Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

dokaz, da so ženske večne optimistke 🙂

Pod pas si jo s temle, ker v glavi ima samo floskule.

Normalne ženske se ne rabijo z ničemer hvalit. V bistvu se sploh ne spuščajo v take debate, v neko samodokazovanje in tudi ne sprašujejo kje so normalni deci, ker jih poznajo kar nekaj.

Še dobro, da je filozofka tebe spoznala. Se lahko zdaj šteje za normalno al še ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Taka glupa vprašanja kar sebi zastavljaj.

Ne morem, da ne bi komentirala. Filozofka, nisi edina, tudi meni pa verjetno še marsikateri drugi katenjka piše to kar je pisala tebi. Le zakaj?

marko- ne, jst sm z njegovga vidika tupa k strela, ker sm iz dolgčasa šla na forum in izlila svoje mnenje, da je pač dandanes težko najt neki normalnga v poplavi različnega folka…se pravi, v štartu k pride nekdo semle, sploh ženska, si s sadne strani označen kot debiln, a un je pa skoz gor in ni debiln….mene taki pogledi motjo…k sebe ne vidiš, druge pa…

ne morem, da ne bi- lej, sj jst jo razumem po eni strani….maš tle gor folka res mislim-svega i svašta…in eni res pišemo in mislmo podobno, drugi ne…če se neki ponavla in si že dolg tle gor, avtomatsko pomisliš, da skoz ista oseba piše iste zadeve…finta je, da ma dost ljudi iste probleme, zato podobnost….jst sm bla jezna na njo sam zarad tega, k mi je tko grdo in totalno prepričano napisala, da sm nekdo, k skoz odpira isto in mi pač ne vrjame, kar rečem…

A spet debela starunklja tipa išče ? Daj dojemi, da ga ne boš našla. Grde debele babe nihče ne mara.

pizdarija…. čist ste me spregledal…ja, debela sm tko, da bi komot lohk reklamo za mišelinke delala s svojim vampom, grda k sam satan, zato doma nimam špegla (če bi se še kdaj v lajfu vidla, se čustveno zihr neb več pobrala od šoka), cele dneve visim za kompom in iščem po forumih nekoga, da se me usmili, za šport mi ni glih (višek miganja je, če vstanem iz postle in grem do wc-ja in nazaj), umivat se mi ne da, ka šele brit (lepo vas prosim, dlake so zakon-sploh pozimi k je mrzl), jem večinoma hamburgerje, pizze, kebapče, ka nej človk s sadjem in zelenjavo…kuhat ne znam, prat tud ne, likat še majn…sm na socialni, nimam končane niti OŠ, oblačim se razgaljeno in sexy (ne vem zakaj ne pali, če mi trebuh visi izpod preozke majčke), kadim k turk, pijem k žolna…. ne vem zakaj ne dobim tipa?!? sm se misla že obest, ampak ne vem če kir štrik zdrži tako težo (hm, mogoč bi mogla it v trgovino s plezalno opremo), nad oglasi v salomoncu sm obupala-če že kdo pokliče in se vidva, ne vem zakaj takoj spizdi in menja cifro, če mu lepo sam kakih 140 sms-ov napišem na dan zakaj se mi ne javi…. a je res nemogoče spoznat nekoga normalnga? 😀

Jaz pravim, da v ljdueh vidiš to, kar si sam. Zdaj, če on vedno okrog sebe vidi debilne ljudi, ki po možnosti počnejo isto, kot on, je vse jasno kot beli dan. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točen opis debele starunklje si navedla. Točno to piše ona sama o sebi in jamra, da ne najde moškega.

Pa še moja statistika. Recimo, da poznam 20 normalnih moških starih med 30 in 40 let. Vsi so poročeni oz. vezani. Trije so se v tem času ločili in v roku enega leta imajo vsi nove partnerke – samske 30+ letnice. Tako da če hočeš normalnega tipa moraš “agresivno” startat na ločenca, sicer ti ga že druga pred nosom spuli. That’s real life.

beri osmrtnice, objave pokopov — tam dobiš frišnega vdovca ☺

Torej najbolje najti odvetnika, sodnika, ki se bavi z ločitvami, da mi da seznam ločencev.

a je spet- to sm zgolj sebe opisala, a se pol rangiram pod debelo starunkljo, čeprav se mi ne zdi, da bi bla stara (pač sm se že zgodi začela zanemarjat :D)
torej mi skušaš povedat, da s svojimi briljantnimi lastnostmi ne morm dobit enga izmed manekenov, ki skrbijo zase, ne kadijo, ne pijejo, jedo zdravo, športajo, so izobraženi, urejeni, samostojni in ne pretirano samovšečni, želijo resno vezo in so sposobni videt še kaj drugega razen svoje lepote v špeglu…hmmmm…. včasih se nasprotja privlačijo-jst stavim na to 😀

Če si ga vredna, ga boš dobila. Če ga ne boš, pomeni, da ga nisi vredna. 🙂
Mogoče takšnim, kot jih opisuješ, ti nisi všeč.

Malce drugače. Prijazni, urejeni, vredu tipčki, njej niso všeč. Pridnost pač ni seksi, he he..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

pajek- midva se kr dost strinjava opažam… poštrikanost ni sexy…. kar je pa sexy, ma pa drugje motnje…pa smo tam…jebelacesta 😀

Pa smo tam. Tudi dedce bolj privlačijo ženske, ki so težavne za sobivanje. No, eni si pol ubodejo sive miške, na skrivaj pa atraktivnice opazujejo..

Nepridni pa počnejo vse kontra tistemu, kar je zgoraj navedla. 🙂

hja kdo bi vedu ka nam ni jasn…. tist, k ma rad mir v bajti, si sivo miško ujaga, un k se mu more pa stalno kej dogajat pa zafrustrirano ljubosumno, k skoz neke scene dela….tko da mata pol oba dobr razlog, da skačeta okol…če ne po gostilnah pa po drugih babah 😀 kakorkol obrneš, nikol nam ni prav 🙂

Nepridni pa počnejo vse kontra tistemu, kar je zgoraj navedla. :)[/quote]

Še nisi pogruntal, da ženske vedno nekaj moti? Počasi bo..počasi…

začni ponujati občasnost .. pred seksom pijačka, iskrice v očeh — po seksu vsak k sebi domov ☺

a to z isto osebo al vsakič z drugo 😀

Odraščaš. Še malo, pa boš tam, ko ga boš zagledala. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close