je res nemogoče?
Aha, razumem, nekako tako kot ti pišeš indirektno čez praktično vse moške ki se nočejo trudit pa te bolje spoznat? Da si kao predobra za njih…. hmmmmm
Kje sem spet napisal to kar mi očitaš, govorim o tem, da to kar ti, nekdo drug in TUDI JAZ rečemo da je in ni, ne pomeni da tudi je in ni 🙂
Lahko pa je, ampak prepoznat je treba kdaj je to kar govorimo tako subjektivno kot objektivno kdaj pa le subjektivno, in kdaj moramo priznati tudi samo objektivno, to tretje gre predvsem ženskam slabo od ”rok”
All are lunatics, but he who can analyze his delusion is called a philosopher.[/quote]
Matkic, navedi še par primerov objektivne resničnosti.
Kje sem spet napisal to kar mi očitaš, govorim o tem, da to kar ti, nekdo drug in TUDI JAZ rečemo da je in ni, ne pomeni da tudi je in ni 🙂
Lahko pa je, ampak prepoznat je treba kdaj je to kar govorimo tako subjektivno kot objektivno kdaj pa le subjektivno, in kdaj moramo priznati tudi samo objektivno, to tretje gre predvsem ženskam slabo od ”rok”
All are lunatics, but he who can analyze his delusion is called a philosopher.[/quote]
Matkic, navedi še par primerov objektivne resničnosti.[/quote]
Jaz rečem da gravitacija ne obstaja, ampak je objektivno dokazana itd.
Kaj je moje subjektivno mnenje in kaj objektivna resničnost (poimenovanje sile težnosti ni bistvena) boš vedel sam
itd. Ne ljubi se mi dalje
Aha, ko prikažem priemr tvoje indirektne poniževalne retorike pa obračam…. jah tako pač to je ne 😉
Matkič, če te prav razumem, ti nimaš ženske, ker še niso znanstveno dokazali, katera je za tebe prava in čakaš, da naredijo neko raziskavo, ki bo potem objektivno ovrgla vse dvome v zmotno presojo. Si vedel, da so včasih znanstveno dokazali, da je Zemlja ravna ploskev? 😉
še kr smo pr tem kdo je bol pametn in kdo več ve? hahaha… matkič, ti si mi od vseh še najbolj zabavn, kr se pa nikol z nikomer ne strinjaš in vedno najdeš neki, pa tud če totalno bebavo repliko…
n.s.- tole je tud čist neumesna no… a ni to splošno znano dejstvo v ka vse so vrjel prej in kak smo se sčasoma dokopal do novih spoznanj in dejstev? pa še vedno nismo nikamor pršl, če gremo vesolje preučevat…. za zemljo smo vsaj 100% da je okrogu planet…. vsaj neki 🙂
Zdaj sem prav razmišljal in ne poznam nobenega moškega, starega 25 – 50, ki ima dve zdravi roki, da ne dela nič , s čimer je moč zaslužiti denar.
NOBENEGA!
Če službe nimajo, delajo na črno. Poznam pa kr nekaj žensk, ki doma čičajo na socialni in sanjajo, kakšnega tipa da si zaslužijo.
Tolk o luzerstvu..in pravljicah o samskih uspešnicah in moških luzerjih..
Drugače pa agresiven, do moških poniževalen karakter odganja moške. Vsaj v smislu resne zveze. Od tu pojav “lepih žensk”, ki “ne morejo tipa dobit”.
Življenje je danes za marsikaterega moškega dovolj težko, v smislu iskanja poti preživetja, da je zadnje, kar si kdo želi natalaverit na glavo zahtevna in tečna, karakterno agresivna zajedljiva ženska, ki bo pametovala.
Problem je v tem, da je vedno več sodobnih žensk muhastih. Ampak ekskluzivo do svobode in muhavosti zahtevajo zgolj zase, moški pa naj kot pohleven hlapec sledi ženskim idealom in kapricam.
Pridemo do pojava, da so moški zainteresirani samo za parčkanje z ženskami,, pri katerih te kaprice niso preveč moteče, so v mejah normale, ženska pa ni agresivna feministka, ki s eima za najpametnejšo na svetu. Določeni vodljivi copatarji so zainteresirani tudi za parjenje z agresivnimi samicami, da pač nekaj dobijo.
Ko sta kvoti izpolnjeni, dobimo pa situacijo, da samskim samozvanim “samozavestnim ženskam” ostanejo samo razne “neresne” igrice s petelini na drugi strani. Naravna selekcija.
Moški, ki mu kot samskemu nič posebaj ne manjka, ne bo zainteresiran za resno zvezo s težavno žensko.
Matkic, navedi še par primerov objektivne resničnosti.[/quote]
Jaz rečem da gravitacija ne obstaja, ampak je objektivno dokazana itd.
Kaj je moje subjektivno mnenje in kaj objektivna resničnost (poimenovanje sile težnosti ni bistvena) boš vedel sam
itd. Ne ljubi se mi dalje
[/quote]
Sicer ne vem zdaj v kakšni povezavi sta pojem gravitacije in razumevanje moških s strani žensk….A vseeno je tudi gravitacija odvisna od subjekta, saj na različna telesa, deluje različno.
Ženska je tudi objektivno dokazana, a še s tem o sami ženski nismo povedali nič, dokler ženske ne definira nek subjekt na podlagi lastnih značilnosti.
Robi je večini v redu. Če imaš ti edini težave s človekom, ki je večini čisto simpatičen, pomeni, da imaš težave zgolj ti (s samim seboj in percepciji, ocenjevanju, kuhanju zamer….=[/quote]
Ne vem, kaj se sploh toliko ukvarja z mano. Naj raje opazuje svoje popolno telo in uživa v svoji popolnosti, da se mu ne bo treba soočati z nepopolneži.
Če je človek popoln, ne bi smel imeti problemov s sabo. Teoretično.:-)
Meni je Sadni bolj simpatičen, od Robija, ker se mi zdi iskren v izjavah.
Robi blefira neko newagersko razumevanje vsega, ampak slej ko prej pridejo na dan njegove zamere do določenih pojavov, zajedljivost, sprenevedanje..[/quote]
Če ti je nekdo s svojimi izjavami blizu, še to ne pomeni, da je bolj iskren od tistega, ki zagovarja drugačna načela.
aha…sadni pa nekulturni samozavestnež sta očitno ista oseba… ok..
spider…evo, tvoje mnenje je recimo dokaj na mestu, čeprav jst poznam tud take, ki se jim ne lup delat…sam poznam pa tud dost takih, ki čakajo na socialni in sanjajo o bogatašu in nevem čem še vse…. pač gledano je blo s stališča ženske, ki služi svoj denar in ni lena in nerealna…. je več takih….zdej tist o aroganci tud drži…sam je prisotna pr obeh spolih….sj se pr teb tud vidi, da si mal nastrojen proti ženskam…sam ni pa to v taki meri kot sunce jarko al pa kej 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.