IZJAVE 2012
Ljudje smo na različne pojme različno občutljivi, podobno je s smislom za humor…ker je oboje povsem individulna stvar je povsem pričakovano, da občasno prihaja do “isker”, “ognja”, dolgih nosov 🙂 pa vendar vseeno mislim, da v osnovi vsak, ki sem pride nima ravno slabih namenov…we are just people.
Ljudje smo na različne pojme različno občutljivi, podobno je s smislom za humor…ker je oboje povsem individulna stvar je povsem pričakovano, da občasno prihaja do “isker”, “ognja”, dolgih nosov 🙂 pa vendar vseeno mislim, da v osnovi vsak, ki sem pride nima ravno slabih namenov…we are just people.[/quote]
Lepo si to povedala.
Ljudje smo na različne pojme različno občutljivi, podobno je s smislom za humor…ker je oboje povsem individulna stvar je povsem pričakovano, da občasno prihaja do “isker”, “ognja”, dolgih nosov 🙂 pa vendar vseeno mislim, da v osnovi vsak, ki sem pride nima ravno slabih namenov…we are just people.[/quote]
Lepo si to povedala.[/quote]
Hvala 🙂
Ne, prvi del ne pove kdo si. Pove le tvoj spol. O tebi govori to kar pišeš…
japkica…. med vso eksotiko, čisto navadna japkica. domača. 😉
Dvoličnost, danes tako, jutri drugače. Res se prekašaš…poglej, kakšne nebuloze pišeš vsak dan.
Dvoličnost, danes tako, jutri drugače. Res se prekašaš…poglej, kakšne nebuloze pišeš vsak dan.[/quote]
So? Razcepljena osebnost ali razcepljena posebnost? Kakorkoli že, kdor me zelo dobro zasebno pozna, ve da sem lahko dobra kot kruh ali hujša od hudiča…taka pač sem, take it or leave it or just don’t read it – deal ? :))
Dvoličnost, danes tako, jutri drugače. Res se prekašaš…poglej, kakšne nebuloze pišeš vsak dan.[/quote]
So? Razcepljena osebnost ali razcepljena posebnost? Kakorkoli že, kdor me zelo dobro zasebno pozna, ve da sem lahko dobra kot kruh ali hujša od hudiča…taka pač sem, take it or leave it or just don’t read it – deal ? :))[/quote]
A ne kako je lahko, drugi naj se odločijo, ali bodo sprejemali tvoje kaprice in nedoraslost….ccccc
So? Razcepljena osebnost ali razcepljena posebnost? Kakorkoli že, kdor me zelo dobro zasebno pozna, ve da sem lahko dobra kot kruh ali hujša od hudiča…taka pač sem, take it or leave it or just don’t read it – deal ? :))[/quote]
A ne kako je lahko, drugi naj se odločijo, ali bodo sprejemali tvoje kaprice in nedoraslost….ccccc[/quote]
Točno; vsak se sam mora odločiti, kako bo drugega razumel, dojel, če ga sploh oz zakaj se bo z nekom obremenjeval ali bo morebiti šel mirno dalje kot da ni bilo nič…to res nima veze z mano pa če se strinjaš ali ne.
Prej sem pozabila omeniti, da mi je stalni izziv prekašati samo sebe, da bi prekašala druge mi je totalno brezzveze 🙂
A ne kako je lahko, drugi naj se odločijo, ali bodo sprejemali tvoje kaprice in nedoraslost….ccccc[/quote]
Točno; vsak se sam mora odločiti, kako bo drugega razumel, dojel, če ga sploh oz zakaj se bo z nekom obremenjeval ali bo morebiti šel mirno dalje kot da ni bilo nič…to res nima veze z mano pa če se strinjaš ali ne.
Prej sem pozabila omeniti, da mi je stalni izziv prekašati samo sebe, da bi prekašala druge mi je totalno brezzveze :)[/quote]
Delaš ravno to…tekmuješ, v blesavem smislu…smešiš se, žal.
Prej sem pozabila omeniti, da mi je stalni izziv prekašati samo sebe, da bi prekašala druge mi je totalno brezzveze :)[/quote]
Delaš ravno to…tekmuješ, v blesavem smislu…smešiš se, žal.[/quote]
Naj te potolažim, da s tem moram živeti jaz in ne ti.
Naj te potolažim, da s tem moram živeti jaz in ne ti.[/quote]
Moriš, najedaš in vstopaš v svet drugih. Tukaj je problem. Nisi sama, da lahko ropotaš kukr se ti zahoče. Malo več občutka za soljudi.[/quote]
Za forum NE bom žrtvovala svoj skromno zalogo občutkov za druge, ta zaloga mi komaj znese v real life-u, tu je res nimam namena razmetavati in niti nimam motiva da bi to počela neko pretirano angažiranje za kompletne neznance, saj nisem forumska mati Tereza 😀
A ta forum ima kvaliteto? Po čem se to vidi, oz ima kakšen certifkat, standard, morda mednarodno nagrado, kako je koristen, napreden, življenjsko nujen za vse kateri so prišli sem skracat ali prebrat besedo ali dve? Hm, vkolikor bi imel kvaliteto bi se morda tudi potrudila, kaj dam od sebe, po tem kar drugi servirajo in kaj ne, je dokaj bizarno in zelo egostično izključno meni obesiti primitivizem, pa vendar lahko iz tega potegnem naslednje: primitiven človek običajno zaznava (tiso v kar usmeri pozonornost) kot primitivno, tako da to očitano lastnost kar pri sebi odpravi. Greš na Ž/M čvek in odpreš novo temo: kako se naj odrešim primitivizma? Z veseljem ti bomo pomagali, dali nek nasvetek ali dva, da boš morda videla, zaznavala stvari v bodoče manj primitivne, lahko se 100% zaneseš da bo potem tvoje življenje (na forumu) precej lepše, mirno, vredno življenja in vsekakor z manj želje po očitanju drugim.
Forum je zaprt za komentiranje.