IZJAVE 2012
Inventura se je vedno delala preko rednega del. časa… 😉
Drugače je pa meni ena ljubših izjav, ki mi je bila namenjena mučkiprovokator 🙂
No sedaj smo pa že tako daleč, da mi skoraj že iz roke jedo kostanjev pire in gobovo omako/juho….. 😉 😀
Seveda, da si, vsaj kar se mene tiče.:)[/quote]
Aja, še dodajam…. brez začimb tudi hrana ni okusna, tako da ta moja izjava je bila mišljena v pozitivnem smislu.
p.s.
Drugače pa vidim moski111, da si začel “delati” izven delovnega časa. Čemu je to pripisati? :)[/quote]
Nic takega se ne spomnim ali pa imava razlicna tolmacenja. Spomni me malce preden se sam prevzamem vlogo ČRNEGA PETRA 🙂
Aja, še dodajam…. brez začimb tudi hrana ni okusna, tako da ta moja izjava je bila mišljena v pozitivnem smislu.
p.s.
Drugače pa vidim moski111, da si začel “delati” izven delovnega časa. Čemu je to pripisati? :)[/quote]
Nic takega se ne spomnim ali pa imava razlicna tolmacenja. Spomni me malce preden se sam prevzamem vlogo ČRNEGA PETRA :)[/quote]
Ker me že za jezik vlečeš, naj ti bo: kakšno leto ali še bolj nazaj sem ti šla strašno na živce, tako da si “moral” celo odpreti posebno temo zame, kolikor se spomnim neke vrste peskovnik.:)
…. v temi o vizualizaciji si pa dejansko vse povedal, kako si me predstavljaš :)))
Ampak na splošno gledano skozi celo leto 2012 so bile “začimbice” okusne :)))
Sem si prav čas vzela…. zate http://med.over.net/forum5/read.php?124,6698947
A se boš glede te izjave tudi kaj posipal? :))
Joj, šele zdaj vidim, kako čas beži… kmalu bo 2 leti od tega 🙂
Odgovor?[/quote]
m1111: Kaj pomeni japkica pa pojma nimam?
zmedena_samica : Jabolko 🙂
m1111: Zmedena samica pojma nimas kaj vse si mi povedala s tem. Mislim da sem na nekem applovem forumu videl japkico????
zmedena_samica : Joj, ni bil to namen…..no, naj sama raztolmači vkolikor želi, če ima kaj z ugriznjenim jabolkom ali je izbor v resnici manj komercialen 🙂
m111: PL preberi zadnjo moje razmisljanje.
Pred leti postavim Bibiti vprasanje.si iz SG? Odgovor sem cakal skoraj 2 leti.
Zakaj sem jo vprasal? Ker sem dobil obcutek da jo poznam. Zakaj sem toliko casa cakal na odgovor? POJMA NIMAM 🙂
In zaradi podobnega obcutka, ki mi ga je servirala samicka, sem te pac moral vprasati. Ja, bo treba v puscavo,….
Forum je zaprt za komentiranje.