Najdi forum

ITAK

hehe. si me naštudirala 🙂

ampak mater, narod! Dejmo meni eno punco najdit, da ne bom skoz na tem forumu visel in bedarije govoru…. :)))

LP

Remedy

hehe…. pol morm jst na hitr eno hišo postavit ……. temelje izkopat, da malo mišič dobim 🙂

LP

Remedy

Itak ti ga prnese samo zato, da mu ga še enkrat vržeš. In to tolk cajta, dokler se gospod pes ne naveliča. Če slučajno mislš, da maš ti psa, se fajn motš. Pes ma tebe.

Parket se pa z leti zdrajsa…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Za prvo silo, takole virtualno, te pa lahko jaz osrečujem, a ne?!
Žrebiček, zdaj pa zares – kako si pa oblečen?

Itak. Žleht ste.

Gospod izkušeni jo je pa lihkar spet dobil po P. Tko, da… Itak. Bolj star, bolj nor.

………ok Ksiht.. za koga pa ti pri tej stvari navijaš?? :))

…..če se psu ne da več igrat, si kupiš novga psa….. če se parket znuca, ga vržeš ven in položiš laminate 🙂

pa če smo ravno pri psih. je ena velika razlika…… če pes nima zob, potem ga da človek stran in je žalosten…. če pa ženska nima zob, je pa tip vesel ko hudič! :))))

LP

Remedy

Ej, pa še ti kaj o sebi povej – tri objektivne podatke (leta, višina in teža), da ne boš samo g. izkušeni, ampak gospod šarmantni ali pa gospod elegantni ali pa…

em…. u bistvu sem ob osmih šele prišel domov…. tko da sem se samo vrgel v trenerko, zdaj sem pa tle gor in neumnosti blebečem……. ker nimam punce, da bi šel k njej…. :))

LP

Remedy

pa tisto o virtualnem zadovoljevanju….. ph….. na koncu bom moral še vseeno vse jst sam naredit :))….. tko da…. sicer se ti zahvaljujem za izkaz dobre volje, ampak TOLK mlad pa že spet nisem :))

sploh pa me je sram o takih stvareh govorit pred tujci :))

Spet si teslo…
Vem, koliko si mlad in vem, da blebečeš oslarije, pohecat in fajn met pa se je tudi fajn, a ne… Pa kamenčke le še kaj vrži v moje okence, bom čakala!
Fajn si!
Tisto o žrebcu pa resno mislim!

Itak se ve za koga navijam… Sam mam en slab občutek, da je sudac že piskal konc tekme… :)))

brrrrrrrr :))

…če me bote tolk hvalili, potem bom tolk zrasel, da si bom moral daljšo posteljo kupit :))) ….. pa bojo že spet nepotrebni stroški :))

saj veš: če je preveč, pol še s kruhom ni dobr :))

sej si tut ti fajn!! :))

LP

Remedy

Lahko noč za danes, pa sladke sanje o nas treh.
Danes smo samo trije, KIR zida, nima časa!

nočko!

Sanjaj me! :))))

Remedy

Itak, da tega ne bom napisal. :)))

Recimo, da Remedyja nesem v vsem, razen v teži… :)))
Ampak, če pa še karakter prištejem…

Itak, da si frajer…

mmmmm

Mislu sem zgolj na tiste tri podatke.
In itak še nisi šla spat.

Drugi del stavka si kar uganila. Sicer pa ni blo težko, če si mal starejše poste brala. Zate pa nisem siguren – delaš v zdravstvu, al sem vse pobrkal?

Remedy, jaz pa bi se žrtvoval za vaju. Moj herc je ITAK kot iz usnja, tako da mu ne pride do živega nič več, celo La Luna ne!

LP!

AJAAAAAAAAAAAA?!?!?!?!
Pridi, pa vidi!

Jaz pridem vsakemu do živega……
Sploh takim sladkim, toplim in prijaznim…….

Si pobrkal…
Pa ni važno, ITAK sem spodaj brez (Predin; še danes me zanima, če so medicinske sestre…)

Pa še to – kar sedaj delam, je izredno grdo.
Poleg mene v mojem kabinetu je en mladec, ki opravlja pisni izpit (ker ima neke posebne pogoje). Matra se in matra z vprašanji, ki sem mu jih dala, izpolnjuje polo in švica 200 na uro, jaz pa s tabo o “spodaj brez in to”…
Res grdo od mene, je pa sladko ko sto hudičev……zažiga……

Itak se ti ne splača gat oblačt…

Dobro jutro.
Kako si spal? Si nas sanjal? Najbolj me seveda zanima, če si sanjal mene!

Koga pa nej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close