je res nemogoče?
Filozofka, kompliciraš: večjo maso ko boš imela (torej več boš morala jesti), bolj boš privlačevala moške. 🙂 Pri čemer moraš upoštevati, da sila pada s kvadratom razdalje med (moškim in ženskim) telesom, kar pomeni, če boš 2x dlje od moškega, bo sila med vama 4x manjša. 😀 In še nekaj, ker je gravitacijska konstanta izjemno majhna, torej jo je smiselno upoštevati le na makroskopski planetarni ravni, se boš morala približati moškemu na mikroskopsko raven, če bi rada kaj čutila. haha
Raje poskusi z električno, ker ta je močnejša, ampak boš morala moškega naelektriti s trenjem ob njegovem telesu? :)))
itak. ni skrivnostna sila, čeprav si 2 posta nazaj trdil, da noben ne ve, kaj jo povzroča :)))))) zdej se pa odloči, al boš googlal, ali veš (in ti pripade nobelova nagrada) :)))))))))[/quote]
Spet mešaš pojme.
Tu omenjam kaj velja po STR, hkrati pa obstaja več možnih teorij glede prenosa gravitacije in graviton je le domnevni delec, ki bi naj obstajal.
Ni pa dokazan, zato sem napisal, da nihče točno ne ve.
Robi, a si ti slep, nepismen, ali se delaš neumnega? Napisala sem da so:
gravitacija, težnost in gravitacijska sila sopomenke.
Ne da so sopomenke gravitacija in gravitacijski pospešek, ker sta to res različni stvari.
res me ne čudi, da se noben ne zna več pogovarjat, ker je za vas vse isto, sila, pospešek, masa, med tem sploh noben ne vid razlike. da o branju niti ne začenjam.
itak, Robi, glej… saj lahko spet trdiš, da v vseh slovarjih pišejo same laži in neresnice, tako kot zadnjič, ko smo debatirali o preprostosti, kjer si ugotavljal, da so vsi pomeni v SSKJ napačni. očitno si tudi pisci fizikalnih priročnikov totalno nesposobni in nimajo pojma.
daj še kaj povej, ker je res zabavno gledat, kako delaš b.ebca iz sebe.
Pa kj tebe briga, kakšen sem jaz. Kdo si ti, da bi me naj tvoje mnenje o meni zanimalo? Podajaj svoje mnenje o temah, če ga imaš, ne pa vedno nekaj o dr.kanju in podobno.
In pol se babe čudite, da vam je skrajni domet 50-letnega na pol ljubimca dobit. pa kdo normalen bo imel žensko s tako negativistično provokatorskim pristopom do moških, no?
Ko da je za babo neka jaka stvar ljubimca imet. normalne ženske se hvalijo z otroki, ne pa z jebachem…
Forum je zaprt za komentiranje.