Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IZJAVE 2012

IZJAVE 2012

Ste si zapomnili v tem letu kaksno izjavo o sebi ki se vas je prav “dotaknila” in pobozala 🙂
Svoj glas dajem Alexis za naslednjo izjavo o meni:
Ker ga že nekaj let berem, naj ti odgovorim namesto njega: on je tako vzviešn, da ne opazi tistih pod D (na srečo, ne bi si želela da me taki šovinisti opazijo), se pravi, to je glavni kriterij. Ni pene, če ima gnile zobe, glavno, da so joški.

Zanimiva tema….če sem tu kaj tako posebnega prebrala na moj račun (ziher me je kdo okrcal, spljuval in to n krat, večinoma to gre kar mimo mene), ostalo pa mi je v spominu, da mi je neka udeleženka našega piknika rekla, da imam moške gene v sebi..heh..koliko vem, imamo oboji v sebi ženske in moške gene :))))) je pa res, da razmišljam bolj po moško…z razlogom ali dva 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zanima me ce sem sam komu zacinil trenutek.

Preveč ‘politično’ korekten si… da bi. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica niso vsi tako prijazni in tolerantni. Verjetno si edino ti varna .

Ah ne… meni jih je princeska dala kar nekaj. Sploh na račun mojega izgleda, ko je v kuglo gledala. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ti je zoprno povedati kaj je videla v kugli?

Haha…, ne nam sedaj priznati, da ti je ta princeskina bedarija zlezla pod kožo ? :))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Haha…, ne nam sedaj priznati, da ti je ta princeskina bedarija zlezla pod kožo ? :))))[/quote]

Preveč je v temo brcala, da bi me zadela.
Se je pa vnela, da mi jo je bilo na koncu kar žal, da potrebuje nekoga tako žalit, da se ob tem počuti lepša in boljša.

Tisto kar je želela.

Zensko- zenski odnosi so lahko dosti bolj komplicirani kot mosko zenski 🙂

Odvisno za kakšne odnose med ženskami gre. 😉

Haha…, ne nam sedaj priznati, da ti je ta princeskina bedarija zlezla pod kožo ? :))))[/quote]

Se je pa vnela, da mi jo je bilo na koncu kar žal, da potrebuje nekoga tako žalit, da se ob tem počuti lepša in boljša.[/quote]

Tekmovati na tak način na forumu je za ljudi, ki nimajo nobenega življenja (verjetno so tudi v pravem življenju bolj brez + rezultatov), Japkica, verjamem, da ga ti imaš, torej nima veze kar je neka namišljena princesa videla v kugli…completement faux 🙂

Najprej, tole vse je stos. In se komentar. Resnicno te lahko prizadane le tisti ki ti veliko pomeni. Ostali -prevsem tujci, delajo le praskice 🙂

Se je pa vnela, da mi jo je bilo na koncu kar žal, da potrebuje nekoga tako žalit, da se ob tem počuti lepša in boljša.[/quote]

Tekmovati na tak način na forumu je za ljudi, ki nimajo nobenega življenja (verjetno so tudi v pravem življenju bolj brez + rezultatov), Japkica, verjamem, da ga ti imaš, torej nima veze kar je neka namišljena princesa videla v kugli…completement faux :)[/quote]

Ja, verjeno sem jo omenila čisto po nepotrebnem. Sem zanemarila tekst od moskega 111 ‘ki se vas je dotaknila in pobožala’. 🙂

To je vsekakor res, vendar z eno repliko: če te prizadene nekdo, ki ti veliko pomeni, se tudi da razumeti in sprejeti, čemu te je prizadel; vedno poskušam tako na to gledati…zanesljivo manj boli:)

Tudi tako sem razumela – kot štos.

Drugače pa nas lahko prizadane tudi od tistih, ki nam ne pomenijo veliko… če nas seveda dreznejo tam, kjer nas že tako ali tako boli. Ampak pustimo to, to je že preresna tema…. da ti ne pokvarim tvojo zabavo. 🙂

Moski s tremi cveki, se me ni z ničimer dotaknil, “pobožal”, začinil…ali pa zelo površno berem 🙂

Veš kaj samička, mene pa velikokrat preseneča, kako ljudje tule gor resno vzamejo napisano. Predvsem heca ne razumejo (kljub vsem smeškom)…. ali pa imam jaz zeloooo čuden smisel za hec. Tudi to je opcija. 🙂

Moski smo na boljsem. Prizadeti deca ni problem. To je ze po defoltu v nasih zapisih. In vecina tolerira, ali pa si pomagamo z drugimi argumenti 🙂
Sem bil pa ze prica zenskem besednem dvoboju ki me je kruto sokiral. Ko sem v druzbi prve ali druge vse soft, ko pa sta trcili skupaj pa citadela je bila v plamenih 🙂

Konkurenca! ;))))

Konkurenca? Kaj zame? Niti pomisli nisem na to. Hmmm?
O cvekih pa 🙂 Ko sem prvic bil na tem forumu je naivna moska dusica mislila da se je treba registrirat. Pa se prijavim in ispeljem protokol, potem pa seveda pozabim na vse in cez cas spet uletim in ugotovim da to ni potrebno. Izberes fancy ime in ti javijo da ga nekdo ze uporablja. OK-doki pomislis in vtipkas drugo in seveda isti rezultat. Nekaj casa se se ukvarjas na koncu pa pristanes pri treh cvekih.
Torej nimam veze s Pohorskim bataljonom 🙂

Heh…, mene tvoj nickname bolj asociira na ocene v OŠ in SŠ 🙂 pa upam, da se motim 🙂

A tako je ta stvar, Brez panike, zdelal 🙂

Mene pa na nekoga, ki se noče izpostavljati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close