IZJAVE 2012
Tudi velike garderobne omare ne potrebuje…da ne govorim o številu parov čevljev ali torbic…kaj pa obisk frizerja? Je uporaba vlažilne kreme nuja ali razvada? Kako je glede nošenja krila…dela žensko ženstveno? A ni škoda zapravljati denarja za drage najlonke, ko si lahko v navadnih hlačah in spodaj ordinary štunfe?
Haloooo…potemtakem najbolje, da uvedemo uniforme, posnemamo življenje redovnic v samostanih. Kajti ženska je že lepa sama po sebi, nekoč (kamena doba) ali danes.
Tudi velike garderobne omare ne potrebuje…da ne govorim o številu parov čevljev ali torbic…kaj pa obisk frizerja? Je uporaba vlažilne kreme nuja ali razvada? Kako je glede nošenja krila…dela žensko ženstveno? A ni škoda zapravljati denarja za drage najlonke, ko si lahko v navadnih hlačah in spodaj ordinary štunfe?
Haloooo…potemtakem najbolje, da uvedemo uniforme, posnemamo življenje redovnic v samostanih. Kajti ženska je že lepa sama po sebi, nekoč (kamena doba) ali danes.[/quote]Poglej Antilopino Pokahontas ;), nič našminkana, brez žabic, bosa, lasje niso nikoli videli frizerja….pa takoooo lepa 🙂
Haloooo…potemtakem najbolje, da uvedemo uniforme, posnemamo življenje redovnic v samostanih. Kajti ženska je že lepa sama po sebi, nekoč (kamena doba) ali danes.[/quote]Poglej Antilopino Pokahontas ;), nič našminkana, brez žabic, bosa, lasje niso nikoli videli frizerja….pa takoooo lepa :)[/quote]
Evo, da se malo sprehodim po pisti MON-a. ;))
Haloooo…potemtakem najbolje, da uvedemo uniforme, posnemamo življenje redovnic v samostanih. Kajti ženska je že lepa sama po sebi, nekoč (kamena doba) ali danes.[/quote]
Vkolikor ženske ne damo nič nase potem se sčasoma namnožijo o nas govorice, kako smo zanemarjene….it’s never right from man’s perspective, never.
Obisk frizerja seveda po potrebi, da ne zgleda zanemarjeno.
Obstajajo ženske, ki brez vsakodnevnega jutranjega obiska pri frizerju, ne morejo v službo…:)
Z veliko garderobno omaro ni nič narobe, dokler ne zaseda polovico površine sobe. 🙂
Lahko ima ženska vsak dan drugo obleko, pa je še zaradi tega vedno njen videz naraven.
Odvisno, če imaš suho kožo ali pa ne.
Če se gre za mini kiklo potem ja, drugače pa ne. 🙂
Spet je relativno….Če imaš veliko denarja, potem ni škoda. Če pa ga nimaš, pa je škoda.
Hočeš povedati, da ne zaupaš v božjo vsemogočnost in sposobnost ustvarjanja naravnih lepot ? 🙂
Zanimivo, kako dojenčkom vsi pravimo, da so lepi…Nihče v porodnišnici ne skače okrog otrok in jih šminka…Ker so naravno lepi….In kaj se potem zgodi z žensko, da več naravna lepota ni dovolj ?
Robi, zadeva je čisto preprosta. Če v prostor vstopita dve ženski – ena je v mini krilu, v petkah, naličena, druga pa klasično oblečena in nenašminkana, moški buljijo v prvo, ker je druga vsaj na začetku neopazna. In, preden moški opazijo tisto drugo, gre vlak mimo. 🙂 Ne bom rekla, da vam v končni fazi ni bolj všeč tista naravna, ampak zanimanje pa kažete za tisto prvo. Razen, če imam jaz okoli sebe same čudne tipe, tudi to je možno. 🙂
Robi, zadeva je čisto preprosta. Če v prostor vstopita dve ženski – ena je v mini krilu, v petkah, naličena, druga pa klasično oblečena in nenašminkana, moški buljijo v prvo, ker je druga vsaj na začetku neopazna. In, preden moški opazijo tisto drugo, gre vlak mimo. 🙂 Ne bom rekla, da vam v končni fazi ni bolj všeč tista naravna, ampak zanimanje pa kažete za tisto prvo. Razen, če imam jaz okoli sebe same čudne tipe, tudi to je možno. :)[/quote]
Ličilo ne naredi lepe ženske! Lepa ženska je lepa že sama po sebi.
Robi, zadeva je čisto preprosta. Če v prostor vstopita dve ženski – ena je v mini krilu, v petkah, naličena, druga pa klasično oblečena in nenašminkana, moški buljijo v prvo, ker je druga vsaj na začetku neopazna. In, preden moški opazijo tisto drugo, gre vlak mimo. 🙂 Ne bom rekla, da vam v končni fazi ni bolj všeč tista naravna, ampak zanimanje pa kažete za tisto prvo. Razen, če imam jaz okoli sebe same čudne tipe, tudi to je možno. :)[/quote]
Pomembno je, da pritegneš tistega enega, ki te gleda tudi na koncu, ne samo “na začetku”. 😉
Ličilo ne naredi lepe ženske! Lepa ženska je lepa že sama po sebi.[/quote]
Matjažko, tiste ženske, ki jih ti lepiš sem gor, so vse naličene in mnoge niso naravne blondinke (mislim tiste Švedinje, ki si jih lepil v drugi temi).
Seveda ličilo lahko naredi žensko lepo oziroma drugačno. Težava nastane, če se taka ženska brez ličila počuti grdo, dvomljivo vase itn.
Tole pa tudi jaz podpišem. Preveč ličila ima pa ponavadi kontra učinek.[/quote]
Meni se je že zgodilo, da je kakšna ženska buljila vame, ki sem bila nenaličena, in iskala napake na mojem obrazu. Pa ne vem, kaj jo je zmotilo – to, da sem nenaličena ali to, da je morda našla kakšno napakico. Je pa res, da mi je že kar nekaj moških reklo, da jim ni všeč, če je ženska naličena. To se sicer ni nanašalo name, ker so govorili na splošno. Si pa težko predstavljam kakšno poslanko v parlamentu, da bi prišla nenaličena (mislim predvsem mlajše poslanke), verjetno bi jo obirali v kakšni trač reviji, da se je zapustila. :))
Verjetno ste opazili precej člankov, ko primerjajo zvezdnice takrat, ko so “urejene” in takrat, ko v trenirki skačejo okoli. Pa se zgražajo nad njihovim izgledom, ko niso naličene. Odtod verjetno potreba po ličenju.
Tole pa tudi jaz podpišem. Preveč ličila ima pa ponavadi kontra učinek.[/quote]
Meni se je že zgodilo, da je kakšna ženska buljila vame, ki sem bila nenaličena, in iskala napake na mojem obrazu. Pa ne vem, kaj jo je zmotilo – to, da sem nenaličena ali to, da je morda našla kakšno napakico. Je pa res, da mi je že kar nekaj moških reklo, da jim ni všeč, če je ženska naličena. To se sicer ni nanašalo name, ker so govorili na splošno. Si pa težko predstavljam kakšno poslanko v parlamentu, da bi prišla nenaličena (mislim predvsem mlajše poslanke), verjetno bi jo obirali v kakšni trač reviji, da se je zapustila. :))
Verjetno ste opazili precej člankov, ko primerjajo zvezdnice takrat, ko so “urejene” in takrat, ko v trenirki skačejo okoli. Pa se zgražajo nad njihovim izgledom, ko niso naličene. Odtod verjetno potreba po ličenju.[/quote]Mene se taki članki prav globoko ne dotaknejo. Poznam ženke, ki so lepe in se ne ličijo, ki so lepe in se ličijo, ki niso lepe, pa se ličijo,… Sama se ličim na vsakih pet let, da malo sprobam pač učinke določenih substanc, da ne bom čisto neizobražena, ko je to že moj sorodni fah hehe Dobro ličilo sicer marsikaj zamaskira, slabo pa še samo več pokaže. Mislim, da velika večina moških po obravnavi z žensko sploh ne ve, ali je bila naličena ali ne. Vedo pač, če jim je všeč ali ne, če je imela napudran nos, pa marsikdo ne bo opazil.
Aja antilopa, ti imaš drugače večkrat probleme z ženskami? Naj ti matjažko tu malo svetuje, ki zna vsaki pokazati, kak se grah češe :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nimam problemov z ženskami. Poglej kako se z japkico odlično razumeva. :)) Ona pove malo svoje mnenje, jaz dodam svojega, pa nekaj rata iz tega. Mogoče se slabše razumem s tistimi ženskami, ki so blizu ali oddaljene od Matjažka. :))
Katenjka, bom potrebovala tvojo strokovno pomoč pri eni temi, ki jo bom kmalu odprla. 🙂
Antilopa, glede matjažka je tako… mislim da v tebi vidi mene, ki po njegovo nisem razumela njegovih štosov, zaradi česar mi je nekega lepega dne tu napisal Katenjka, madona, ti pa res nisi za zajebancijo, čudno, pa si Štajerka iz vinorodnega okoliša. :)) in potem še Katenjka, če te kdaj srečam, bova šla na pivo, da se malo zrelaksiraš.:D No zdaj bi rabila nekaj bolj konkretnega, imam pa samo domačo šmarnico, ki je pa tudi ne smem spiti, ker je namenjna za kemijsko analizo–
Namreč antilopa, neke problem si imela s njegovimi sličicami onih švedinj včeraj, vse si resno vzela, seveda mu je všeč, če se punce poljubljajo, kateri moški pa rad vidi, če se prepirajo in to po možnosti zaradi njega… menda samo on hahaha cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.