je res nemogoče?
Jaz odlično razumem tvojo poanto, ampak ti pa ne želiš razumet da vse kar ti pišeš je subjektivno in odsev tvojega pogleda in omejene miselnosti in še bolj omejenega razumevanja. Ti govoriš kaj so tebi drugi in kakšni so PO TVOJE, ampak to ne pomeni da takšni tudi so objektivno, zato tvoja sodba o inteligenci ne more bit na mestu, tako kot tudi moja ne da je jasno. Kako veš da je to kar si našel res bistvo? A je proces iskanja bistva v širšem smislu kdaj zaključen? Jaz menim da ne, ti pa ga spet omejuješ 😉
Ja, saj je tudi poudarjala ves čas, daj naj bi bila neke vrste “izjemno duhovno in senzibilno razvito bitje”, če se prav spomnim, seveda daleč nad nami navadnimi smrtniki. 😉 Izbira nika lepolaska tudi ni naključen. Ti ljudje potrebujejo nenehno zunanjo potrditev, kako “imenitni” in “posebni” so. Dejansko pa so zelo krhki. Ampak sobivanje s takšnimi ekstremi, ko nimajo nobene refleksije o svojem početju, kakor tudi ne občutka za soljudji, to je izjemno težko.[/quote]
Princeska niti ni bila tako slaba uporabnica. Le rahlo nerealna. Do mene ni bila nikoli žaljiva.
Kaj se niti toliko ne moreš nadzorovat, da bi ga sam rešil, brez kake pomoči? Saj ga rešuješ zase, ne za koga drugega.[/quote]
Govorim o tem da ni kredibilen in relevanten, ker vedno ostane dvom drugih da je rezultat podvržen preveliki možnosti guljufije………. to je vse.
Ti lahko za sebe veš kako in kaj je, ampak tisti ki hočejo dokazovat drugim rabijo nekaj neoporečnega in to rezultat pridobljen doma pravgotovo ni.
Zakaj mature ne pišemo doma mi povej?
Kaj se niti toliko ne moreš nadzorovat, da bi ga sam rešil, brez kake pomoči? Saj ga rešuješ zase, ne za koga drugega.[/quote]
Govorim o tem da ni kredibilen in relevanten, ker vedno ostane dvom drugih da je rezultat podvržen preveliki možnosti guljufije………. to je vse.
Ti lahko za sebe veš kako in kaj je, ampak tisti ki hočejo dokazovat drugim rabijo nekaj neoporečnega in to rezultat pridobljen doma pravgotovo ni.
Zakaj mature ne pišemo doma mi povej?[/quote]
Za dokazovanje česarkoli, logično da ni. Za svojo radovednost izpolnit pa je čist kul. Ampak to še ne pomeni, da na netu ni kredibilnih testov. Le rezultat rešitev ni vreden nič, razen za občutek lastnega zadovoljstva/razočaranja.
No in kaj je bistvo, če je to tako osnovna zadeva, daj definiraj ti to malo, ne tak na pamet, bolj precizno prosim.
Haha, a res, ČIST VSAK stavek ki ga napišeš je subjektiven? Bravo, še ena cvetka… daj pokaži še kaj inteligence. Si me pa nasmejala, to pa res.
Ma vse uporabnice na temu forumu ste totalka brezvezne. Kar neki resni depresivni stvori, jamrate o zvezah, kurcate čez tipe, imate se za nekaj posebnega, v resnici pa prav nič zabavne, zanimive. Prav nobeno izmed vas si ne bi želel spoznat.
Kleopatra, mogoče Zmedena_Samica še (naštevam bivše uporabnice), te so bile, če ne drugega, vsaj zabavne. Ostali so samo še odpadki. V kontejner se stlačite, pa na odpad, čim prej. RAUS !
Zakaj mature ne pišemo doma mi povej?[/quote]
Za dokazovanje česarkoli, logično da ni. Za svojo radovednost izpolnit pa je čist kul. Ampak to še ne pomeni, da na netu ni kredibilnih testov. Le rezultat rešitev ni vreden nič, razen za občutek lastnega zadovoljstva/razočaranja.[/quote]
Reševanje IQ testa za svojo dušo je enako koristno kot reševanje mature za hec….. škoda časa, raje se uči kaj bolj koristnega, kolikokrat si rešil maturo še enkrat …. za zadovoljstvo? Ali pa kerikoli test iz šole. brezveze. Sicer pa vsakemu svoje…
Če Matkiču ženska ni všeč, on ne odkoraka vstran (ker to je le njegova subjektivna ocena), ampak gre vprašat še kolege za oceno. Potem, ko dobi neko objektivno oceni, pa se odloči ali bo pristopil ali pa ne bo. :))
Če meni paše, se meni to zdi koristno. Če pa tebi ne paše, pa še ne pomeni, da je za mene nekoristno, pač pa da je za tebe. 😉
Če Matkiču ženska ni všeč, on ne odkoraka vstran (ker to je le njegova subjektivna ocena), ampak gre vprašat še kolege za oceno. Potem, ko dobi neko objektivno oceni, pa se odloči ali bo pristopil ali pa ne bo. :))[/quote]
Valda, zmes pa jo pošlem še pred PC kjer jo nadziram ob reševanju kredibilnega IQ testa, da se prepričam še mičkeno bolj objektivno!
In takšne krhke ter senzibilne, se potem največ pritožujejo čez moško nesposobnost, ker ne najdejo primernega moškega, ki bi bil dovolj dober za njih.
Samo senzibilnost pa ego zavije v celofan navidezne samozavesti in ustvari iluzijo, da se ženska na tak način ceni, če ima visoka merila in pričakovanja.
Seveda pa realnosti ni možno preslepiti, ne glede na to, kako močno živimo v lastni iluziji.
Če meni paše, se meni to zdi koristno. Če pa tebi ne paše, pa še ne pomeni, da je za mene nekoristno, pač pa da je za tebe. ;)[/quote]
med zdeti se da je koristno in biti koristno je velika razlika 😉
če povzamem- če se matkiču neki zdi “pametno” po njegovi subjektivni oceni, pol tko tud mora bit, ker ostali, ki se ne strinjamo, smo avtomatsko idioti….. torej… zakaj je pa tvoja subjektivna ocena ostalih več vredna kot naša? ker vse daješ v nič, najbolj si pametn, sploh ne najdem zadeve, ki je nimaš (razn mogoč občutka za realnost)
Če meni paše, se meni to zdi koristno. Če pa tebi ne paše, pa še ne pomeni, da je za mene nekoristno, pač pa da je za tebe. ;)[/quote]
med zdeti se da je koristno in biti koristno je velika razlika ;)[/quote]
Upam, da jo poznaš. 🙂
Kje sem spet napisal to kar mi očitaš, govorim o tem, da to kar ti, nekdo drug in TUDI JAZ rečemo da je in ni, ne pomeni da tudi je in ni 🙂
Lahko pa je, ampak prepoznat je treba kdaj je to kar govorimo tako subjektivno kot objektivno kdaj pa le subjektivno, in kdaj moramo priznati tudi samo objektivno, to tretje gre predvsem ženskam slabo od ”rok”
All are lunatics, but he who can analyze his delusion is called a philosopher.
Saj na forumu ga tudi veliko zabiješ, čeprav ti je najbolj beden od vseh. Se pravi veliko časa zabiješ za tebi brezvezne stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.