je res nemogoče?
Definitivno, ampak če z druge strani ne bo podobnega “sprehoda”, ne bo haska. Sigurno pa je to prvi in najboljši korak. Problem pa je kot vedno, ta navidezna črta, ki si jo vsak sam zastavi, do kod naproti bo še šel, ker osebna prepričanja preprečujejo, da bi jo prestavili bolj naprej ali pa celo bolj nazaj. Enkrat je koristno prvo, drugič drugo, odvisno od posameznika. Včasih se bolj približamo nekomu, če stopimo korak nazaj.
Ženske, ki hočejo resno zvezo, se morajo ozirati za mulci pod 25 ali pa ločenci 40+.
Moški stari 27 – 40, ki so družinsko usmerjeni, so že našli žensko, s katero imajo otroka ali ga bodo v kratkem dobili. S to žensko bodo, če ne zaradi drugega, zaradi otrok, ostali vsaj še 5 let.
Meni je to čist logično. Ženske pa rinejo v 30-letne svobodnjake in od takih tipov pričakujejo družinsko odgovornost..
Jaz se nisem rabil trudit, da jo dobim, ker mi to nikoli ni bil cilj. Da pa sem ustvaril odnos, ki si ga želim in našel sebi primerno, pa moram rečt, da je bilo treba precej truda (tudi časa). Ampak, če ne bi bilo “sprehoda” tudi z njene strani, moj trud ne bi obrodil nobenega uspeha. Mislim, da je bil moj trud zato ravno pravšen, ne premajhen in ne prevelik. Pa tudi oseba mora biti prava na drugi strani.
ti maš še najbol resnične odgovore… je res, kar si napisu…sam če je ženska okrog 30, pomeni-al ma premladga al prestarga…njen rang je že zaseden, kar je resnih….hmmm…ostanejo še mogoč resni, ki so tud prekinl kako razmerje, pa so na istem… tisti, ki so pa že dolg samski in so se navadl, pa res niso, kr jim svoboda preveč ustreza…. drži 🙂
filozofka, zdejle si povedala dve zelo veliki neumnosti 🙂
prvič, velikost predmeta nima nobene veze z gravitacijo.
drugič, teža predmeta tudi nima čisto nobene veze z gravitacijo.
je pa gravitacijska sila odvisna od mase teles.
gravitacija deluje na vsa telesa na enak način, ker tale zakon popišeš z eno enostavno enačbo.
gravitacijski pospešek se sicer tudi lahko zapiše z eno enačbo, čeprav se razen na faksu za fiziko ponavadi (za zemljo) uporablja povprečna konstanta g…
ampak gravitacijo, katerega spopomenka je tudi gravitacijska sila, se ravno tako zapiše z eno enačbo, oz. z newtonovim gravitacijskim zakonom :))))) se pravi, gravitacija, težnost in gravitacijska sila označujejo isto reč… joj, joj… :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.