menda navališ brez opozorila, kaj če se prekucnem s stola na hrbet? Tu strah ni odveč, lahko udarim z glavo ob tla. :)))[/quote]

Jao jao, sva že na “nevarnih” tleh, ko se ti začneš spotikati ob lastne gate, padeš po tleh …Vem, vem :)))
Ne bom te več matrala. :))

Menda navališ brez opozorila, kaj če se prekucnem s stola na hrbet? Tu strah ni odveč, lahko udarim z glavo ob tla. :)))[/quote]

Jao jao, sva že na “nevarnih” tleh, ko se ti začneš spotikati ob lastne gate, padeš po tleh …Vem, vem :)))
Ne bom te več matrala. :))[/quote]

Mogoče pa sem jaz tisti motovilec, pa se kdo drug spotakne obme, sploh ti stran štrleči štrnclji so nevarni pri spotikanju. Človek bi pomislil še, da se ti malo doma spotikaš… 😀

Odvisno kako rešitev iščeš. Najboljše, da nam kar zaupaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:))
Me veseli, da sva vsaj dva… zdrava 😉

Me veseli, da sva vsaj dva… zdrava ;)[/quote]

ja jst nism ne mentalno ne fizično…zato sm pa tle…pa še par dni bom mogla odležat… ampak je zabavn tole, morm rečt….me popele v un čas k smo se v vrtcih kregal 😀 sj bo bolš…1x…upajmo 🙂

Me veseli, da sva vsaj dva… zdrava ;)[/quote]

ja jst nism ne mentalno ne fizično…zato sm pa tle…pa še par dni bom mogla odležat… ampak je zabavn tole, morm rečt….me popele v un čas k smo se v vrtcih kregal 😀 sj bo bolš…1x…upajmo :)[/quote]
Nekam se ti je zavleklo. Samo, da ni od foruma, pol bomo pa mi krivi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja jst nism ne mentalno ne fizično…zato sm pa tle…pa še par dni bom mogla odležat… ampak je zabavn tole, morm rečt….me popele v un čas k smo se v vrtcih kregal 😀 sj bo bolš…1x…upajmo :)[/quote]
Nekam se ti je zavleklo. Samo, da ni od foruma, pol bomo pa mi krivi. :)[/quote]

a da boste vi krivi, če bom visela na forumu še nadaljnji mesec al pa dva…haha…itak…ne veš, da je treba za svoje napake krivit vse, sam sebe ne…jaooo…to bi te pa tle že lahko naučil 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close