Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IZJAVE 2012

IZJAVE 2012

Heh, zanimivo, da še vedno berem svoje prastare izjave, glede na to, da na forumu ne sodelujem več aktivno, ga pa občasno berem … 🙂

Inventura se je vedno delala preko rednega del. časa… 😉

Drugače je pa meni ena ljubših izjav, ki mi je bila namenjena mučkiprovokator 🙂

No sedaj smo pa že tako daleč, da mi skoraj že iz roke jedo kostanjev pire in gobovo omako/juho….. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda, da si, vsaj kar se mene tiče.:)[/quote]

Aja, še dodajam…. brez začimb tudi hrana ni okusna, tako da ta moja izjava je bila mišljena v pozitivnem smislu.

p.s.
Drugače pa vidim moski111, da si začel “delati” izven delovnega časa. Čemu je to pripisati? :)[/quote]

Nic takega se ne spomnim ali pa imava razlicna tolmacenja. Spomni me malce preden se sam prevzamem vlogo ČRNEGA PETRA 🙂

Aja, še dodajam…. brez začimb tudi hrana ni okusna, tako da ta moja izjava je bila mišljena v pozitivnem smislu.

p.s.
Drugače pa vidim moski111, da si začel “delati” izven delovnega časa. Čemu je to pripisati? :)[/quote]

Nic takega se ne spomnim ali pa imava razlicna tolmacenja. Spomni me malce preden se sam prevzamem vlogo ČRNEGA PETRA :)[/quote]

Ker me že za jezik vlečeš, naj ti bo: kakšno leto ali še bolj nazaj sem ti šla strašno na živce, tako da si “moral” celo odpreti posebno temo zame, kolikor se spomnim neke vrste peskovnik.:)

…. v temi o vizualizaciji si pa dejansko vse povedal, kako si me predstavljaš :)))

Ampak na splošno gledano skozi celo leto 2012 so bile “začimbice” okusne :)))

PESKOVNIK je vsaj mislim odprla Japkica.
O vizualizaciji pa : ja se posipam s pepelom Joan Jett 🙂

Sem si prav čas vzela…. zate http://med.over.net/forum5/read.php?124,6698947

A se boš glede te izjave tudi kaj posipal? :))

Joj, šele zdaj vidim, kako čas beži… kmalu bo 2 leti od tega 🙂

Madonca ze toliko casa sem tu gor. Bo treba odjadrat drugam da ne postanem inventar.

Komentiral pa nič ne boš? Lahko bi se vsaj malo posipkal, če že drugega ne :)))

Če tudi v življenju tako počneš (kar greš) potem ni lahko s teboj voziti 🙂

Bos mogla biti bolj natancna, kaj te je najbolj zmotilo.

Redkokdaj pomislim na teh straneh na kvaliteto, morda zato ker je to tu večini nekaj namišljenega.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Uf, fotografski spomin.

Kar se tiče pa vizualizacije in če ostanemo na tem… A ti mene poznaš???? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To se tudi sam sprasujem 🙂
Dolgujes pa mi odgovor od vceraj.

Odgovor?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odgovor?[/quote]

m1111: Kaj pomeni japkica pa pojma nimam?
zmedena_samica : Jabolko 🙂
m1111: Zmedena samica pojma nimas kaj vse si mi povedala s tem. Mislim da sem na nekem applovem forumu videl japkico????
zmedena_samica : Joj, ni bil to namen…..no, naj sama raztolmači vkolikor želi, če ima kaj z ugriznjenim jabolkom ali je izbor v resnici manj komercialen 🙂
m111: PL preberi zadnjo moje razmisljanje.

Sicer skidam kapo Jobsu ampak HP ProBook je zakon. 😉

Zadovoljen?

Haaaaaaaaaaaa 🙂 Obstajata torej 2 Japkici?

Če si bolj pozoren je moj j mali j….

Kaj a ti dve ne dava miru? :)))

Eno zelo verjetno poznam 🙂 Ampak ker si me prepricala ne bom iskal maila ali telefona.

Potem veš več od mene.

Pred leti postavim Bibiti vprasanje.si iz SG? Odgovor sem cakal skoraj 2 leti.
Zakaj sem jo vprasal? Ker sem dobil obcutek da jo poznam. Zakaj sem toliko casa cakal na odgovor? POJMA NIMAM 🙂
In zaradi podobnega obcutka, ki mi ga je servirala samicka, sem te pac moral vprasati. Ja, bo treba v puscavo,….

Ni treba v puščavo. Stisni moj mail, če ga imaš, pa ti z veseljem povem zakaj ‘japkica’. 🙂

Samo da najdem mail od tiste punce na K?

si flashgordon?

Če te res zanima bo tako odgovor nemogoč.

si flashgordon?[/quote]

Noup.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close